Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 19 mai 2017

Adevarul despre Cancer - Episodul 5 - Endometrioza, daca as ramane gravida nu sunt in locul potrivit, in casa potrivita, orasul potrivit, ca sa aduc pe lume un copil nu sunt in situatia financiara sau sociala potrivita, nu cred ca sunt destul de buna ca mama, sau nu sunt cu partenerul potrivit pentru a aduce un copil pe lume asa cum mi-as dori, casa mea este in alta parte, in nu imi este bine in cuibul meu/in cuibul familiei de origine, vreau sa am un cuib al meu, frica de a nu fi destul de buna ca viitoare mama sau partenera de cuplu, teama de a nu fi capabila sa intemeieze o familie, neincredere in barbati, amintiri din clanul familiei desapre tata violent, autoritar, agresiv, incapacitatea de a se desprinde de familia de origine, nu pot ramane insarcinata, partenerul nu doreste sa faca dragoste si femeia se simte inutila in rolul ei de femeie, amintiri familiale despre avorturi, pierderi de sarcina, copii dati spre adoptie din diverse motive, copii dati sa fie crescutii de altcineva din situatii materiale precare, sa pot supravietui copilariei am nevoie de un cuib in alta parte, mi-ar fi mai bine daca as fi crescuta de o alta mama in alta parte decat acasa la mine cu mama naturala

Inainte de a incepe povestea acestui caz simt sa spun cate ceva despre cum vad eu aparitia si disparitia bolilor.
Endometrioza nu este considerata cancer neaparat, insa rata de cancerizare si recidiva dupa operatie este aproape 100%, deoarece se intervine asupra efectelor produse in corp de psihic si nu asupra cauzelor reale.

Veti vedea in cazul de mai jos o situatie in care simptomatologia dispare dupa munca intensa cu sine, a unei femei care a fost prinsa de viata in mrejele ei, a facute endometrioza, a fost operata, a recidivat, s-a agravat pana cand imagistic si la nivele de analize markerii tumoarali aratau transformare canceroasa si remisia odata cu asumarea vietii, si a unei noi versiuni de viata si de poveste personala.

Noi suntem rezultatul a ceea ce ni s-a spus despre noi: "Tu esti fetita (sau baiat)... Noi suntem crestini... Noi suntem romani... Noi suntem intelectuali, oraseni..." Tot ce stim despre noi si apartenentele noastre ne-au spus altii, iar lor li s-a spus la randul lor Cine Sunt Ei de carte cei care i-au format ca oameni.

Numesc asta spalare pe creier, implementarea unei versiuni limitate despre cine suntem, si despre cine avem voie sa fim, cum ar trebui sa decurga vietile noastre... si culmea ca luam de bun aceste versiuni limitative de la personaje nefericite, lipsite de bucurie de viata si Constiinta de Sine Treaza, pentru ca ei sun cei care au supravietuit vietii pe pamant pana acum.

Povestile noastre despre cine avem voie sa fim si cum avem voie sa ne comportam ca sa fim validati de societate sunt resimtite de fiecare in felul in care ii permit apartinatorii.

Pe langa povestea "personala" ne mai circula pe vene stocate in ADN toate dramele prin care au trecut strabunii. Cei din neamul nostru care au trait inaintea noastra ne-au transmis prin gene si felul in care sunt citite, adaptarea lor la realitate, asa cum au perceput ei realitatea.
Fricile lor si limitele lor le purtam in noi in egala masura.

Suntem atat de bolnavi pe cat de multe si de mari secrete ascundem pentru a ne pastra in ochii nostrii si ai celorlalti o imagine cu care sa putem sa ne desfasuram viata, chiar cu costul simptomelor de boala pe care le induram, in loc sa le interpretam ca mesageri de pace care ne indica directia in care sa cautam vindecarea sufletului!

Adesea noi suntem solutia la problemele nerezolvate, la fricile parintilor. Creierul cand nu face fata realitatii descarca problema in subconstient si se va duce la urmasi sa o rezolve ei.

Tata spunea ca atunci cand esti bolnav nu e intotdeauna datorita pacatelor personale si ca bolile noastre sunt solutia in corpul nostru pentru probleme stramosesti.

