Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 9 octombrie 2013

Vaccinarea – adevărul ascuns

Vaccinarea adevarul ascuns Vaccinarea   adevărul ascunsUn film documentar despre vaccinuri şi despre cum acestea cauzează mai multe probleme decât ajută. Acesta este un documentar şocant, dar extrem de informativ, în care 15 oamenii de ştiinţă, incluzând-o pe Viera Scheibner (doctor cercetător), cinci medici şi alţi cercetători, dezvăluie legătura dintre boli şi vaccinuri. Cu atât de multă promovare medicală şi din partea guvernului a vaccinării cu scopul declarat de prevenire a bolilor, acest documentar este în mod clar dedicat prezentării celeilalte fețe a problemei care nu se spune părinţilor şi altor persoane. Rezultatul este un act condamnabil de ineficienţă a vaccinurilor şi a efectelor lor, de multe ori dăunătoare.
Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masă au avut un impact covârşitor asupra populaţiei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneză (apariția cancerului) la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidentei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.
Pe de altă parte, apariţia virusurilor atipice, nemaiîntâlnite până acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arată că, în momentul în care orice material biologic este introdus direct în curentul sanguin, posibilităţile de contaminare sunt practic nelimitate şi imposibil de controlat la nivelul ştiinţei actuale.
Comunitatea medicală, care, de bunăvoie, a depus jurământul lui Hippocrat, căreia societatea i-a încredinţat nobilă grijă pentru sănătatea populaţiei şi care este respectată în plan social tocmai pentru acestea, este chemată la reformularea atitudinii faţă de vaccinare, în general.
Vaccinarea este considerată, în primul rând, o procedură profilactică, aplicată copiilor şi adulţilor sănătoşi. Pentru sugari şi copii, în mod special, vaccinarea este considerată obligatorie la noi în ţară. În acest sens, o reevaluare a raportului real risc-beneficiu în vaccinare ar fi binevenită. Noţiunile de “vaccinare în masă” şi “vaccinare obligatorie” merită efortul de reconsiderare. (Sursa)

Vaccinarea – adevărul ascuns subtitrat


Bonus

Un reportaj surprinzător realizat de ProTV în cadrul emisiunii „România, te iubesc” numit „Vaccinul – mit și adevăr”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.