Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 2 februarie 2012

HIV și SIDA NU EXISTĂ ŞI NU AU EXISTAT NICIODATĂ

partea a II-a
SIDA nu există şi nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există niciun virus HIV. Deci, dacă nu există pretinsa cauză, nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmaţiile pe care le-am făcut în cele mai importante aşezăminte medicale, începand din anul 1987, data la care presupusa SIDA şi-a făcut apariţia în Europa. Dar, să facem puţină istorie, pentru a înţelege mai bine toată această absurdă invenţie şi s-o luăm cu începutul.
Terorismul mas-mediei in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986 dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987.
Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup , unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, ca sa de exemplu lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi.
Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu.. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.

La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific. Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof.Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii. Desi supraexpus – pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de idee ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila, ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct „Nucleele celulare energetice„ si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.

In acelasi timp, in alta parte a lumii un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati, si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an.

Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari , inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.
Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia, si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde - premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta.
Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA, NU EXISTA.
Dar sa ne intoarcem la miezul problemei.
La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de „Bactrim” (in alte tari ca „Septrim”). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.
Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile – unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care in cursul milioanelor de ani de evolutie s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman. Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire . Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.

Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor, produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficiala” le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.
Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si paroducatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.

Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul „ HIV”
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii?
Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, - in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo &coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc; ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA, SIDA este, in realitate, varful unui aisberg care ne priveste pe toti. Bolnavii cred ca pot forta toate limitele biologice, fara a suporta consecintele, pentru ca sunt convinsi ca medicii au capacitatea de a-i vindeca. As fi iresponsabil daca n-as alerta societatea de pericolele la care ne supunem crezand astfel de lucruri. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu , in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci, care este terapia pe care o vor administra bolnavilor.

Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (faca de care nimeni nu poate respira), este lezat atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine, nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica... De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”.

Evaluare utilizator: / 6 
Cel mai slabCel mai bun 
Sănătate
Scris de Ioan ALEXANDRU   
Joi, 02 Februarie 2012 10:55

Am testat pe mine faptul ca mi s-au dat analizele cu raspunsul HIV pozitiv si conform medicinii Dr Ryke Hamer, SIDA este de fapt o alergie la smegma. Faceam alergii pentru care ajungeam in urgente cu tensiune aproape zero după ce faceam dragoste. Fiind medic nu am inteles cum mi-a aparut si apoi dispărut alergia la branza de oaie si nici cum mi s-a negativat testul HIV decat atunci cand am ajuns al un curs de NMG / Noua Medicina Germanica. Acolo lectorul a spus ca SIDA este o alergie la smegma si HIV ca si virus nu exista, iar ceea ce detecteaza kiturile pentru HIV este de fapt alergenul la smegma, care este un fragment proteic...Creierul meu asociase mirosul de smegma cu cel de brânză sau cas de oaie si fara sa stiu am inceput sa fac după ce m-am casatorit alergie si la branza pe care toata copilaria am mancat-o fara probleme. Si intr-adevar atunci când mirosul de smegmă de la sotul meu s-a rezolvat definitiv el spalandu-se dupa fiecare urinare si avand o igiena foarte buna am mers fiind gravida sa fac testul HIV carea a iesit negativ.  Ce e aiurea este ca des esti alergic daca faci bronsita si zici sunt seropozitiv HIV atunci ti se spune ai SIDA si ti se da AZT, o super neurotoxina care da sterilitate si care se folosea ca si gaz paralizant in timpul razboiului mondial!!! in loc sa ti se dea sirop de tuse; daca te ranesti la fel ti se da unguente si tratament oral cu AZT in loc sa ti se dea un banal unguent sau pansament...; pentru mai multe detalii pe acesata tema puteti intra pe http://autovindecarea.blogspot.com/2011/08/hiv-nu-exista-sida-nu-exista-femei-si.html

27 de comentarii:

 1. Buna ziua,
  Nu trebuie sa publicati postarea mea. Doctor Veres, sunteti un pericol public cu afirmatiile astea iresponsabile proferate pe o multime de site-uri ! Nu va doresc sa aveti ocazia sa stiti clar ca virusul H.I.V exista . Toata constructia teoretica a ,, medicinii "asteia alternative numita pe nedrept ,,germanica" este o jignire la adresa poporului german, ca si personajul fost medic Hamer.
  Un singur lucru este vechi si just ( de peste 2000 ani) ca traumele psihice pot duce la boli organice. in rest toate elucubratiile astea metafizice, pseudofreudiene sunt demne de vrajitoarele Evului Mediu. Sa va fie rusine ca discreditati corpul medical din care inca faceti parte, cu discursurile si terapiile voastre ! Dr. Krauber Doroty

  RăspundețiȘtergere
 2. Pot vorbi de HIV deoarece in timpul sarcinii la banalul control care se facea la gravide in luna a 4-a am fost depistata cu HIV, am repetat analizele de cateva ori si mi se spunea ca asta este. Apoi, dupa ce fara sa stiu ca este cauza emotionala si biologica pentru HIV, am rezolvat-o iar la finalul sarcinii cand am repetat analizele la 7-8 luni, mi s-a spus sa ma bucur ca a fost eroare de diagnostic ca nu mai gaseau nici urma de HIV. Copilul s-a nascut acasa, e perfect sanatos, iar falsele interpretari primite de-a lungul sarcinii pentru gripe si pneumonie ca as da rapid in SIDA erau alte conflicte si de fapt la analize nu mai aveam HIV... Impactul psihologic al diagnosticului face cat nu putem masura adesea, insa la fel cantareste si starea buna a psihicului si increderea in sine si in viata, si de la aceasta bucurie de viata am trecut peste prostiile si conflictele care au dus la HIV.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu iti doresc sa nu treci prin asta ca nu stiu daca te tin neuronii sa depasesti impactul diagnosticului, mai ales daca ai si copil in burtica si inca 2 mici acasa si inca cateva persoane dragi dependente de tine, cum eram atunci...
  Habar nu am daca ai un interes sustinut de cineva in povestea asta insa eu am invatat sa nu judec pe nimeni ca viata mi-a demonstrat ca multe din ce am invatat in facultate nu sunt asa cum par si ii sunt recunoscatoare lui Hamer ca fiica mea care a facut cancer de col uterin, in loc de histerectomie totala este acum perfect sanatoasa dupa ce am rezolvat cu ea conflictul si nu doar pentru ea... in plus 2 din sefii de chirurgie oncologica din tara din orase mari, profesori universitari la Fac de Medicina isi trateaza cancerele personale prin metoda lui Hamer, discutand cu mine depre fazele prin care au trecut... fara chimio, fara raze... si membrii familiei lor vin la mine la cursuri... ?! pentru mine asta inseamna mult

