Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 7 martie 2012

Copii prosti din parinti fumatori! Nu mai dati vina pe copil... chiar nu poate fii atent!
In mare este vorba despre cum fumatul prin fum si substantele din el dau un flux de  sange cu pana la 35% mai mic in  creierul copiilor< totodata nu se absoarbe eficient oxigenul din plamani.

La gravide, unde corpul si sitemul nervos plus creierul fatului sunt in formare se vor folosi de cel putin 40% aport de oxigen la celule necesar in structurarea corpului.


Reactiile declansate de fumat in creierul de copil aduc mai aproape, la fiecare 10 ani de viata, cu parinte fiumator in casa, dementa senila Alzheimer . In plus adultii fumatori au riscul acesta de a deveni o povara pentru cei pe care afirma ca ii iubesc dar nu renunta la un obicei prost pentru a le proteja sanatatea si durata de viata lipsita de stres.

In creier se creaza mici gaurele care nu mia permit comunicare fireasca intre diversele parti ale creierului. Fumatorii sunt mai incapabili sa realizeze conexiuni intre notiuni decat nefumatorii, la fel copii lor.

Daca asta este putin atunci va mai spun ca daca vreti un copil cu performante scolare si fumati, iar el nu le obtine nu intrebati de ce copilul nu poate fi atent la sarcinile primite ci intreaba-te pe tine!

Daca vrei sa tratezi copilul de ADHD si fumezi nu trata pestisorul din acvariu ci schimba-i apa murdara in care el nu mai poate respira si are reactii de pericol declansate inconstient! 

...un copil care are parinte fumator mai probabil va fi tenntat sa inceapa sa practice acest obicei de la varste mici!  

Copilul nu are discernamant si daca vede o persoana de incredere care ii ofera hrana si adapost ca face ceva interesant ca fumatul va avea o mare tendinta de explorator sa incerce si sa il transforme in obicei pentru a se asemui modelului!

www.quitsmokingwithin2months.com pentru parinti care vor sa se lasa fara sevraj la nicotina in maxim 2 luni!


Daca dai clik pe link-ul de mai jos vei gasi un ghid de numai 1 dolar pe care il poti oferi prietenilor fumatori cu copii sau care isi doresc in viitor un copil sanatos!


Creierul si sanatatea copilului tau este pretioasa. Ai mare grija de ea atat cat depinde de tine!

Multumesc ca ai grija de viata celor pe care ii doresti aproape de tine, sanatosi cat mai mult timp! 
Crina

2 comentarii:

  1. foarte interesant...banuiesc ca ai stat foarte mult in fum:)...sigur era de tigara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din momentul in care a devenit alegerea mea sa nu mai stau in fum capacitatea de invatare a crescut de la cea a unui copil cu rezultate medii la o capacitatae de intelegere si focalizare a atentiei care mi-au adus si cele mai mari note si bursa de merit de la cele 3 facultati facute la fara taxa si o capacitate de intelegere si de aranjare a pieselor de puzzle din viata astfel incat sa am viata pe care mi-o doresc si implinire pe toate planurile.
    Am realizate acestea dupa ce am iesit din fumul de tigara al parintilor si mai ales cand am ajuns la casa mea din primul an de facultate.
    Am scanat de atunci sute de creiere si am vazut cu arata un creier de copil din fumatori si ce agitatie si de ce lipsa de concentrare pe probleme sau situatii dau dovada, cat de strestai sunt si cum percep viata ca pe o permanenta amenintare comparativ cu relaxarea si detasarea copiilor de nefumatori, care apar ca niste exploratori, adaptati la stres si la situatii conflictuale, care nu iau viata ca e un afront personal, care au IQ cu cel puti 40 de unitati mai mare si coeficient de inteligenta emotionala cu mai mult de 5 ori mai mare ceea ce spune muulte despre fumat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.