Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 7 februarie 2012

Preparatul EXELA - elaborat in laboratoarele cosmonauticii


In Romania se produce si se vinde preparatul EXELA care a fost elaborat in laboratoarele cosmonauticii
Pare interesant. Costul e 299 ron pe 100 tablete ( am sunat eu sa intreb - e destul de piparat, dar poate merita daca sunt dezechilibre mari). Pentru cei intersati la final aveti ceva numere de telefon. 
Eu nu cred intr-un panaceu universal si nici nu as lua unul care sa ma faca mai putin constienta si responsabila de viata mea. Prinde bine cand ai de reparat ignoranta, dar sa nu devina obicei!!!


 Multi medici si specialisti din medicina afirma ca preparatul EXELA este necesar fiecarui om pentru a imbunatati starea sanatatii, a regla greutatea corporala, restabili multe functii ale organismului si pentru a se proteja de virusi si bacterii.
EXELA  previne si  ajuta organismul sa se lupte cu multe boli.

 Specialisti in biotehnologii medicale considera ca EXELA este un preparat care  poate stopa imbatranirea organismului uman si contribui la prelungirea vietii.
Principiul de actiune a preparatului EXELA este de a dizolva si “scoate” din organism produsele toxice, surplusul de grasimi,  a regla functia organelor la nivel celular si a proteja organismul de infectii.
Autorii tehnologiei EXELA sunt convinsi ca mai multe  cure cu preparatul  EXELA vor proteja organismul de multe boli grave si vor preveni la multe persoane formarea celulelor canceroase.

Vizionati in internet un video film sensational:
  “EXELA - un preparat necesar fiecarui om”
Deschideti siteurile de mai jos si ve-ti afla ce spun medicii si specialistii despre acest supliment alimentar!

AICI!  INFORMATIE PENTRU CEI CARE NU AU POSIBILITATE DE ACCESA ACESTE SITEURI:

Preparatul EXELA este unicul preparat natural produs in Romania  care contine microelemente ale plasmei apei Marii Egee, imbogatite cu  ioni de magneziu, cupru si argint.
Aceste microelemente   sunt  imbogatite cu o doza foarte mica de  ioni de magneziu si cupru care sunt  activate cu ioni de argint.
Preparatul EXELA se produce  in forma de comprimate( pastile)de 0,14 g. – fiecare comprimat (pastila.) Un flaconas contine 100 de comprimate. 
EXELA se administreaza sublingual ( sub limba.)  La dizolvarea pastilei EXELA in cavitatea bucala, continutul  ei impreuna cu saliva,  formeaza un “medicament” unic
Datorita potentialului pozitiv a ionilor de magneziu,  cupru si argint EXELA actioneaza ca un “scut de  protectie”  impotriva virusilor si bacteriilor, ajuta organismul sa lupte cu virusii gripali si este benefic  in cazul racelilor.

Iar datorita formulei sale chimice, elaborate dupa unele tehnologii contemporane,  preparatul  EXELA mai are proprietati unice. El  ajuta la:
-          Reglarea  somnului si a sistemului nervos;
-          Imbunatatirea digestiei;
-          Ridicarea imunitatii;
-           Detoxifierea organismului de reziduri alimentare,  ale grasimelor, ale sarurilor, ale nicotinei, ale cafelei;
-           Neutralizarea radicalilor liberi;
-           Reglarea greutatii corporale.

Preparatul EXELA a fost autorizat de catre Institutul de Bioresurse Naturale. Studiile acestui preparat au fost efectuate de catre Institutul National de Dezvoltare Chimico-Farmaceutica din Bucuresti.

EXELA provine  de la cuvintele “EXtras ELemente Acvatice”.
Preparatul EXELA a fost mentionat cu medalii de aur, argint si bronza, diplome de exelenta, la mai multe expozitii si saloane internationale.

Tehnologia EXELA a fost decorata cu Ordinul International “Lenardo Da Vinci”.
Preparatul EXELA are formula  chimica  identica cu formula de microelemente ale sangelui uman. Ca urmare,  preparatul EXELA  nu are nici un grad de toxicitate.
ATENTIE! EXELA este contraindicat numai pentru gravide. Energia plasmei marine poate provoca nastere prematura.

Despre aparitia si   importanta tehnologiei EXELA, si despre unele recete de imbunatatire a sanatatii care au fost elaborate in laboratoarele cosmonauticii, cititi in cartea:
“Ingerul din Cristal – o taina a sanatatii, frumusetii si nemuririi”.

PREPARATUL  "EXELA" si “Cartea” POT FI PROCURATE
prin COMENZI DIRECT DE LA DEPOZIT SAU UNELE MAGAZINE NATURISTE SI FARMACII
mob.: +4 0723247538
mob.: +4 0741057459
(se pot face comenzi prin Oficiul Postal)


Se  mai poate procura preparatul EXELA   prin  intermediul cabinetului doctorului Grigorii Seremet din Bucuresti. Doctorul Seremet de zeci de ani  practica  metode unice de tratament si terapii a bolilor reumatice, cardio-vasculare si reglare biofunctionala a organismului. El efectuieaza tratamente   cu ajutorul a mai multor produse naturale, formula carora a fost elaborata in laboratoarele cosmonauticii.
Mob : (+4) 072.144.72.82
Fax : (+4) 021.421.13.63
Tel : (+4) 021.421.13.63

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.