  RăspundețiȘtergere
 4. In plus prietenii medici mei carora personal sau apartinatorilor nu li se mai dadea mult de trait traiesc si acum, plini de viata, au iesit din depresii, din agonie...
  Nici mie nu imi place ideea de medicina germanica, insa daca asta e damblaua omului sa-i fie de bine, pt mine e medicina care mi-a explicat tot ce profesorii mei de la facultate nu au putut sa faca, apoi daca un singur om se vindeca cu NMG din cei trimisi acasa sa moara, cu sentinte medicale, pentru medicul din mine conteaza asta ca am jurat sa ii ajut pe oameni aflati in suferinte... o sa pun pe net sa vezi filmari cu oameni care au avut stadiu IV cu analize, cu mirarile medicilor ca sunt sanatosi, oameni vii, adevarati, nu speculatii medicale, oameni trimisi sa moara !!!
  Si nu imi e rusine pt ca sunt medic fiindca sunt OM si asta e ceea ce nu vreau sa uit, iar daca am formarea de a intelege corpul (de medic) si de a patrunde si modela mintea umana (sunt si psiholog) nu pot decat sa ma bucur. Iar ca mama de 4 copiii, si avand o familie in care neamul meu si al sotului a generat la fiecare din parintii nostri cancere multiple, nu pot decat sa il onorez pe Hamer ca stiu cum sa imi ajut familia, prietenii si pe cei care devin reponsabili de sanatatea si bucuria lor de viata.
  Inca ceva, cand ceva nou si revolutionar apare la inceput e ridiculizat, apoi condamnat cu vehementa si apoi se asimileaza ca ceva firesc si evident. Judecam carti dupa coperta, judecam mesagerul si pierdem mesajul si lectia de viata. Pentru ca nu fac asta ii multumesc tatalui meu si asa am avut ocazia sa cercetez si sa descopar vindecatori, medici de suflete, pe care ii respect si carora le sunt recunoscatoare ca si-au dedicat cu adevarat viata cercetarii, ca au viziuni globale de asistare a umanitatii la nivel de sanatate fizica si psihica.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Iti doresc o viata frumoasa si sanatoasa si sa nu ai vreodata nevoie de medici sau medicamente pentru tine sau cei dragi... , dar mi-ar place sa-ti dai voie sa cercetezi cu adevarat si sa afli solutii reale pentru pacientii tai pe care noi adesea ii trimitem acasa cu sentinte la moarte... poate nu vezi asta zilnic, insa eu am vazut asta pe SMURD, in garzile din urgente, in chirurgie (pasiunea adolescentei mele) si ATI, si in viata reala, in familia mea, la cei mai apropiati mie, socri, parintii mei, toti cei 7 frati ai mamei, veri, prieteni, colegi de liceu si facultate... am gasit calea spre a aduce viata lunga si fericita in jurul meu si asta le doresc tuturor medicilor.
  Colegii mei si unii profesorii m-au judecat, au zis ca e nebun si Hamer si eu, dar cand au ajuns la probleme cu copiii lor, cu sotii si sotiile lor, nu le-au dat pe gat protocoalele pe care unii le aplica pe pacienti, ci ma suna intai sa ii ajut apoi sa imi multumeasca si sa ma roage sa ii iert.
  Psihologic stiu ca e parte din varsta emotionala de gradinita sa judeci, am judecat si eu dupa atata moarte din familie, cand nedreptatea de ma fi nascut acolo si a fi aduc deja copii pe lume parea dificil de suportat, insa am gasit fiinte, oameni, medici minunati care au avut rabdare cu mania, frustrarea, revolta mea pentru ca nu suntem dopati ca medici si cu alternative, insa din astea concernele nu fac profit...
  Sti cat costa statul tratamentul lunar al unui pacient cu cancer... aproape un miliard de lei vechi iar unele mult mai mult, ce scoruri au diverse clinici private de pe langa tara noastra, bani care ies din bugetul de stat si care ar contribui la o economie nationala de neinchipuit, care ies din buzunarele celor pe care noi am jurat sa ii ajutam sa se vindece... nu stim decat statistici derizorii insa ii facem cobai de multe ori pe banii lor sau imprumutati de platesc rudele o viata, devenim datori vanduti pentru terapi la turci sau in alte clinici din alte tari vecine, unde unii profi intelepti se trateaza altfel !!! Au murit la fel statistic cu cei tratati in Romania, insa cu procente de supravietuire la 5-10 anicu tendinta la ZERO...

  Iti doresc sa fi cu adevarat fericita si sanatoasa si sa te bucuri din plin de viata !
  Cu drag
  Crina

  RăspundețiȘtergere
 7. buna dimineata doamna crina.m-a numesc costel mocanu si ....nu are importanta defapt ..fiind pe net a gasit un lucru minunat ,defapt am aflat despre un alt sfint?.este vorba despre un om care are, 400 de suflete de care are grija.,MIHAIL JAR,UCRAINA,ROMAN,preot care are infiati legal cam 35 de copii,iar restul pina la vreo 400 ....vreo citiva ii are bonlavi,de sida ?,vedeti putin filmul acesta si o sa intelegeti ce vreau sa va spun.

