Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 27 aprilie 2015

Tabara intre 06 - 12 iunie 2015 de retragere si meditatie pentru Autocunoastere, Autovindecare, Prevenirea imbolnavirii, Vindecarea Relatiilor, Comunicare armonioasa, Rescrierea ADN sub indrumarea dr. Crina Veres la Predeal-Paraul Rece

Daca ai inteles ca suntem arhitectii propriei vieti, ca prin gandurile, emotiile si sentimentele noastre ne construim viata, ca toate raspunsurile sunt sadite de sursa in interiorul nostru si vrei sa patrunzi in profunzimea fiintei tale pentru a te cunoaste mai bine, pentru a gasi raspunsul traumelor tale fizice și emoționale si a le vindeca, pentru a gasi solutii la diferite situatii de viata, te invitam in aceasta tabara de practica(spirituala)in care introspectia/cautarea interioara va fi activitatea principala.

Pe  durata taberei se va pastra mauna (tacerea sacra), care va fi intrerupta zilnic de 1-2 sesiuni de impartasire (optional) .


In sesiunile de tacere vom cauta in interiorul nostru (atat in sufletul nostru cat si in mintea noastra) si vom descoperi toate ranile, traumele, experientele, gandurile, emotiile, sentimentele care ne influenteaza viata, iar in sesiunile de impartasire, cu sprijinul  dr. Crina Veres, vom afla si aplica tehnici care ne ajuta sa ne eliberam, sa ne vindecam, sa facem pace/liniste in noi. Aceste tehnici sunt foarte simple si utile si vor putea fi aplicate si acasa de fiecare dintre dvs, insa in tabara, vom pune bazele unor obiceiuri sanatoase pt. dvs, pe care va trebui doar sa le continuati (introspectia/interiorizarea, tehnica jurnalului, tehnica stopului, autocunoasterea,  Noua Medicina Germanica, epigenetica, chirurgie de lumina, terapia iertarii (Ho’oponopono), EFT (tehnici de eliberare emotionala),Noesiterapie Si Psihoanalgezie,Oglinzile Eseniene ale Sinelui, comunicare non-violenta ...   
 Astfel, in cele 6 zile de tabara, vom dobandi obiceiul de a cauta leacul oricarei probleme in interiorul nostru, devenind astfel proprii medici ai vietii noastre, singurii care putem rezolva cu adevarat cauza problemelor noastre si nu doar efectul.  

Tabara nu se adreseaza doar celor care au probleme de sanatate, ci si celor care vor sa-si imbunatateasca viata sub toate aspectele, sau pur si simplu vor sa petreaca 6 zile de recalibrare si reechilibrare. 

 Ramakrishna recomanda să te retragi pentru a medita 3 luni pe an, sau trei săptămâni sau dacă nu, măcar trei zile.


La inceputul taberei ne vom propune rezolvarea uneia sau mai multor situatii de viata (probleme de sanatate, relationare, de cuplu, financiare, etc), iar pe parcursul celor 6 zile de tabara, prin tehnicile mentionate, vom cauta si gasi cauza/cauzele problemelor noastre si, bineinteles, caile de rezolvare, actionand astfel direct la miezul problemelor noastre, si nu doar asupra efectelor. 


Activitatile principale ale taberei vor fi orientate spre interiorul nostru, spre ascultarea mesajelor subtile, descoperirea noastra si vindecarea profunda.


Mancarea va fi ovo-lacto-vegetariana, astfel incat organismul sa nu consume foarte multa energie cu digestia proteinelor animale.

Tabara este special conceputa pentru a crea cadrul necesar eliberarii tale, pentru a pune bazele unor obiceiuri noi (vechi pentru unii), benefice, pe care sa le poti continua cu usurinta si dupa finalizarea taberei, care sa-si puna amprenta in mod pozitiv asupra vietii tale si care sa se reflecte si in relatiile cu ceilalti oameni din viata ta.   
  
Această tabără te va ajuta să găsesti resursele potrivite pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional si sufletește, pentru a te bucura de viață


Aceasta tabara este pentru tine daca:


            iti doresti sa te cunosti in profunzime, sa deslusesti legatura dintre lumea interioara si cea exterioara
           vrei sa intelegi cine esti si sa aduci aceasta intelegere in existenta ta zilnica
        Să întelegi de unde vin situatiile de viata pe care pare ca nu le poti gestiona si care este lectia pe care vin să ti-o ofere
        vrei sa intelegi relatiile pe care le ai cu tine si cu cei din jur si sa le imbunatatesti
        Să îti descoperi bioenergia vindecatoare, sursa ei si să stii cum să o folosesti cât mai eficient,
          vrei sa aprofundezi  tehnicile ce vor fi explicate si exersate, 
        vrei sa te bucuri de 7 zile in aer curat, intr-o atmosfera de energie pozitiva si sustinere;


Tabara este pentru tine si daca:


- iti pierzi rabdarea deseori cu tine, cu adultii si copiii din preajma ta


- vrei sa fi mai empatic si mai putin autoritar in comunicare


- te irita ceilalti si nu stii cum sa le spui asta intr-un mod constructiv si non-confruntational, de teama sa nu-i superiLa sosirea in tabara ne vom propune una sau mai multe situatii de viata pe care ne propunem sa le rezolvam, iar pe parcursul celor 6 zile vom lucra pe situatia de viata respectiva pana cand rezolvarea ni se va revela.           