Nu prea eram de acord sa platesc oalele sparte ale nimanui. Asa ca am pus versiunea lui la pastrare si mi-am propus sa ma ocup de viata mea pe care sa o traiesc responsabil si impecabil din punct de vedere moral:)

Am revenit la influentele din ADN dupa primul divort cand mi-am dorit sa inteleg de ce nu am putut avea o casnicie fericita, de ce mi s-a spus ca nu voi putea avea copii, de ce la nici 20 de ani aveam uterul si ovarele ca ale unei batrane obosite de viata, de ce nu am putut trai fericiti pana la adanci batraneti asa cum imi spuneau toate basmele auzite in copilarie ca se intampla in povesti, de ce aveam parte de un film prost si nu de o poveste de dragoste, contribuiam oare ca viata mea sa nu fie ce imi doream?!

... Am cautat in arborele meu genealogic toate ciclicitatile pe care le-am putut gasi, si am lucrat pe intervale de timp de cate7 ani, le-am impartit apoi pe ani si luni, lunile in saptamani si zile, si nu mare mi-a fost mirarea cand am descoperit apoi acte, fisa medicala a copilului care sa imi completeze la fix tot ce nu imi aminteam la nivel de zile.

dupa contemplarea si integrarea a tot ce patisem in copilarie si adolescenta, si care era scris de o mana magica spre amintire in fisa mea medicala, am inceput sa am acces la alte acte din familie care atestau evenimente semnificative si care imi marcasera viata.

 cand iti doresti sa gasesti adevarul cu sinceritate, el abia asteapta sa ti se reveleze :)

Cazul 1:

Femeie, 39 ani, dreptace, endometrioza stg, aparent imprastiat in micul bazin, cu markeri tumorali foarte crescuti

Conflictele posibile sunt legate de faptul ca vreau sa plec de acasa, casa mea e in alta parte, nu ma simt iubita si validata pentru ce sunt acasa la parintii mei, mama ma indoapa si celelalte fete din clasa mea au fost mereu slabute iar eu mereu dolofana, nu imi pot naste copilul in acest loc alaturi de partenerul actual care este sotul meu pentru ca de la nunta nu am mai facut deloc dragoste 9 ani, nu cred ca partenerul e tata bun pentru copil ca nu e ok nici cu mine, nu vreau un copil cu acest barbat, dar vreau un copil si o familie fericita.

De pe arborele genealogic conflictele pot fi din registrele: mama nu a putut avea copil decat foarte greu in perceptia ei si sociala, aveam sa aflam ca parintii ei si avortasera intre timp dar ca nu vorbisera cu nimeni si dadusera de inteles ca mama femeii noastre nu ramnaea gravida, e mai bine sa fi crescut de o alta mama intr-o alta casa sau familie, alte mame sunt mai potrivite pentru a avea un viitor bun relationala si sociala ca fetele dolofane nu sunt preferatele baietilor din generatia noastra si nici un job bine platit nu primesti daca esti durdulie, insa mama ei gateste foarte bine, mancare foarte multa si foarte buna, iar femeia noastra e un pic bine pofticioasa, e singura bucurie pe care o are in casa familiei ei unde se intoarce dupa divort si unde merge zilnic in vizita dupa ce se muta singura, sau nu poate avea in aceste conditii o sansa in viata, si astfel pentru a imi optimiza sansele de supravietuire e nevoie sa imi fac cuib in alt loc.

Gilbert spune ca pot fi cauze de endometrioza si amintirea unor avorturi, pierderi de sarcina, adoptii.

Situatia noastra:
Copil singur la parinti care s-au caatorit cand mama avea 23 de ani, iar familiile ii tot pistonau sa faca copii si ii intrebau daca au ceva probleme ca pana la 25 de ani, adica 2 ani de la casatorie, nu au livrat nepoti. La 26 ani ai mamei se naste cu dificultate aceasta fetita, femeia de azi cu endometrioza.

Fiind singurul copil are parinti autoritari carora nu poate sa le povesteasca despre emotiile ei astfel incat sa fie si ascultata. Mama ei gateste foarte bine si foarte mult si o indoapa. La 14 ani este dolofana si se compara cu colegele slabute pe care mamele nu le indoapa, carora nu li se gateste si care nu sunt poate la fel de pofticioase.

