Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 28 februarie 2012

Videoclip american despre ce pericol ne paste la Rosia Montana



Initial am avut tentatia de a ignora acest mesaj, cu gandul ca se face prea mult caz pe tema asta.
Dupa ce am urmarit acest scurt documentar avertisment, am realizat ca acest proiect CATEGORIC trebuie oprit in Romania. Si asta pana nu vom ajunge doar niste biete "victime". Inca DEPINDE SI DE NOI !
---------
La televiziunile din Romania , manipularea se face prin acele reclame publicitare cu "localnici" din Rosia Montana care si-au invatat bine textul ce trebuie sa-l spuna in fata camerelor de filmat. Vedeti un film despre ROSIA MONTANA realizat de aceasta data in afara tarii...si poate o sa va lasati manipulati mai putin! Sau deloc!

URMARESTE FILMUL PANA LA CAPAT !!!! Distribuiti va rog !!! Poate ajunge si la cei ce au puterea deciziei !!! Poate ne-om gasi 1.000.000 de oameni care sa spunem NU !!!

Urmariti acest material si dati-l mai departe ! 
Maine va fi prea tarziu ! 

vânzătorii de Tara criticati de realizatorii acestui videoclip american despre ROSIA MONTANA

Dati click mai jos:
Eseu despre proiectul de minerit cu cianuri si mina deschisa la Rosia Montana Romania Essay regarding the mining project with cyanide and open-pit at Rosia M...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.