Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 12 iunie 2016

Tabara de Noua Medicina Germanica cu dr. Crina Veres la Eforie Nord, intre 25 iunie-01 iulie 2016- Simti ca vindecarea ta si a altora se afla dincolo de limitele medicinei clasice?
• tu sau cineva drag tie, suferiti de o afectiune fizica sau emotionala careia nu i-ati gasit leacul ?
• te confrunti adesea cu o teama inexplicabila de imbolnavire sau chiar de moarte ?
• vrei sa afli ce credinte limitative si tipare emotionale au declansat afectiunea cu care te confrunti acum ? 

Atunci te invitam in aceasta tabara de autovindecare prin Noua Medicina Germanica, cu dr. Crina Veres intre 25.06 si 01.07 2016 la Eforie Nord - Constanta.

Noua Medicina Germanica este o tehnica de medicina alternativa descoperita de Dr. Ryke Hamer. Acesta a cercetat si demonstrat stiintific care sunt cauzele pentru care apar bolile, dar si metodele prin care acestea pot fi vindecate si mai ales cum putem preveni sa ne imbolnavim. Dr. Crina Veres a inteles legile acestei medicini, care i-a raspuns la toate intrebarile la care medicina clasica nu i-a putut raspunde si a inceput s-o aplice pentru ea si pacientii ei, dobandind o foarte mare experienta, pe care acum doreste s-o impartaseasca.

Scopul aceastei tabere este de a-ti intelege si a-ti rezolva prin intermediul Noii Medicini Germanice problemele de sanatate pe care le ai, dar si cele afective și sufletești, de a te cunoaste mai bine, de a-ti rezolva traumele emotionale care iti afecteaza viata sub toate aspectele ei. Vrem SA INTELEGETI principiile explicate pe baze științifice de dr. Hamer prin Noua Medicina Germanica, pentru ca apoi s-o puteti aplica si singuri.
Programul taberei este conceput astfel incat sa invatam sa ne cunoastem, sa ne dam seama care sunt cauzele problemelor noastre si sa ne autovindecam, sub indrumarea dr. Crina Veres. Vom lucra si vom exersa Noua Medicina Germanica pe cazuri concrete (ale noastre si ale celorlalti participanti la tabara).


Tabara se adreseaza, bineinteles, si celor care sunt sanatosi, dar vor sa previna aparitia oricaror probleme fizice sau emotionale in viata lor.

Ne propunem ca aceasta tabara sa fie inceputul noii tale vieti, in care sanatatea, fericirea, implinirea, bucuria, iubirea sa nu fie doar niste cuvinte. Vrem sa cream cadrul necesar eliberarii tale, pentru a da startul unei relatii mai bune cu tine, cu copiii tai, cu partenerul de cuplu, cu prietenii, cu colegii, cu sefii/subordonatii sau cu alte persoane care apar in viata ta. Sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fii sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu.
Dupa ce vei intelege aceste lucruri si vei incepe sa-ti acorzi timp si atentie de calitate, sa te interiorizezi si sa cauti inauntrul tau solutiile problemelor tale, viata ta va lua o noua forma, nebanuita, implinitoare. 

Această tabără te va ajuta să găsesti resursele potrivite pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional si sufletește, pentru a te bucura de viață (asa cum este ea).

In tabara
• devii constient(a) de capacitatea de autovindecare a corpului tau si descoperi cum o poti accesa
• intelegi mecanismul prin care aproape orice boala este declansata de un conflict emotional
• descoperi care este legatura intre diferite tipuri de boli si gandurile/emotiile care le-au generat
• inveti sa faci diferenta dintre conflictul biologic si conflictul psihologic
• lucrezi direct cu Dr. Crina Veres - expert in Noua Medicina Germana, ea insasi vindecandu-se de boli grave precum cancer de colon si leucemie.