De aici prima drama: sunt plinuta, nu se uita la mine baietii ci doar la fetele slabe care nu sunt indopate si am nevoie de o alta casa, alta mama ca sa pot fi atragatoare pentru un baiat si sa am o sansa in viata.

Se intelege bine cu matusa, sora mai mica a mamei. O iubeste pe mama, dar mama e nasoala ca nu imi intelege frustrarea si parca nu ii pasa de mine si de cum arat si nu inceteeaza sa ma indoape.

Vrea sa plece la facultate in alt oras dar parintii ii reproseaza ca s-au mutat din oras mic in altul mai mare pentru ea. Desi ei facusera mutarea cu mult inainte de nasterea fetei ea nu vede aceste lucru ci se impiedica la nivelul repros :)

Nu poate fugi din cuib ca se teme sa nu isi supere parintii fiind singura lor bucurie si motivatie de viata. Dar vrea sa scape de ei in acelasi timp.

Vrea sa se mute in facultate cu prietenul insa tatal ii spune ca o va face peste cadavrul lui nemaritata, asa ca se marita cu un tip cu care dupa nunta nu va avea relatii sexuale deloc timp de 10 ani.

In timpul casatoriei simte sa aiba relatii sexuale ca e femeie si nu mai poate trai asa. Se casatorise cu un tip ca tata. Incearca sa faca inseminari si nu se prinde nimic dupa stimulare ovariana. Frustrare maxima ca nu se prinde. Am nevoie de mai mult endometru sa se prinda o sarcina. Avusese si mama ei parte de destula frustrare din mediul social.

Daca analizam si faptul ca mama ei avusese doar doi ani de casatorie pana sa ramana gravida ne intalnim cu credintele neamului ca la 25 ani esti cam fata batrana si daca nu ai copil sigur ai probleme in a concepe. Nu se tine cont de armonizarea energiilor intre parteneri... Habar nu aveau de faptul ca cei doi, parintii femeii cu endometrioza, avortasera fara sa spuna cuiva despre aceasta ca sa nu primieasca oprobiul social ca facusera sex inainte de casatorie iar o sarcina i-ar fi dat de gol.

Pentru gura lumii nu conteaza cuplul ci doar : Sa iasa prunci pe banda rulanta!

Lumea ramane cu impresia ca mama ei concepe greu. Erau cupluri care ziceau adesea ca nu pot si faceau un singur copil ca sa inchida gura familiei si sa nu le mai ceara altul, desi erau sanatosi. Insa nimeni nu informeaza copilul singur ca parintii nu au vrut copil inainte de a o concepe pe ea, ci lasa sa se inteleaga ca nu au putut, e mai onorabil sa se creada ca s-au chinuit chiar, si in inconstientul colectiv mama e privita ca semistearpa!

In cazul nostru, avand aceste memorii: Inseminari nereusite. Isi gaseste un amant si dupa relatia cu el descopera la scurt timp endometrioza, tesutul endometrial de pe ovarul stang. Este curatat chirurgical ovarul de acest tesut.

E de neconceput ideea divortului. Care pana la urma are loc dupa o separare... muncisera impreuna la o casa care urmeaza sa se vanda, ea isi cumpara o locuinta a ei insa trebuie sa se mute cateva luni undeva. Vrea sa se mute la o amica. Mama face scandal sa mearga acasa, dar de fapt tatal nu suporta ca fata lui sa stea departe de casa ca sa nu devina o stricata in ochii lumii, deja fiind divortata si asta era deja destul de rau, ca nimeni in familia noastra nu a mai facut asa ceva, iar ei au ascuns bine preacurvia de dinainte de casatorie si sarcina si avortul.

Se simtea probabil destul de vinovat de acele pacate capitale si nu isi dorea pentru fata lui aceeasi soarta si un posibil rejet social. Se muta cu parintii pana este pregatita locuinat ei. Se reitereaza iadul in relatia cu mama. Vrea un alt loc insa nu poate.

Apare initial la nivelul ovarului stang tesut de endometru cand femeia isi incepe din nou viata sexuala. Dupa divort totul este curat in abdomen, apoi iar gaseste un partener de sex pe care i se pare ca il ia din cuibul unei alte femei si a unui copil, desi stie ca omul nu mai avea viata sexuala cu nevasta de multa vreme si avea si destule amante.

