Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 19 mai 2017

Adevarul despre cancer - Episodul 4 - Cancerul ovarian, conflictul de pierdere a cuiva sau a ceva semnificativ

Cazul 1. 
Femeie, 30 de ani, necasatorita, are o relatie disfunctionala cu familia de origine, si se cearta cu partenerul de cuplu dintr-o prostie si el se intoarce la el acasa din casa ei. Ambii pornesc sa se intalneasca in oras in speranta de a se impaca insa el are un accident de masina si moare.

Vine la consiliere cu o tumoare de 35 cm in diametru pe ovarul drept, cu caracteristici imagistice de malignitate si cu markeri tumorali foarte mari, pentru care i se propune histrectomie totala daca este posibila intraoperator urmata de tratamentul clasic, chimio...

NMG considera tumoarea ovariana = faza de rezolvare a unui conflict de pierdere semnificativaa unei fiinte sau a ceva foarte drag asimilat cu sine, al meu.

Ea nu isi mai dorea sa traiasca, se simtea vinovata pentru moartea lui, plangea si batea campii ca daca nu ar fi spus nu stiu ce bazaconie nu s-ar fi certat si nu s-ar fi mutat si nu ar fi trebuit sa se intalneasca sa se impace... bla bla-urile mintii umane care crede ca daca nu... atunci nici...

Nu ai de unde sa sti ca daca tu nu ai fi facut sau cutare nu sr fi facut, nu s-ar fi ajuns tot aici, si oricum nu conteaza!!! Realitatea este ca omul a murit!!! nici un daca, nici un poate nu il mai aduce inapoi. daca vrei sa traiesti, asa cum tu ti-ai fi dorit ca sa traiasca el daca tu erai cea care murea inainte de intalnire si dupa ce v-ati fi certat, atunci OPRESTE-TE DIN A BATE CAMPII!! cu tampenii de genul din cauza mea, daca nu..., vinovatii gratuite si vezi ce poti face si ce e adevarat din ce spui tu.

Trecusera 6 luni de la moartea lui si il visa si retraia in vise evenimentul si telefonul de dinaintea intalnirii si tricota cu mintea zi si noapte tone de scenarii fanteziste, despre cum se intoarce el inapoi, tipic feminina scenarita cronica!

Ce era adevarat?

1. El murise si nimic nu il mai aducea inapoi!
Cu acest adevar a incetat sa bata campii ca murise din cauza ei si ale bazaconii de vinovatii gratuite.

2. Daca ea murea si nu el, ea si-ar fi dorit ca el sa isi traiasca viata cu o alta femeie si sa fie fericit si implinit si sa intemeieze o familie frumoasa asa cum isi doreau si ei...
Cu acest adevar s-a luminat la fata si a realizat ca are in jur multi barbatii care vor o familie cu ea insa isi va lua un timp sa se cunoasca mai bine ca sa nu mai ajunga asa des la certuri din nimic.

3. Au avut o relatie frumoasa!
Cu acest adevar a inteles ca odata facuta mai exista un barbat cu care sa poti avea o relatie frumoasa, ca frumuseste relatiei este reflectia rezonantelor si ca nu el a facut viata frumoasa ci ei doi

4. TIMPUL NU POATE FI DAT INAPOI!
Cu acest adevat a invatat sa se bucure la maxim de timpul pe care il are de petrecut pe aceasyta planeta si de fiintele pe care le are in viata, atata cat vor fi in viata ei, si s-a impacat cu parintii ei asa cum isi dorise si partenerul ei sa faca, dar pe el nu il ascultase ca nu stia sa puna lucrurile in alta lumina a realitatii.

5. Ne-am certat ca nu imi luam timp pentru mine si ii reprosam lui ca nu facem ce ma face fericita pe mine, ci doar ce ii place lui si nu era adevarat, adevarul era ca faceau si ce vroia ea, dar nu cat ar fi vrut ea...
Cu acest adevar a stat si a analizat ce o facea fericita si a ales sa faca asta in fiecare zi si sa vada cum ar schimba asta aparitia unui partener, a invatat sa joace jocuri de rol in care sa spuna cand nu vrea sa faca ceva, a invatat sa ceara ce are nevoie fara asteptarea ca el sa ii implineasca dorintele.


