Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 25 ianuarie 2023

Lecții de Auto-Vindecare! Lecția 1: Chiar dacă arată bine, nu înseamnă că e și hrănitor!

 Aperitive cu brânzeturi și fructe


Când corpul dă cu privirea în farfurie de proteine va activa mai multă aciditate pentru a le digera, apoi vede carbohidrați si pentru acestea e nevoie de mai puțin suc gastric acid. Așa că mediul alcalin necesar digerării carbohidraților se anulează cu mediul acid necesar digestiei de proteine și nici una din ele nu mai poate fi digerată eficient.
 
Până pe la 25-30 de ani cam putem mânca aproape orice că avem mai puține provocări personale legate de a munci, a relaționa, a avea o carieră, copii cu care să ne consumăm din energie. 
 
Din ce în ce mai mulți tineri au probleme de digestie, atrofie de mucoasă gastrică, gastrite sau ulcere grave, malabsorbție, reflux gastro-esofagian, hernie hiatală, arsuri, Helicobacter Pilori etc etc.
 
De ce?
 
Prima persoană din familie care în momentul reproducerii a adus prin celulele sale un tub digestiv viciat de hrănirea nesănătoasă, de conflicte de îmbucătură sau teritoriale, dă mai departe urmașilor un teren genetic vulnerabil asociat cu același stil de viață ca al părinților și aceeași supă emoțional-conflictuală.
 
Așa că, după o astfel de masă nu e de mirare că omului îi vine să ia somn... mai ales dacă își umple burta, cum facem la întâlniri cu prietenii sau de sărbători sau unii în fiecare zi...
 
Pentru o parte din creier e epuizant să facă matematici superioare că altă parte din creier a fost dresată fie din copilărie, fie din recomandări ale ”experților” să mănânce de toate culorile și amestecate fructe, legume, proteine, carbohidrați... 
 
Și să bea și apă la masă... că cică așa e bine... Bine!? Pentru cine e bine? pentru fabricile de medicamente și sistemul medical o fi, însă nu pentru mintea și trupul tău
🙂
 
Poți combina carbohidrații cu legume și verdețuri. La fel și proteinele le poți combina cu verdețuri.
 
Și ține cont că roșia nu este considerată de creier legumă, ci fruct!!!
 
Despre fructe și cu ce le combinăm... în episodul următor
🙂
 
Dacă iei în considerare că pentru digestie carnea are nevoie de 4 ore în stomac, iar carbohidrați de 2.5 ore, atunci le vei mânca separat și la intervale care să le facă să se digere eficient și să fi părăsit stomacul înainte de a băga altceva în gură !
 
Apa se bea cu minim 30 minute înainte de masă și minim 2.5 ore după ce ai mâncat ca să nu diluezi sucurile gastrice.
 
Pe lângă alimentație e important să știm că alimentația doar ne aduce aport de nutrienți, însă mâncată fără cap și având emoții intense se transformă în otravă și duce la boli.
 
Cancerul și bolile nu se vindecă doar schimbând alimentația, ci schimbând și:
1. starea din care mâncăm,
2. schimbând energia vitală cu care întâmpinăm viața prin schimbarea poveștilor noastre despre noi și ceilalți oameni sau situații cu care venim în contact,
3. strategia de a preveni întoarcerea la vechiul stil cu care am devenit familiari după o viață de exersare sau poate doar de câțiva ani.
 
E necesar să ne antrenăm cu gusturi noi, cu gustul sănătății prin combinarea ecologică a alimentelor, cu emoții noi de bine sau cu cele vechi fără a ami reacționa la ele și mai ales gânduri noi care să ajungă întrupate în celule, atomi, organe din corp, nu doar să se învărtă în minte!!!

Fă un bine Semenilor: Dă mai departe mesajul acesta! 
 
Dacă simți nevoia de a reflecta împreună cu oameni minunati, în mod GRATUIT,
TE așteptăm cu drag ZILNIC, 30 de minute, de la 18:30-19:00 pe Turnul de Lumină să ne conectam Sufletele, Ființele, să ne reamintim Ce Suntem prin Alegerile Noastre si sa ne bucuram ca ne revedem 🤗😘🙏💖😇🧚‍♂️❤
Topic: Lumină din Lumină
Time: This is a recurring meeting Meet anytime
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 810 6823 1038
Passcode: 8888
 
Lasă-mi un comentariu dacă și pentru tine este o valoare ceea ce mie îmi vine ca Lecție zilnică și arata-mi cum se vede de la tine, prin ochii tăi. 
 
Mulțumesc că Exiști! Te Iubesc!
Dr Vera Vereș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.