Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 16 iunie 2016

Sunt la conferinta la Bojor. Vorbeste dr Adrian Restian si eu nu ma abtin sa comentez intr-una la enormitatile pe care le debiteaza dupa o viata de experiente ale unui om cu scoala :)

Distinsul doctor vorbeste... Despre catei care se joaca si te bucura jocul lor versus sefi tampiti si insuportabili.

Pe bune... pare un copil mare care inca se joaca. El zice ca asa face cand contempla.

E usor sa contempli ceva ce nu iti zgandareste egoul. Cum zicea Iisus ca e cel mai greu sa ii iubesti pe oameni. Maturizarea emotionala presupune sa vezi si in sef un antrenor pentru maturizare. Nu apare intamplator in viata cui apare.

Rezonante.

Cuante care se apropie pentru ca sunt de acelasi fel si reusesc sa scoata din minti egourile.

Doar ca maturizarea fizica nu merge mana in mana cu maturizarea emotionala. Cel mai adesea decalajul e: corp de adult cu emotional infantil.

In majoritatea aspectelor emotionalul ramane in urma corpului fizic: comunicare, relationare, exprimarea afectiunii, atasamente, frici, furie si ura... si inca cateva "detalii" esentiale :))

E mai simplu sa iubesti un caine! Sa iubesti un sef si sa te uiti la maturul din el cu maturul din tine, sa il investesti cu posibilitatea de a creste, de a fi inspirat, departe de judecarea lui...

Multumesc ca locuim pe aceeasi planeta, decalati ca venire si plecare, cu atatea posibilitati de a privi viata si lumea.

Stresul de care vorbeste Restian e ok, doar ca pare ca e alegerea noastra sa ne simtim coplesiti in situatii stresante, sa facem managementul stresului, desi pentru mine si asta e o Gratie a fiintei noastre.

Nu depinde de noi. Observam. Atat. Fara evaluare. Evaluarea e oricum falsa. Tine de educatie. Diferita de la bordei la bordei. Iar reactiile care ii urmeaza evaluarii unei situatii sau persoane, sunt si mai egotice si false si nu sunt reactii ale constiintei.

Mergem mai departe. Observam. Inauntru. In afara. Etichetarea nici ea nu ne serveste.

Cand Buddha a fost trimis cu vacile la pascut de tatal sau ca era prea scolit si se credea intelept a venit inapoi "vaca". A 1001 bucata :)) isi pierduse savantismul, revenise la simplitate, avusese timp sa reflecte nemaiavand in raport cu cine sa fie intelept. Tinea predici de intelepciune la vaci si boi. Si ele, si ei, ascultau. Taceau. Ii dadeau dreptate fara sa comenteze :))

Pasteau linistite.

In timp a re-invatat si el Tacerea.

A redescoperit Linistea Divinului Interior care nu are nimic de demonstrat nimanui!

E pura Esenta a Existentei!

Pentru cei interesati am notat niste date de contact si cateva propozitii care faceau sens pentru mine :)

0761099191 producator de ceva creme date ca mostra in numar f f f f mic fata de nr participantilor
Forfota in jur pentru produse gratis :)
Bun venit in Romania.

Consacrarea: ei nu incep nimic fara sa se roage. Cum se roaga?

Bojor 0213154783 pe str g enescu 27-29 palatul... joi 11-15 intalniri. Secretara lui Cristina :)  
o.bojor@yahoo.com

Intrebari si raspunsuri
Liofilizare: face da stea ani se zile orz verde
Biominerale...
Cumpatare in orice...
Miscare si actiune...
Ghid de alimentatie pentru Miracole :) cum sa mori mai repede :)

Fumeaza 5-6 fumuri prin distilare uscata, pana la mijloc, dupa e periculos, nicotina duce la nicotinamida si face antipelagroasa vitamina! Daca ma voi apuca vreodata de ceva ce nu m-a tentat nicicand in aceasta viata o sa va spun daca la mine merge ce spun ei :)))

39 grade afara e ca o febra
Nu beti apa rece decat cand e f rece, pe canicula apa rece in spatii deschise iese prin piele saraceste org de vitaminele hidrosolubile.

Mierea e degradata de temperatura mare. Dar ramane dulce, poate chiar mai dulce :)

Lumea e agitata in jur si plictisita. Privesc prin sala si vad o multime de chipuri dezamagite de discursurile despre nimic.

Ah si voi aveati asteptari! In prima faza ma intrebam si eu daca sa plec sau nu. Am simtit sa raman ca ascult ce au de spus oameni atat de multi ani trecuti prin viata!

Am invatat sa fiu atenta la feedback si sa ma stradui sa ma aberez cat mai putin, sa fiu atenta daca oamenii se plictisesc si sa nu insist sa bat campii cu Gratie divina pe neuronii lor sensibili !

Alchimia asteptarilor in bucurie de viata, de a fiinta!

Inca o zi minunata cu Mine pe Pamant!

Recunoasc ca m-am distrat copios de cum se aberau si nu vorbeau nimic din subiectul conferintei.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.