Ne-am revazut dupa un an la o conferinta despre Vindecarea cancerului, unde in prima faza nu am recunoscut-o, se schimbase foarte mult si am aflat ca tinea cursuri despre vindecarea cancerului, pornind de la ce e adevarat in viata unui om si ce nu, asa cum lucrase ea cu mine, si acolo venise cu mama ei care imi multumea ca fata ei este in viata si pentru minunata relatie pe care o au acum.

I-am spus si mamei ei ca adevarul este doar ca fata ei a fost dispusa sa renunte la minciunile pe care le vehicula in minte si sa vada ce e real, adevarat in filmul acesta si sa dea putere acelor adevaruri si nu convingerilor autodistructive.

Consider ca fiecare se vindeca, eu sunt doar furnizorul de instrumente si manualul cu indicatii tehnice pentru ca sufletul omului sa le puna in practica si sa ajunga in starea de bucurie de viata si sanatate.

Cazul 2.
Femeie 31 de ani, cancer ovarian ovar stang, de 5 ani, dupa incheierea unei relatii de 9 ani cu un tip care a ales sa se cupleze cu o alta femeie

Domnita noastra face yoga, schimbarea partenerilor e un lucru firesc, insa ea vine dintr-o familie conseratoare cu 27 de ani de spalare pe creier ca la noi in familie toate ne-am casatorit virgine si nu ne-am inselat partenerul

Ce era adevarat in viata femeii? Si acest barbat fusese primul de care se indragostise nebuneste si vedea viata de cuplu posibila doar alaturi de el.
Barbatu era virgin cand s-au cuplat, guru scolii de yoga spuna ca pruncii te fac sa iti ratezi mantuirea, casatoria este periculoasa, ca este nevoie ca sa te mantuiesti sa cunosti 144 de femei, cate 12 din ficare zodie si cu ascendent in toate zodiile, si el a luat de bun ce a zis guru, intr-un moment in care ei nu se intelegeau prea bine si a plecat de la ea, trecand din floare in floare.

Ea suparata a jelit relatia o vreme apoi a trecut din creanga in creanga pana a inceput sa aiba dureri mari in micul bazin pe partea stanga pentru care merge la medic, iar medicul ii spune ca are acolo un ovar marit cat un pomelo mediu care este transformat canceros.

Ma trezesc cu ea la consilere, rezolvam socul de diagnostic, si lucram la povestea cu ovarul, unde la inceput dadea impresia ca de fapt nu a pierdut pe nimeni, ca face sex cand si cu cine vrea, ca este relaxata, ca nu i-a murit nimeni...

I-am spus ca ne jucam doar cu ce pune pe masa si daca nu este dispusa sa vorbeasca despre momente ale ei vulnerabile nu putem lucra, si i-am povestit cum ascunde subconstientul traumele in afectari organice si ca nici un cancer ovarian nu apare acolo ca ai tu o viata implinita ci ca ascunzi o mare trauma.

Facuse un curs de vindecare cu plante si incercase tot felul de remedii naturiste, ayurvedice si totusi nu reusise sa se vindece, desi scapase de o sumedenie de alte probleme de sanatate.

Viata cu familia de origine se stricase, evita sa ii vada sub pretextul ca este ocupata si nu are timp, de fapt nu dorea sa se vada cu ei ca nu le putea spun ce fel de viata duce, iar ei sa o condamne, sau sa ii arate cat de mult se autocondamna ca facea sex cu oricine sa se simta iubita si luata in brate si validata ca femeie, chiar daca asta era in mare contradictie cu ce dorea pentru ea familia si cu ce isi dorea si ea in adancul sufletului, fiindca asocia prin dresaj casatoria si copii cu o viata implinita.

A ajuns sa realizeze ca era rupta intre nevoia de familie, de a merge la ai ei pe care ii iubea mult cu un barbat de casa, cu care sa aiba copii si faptul ca aflase de spiritualitate in forma asocierii mantuirii cu o sexulaitate de un anumit fel, intalnise barbati cu care atinsese stari de extaz, insa incerca dupa ce faceau dragoste atat de sublim, sa ii ia acasa si sa aiba o viata de familie cu ei, insa ei mai intretineau relatii sexuale si cu altele si nu doreau casnicie.

A renuntat pentru un timp la relatii cu barbatii, si-a luat din China o masinarie de facut sex, sperand ca ii va stimula ovarul din interior si se va inmuia si se va dizolva tumoarea ca asa ii spusese guru, insa tumoarea nu se redusese deloc, doar isi pierduse caracteristicile de malignitate, insa intre timp a lucrat pe conflictele de ovar si desi isi doreste o familie si sex de un anumit fel, nu mai are o problema sa vorbeasca cu barbatii despre asta si s-a impacat cu familia, ii viziteaza si a stat de vorba cu ei despre noul ei mod de a vedea viata, cerandu-le cat pot sa o inteleaga si sa isi doresca pentru ea sa fie fericita.