Iar apare endometrioza, peste 9 cm de tesut crescut pe ovar. Rezolvase cuibul. Aveau sa se casatoreasca si sa isi doreasca sa faca copil fiindca la 38 de ani iti cam ticaie ceasul biologic, frica de menopauza, intrebari despre capacitatea de a concepe.
Iar filmul cu la varsta ei, 38, pentru societatea noastra moderna nu ai inca copil, probabil ca esti cam stearpa :)

Endometrioza se reduce analizand situatia si constientizand ca relatia cu mama pe care o iubeste are nevoie de limite. Nu mai am nevoie sa imi fac cuib in alta parte. Trecerea situatiei in alt plan de constiinta ii permite sa puna limite in relatia cu mama, pe care chiar daca nu o poate schimba vreodata are sanse sa aiba cu ea o relatie civilizata si plina se iubire... lipsita de frustrare.

Constientizeaza ca este alegerea ei ce face cu ce spune sau cu ce face mama. Mama are in unele aspecte dreptatea ei: femeia se abtine sa manance, da vina pe boala ca sa tina regim si sa manance putin, de fapt se simte bine de cativa ani in care tinand regim fara paine si faini si dulciuri rafinate a scazut mult in greutate si se simte bine aratand ca modelele de frumusete contemporane.

Mama simte ca sunt fitze si ii spune asta fiindca a fost calea gasita ca sa nu i se mai gateasca mult si bun si sa nu se poata abtine. Intelege ca e ok sa recunoasca si sa o lase pe mama sa gateasca papa bun si sa manance odata pe saptamana sau la doua saptamani si prajiturile preferate, apoi regim de mentinut greutatea.

I-a fost greu sa renunte la un job unde a construit de la zero o echipa su un portofoliu, si care ii aducea siguranta si independenta. Sunt pe sabia mea, pe cuibul meu. Nu mai canta mama la vioara mea. Desi era pe banii si casa ei canta mama zi de zi si ceas de ceas la telefon sa vada daca a mancat, cu cine si pe unde umbla si fata noastra ii raspundea imediat ce era sunata avand "bun simt" si fiind bine crescuta :)

avea sa afle ca de fapt mama nu ar fi sunat-o decat poate foarte rar insa cel care nu putea trai fara sa isi controleze mostenirea, era tatal ei, care o batea la cap pe mama femeii sa o sune de n ori pe zi ca sa stie el pe unde umbla, cu cine si ce face, desi femeia fusese in sedinte, intalniri la job si nu umbla creanga cum se temea tatal, care neintamplator este diabetic :) ceea ce era evident din comportamentul lui plin de frici si nevoia teribila de control

Acest fals bun simt in raport cu ceilalti, si autodistructiv pentru minte, este manipulare sociala, insa se vindeca cu rabdare, lucrand cu noi ceas de ceas si analizand toate aspectele si persoanele si situatiile la care mai suntem sensibili.

A inceput sa isi schimbe energia si sa vada altfel situatia, sa o inteleaga pe mama si sa nu se mai lupte cu ea, a inceput astfel sa nu ii mai raspunda la toate apelurile, sa o tina insa la curent cu ce vrea ea sa stie mama din tot ceea ce face fiindca o iubeste si a inteles ca o mama isi face griji pentru copil, mai ales cand e in lipsa de ocupatie, si astfel sunandu-si ea preventiv parintii si dandu-le un raport ajunge sa reduca interactiunile cu mama la nivelul ei de confort...

Dupa constientizari si implementari au disparut durerile !

Noua casnicie ii ofera surse permanente de constientizare, de implementare a unei noi versiuni de viata si se simte din ce in ce mai bine, merge la control si medicul este socat de faptul ca nu mai are markeri tumoarali, ca nu mai exista imagistic nici un motiv de interpretare maligna a structurilor dijn micul bazin sau de altundeva din corp.

Daca acum mai bine de un an era pe moarte, cu micul bazin si organele lui, ovare, uter, vezica urinara, uretere si rect facute un amalgam, cu peritoneul varza acum totul este in regula! Totul arata normal cu exceptia unui chist endometriozic bine incapsulat la nivelul ovarului, celelalte rgane revenind la aspctul ecografic de normalitate.

