Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 19 mai 2017

Adevarul despre cancer - mituri si realitate - partea 1 - Cum sa scapam de frica de boala si de consecintele ei!

Buna dragilor,

Tocmai am vazut 5 minute dintr-un material despre cancer facut cu medici care au abordare holistica a bolilor si sanatatii si spre surprindere mea toti vorbeau despre celulele canceroase  folosind o interpretare infricosatoare.

Parerea globala e ca sunt celule defectate de ceva exterior sau de imunitate scazuta, care nu se stiu opri din multiplicare sibcare nu pot sta la locul lor ci sunt manate sa migreze de forte necunoscute si nevazute.

Imi amintesc de vorbele lui Einstein care spune ca e infinit mai usor sa pacalesti un om decat sa ii demonstrezi ca este deja pacalit. Mai ales cand este vorba de fricile majore ale umanitatii si ale animalului intelectual ca individ.

Ma bucur ca am trecut prin toate bolile prin care am trecut si nu putine la numar ca sa realizez ca de fapt celulele bolnave, chiar fie ele canceroase nu sunt niste mutanti aterizati in diverse organe la bataia vantului, ci au scopuri precise si inceteaza sa existe atunci cand nu mai este nevoie de functia pe care o indeplinesc.

Ca sa va faceti o idee de ce afirm cele de mai sus si stiu ca nu exista mutatii intamplatoare sau ireversibile va familiarizez cu o parte (pe care mi le-am amintit deocamdata ca mai tot gasesc facand ordine in actele parintilor prin cate au trecut ei cu mine, apoi eu cu mine) din bolile prin care am trecut in aceasta viata, si peste care am trecut fara medicamente sau interventii chirurgicale:

- displazie bilaterala de solduri congenitala si atrofie musculatura brat drept post ruptura de nerv toraco-brahial la nastere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturna (1989), dermatita severa a scalpului (1990)
- tuse convulsiva si astm bronsic (1995), artroza bilaterala de genunchi si solduri (1995), uter retrovers si ovare polichistice (1996), atacuri de panica si prolaps de valva mitrala (1996), litiaza biliara si esofagita de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)
- leucemie acuta (1999), placenta praevia cu stop cardiorespirator la nastere provocata (1999), varice profunde si tromboflebita profunda postnatala bilaterala la membrele inferioare (1999), anemie feripriva grava (1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat si cifoscolioza (2001), tulburari de ritm cardiac (2001)
- fractura de coloana vertebrala lombosacrala, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav in SUA (2003), sinuzita cronica (2003), bronsita cronica (2004)
- alergii alimentare si la factori de mediu cu edem facial si glotic / soc anafilactic repetat (2007), constipatie cronica si hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, metastaze hepatice si metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrita reumatoida, lupus, scleroza multipla (2009), noduli mamari recidivanti (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

Ii sunt recunoscatoare Dr Hamer ca am reusit cu ajutorul lui sa gasesc si dovezile stiintifice pentru facptul ca vindecarea nu este o minune ci un dat firesc atata timp cat nu incalci Bunul Simt, adica Legile dupa care se guverneaza Natura.

Incetand sa pun la suflet ce faceau sau nu faceau ceilalti, respectand bunul simt de a fii fericita cu ce imi aducea realitatea fiecarei clipe, chiar daca nu era ce doream sau era ce nu doaream.

Incercand sa gasesc liniste cubRealitatea asa cum se manifesta ea si sa vad motivele pentru carea aceasta Rezonanta se intampla, dorindu-mi cu adevarat sa aflu asta chiar daca urma sa mi se dea peste cap tot ce invatasem pana atunci, am trecut dincolo de vraja convingerilor familiale, sociale si achizitionate din cele 4 domenii studiate in facultati (Medicina, Chimie, Fizica si Psihologie) si am realizat ca Natura este foarte simpla.

Este mult prea simpla pentru cat de complicata poate fii mintea umana si hatisurile ei, atunci cand ne lasam in seama intelectului si suntem in mod inconstient vanduti pe piata mintii.