  .mult curaj doamna . .https://www.youtube.com/watch?v=RsQlahqCcIA

  RăspundețiȘtergere
 8. Numele meu este Victoria de la Oslo care trăiesc în Marea Britanie, vreau să depună mărturie despre Dr. Michael Osas, Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze din belșug pentru faptele bune pe care le faci în viața oamenilor, voi continua să scriu bine și postarea de marturii despre te pe internet, am fost testat HIV pozitiv în 2011 și s-au simtit deprimat tot acest timp, până când am văzut un blog despre Dr. SAOS Micheal vindecat oameni cu ierburi și puteri spirituale, nu am crezut, dar am decis să-i dea un încerca, l-am contactat și a urmat instrucțiunile date spre surprinderea mea, am avea, de asemenea, vindecarea mea, eu sunt atât de fericit să fie vindecat, așa că am promis pentru a transmite acest mesaj către lume. Dacă aveți orice problemă sau vă sunt, de asemenea, infectate cu orice boală cum ar fi HIV / SIDA, Staphylococcus, herpes Cancer vă rugăm să trimiteți e-mail la dr.Micheal Osas-l acum herbalcure4u@gmail.com. Eu garantez pentru el 100%, poți să-mi adăuga pe facebook: coolbabytp sau coolbabytp4u@facebook.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Sunt încă șoc și surprins acest mare miracol care sa întâmplat în familia mea, soțul meu și i-au fost de la diferite boli am fost testat HIV anul trecut pozitiv octombrie și soțul meu a fost HIV negativ am fost atât de surprins că el a fost chiar bolnav în acel moment și care ne conduce la spital, dar doctorul a confirmat că el a avut probleme renale. de atunci am fost bani de buzunar peste tot asistent de droguri de la spital diferit, am fost căutarea pe internet pentru ajutor atunci când am văzut un comentariu de oameni vorbind cu privire la modul Dr. Paul Emen a ajutat să vindece boala lor HIV si a altor boli, nu am "cred dar am ales doar pentru a da a încerca să ierburile și l-am contactat prin acest e-mail (okonofuatem99@gmail.com) și i sa spus ce să facă, deși a mea a fost mai stresant decât cea a soțului meu diferitelor plante a fost trimis pentru amândoi. Pentru cea mai mare surpriza mea după mine și soțul meu merge cu răbdare prin tratament ca instrucțiunea ne-a dat de acest om numit Emen și ne-am dus pentru un test medical și rezultatul a fost negativ și din nou confirmat că soțul meu ne-am perfect în regulă, chiar nostru medic a fost confundat el a spus că niciodată nu au văzut acest fel de miracol înainte. Dr. Paul Emen noi reală apreciați lucru bun în viața noastră și Dumnezeu te va binecuvânta pentru buna munca pe care o faci. vă contacta, de asemenea, acest om mare și puternic, dacă aveți orice problemă prin e-mail lui: okonofua_solution_tem99@hotmail.com. poți să-l +2348153930869 suna la fel de bine. trimite-mi e-mail dacă nu se poate ajunge la el mluady6@gmail.com.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 13. Bună, eu sunt Paulina Bernard, eu lucrez intr-o companie de comunicare Aici la Londra Vreau să împărtășesc mărturia mea în lume, sunt din Regatul Unit, în Belfast, Irlanda de Nord, am fost stripteuză într-un club m-am efectuat cu HIV din cauza natura profesiei mele, în 15 aprilie 2015 am fost testat pozitiv la HIV, Acest lucru nu este design-ul pentru tine, ci doar o experienta sa de sanatate personala convinge. N-am învățat Dr. Tugala ar putea primi vreodata meu cu HIV-SIDA vindecat cu vindecarea plante medicinale vraja, am încercat aproape totul, dar nu am putut găsi nici o soluție la boala mea, în ciuda tuturor acestor mi se intampla mie imi petrec mereu o mulțime de a cumpăra o HIV de droguri de la spital si de a lua unele mai multe medicamente, dar nici o ameliorare, Până într-o zi am fost doar de navigare pe internet, atunci când am dat peste un post mare de! Michelle! care a spus cu adevărat că ea a fost a fost diagnosticat cu HIV si a fost vindecat chiar în săptămâna prin intermediul acestui mare puternic doctor vindecare vraja, mă întreb de ce el este numit marele Dr. Tugala, eu
  nu a știut niciodată că totul a fost din cauza muncii mare și perfectă pe care le-a făcut asta cauzează toate astea. așa că l-am contactat rapid, și
  el mi pune câteva câteva întrebări și așa am făcut toate lucrurile pe care el mi-a cerut să fac, El mi cere să cumpăr niște ierburi și pe care am făcut-o pentru cura mea, doar pentru a vedea că chiar în ziua în care a zis că va fi vindecată, toată puterea pe care mi-a lăsat înainte de papură înapoi și am devine foarte puternica si sanatoasa, aceasta boala ucide aproape viata mea din cauza mea, asa ca m-am dus la spital pentru a da testul final la boala si a spus doctorul i
  Sunt HIV negativ, eu sunt foarte uimit si fericit despre vindecarea Dr. Tugala a dat la mine din partea veche a Africii, puteți să-l e-mail acum pentru propria vindecare prea pe e-mail lui:

  ALTE DOMENII DE SPECIALIZARE
  _____________________________

  1) Dacă doriți să vindece HIV / SIDA.
  (2) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
  (3) în cazul în care doriți să vindece ierburi
  (4) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (5) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
  (6) În cazul în care doriți un copil.
  (7) Vrei să fii bogat.
  (8) DO doriți să vindece flotoare dvs. negru
  (9) Vrei să cravată soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
  (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.

  NUMĂRUL DE CONTACT: +2347032963189
  WHATAPP NUMĂR: +2347032963189
  EMAIL: acubespiritualhome@live.com
  Site-ul: http://acubespiritualhome.wix.com/dr-tugala#!our-services--treatments/c1182

  RăspundețiȘtergere
 14. Bună, eu sunt Paulina Bernard, eu lucrez intr-o companie de comunicare Aici la Londra Vreau să împărtășesc mărturia mea în lume, sunt din Regatul Unit, în Belfast, Irlanda de Nord, am fost stripteuză într-un club m-am efectuat cu HIV din cauza natura profesiei mele, în 15 aprilie 2015 am fost testat pozitiv la HIV, Acest lucru nu este design-ul pentru tine, ci doar o experienta sa de sanatate personala convinge. N-am învățat Dr. Tugala ar putea primi vreodata meu cu HIV-SIDA vindecat cu vindecarea plante medicinale vraja, am încercat aproape totul, dar nu am putut găsi nici o soluție la boala mea, în ciuda tuturor acestor mi se intampla mie imi petrec mereu o mulțime de a cumpăra o HIV de droguri de la spital si de a lua unele mai multe medicamente, dar nici o ameliorare, Până într-o zi am fost doar de navigare pe internet, atunci când am dat peste un post mare de! Michelle! care a spus cu adevărat că ea a fost a fost diagnosticat cu HIV si a fost vindecat chiar în săptămâna prin intermediul acestui mare puternic doctor vindecare vraja, mă întreb de ce el este numit marele Dr. Tugala, eu
  nu a știut niciodată că totul a fost din cauza muncii mare și perfectă pe care le-a făcut asta cauzează toate astea. așa că l-am contactat rapid, și
  el mi pune câteva câteva întrebări și așa am făcut toate lucrurile pe care el mi-a cerut să fac, El mi cere să cumpăr niște ierburi și pe care am făcut-o pentru cura mea, doar pentru a vedea că chiar în ziua în care a zis că va fi vindecată, toată puterea pe care mi-a lăsat înainte de papură înapoi și am devine foarte puternica si sanatoasa, aceasta boala ucide aproape viata mea din cauza mea, asa ca m-am dus la spital pentru a da testul final la boala si a spus doctorul i
  Sunt HIV negativ, eu sunt foarte uimit si fericit despre vindecarea Dr. Tugala a dat la mine din partea veche a Africii, puteți să-l e-mail acum pentru propria vindecare prea pe e-mail lui:

  ALTE DOMENII DE SPECIALIZARE
  _____________________________

  1) Dacă doriți să vindece HIV / SIDA.
  (2) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
  (3) în cazul în care doriți să vindece ierburi
  (4) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (5) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
  (6) În cazul în care doriți un copil.
  (7) Vrei să fii bogat.
  (8) DO doriți să vindece flotoare dvs. negru
  (9) Vrei să cravată soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
  (10) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.

  NUMĂRUL DE CONTACT: +2347032963189
  WHATAPP NUMĂR: +2347032963189
  EMAIL: acubespiritualhome@live.com
  Site-ul: http://acubespiritualhome.wix.com/dr-tugala#!our-services--treatments/c1182

  RăspundețiȘtergere
 15. Soțul meu are abandoneze pe mine și pe copii pentru a 8months trecut acum, și refuză să vină înapoi, pentru că el a fost apăsat pe de o femeie pe care tocmai a întâlnit, pentru că, eul meu și copiii a suferit și a fost călcâiul o luptă, dar am decis să fac toate mijloacele pentru a ne asigura că familia mea vin împreună ca-l folosesc pentru a, apoi m-am dus online acolo am văzut atât de multe bune vorbesc despre această fugă vraja site-ul web al cărui este victoryspiritualtemple@yahoo.com.com, așa că am a trebuit să-l și în contact doar trei zile așa cum a promis, soțul meu a venit acasă și comportamentul său a fost din nou la bărbatul care sa căsătorit. I cant mulțumesc turnării vraja suficient pentru ceea ce a făcut pentru mine, eu sunt atât de recunoscător.

  RăspundețiȘtergere
 16. QUIERO COMPARTIR MI VIDA experiencias sobre cómo llegué curado de VIH por Herbal MEDICINA.
  Puede sonar extraño! Durante los últimos 9 años he pasado un montón de dinero en la compra de medicamentos anti-retrovirales para fortalecer mi sistema inmunológico y mantenerme sano, hasta que leí un artículo en internet sobre un herbolario África que utiliza hierbas y raíces para curar la AID y el VIH todo tipo de enfermedades como la ELA VIRUS, la hepatitis B, el virus del herpes, VPH, CANCER.but i nunca creyó él puede curar el VIH, pero decidí darle una oportunidad porque yo estaba tan desesperado por conseguir esta enfermedad fuera de mi cuerpo. Después nos envié un mensaje a él, y él me dijo qué hacer, se preparó una medicamentos a base de hierbas y enviarlo a mí a través de los servicios de UPS entrega, con mi dirección de su casa lleno de que envíe a él, y me tomó como instruyó. 7 días después de terminar los medicamentos, fui al hospital para hacer un chequeo, el resultado salió y me dio negativo. Estoy compartiendo esto con ustedes, porque creo que hay alguien por ahí que también el deseo de tener esta cura. sentirse libre y en contacto con el Dr. Oboite, si usted tiene el mismo problema que la mina le ponerse en contacto con esta dirección de correo electrónico. droboiteherbalcurehome@gmail.com o llamarlo a su teléfono +2348054265852

  RăspundețiȘtergere
 17. Cititi despre mimosa inn, albizia lebbeck , medicament antisida pe baza de mimosa in refuzat de ministerul aanatatii, cititi desprw indicatiile plantei, este un imunomodulator folosit de localnici. Cine-i destept poate mai repara cate ceva. Concluzia mes este ca sida e o alergie care nu trece pana nu depistati cauza. Cautati la ce sunteti alergic:paraziti, medicamente luate cu continut alergic (citeam undeva ca cei care au luat antiparazitare au dezvoltat alergii dupa tratament), polen etc cititi despre alergii faceti teste. Salvati-va viata si redati-va sanatatea.