Cele 9 Metode de Autovindecare pe care le practici in tabara
1. Noua medicina germana (dr. Ryke Geerd Hamer) –afli care sunt programele mentale distructive pe care le detii / originea socului emotional cu care te confrunti
2.Legatura intre noua biologie, neuroplasticitate si epigenetica (dr. Bruce Lipton) –constientizezi pe loc cum perceptiile tale modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu poate duce la mutatii spontane.
3. Tehnici de eliberare emotionala (“EFT”)– lucrezi cu cele 12 meridiane principale in timp ce ii amintesti psihicului tau care este problema concreta cu care lucrezi.
4.Autovindecare si autocontrol (dr. Crina Veronica Veres) –iti redobandesti starea de sanatate prin descoperirea programelor autodistructive, gandurilor negative si credintelor limitative care te-au imbolnavit.
5. Noesiterapie si psihoanalgezie (dr. Angel Juan Escudero) – descoperi de ce boala incepe ca raspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern si afli cum sa te vindeci prin gandirea bazata pe raspunsurile biologice pozitive.
6. Ho’oponopono (Dr. Ihaleakala Hew Len) – te conectezi la puterea vindecatoare a cuvintelor “Imi pare rau”, “Te rog sa ma ierti”, “Te iubesc”, “Iti multumesc”
7. Vindecarea relatiilor prin comunicarea empatica si armonioasa – identifici rolurile de Victima, Agresor si Salvator in relatia cu tine, cat si cu cei din jurul tau
8. Oglinzile Eseniene ale Sinelui – afli cum te vezi pe tine in functie de perceptiile la adresa celorlalti
9. Vindecarea arborelui genealogic – identifici conflictele si dramele pe care le-ai preluat inconstient de la parintii tai si pui bazele vindecarii acestora, pana cand nu se transforma in boli grave.

EXPERIENTA Dr. CRINA VERES
• peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate
• peste 13 ani de studiu si practica in cancere si boli grave
• peste 15 ani de studiu si practica in domeniul nutritiei si fitoterapiei (cu multiple atestate internationale, universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica)
• peste 18 ani de studiu si practica in medicina alopata
• peste 19 ani de studiu si practica pe terapie sistemica de familie, cuplu si copii
• peste 25 de ani de studiu si practica in arte martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului

Experienta In Autovindecare:
Leucemie acuta (1998), anemie feripriva grava (1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase (2000).
Fractura de coloana vertebrala lombosacrata, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav (2003), 
Sinuzita cronica (2003), bronsita cronica (2004), alergie cu edem facial si glotic/soc anafilactic repetat (2007), 
adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, hepatice si osoase (2007).
In acesti ani s-a autovindecat definitiv si se bucura de o stare de sanatate deplina. 

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
7:30 – 8:30 Gimnastica Energetică (QiQong,Tai Chi, Ritmurile Tibetane etc)
8:30 – 9:30 Mic dejun
9:30 – 13:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
13.00 - 15.30 – Pranz si pauza
15:30 – 18:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
18:00 – 19:30 Pauza de Cina
19:30 – 21:30 Program de seară/Program de voie, Relationare/Interactiune/Jocuri/Dans terapeutic

Programul este flexibil si va fi adaptat nevoilor grupului. Nicio activitate nu este obligatorie. 

Locatia taberei :Cazare si pensiune completa (3 mese pe zi) la Hotel Sirius - Eforie Nord- http://www.hotel-sirius.ro/

Pentru grupul nostru am obtinut niste tarife preferentiale extraordinare.

Investitia fiecaruia pentru aceasta tabara:
1.Investitia pentru curs:

- 1000/ron/persoana
-  pentru 2 membri de familie care vin impreuna, se aplica o reducere de 15% pentru fiecare membru de familie (adica 850 lei /pers, total pt. familie 1700 lei) 

- pentru grupuri de 4 persoane sau mai mari, se aplica reduceri suplimentare
(va rugam sa ne contactati).


Pentru cei care au mai participat la alte cursuri sau tabere, se aplica o reducere de 20%.


Atentie: reducerile nu se cumuleaza, se va aplica reducerea cea mai mare.


Cei care se inscriu in tabara dupa data de 10 iunie 2016, vor plati o contributie majorata cu 200 lei/persoana. 


2. Cazare si pensiune completa:
100 lei/pers/zi
Copiii sub 3 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar si fara a primi portie separata.
Copiii intre 3 si 6 ani - 25 lei / zi fara pat suplimentar
Copiii intre 3 si 6 ani - 35 lei / zi cu pat suplimentar,
Copiii intre 6 si 12 ani - 50 lei / zi cu pat suplimentar 
Copiii peste 12 ani - 80 lei/ zi cu pat suplimentar

Ni se vor oferi 2 regimuri alimentare, omnivor si ovo-lacto-vegetarian.
Micul dejun va fi servit in regim bufet suedez.

