Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 20 mai 2017

Adevarul despre cancer - Partea 3.1 - Cancer uterin, devalorizare sexuala, conflict urat sexual, vinovatie pentru avorturi, furia pentru ca nu ramane gravida

Cazuistica:
1. Femeie 52 ani, XX, profesoara la o scoala pentru educatia continuua a elevilor, studentilor si adultilor, unde lucreaza alaturi de sotul ei. Are acasa doi nepoti de gradinita, iar relatia dintre fiica ei si sot este disfunctionala, toata lumea stie ca el o inseala insa fata accepta sa ramana cu el pentru ca nu l-a prins personal niciodata si are nevoie de tata la copii.

Sotul doamnei XX, lucreaza pe consilieri individuale cu femei tinere si domnisoare si doamna noastra are sincope, momente dese de neincredere in potentialul ei feminin, acestea fiind legate de degradarea ei fizica si de faptul ca este un pic rotunjoara, are riduri multe pe fata oricat incearca sa se ingrijeasca, in timp de sotul ei arata foarte bine pentru varsta lui, ei fiind de aceeasi varsta.

Cealalata fiica a doamnei XX nu poate ramane insarcinata, desi incearca de cativa ani si aceasta frustrare o comunica in fiecare zi mamei cu care vorbeste cate o ora in timp ce pe fundal isi aude nepoti tipand si jucandu-se in casa in care s-a nascut si ea.

Desi se stie cu fibroame uterine (= formatiuni celulare formate din celule tipice de uter, tinand de epiteliul glandular, controlate de psihic prin trunchiul cerebral, crescute in interiorul uterului proportional cu intensitatea si durata conflictului, si care apar in faza activa de conflict urat sexual, furie de a nu fi insamantata, vinovatie post avorturi, starea de dupa ce constata ca a fost inselata, frica de a nu fi inselata pentru ca nu mai este in forma, vinovatie dupa inselarea partenerului sau dorinta de a insela un partener) din momentul intrarii la menopauza, ajunge sa sangereze mult si datorita anemiei se interneaza pentru oprirea hemoragiei si investigatii.

Avusese in tinerete, inainte de a le aduce pe lume pe cele doua fete si 2 avorturi, pentru care continua sa se simta vinovata, mai ales ca preotul la care se spovedea ii spusese ca nu v-a fi iertata niciodata, deoarece avortul este considerat de biserica a fi un pacat de moarte, si ca din aceasta cauza va si muri.

I se face histerectomie de urgenta si cand iese rezultatul de la anatomie patologica este diagnosticata cu cancer uterin (= modificare celulara cu plus de celule supraspecializate, care sa ii creeze starea de graviditate, poate fi un copil fals care sa compenseze si sa stearga vinovatia pentru avorturi, care sa o faca sa arate gravida traind in corpul ei solutia pentru problema fetei sterile, care sa o faca sa arate gravida in fata lumii, familiei si a potentialelor pretendente la partenerul ei sau traieste in corpul ei aceasta poveste de a arata gravida pentru probleme fetei inselate de partener care nu vrea sa vada, iar o femeie nu ramane gravida singura, deci apartine unui barbat care a lasat-o gravida), dupa care incepe sa faca chimioterapie si urmeaza sa faca si radioterapie.

Conflictul era in faza activa cand a aparut cancerul uterin si inca nu e terminat, iar releul de uter este foarte mare in centru trunchiului cerebral, si nerezolvarea conflictului care a dus la cancer si pastrarea versiunii despre realitate pot sa faca sa creasca releul ce controleaza uterul din creier si sa apara aza zise metastaze in organele care au relee vecine in creier cu cel de uter.

Rezolvarea se face prin a constientiza ca nu poti rezolva problemele fetelor si ca le ajuti mai mult avand incredere ca au si ca vor avea cea mai minunata viata, mai ales daca tu ca mama lor si sursa lor de putere feminina originala esti echilibrata, sanatoasa si linistita.

Odata constientizate conflictele personale si identificarea prin conflictele fetelor, este important sa isi asume versiunea desprea ea cu care ii era greu sa traiasca in lume si in mintea ei, inainte ca subconstientul sa descarce in corpul fizic fibroamele si cancerul uterin.

Asumarea versiunii despre ea, despre fetele ei si vietile lor si realitatea in care traieste, poate fi alchimizata prin maturizare in alegerea unei vieti de femeie adulta, matura emotional, puternica, implinita, increzatoare, care nu ar alege sa sufere nici daca partenerul ei sau al fiicei ar pleca cu alta, nici daca fata cealalta nu va avea niciodata copii, nici pentru avorturile facute in 1900 toamna :))), din o alta versiune mai tanara si mai vulnerabila a ei.

Daca intelege ca soarele rasare si daca ea moare sau traiese insa a-si rezolva conflictele ii ajuta si pe cei din jur, copii, nepoti sa vada ca viata nu este un scenariu in care fatalitatea este la dorinta unui creator razbunator si pedepsitor pentru fapte inchipuite, ci le da linistea trairii intr-un univers prietenos in care nimic nu e intamplator si totul are solutii daca alegi sa fii matur emotional si sa iti asumi propria maturizare a povestilor infantile care te-au imbolnavit.