Stiind de cancerul ei familia a fost mai receptiva la noua ei versiune de viata, banuiau ceva din faptul ca nu ii viziteaza, ca nu mai vorbeste de tipul cu care urma sa se casatoreasca, se interesasera de grupul de yoga si cam cu ce se mananca, vazusera si la TV tot felul de aberatii despre guru si isi doreau sa stie ce e cu fata lor si faptul ca a comunicat cu ei le-a adus multa liniste, fiindca ei nu indraznisera sa abordeze subiectul cu ea ca in casa la ei nimeni niciodata nu vorbise pe fata despre sexualitate, ci pe ocolite se vorbea de nunta si copii :))))

Desi a scapat de versiunea cancer ovarul a ramas un timp cu un chist imens pe el, fiindca in etapa urmatoare nici masinaria de sex nu o mai satisfacea si a incercat sex cu femei ca guru zicea ca si asta este o modalitate de trezire a sufletului. a epuizat si acest capitol fara vinovatie fata de educatia bisericeasca de acasa, bunicul ei fiind preot.

Chistul nu si-a schimbat dimensiunile, ramanand de 9/11 cm diamentru si cu caracteristici de benignitate.

Pentru descrierea caracteristicilor malign si benign vezi postarile anterioare din seria Adevarul despre cancer.

A inteles si faptul ca un chist produce estrogeni sa o faca sa arate mai feminina. Intre timp a ajuns la 33/34 de ani si i-au aparut fire albe, ceea ce era asociat in mintea ei cu ramolirea si imbatranirea si se temea ca nu v-a mai fi la fel de dorita de un barbat si i-ar scadea sansele de a obtine o familie si copii.

Constientizand nevoia de familie si realizand ca a testat la nivel de sex tot ce a putut a renuntat la relatia pe care si-a facut-o intre timp cu un tip insurat, tot de la yoga si a ales sa isi caute un barbat cu care sa intemeieze o familie si sa il invete sa se bucure de sex daca nu a fost invatat de femeile cu care a facut dragoste inainte de ea.

Gaseste tipul pentru maritat si copii, ii place la nebunie mirosul lui, este deschis la practicile ei sexuale de continenta, pun de nunta dupa un an. Se trezeste gravida, dovada ca inca omul nu a deprins prea bine continenta sexuala, adica lipsa ejacularii si transmutarea spermei in substanta coloidala, si la ecograf constata ca nu mai are nici urma de chist ovarian.

Multumesc ca Existi! Te iubesc!
Un Alt Tu, 
Crina

PS
Adevarul despre Cancer - Episodul 5 - Endometrioza, daca as ramane gravida nu sunt in locul potrivit, in casa potrivita, orasul potrivit, ca sa aduc pe lume un copil nu sunt in situatia financiara sau sociala potrivita, nu cred ca sunt destul de buna ca mama, sau nu sunt cu partenerul potrivit pentru a aduce un copil pe lume asa cum mi-as dori, casa mea este in alta parte, in nu imi este bine in cuibul meu/in cuibul familiei de origine, vreau sa am un cuib al meu, frica de a nu fi destul de buna ca viitoare mama sau partenera de cuplu, teama de a nu fi capabila sa intemeieze o familie, neincredere in barbati, amintiri din clanul familiei desapre tata violent, autoritar, agresiv, incapacitatea de a se desprinde de familia de origine, nu pot ramane insarcinata, partenerul nu doreste sa faca dragoste si femeia se simte inutila in rolul ei de femeie, amintiri familiale despre avorturi, pierderi de sarcina, copii dati spre adoptie din diverse motive, copii dati sa fie crescutii de altcineva din situatii materiale precare, sa pot supravietui copilariei am nevoie de un cuib in alta parte, mi-ar fi mai bine daca as fi crescuta de o alta mama in alta parte decat acasa la mine cu mama naturala


Adevarul despre Cancer - Episodul 7 - Cancer Cerebral, prima etapa din faza de rezolvare a unui alt conflict devenit program biologic de adaptare sau supravietuire, prin edematierea si remanierea releului din creier care se ocupa de controlul organului aflat in suferinta la comanda sufletului/psihicului




Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!


Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.