Celulele "bolnave" din punctul meu de vedere, dupa ce am trecut prin atatea boli, sunt niste muncitori supra-specializati, care intervin doar la comanda creierului sa ne adapteze la realitatea inconjuratoare sau din mediul intern.

Ce inseamna aceasta?

Atunci cand trecem prin situatii socante, cu caracteristicile descrise de dr Hamer:
1. ne ia busc si pe nepregatite, ca un fulger pe un cer senin
2. Il traim in solitudine pentru ca nu avem cu cine vorbi sau nu credem ca cineva ne intelege sau ne poate accepta cu ce am facut sau nu am facut, cu ce suntem mai ales (si ce suntem se deduce din tot ceea ce facem, avem, stim..., bifam in lume ca sa fim validati si sa primim iubire)
3. Nu are rezolvare relevanta sau imediata
4. Il resimtim ca fiind dramatic
5. Are caracter conflictual, adica ne obsedeaza si nu ne da voi sa ne culcam pe o ureche ci se cere rezolvat
La nivelul psihicului are loc o luare de decizie instantanee de a fi ajutati sa ne adaptam sau sa supravietuim si din psihic i se trimit creierului comenzi in zone specifice pentru anumite organe specifice care ne pot ajuta sa facem fata situatiei intervenite in viata noastra.

Niciodata nu apare intamplator o crestere celulara, sau o ulceratie, sau o reducere de functie a unui organ, ci doar cu scop de adaptare.

De ce nu vedem acest scop?

Exista 2 motive simple:

1. Autismul adultului care pe problema lui, pentru ca nu poate supravietui psihic avand acest conflict in derulare, are nevoie sa il ascunda. Din acest motiv pe ecranul mintii noastre unde se desfasoara filmul vietii ei au o banda oarba asupra unui registru de viata sau eveniment, chiar daca au acces la restul realitatii ca si semenii lor.

Din acest motiv cineva care a fost martor la drama ta te intreaba dupa un timp cum mai esti cu acea situatie si dai din cap ca si cum nu a fost nicicand vreo mare branza.

De fapt psihicul nostru ca sa poata sa isi continue viata a somatizat, a depus in corpul fizic, sub forma de simptome, de la tensiuni musculare, pana la cancere si necroze controlate, povestea cu care nu putem trai.

Atunci cand mergem la medici si terapeuti si nu ne vindecam este pentru ca psihicul nostru vede in terapeut dusmanul sau de moarte.

El nu vrea sa se intoarca la conflict, chiar daca terapeutul stie explicatiile din medicina lui Hamer sau orice explicatii care duc la socul emotional, deoarece a se intoarce acolo echivaleaza cu moartea psihologica, cu confruntarea cu demonii infernului personal.

Prea putini adulti sunt constienti ca au crescut si ceea ce era teribil pentru copilul din ei nu mai e o problema pentru adult, insa daca nu comunici psihicului ca ai nevoie sa stergi acele programe de frica ale copilului si sa iti faci recapitularea vietii ca sa vada psihicul cu ce ohi te uiti acum la trecut nu ai sanse sa vindeci ce e ascuns in corpul fizic de catre psihicul personal.

Daca traumele sunt din viata de adul este nevoie pentru vindecare:
a) sa constientizam conflictul si sa il cautam la noi in linia vietii
b) sa realizam ca suntem destul de mari sa nu mai punem la suflet ceva menit sa ne imbolnaveasca si ca indiferent ce am fi facut meritam sa fim iubiti, iertati, validati, fericiti
c) sa fim dispusi sa mergem mai departe in viata schimband versiunea despre noi care are nevoie sa ascunda ceva cu acea versiune care stie ca toti pamantenii sunt cu probleme, poate nu identice cu ale tale, insa cu unele pentru care tu nu ai o problema sa te iubesti, la fel cu ei traiesc bine mersi cu vresiune pe care tu pana acum ai fost nevoit de psihic sa o ascunzi ca sa poti sa iti continui viata

Cand nu va vindecati de o boala intrebati-va ce secret ascunde corpul meu? Ce ar fi inacceptabil pentru mine? Cu ce versiune despre mine nu pot trai? Daca nu va puteti raspunde singuri folositi binecuvantarea de a nu fii singuri pe pamant si intrebati cat mai multa lume ce crede despre voi si care ar putea fii fricile voastre pe care le-au sesizat ei.

