Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 1 noiembrie 2013

HIV si SIDA - O MARE PACALEALA


Casa Numerelor from Kamala Queen on Vimeo.

Multumim Felicia si Multumim Ciprian !

Scandal a fost in lumea stiintifica inca din ani 80 cand "doctorul " Gallo pretinde ca a descoperit HIV .Inca de la inceput cei mai mari oameni de stiinta ca : Peter Duesberg , Kary Mullis , si multi alti , au sustinut ca HIV nu exista si ca SIDA este o mare farsa . Cel mai complet material pe tema asta este documentarul recomandat de Feli : " House of Numbers " - Casa numerelor. De asemenea, analiza aprofundata in documentarul "The emperor's new virus" - Noul virus al imparatului.

SIDA nu este o boala, ci doar o umbrela de diagnostice, simptome, mereu diferite de la om la om, puse aleatoriu de catre medicii alopati. In Africa daca iti curge nasul si ai dureri de urechi, esti diagnosticat uneori cu SIDA.
Testul HIV este complet b
ullshit, iti iese maine pozitiv si poimaine negativ (recomand calduros filmul "House of numbers").
Neaparat de citit: http://www.virusmyth.com/aids/index/slanka.htm
http://www.neue-medizin.com/lanka2.htm

Oamenii care sunt prinsi in sistem cu prezenta a "ceva" care a fost etichetat drept HIV sunt porniti imediat pe un "tratament" cu AZT (acel "medicament" care trebuie sa "vindece" desi are cap de mort desenat pe cutie si personalul medical nu-l atinge decat cu manusi!). Acel AZT iti otraveste organismul in asa hal, incat apar evident -ca efecte adverse la medicament- acele simptome pe care dupa aceea alopatii le eticheteaza ca full-blown SIDA.

Pentru restul de intrebari, te rog studiaza linkurile puse mai sus (in special articolul "AIDS - Death by prescription")! Toate bune!

www.virusmyth.com
Rethinking AIDS: A growing group of scientists claim HIV - the AIDS virus - is harmless, AIDS is not contagious, and medication is dangerous.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.