Tabara se va desfasura sub indrumarea, supravegherea, sprijinul, coordonarea dar si impreuna cu dr Crina Veres        

Experienta Dr. Crina Vereş:
        Peste 12 ani de conferinţe interne şi internaționale cu sustinere de lucrari pe teme de  sanatate    si autovindecare;​
        Peste 13 ani de studiu şi practică în tratarea cancerului şi a altor afectiuni grave;
        Peste 15 ani de studiu şi practică în domeniul nutriției şi fitoterapiei (cu multiple atestate   internaționale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecatori autohtoni sau de medicină shamanica);
        Peste 18 ani de studiu şi practică în medicină alopată;
        Peste 19 ani de studiu şi practică pe terapie sistemică de familie, cuplu şi copii;
        Peste 25 de ani de studiu şi practică în arte martiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina mintii şi a trupului;
                                               
 Experienta In Autovindecare: 
                     Leucemie Acuta (1998), Anemie Feripriva Grava(1999), Spasmofilie Si Crampe Musculare Extrem De Dureroase(2000)
Fractura De Coloana Vertebrala Lombosacrata, Paralizia Membrelor Inferioare Si Traumatism Craniocerebral Post Accident Rutier Grav(2003), Sinuzita Cronica(2003)
                    Bronsita Cronica(2004), Alergie Cu Edem Facial Si Glotic/Soc Anafilactic Repetat(2007), Adenocarcinom Rectosigmoidian Cu Metastaze Ganglionare Inghinale Si Axilare, Hepatice Si Osoase(2007).
         In Acesti Ani S-A Autovindecat Definitiv Si Se Bucura De O Stare De Sanatate Deplina.

Relatari despre cum s-au simtit si cat/ce au transformat in fiinta lor participantii la una din taberele de vara de la Bran, vedeti aici:

Iata si marturia unei participante la o tabara anterioara: 
Am venit aici pentru ca am vrut sa imi vindec suferinta fizica si pentru ca vreau o viata mai buna! Tabara a fost peste asteptarile mele intrucat plec de aici nu doar inarmata cu instrumente pentru a ma vindeca, dar cu enorm de multa energie pozitiva care ma face sa simt nu doar ca ma voi vindeca, dar ca pot muta muntii! Ii multumesc doamnei doctor Crina Veres si celorlalti participanti pentru contributia la aceasta atmosfera minunata! Simt ca numai impreuna putem sa schimbam lumea, dar mai intai lucrand si schimbandu-ne pe noi!” (Georgeta)


Recomandări: să aveți la voi haine lejere pentru gimnastica de dimineata si saltelute /izoprene/ paturici, perne daca doriti sa stati pe jos in sala de curs.

OBLIGATORIU
SA AVETI LA VOI UN CAIET CARE SA POATA FI FOLOSIT CA JURNAL.

 Locatia taberei : Hotel Bucegi Portile Regatului
  http://www.portileregatului.ro/

Pentru grupul nostru am obtinut niste tarife speciale:
Investitia fiecaruia pentru aceasta tabara:  

1 - cazare si pensiune completa
490 ron pentru o persoana, intreg sejurul
Locurile sunt limitate. Pentru a-ti asigura locul, trebuie achitat un avans nerambursabil de 200 de lei.
  
2 - La care se adauga investitia pentru curs: 

-700/ron/persoana pentru  achitarea avansului
-1000 ron pentru membrii aceleiasi familii 


Reduceri la curs pentru 
1+1 (vino insotit de inca 1 persoana in tabara si beneficiezi de o reducere de 100 ron)
- grup
         2+1 (vino insotit de 2 persoane adulte in tabara si beneficiezi de o reducere de 150 ron)
        3+1 ( vino insotit de 3 persoane adulte in tabara si beneficiezi de reducere de 200 ron)


Contul in care se va depune avansul: RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX, (ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING) deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea la detalii plata: DONATIE si ORASUL in care veti participa la tabara. 


După achitarea fiecărei sume vă rugăm să trimiteţi dovada plăţii pe adresa de email: primavara.desertului@gmail.com

Pentru orice fel de informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email de mai sus sau la telefon 0770609830 Alina (de luni pana vineri in intervalul orar 15.00 - 21.00; sambata si duminica intre 10.00 - 20.00)


Va asteptam cu drag!

Alina&Crina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.