Puteti intreba pe cei care v-au crescut sau care au crescut odata cu voi ca si prieteni din copilarie, cum erati voi atunci, si comparati cu ce ati devenit.

Puteti sa va culcati seara rugand psihicul sa va dezvaluie in vis, adica sa dea jos valul ignorantei si sa va permita sa vedeti motivele pentru care sunteti bolnavi si ce identitate nu poate inca supravietui si sa va scoata in cale solutii personale pe care sa le stiti interpreta sau sa va aduca in cale oameni care stiu rezolva aceasta problema pentru ca au rezolvat-o deja.

Ideal ar fi sa creati grupuri de suport cu altii care vor sa isi schimbe viata si o data pe saptamana sa descarcati conflicte de acasa si de la job si de pe unde va mai petreceti vietile ca sa nu se acumuleze un stoc pe care sa nu il mai puteti duce, si veti invata din ce constientizeaza ceilalti.

Daca te intereseaza sa participi la un astfel de grup, am instruit deja o echipa dispusa sa dea mai departe ce au invatat la cursul de Formare in Noua Medicina Germanica si Autovindecare, rezolvand in ei propriile probleme de sanatate. Pentru detalii scrie pe crinadoctor@yahoo.com

Rostul grupurilor de suport este sa crestem frumos impreuna sanatosi, bucurosi si fericiti!

2. Nu vedem de ce suntem bolnavi si pentru ca ne punem niciodata intrebarea de ce se intampla sa cresca o tumoare sau sa se corodeze un dinte in corpul meu?

Nu am fost educati sa cautam in interior explicatii ci intotdeauna este nevoie sa ne externalizam controlul unor instante "expert" care sa stie mai bine si sa decida pentru noi de ce suntem "bolnavi".

Pai daca boala este opusul sanatatii si Conform definitiei date de OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) în 1946„Sănătatea este o stare pe deplin favorabilă atât fizic, mintal cât și social, și nu doar absența bolilor sau a infirmităților”. Mai târziu a fost inclusă în această definiție și „capacitatea de a duce o viață productivă social și economic”

A fii bolnav este de bun simt sa te prinzi ca nu inseamna doar lipsa simptomeleor date de boala sau infirmitati ci o stare buna din punct de vedere fizic (pe asta o mai pricepem), mintal (aici e loc infinit de ce inseamna sa fii bine mintal), dar ne prindem daca nu suntem bine cu mintea cand ne ujtam daca suntem bine social, daca relationam cu ceilalti fara sa ne pierdem echilibrul mintii :)))

Nu e nevoie de doctor sa iti spuna ca esti bolnav daca constati ca in raport cu vreo fiinta sau situatie adusa in viata ta de catre vreo instanta (oameni, evenimente, locuri) tu dai dovada intr-o masura mai mica sau mai mare de pierderea echilibrului mintii.

Prin echilibrul mintii inteleg acceptare si socializare detasata fara atasamente care sa duca la suferinta si fara repulsii sau aversiune care iar duc la suferinta. Orice ne face sa suferim in vreun fel, gand, emotie, actiune, imagine, sunet, gust, atingere ne arata doar ca suntem in dezechilibru cu mintea.

Acest dezechilibru mintal, de proportii adesea neidentificabile de ceilalti determina psihicul sa adapteze masinaria biologica sa faca fata situatiei.

Modalitatea ei de a face fata socului este sa declanseze in corpul fizic manifestari simptomatice de boala.