A invatat sa limiteze, cu ajutorul sotului actual, interventia parintilor in viata ei, care veneau peste ei in casa lor chiar si dupa nunta sa le aduca, sa le faca, sa le draga te miri ce le trecea prin cap, autoinvitandu-se peste un cuplu proaspat casatorit, care dorea sa se simta bine, sa faca dragoste, sa umble goi prin casa, fara sa riste sa intre socrii/parintii pe usa, ei avand cheile de la casa tinerilor :)))

Invata sa se simta acasa in ea, sa simta ca daca se simte bine in mintea ei nu conteaza unde si cu cine se intalneste si ce face, biologicul vindeca toate organele aflate in suferinta nu doar uterul.

Dupa ce se pune la punct pe ea se trezeste cu tatal ei cu diagnostic de cancer de pancreas si este pusa in situatia sa dea mai departe ce a aplicat pe ea, sa poata sa se vindece si omul=tata, desi medicul lui. Doctorul se astepta la control sa fie mort copt si mancat de cancer pe dinauntru, dar s-a mirat de cat de bine arata si de faptul ca nu i s-a imprastiat cancerul si ca e bine mersi si el de imediat un an :)

Desi biologicul s-a regenerat bine chistul de 9 cm a ramas atasat de ovar. Isi doresc copii, insa medicul le spune ca nu se poate si sa se multumeasca cu faptul ca este in viata, ca organele din abdomenul inferior au redevenit sanatoase si cu aspect normal, ca nu mai are markeri tumorali crescuti ci in limite care arata ca nu mai are cancer, totul prin ceva minune inexplicabila si nereproductibila prin ce au invatat ei in facultatea de medicina si la toate specializarile si supraspecializarile.

Au luat in calcul posibilitatea adoptarii unui copil, au intrat in contact cu persoane care au adoptat deja copii si au lasat viata sa curga.

Doar ca in natura femeia poate concepe copil doar cu barbatul care este alfa pentru ea. Crescuta cu basme, cu filme cu printese nu si-a permis sa se maturizeze mai mult decat adolescenta emotionala si nu a reusit sa il faca pe tata ei (care isi dorea pentru ea un barbat fara obligatii - sotul actual avand un copil din casatoria anterioara si o fosta nevasta cu pretentii) sa inteleaga ca e femeie, ca are cuibul ei, cu barbatul vietii ei, cu un alt alfa decat e tatal pentru fetita in perioada in care e in cuibul mamei ei.

Propriile nemultumiri rezultate din asteptari, din convingerile limitative despre relatia ideala, dinneasumarea totala a altceva decat a unei povesti de dragoste cu nabadai si sex inclus si acceptat social de tati si lumea/societatea din mintea lui prin actul de casatorie :) i-au impiedicat sa poata si concepe copii.

Fiecare avea deja un alt partener care sa fie alfa, sau macar unui dintre cei doi parteneri.

La urma urmei a scapat de operatie, a ramas cu uterul si ovarele pe loc, deci asa cum a gestionat asumata ca identitate in pozitia de creatoare a ceea ce era in corpul ei si parea ca ii pune viata in pericol, avea poate sa treaca la etapa urmatoare si sa isi asume relatia ca femeie si viitoare mama.

Povestea continua...

Dupa un an...

Citeste continuarea dand clik pe linkul urmator:

http://autovindecarea.blogspot.ro/2018/03/endometrioza-gravida-sau-pentru.html
 adica:
"Endometrioza gravida" :))) sau pentru pretentiosi: A ramas gravida desi mai avea inca un ovar cu chist de endometrioza de 9 cm!


Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!


Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!


Adevarul despre Cancer - Episodul 7 - Cancer Cerebral, prima etapa din faza de rezolvare a unui alt conflict devenit program biologic de adaptare sau supravietuire, prin edematierea si remanierea releului din creier care se ocupa de controlul organului aflat in suferinta la comanda sufletului/psihicului

Daca cele de mai sus ti se par utile da mai departe sa beneficieze si altii de experienta de invatare pe propria piele a semenilor tai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.