  RăspundețiȘtergere
 18. Oare este atat de greu sa se recunoasca ca sida este o eroare medicala si ca trebuiesc trstate sau tinute sub control bolile de fond?

  RăspundețiȘtergere
 19. Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi 2016
  =========================================

  BUN VENIT IN PATRICIA Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii excelente profesionale.

  Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține capital de împrumut de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

  creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merita, programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reduce plățile dvs. pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Câștig flexibilitatea cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, achiziții unice

  Va oferim o gama larga de servicii financiare, care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, Ipoteca garantate de împrumut, împrumut fără garanții, creditele ipotecare, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de construcții, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe pentru persoane fizice, anularea firme si organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta si propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.

  Va oferim toate tipurile DE CREDITE - ĪNSCRIE CREDITE ACCESIBILE.

  Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
  Va rugam sa ne scrie din nou cu informațiile de împrumut;

  INFORMAȚII IMPRUMUTAT

  1) Nume: Full
  2) Țara:
  3) abordează:
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Stare civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Venit lunar:
  10) Înainte de rude:
  11) Suma creditului necesar:
  12) Durata de împrumut:
  13) Scopul creditului:
  14) Data specifică aveți nevoie de împrumut:

  Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.
  Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  Cu stimă,
  D-na Patricia Kingsman
  patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil

  Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 20. Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi 2016
  =========================================

  Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place să ajute orice organism, care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la 500,000.00 $ și $ 5,000,000.00 și, de asemenea, vom da împrumuturi în euro de mai sus că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate trimiteți ne un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 21. Numele meu este tvitoria vitoria si am primit doar împrumutul meu de Crăciun de la compania de împrumut Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut de Crăciun sau orice fel de contact de împrumut această companie și de a fi fericit ca eu sunt acum această companie este real și acest lucru nu este fals sau înșelătorie acestea sunt companii într-adevăr într-adevăr reale de împrumut este acolo o adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 22. Salutare tuturor

  Numele meu este Gabriela Yunes Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este de escroci, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line mărturisesc despre acolo fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 Euro, iar creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de nici un împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. adresa de e-mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 23. Bună ziua tuturor

  Numele meu este Cruzita ercilia felipina sunt din România și eu sunt în vârstă de 40 de ani, vreau să spun toată lumea de pe internet care doresc să-și vândă lui sau rinichiul care, că nu este cel mai bun mod de vânzare rinichi Dumnezeu a dat la tine pentru bani nu e bun și ar putea duce la moarte. Am fost o dată ca tine am nevoie de bani urgent și am vrut să-și vândă un rinichi, dar atunci când am fost pe cale în căutarea de a vinde rinichi meu am vazut-o companie de împrumut legit, care oferă orice sumă de credite și am crezut că vânzarea de rinichi meu si aplica pentru un credit M-am așezat și rațiune cu privire la aceasta și am decis să aplice pentru un împrumut și valoarea creditului am fost în căutarea a fost foarte mare, m-am întrebat dacă ar putea să mă ajute cu suma am fost în căutarea și am aplicat pentru împrumut și i-am spus le povestea mea și au decis să mă ajute numele companiei care ma ajutat cu împrumut este compania de împrumut Patricia Kingsman, astfel mi-au oferit împrumutul între timp de 8 până la 12 ore și eu sunt atât de fericit trebuie să spun că sunt cel mai fericit om în lume, astfel încât prietenii mei este mai bine să se aplice pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi dvs. care nu este bun adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi și să fie 100% sigur că vei primi dvs. de împrumut în condiții de siguranță de la această companie, deoarece eu sunt fericit astăzi, din cauza acestei societăți i se repete acolo adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Vă mulțumim și eu rămân