Daca am avea de mici instructori, antrenori pentru viata ei ne-ar ajuta sa intelegem ca tot ce ni se intampla este cadoul nostru cu dedicatie speciala de la noi pentru noi, iar ceilalti sunt acolo sa ne oglindeasca ce butoane avem la purtator si sunt apasabile ca la automatul de cafea.

Dar avem parinti care nici ei nu au venit pe lume cu ADN nou nout din fabrica ci cu traumele nerezolvate ale parintilor, au rezolvat cat au putut din ele, pentru ca daca nu le rezolvau nu ar fi fost adaptati la realitatea acestui moment si nu mai erau capabili sa ne aduca pe noi pe lume, iar ce nu au rezolvat se striga de pe casa prin corpurile bolnave ale copiilor.

Ideal e sa devina parintii constienti de fricile si limitele si bolile neamului, sa le rezolve si sa isi poata ajuta copiii.

In iunie la mare tin in aceasta idee, odata pe an, tabara de Medicina Germanica si Autovindecare cu adulti si copiii, unde copiii se joaca langa terasa pe care se tine cursul si invata inconstient in timp ce creierul lor relaxat face conexiuni extraordinare. Ne trezim ca vorbeste o mamica a unui copil care se joaca in timp ce noi vorbim la microfon si copilul vine si spune, vezi, asta iti spun si eu dintotdeauna, doar ca a trebui sa ajungi aici sa iti spuna oameni mari ca sa asculti :)

Cupluri infertile dupa mare aduc copii pe lume stand in mediul impanzit de copii si parinti care nu au blocaje care sa ii impiedice sa aduca prunci pe lume, dar au alte motive pentru care participa la tabara.

Altii vin sa invete sa previna ce au vazut in familiile lor, la parinti si bunici si rude, ca sursa de neputinta si moarte.

Singura conditie pentru a va asigura ca participarea voastra are rost este sa puneti in practica ce aflati in tabara. Copiii aplica mult mai repede decat adultii. Ei invata lucrurile serioase pe care le povestim in timp ce se joaca.

Seara facem consiliu de familie pe grupulete ca sa descarcam conflicte si ca sa prevenim ca secretele noastre sa mai afecteze pe cineva, in special pe cei pe care afirmam ca ii iubim foarte mult, adesea cel mai mult, pe copiii pe care i-am adus pe lume.

Invatam sa ii lasam pe ei sa fie cei mai importanti pentru ei si sa traim pentru noi ca sa nu proiectam pe urmasi fricile, dorintele si visele noastre si sa fie liberi sa isi traiasca povestea personala de care sa ne bucuram impreuna.

http://autovindecarea.blogspot.ro/2017/05/tabere-de-noua-medicina-germanica.html 

Odata ce intelegem ca manifestarile din corpul fizic pe care medicina le numeste semne de boala sunt mesaje de pace de la psihic sa ne oprim din autodistrugere si sinucidere inconstienta, vom aprecia maxim simptomele, nu ne mai speriem, intelegem ca au existat dintotdeauna si exista solutii atat de la indemana noastra, daca suntem dispusi sa ne lasam desvrajiti de frica si rudele ei: furia, depresia, neputinta, ignoranta, violenta, supararea...

Intentionez in partile urmatoare, insa deocamdata nu ma descurc sa fac niste filmulete animate care sa va arate rostul celulelor si necrozelor in imagini si ma bazez pana invat sa le fac sau se ofera cineva sa le faca, pe imaginatia voastra ca sa intelegeti de ce somacul, plamanul, osul si toate celelalte parti din corpul uman se comporta diferit in situatii de soc, si care sunt modificarile din organe si celule si acre sunt socurile care duc la acestea ca necesitae adaptatova si de supravietuire.

Adevarul despre cancer - Episodul 2 - Somacul, curbura mica, furia pentru teritoriu





Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!






5 comentarii:

  1. Multumim din suflet, draga Crina! Asteptam cu nerabdare continuarea! Esti un inger!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fără cuvinte...diar simțire...mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.