Cum spunea Einstein, inainte este nevoie sa se dezvrajeasca de versiunea medicala care ii spune ca boala este rezultatul unui cumul de stresori neidentificati si ca exista pericol de imprastiere si alte aberatii.

Deocamdata XX pare ok cu suportarea chimioterapiei care ii induce doar in zilele 2-4 dupa o stare de greata extrema, varsaturi, diaree si care a condus la cadrea parului si la degradarea pielii. Problema poate sa devina reactionarea fata de aspectul nou, in care desi a scazut in greutate si incape in rochii de acum multi ani, cadrea parului, genelor si sparncenelor, buhairea fetei poate sa o faca sa se simta mai fragila si mai in nesiguranta in raport cu potentialele pretendente la sot si care sa duca la degradari osoase.

Un alt conflict poate fi socul de diagnostic.

Degradarea osoasa poate sa apara la nivelul bazinului daca face prostia de a considera ca in abdomen are o problema fantasmagorica din care se poate imprastia ceva in restul corpului, si simplul fapt de a avea ceva gresit in burta poate duce la o multitudine de conflicte.

a) Daca realizeaza ca nu a fost gasita niciodata vreo celula canceroasa plimbareata in sange, sau limfa si ca metastazele sunt doar generari de conflicte secundare post aflarea diagnosticului, post operator.
b) Daca e ceva rau acolo ajungem ca la postarea 2, pe afectarea tubilor colectori renali cu ascita ce tine la distanta obiectul contondent, care nu poate pentru biologic decat din afara.
c) Ceva gresit si malign poate duce la scaderea cotei de piata, scaderea valorii personale cu degradarile sau metastazele osoase la distanta sau locale, la nivelul bazinului si coloanei vertebrale lombosacrale.

Exista aproape intotdeauna o rezistenta la schimbare, la vindecare si cei care se vindeca sunt cei care nu au un raport bun cu ei insisi, cu simptomele, pana cand intelegere si constienta de sine nu ii permit sa faca vreo miscare, fiindca este mai sigur sa mori lent cu tratament decat sa iti asumi s atraiesti fericit.

Resorbtia fibroamelor uterine sau a cancerului uterin este posibila fara sangerare sau cu sangerare. Daca stai de vorba cu uterul tau ca si cu un prieten bun, el stie sa resoarba fibroamele fara a fi nevoie sa se piarda sange in faza de rezolvare a conflictului si care se manifesta prin degradarea tesuturilor. 

Daca fibroamele sau cancerul le percepi ca si pe ceva rau, desi este vorba doar de materie proteica, sange, material din care sa poata sa structureze alte celule sau ce mai are nevoie, el poate sa si elimine prin sangerare fibroamele sau cancerul de corp uterin.

Daca exista si nevoia de a plati pentru avorturi, poate sangera pana la anemie, fiindca anemia este ceea ce ne arata ca a scos viata din ea si acum plateste tot prin scurgerea vietii din ea, ca nu intamplator ii spusese preotul ca avorturile=crime, o vor baga in mormant.

Unii abia cand ajunge cutitul la os fac schimbari, altii mor de la conflicte secundare ale socului de diagnostic si epuizarea resurselor.

Asumarea unei relatii cu propriul corp si propria minte, constientizarea si intelegerea felului in care functioneaza corpul, nu doar intelectuala ci si integrarea la nivel celular a aceste constiinte a vietuirii intr-un univers prietenos in care corpul vrea sa supravietuiasca, si subconstientul prefera sa distruga corpul inainte sa distruga persoana, personalitatea, psihologica.

Daca intelegem ca persoana (= persona inseamna masca si se folosea in teatru) este o multitudine de masti situationale, si ca mastile pe care le ai tu pentru a supravietui in lume te-au adus la starea actuala, este nevoie sa schimbi totul la viata ta, de la interior la exterior.

Daca operatia se intampla inainte sa fi intrat la menopauza putea beneficia de un conflict secundar interpretarii personala a starii post-ovarectomie, adica scoaterii ovarelor si instalarii menopauzei precoce, cu comutarea de la un creier teritorial feminin la unul masculin, si cu reactiile noi de tip masculin, la comportamentele celorlalti, care pana la operatie erau obisnuiti cu o alta versiune a ei.

Multumesc ca Existi! Te iubesc!

Un Alt Tu,
Crina

Adevarul despre cancer - Partea 3.2 - Cancer uterin, uter fibromatos, fibroame uterine, devalorizare sexuala, conflict urat sexual, vinovatie pentru avorturi, frica de a nu mai ramane gravida, prostituare intrafamiliala


Adevarul despre cancer - Episodul 4 - Cancerul ovarian, conflictul de pierdere a cuiva sau a ceva semnificativ


Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!


Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

2 comentarii:

  1. Multumesc draga mea Crina pentru faptul ca existi in Universul meu si pentru ca, cineva/ceva/cumva ne-a intersectat drumurile in aceasta viata!pur si simplu te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.