  RăspundețiȘtergere
 24. Numele meu este Herminia Emiliana și vreau să folosească acest timp eu am să spun toată lumea de pe internet, că, dacă doriți să-și vândă rinichiul pentru bani, care nu este bun de vânzare rinichii dumneavoastră nu este cel mai bun mod. Am fost o dată în nevoie de bani urgent și am decis să vândă rinichiul, atunci când am fost pe cale de a vinde rinichi meu am văzut o doamnă pe internet care depun mărturie cum despre ea a fost ajutat și faptul că ea a fost de vânzare cu privire la rinichi ei prea, dar ea a văzut-o companie de împrumut on-line, care dă orice sumă de împrumut, așa că am decis să aplice pentru un împrumut de la această societate în loc de a pune viața în risc pentru bani. Am fost într-adevăr nevoie de bani, așa că am aplicat pentru împrumut și numele societății femeia numită a fost compania de împrumut Patricia Kingsman, așa că am aplicat pentru un împrumut suma de 500 de sute de mii de dolari și am primit un răspuns înapoi de la compania despre acolo termeni și condiție, așa că am fost de acord. A doua zi am deschis e-mail meu mi-au spus că totul despre împrumutul meu este sigur și gata de transfer, astfel mi-au spus să fiu sincer și să le promit că voi plăti înapoi împrumutul așa cum am spus și am fost de acord și le-am promis. A doua zi am primit o alertă de la banca mea că au fost niște bani transferați în contul meu și când am văzut suma era 500,000.00 euro am solicitat și astăzi sunt atât de fericit ca Dumnezeu să binecuvânteze această doamnă Patricia Kingsman care mi-a dat viață înapoi în loc să vândă rinichiul am aplicat pentru împrumut și astăzi sunt atât de fericit pentru toată lumea este bine să dp la fel și se aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi, deoarece ai vinde rinichi ar putea ucide pe oricine. Aproape am uitat adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com mulțumiri tuturor Vă doresc toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 25. Salutari

  Donator de rinichi Necesitatea urgentă
  Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 300,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: Dr_henrydonald@doctor.com
  Au nevoie de donatori geniune

  Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde.

  Toate cele bune….
  Dr donald henry

  RăspundețiȘtergere
 26. Doriți să cumpere un rinichi sau pe care doriți să-și vândă dvs. de
  rinichi? Tu esti
  căutând o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  din cauza pauză financiară în jos și nu știi ce să
  nu, atunci contactați-ne azi si va vom oferi un raport excelent
  suma de bani pentru rinichi. Numele meu este doctor Greg,
  sunt
  Nefrolog in PREMIER INTERNATIONAL Medicaid. Clinica noastra este
  specializat in chirurgie renala si, de asemenea, avem de a face cu
  cumpărare
  și transplantul de rinichi cu o vie
  donator corespunzător.
  Ne sunt situate în India, Nigeria, Spania, Mexic, Statele Unite ale Americii, România.
  În cazul în care sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu
  ezitati sa ne contactati prin e-mail.
  E-mail: premiermedicaidinternacional@yandex.com

  Toate cele bune
  Dr. Greg.

  RăspundețiȘtergere
 27. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi?
  rinichi? Căutați o oportunitate de a vinde rinichi pentru bani
  Din cauza descompunerii financiare și nu știți ce să faceți
  Faceți-ne, contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
  Suma de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Greg,
  Sunt un nefrolog în PREMIER MEDICAID INTERNATIONAL. Clinica noastră este
  Specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de asemenea
  Cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
  Donator corespunzător.
  Suntem situați în R, Nigeria, Spania, Mexic, SUA, Malaezia.
  Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, vă rog să nu faceți asta
  Ezitați să ne contactați prin e-mail.
  Email: premiermedicaidinternacional@yandex.com

  Toate cele bune
  Dr Greg.

  RăspundețiȘtergere