Cei care se inscriu in tabara dupa data de 10 iunie 2016, vor plati o contributie majorata cu 200 lei/persoana. 


Pentru a va rezerva locul in tabara trebuie sa achitati un avans de 200 lei/pers pana in data de 10 iunie 2016 in unul din conturile : 

-DACA DORITI SA CONSIDERATI CONTRIBUTIA DVS LA TABARA O DONATIE PENTRU CONSTRUIREA UNEI CLINICI sau Centru de Autocunoastere, Autovindecare prin Constientizarea Sinelui si proiecte caritabile:
in contul: RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX deschis la 
BANCA TRANSILVANIA pe numele (ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING) cu mentiunea la detalii plata DONATIE EFORIE
-sau ca taxa de curs din care statul roman primeste automat 3%:
pe firma Esenta Esentei SRL 
IBAN RO76BTRLRONCSOC333653601
Str Fantanele Lama E ap 80 Cluj Napoca
CUI 35542829
J12/386/29.01.2016
Certif inregistrare seria B nr 3257507

Vă inştiintăm că avansul pentru rezervarea locului nu se restituie. Aveti posibilitatea, în schimb, să aduceti pe cineva în locul dvs. 

Un aspect foarte important pentru rezervarea locului este trimiterea copiei chitantei de depunere a avansului pe adresa de mail: primavara.desertului@gmail.com. Pentru inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email mentionata sau la telefon 0770/609830 - Alina (in intervalul orar 15.00 - 20.00) 
Impresii din tabara de Craciun 2014

https://www.youtube.com/watch?v=ZohkHsYlWNA&feature=youtu.be 

Relatari despre cum s-au simtit si cat/ce au transformat in fiinta lor participantii la una din taberele de vara de la Bran, vedeti aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html

Iata si marturia unei participante la o tabara anterioara:
“Am venit aici pentru ca am vrut sa imi vindec suferinta fizica si pentru ca vreau o viata mai buna! Tabara a fost peste asteptarile mele intrucat plec de aici nu doar inarmata cu instrumente pentru a ma vindeca, dar cu enorm de multa energie pozitiva care ma face sa simt nu doar ca ma voi vindeca, dar ca pot muta muntii! Ii multumesc doamnei doctor Crina Veres si celorlalti participanti pentru contributia la aceasta atmosfera minunata! Simt ca numai impreuna putem sa schimbam lumea, dar mai intai lucrand si schimbandu-ne pe noi!” (Georgeta)

Aceasta tabara este pentru tine daca: 

-iti doresti sa te cunosti in profunzime, sa deslusesti legatura dintre trairile interioare, constiente sau inconstiente si afectiunile de care suferi
-vrei sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om, mai sănătos, mai impacat si mulțumit;
vrei sa afli mai multe despre Noua Medicină Germană;
-vrei sa te bucuri de o bucata de vara la mare intr-o atmosfera de familie, in compania unor oameni care isi doresc sa-si imbunatateasca viata, la fel ca si tine;
-vrei sa te bucuri de 7 zile in aer curat, intr-o atmosfera de energie pozitiva si sustinere;
-vrei sa aprofundezi tehnicile ce vor fi explicate si exersate,
-vrei sa intelegi relatiile pe care le ai cu cei din jur si sa le imbunatatesti


ATENTIE
Pentru a putea participa in mod activ si benefic la tabara este obligatorie vizionarea filmelor de introducere in Noua Medicina Germana, astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie dedicat aproape in totalitate REZOLVARII PROBLEMELOR VOASTRE DE SANATATE si nu prezentarilor teoretice.

BIBLIOGRAFIE:
https://www.youtube.com/watch?v=NNSRb48_Szo
https://www.youtube.com/watch?v=pztIFkJAtos
https://www.youtube.com/watch?v=b14aSNMvNoY
http://autovindecarea.blogspot.ro/2012/11/originea-cancerului-si-vindecarea.html

Va asteptam cu drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.