Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 27 noiembrie 2013

Cancerul si Terapiile lui care sunt Interzise de Interese financiare

Documentar dedicat terapiilor alternative impotriva cancerului
 http://www.youtube.com/watch?v=gWLrfNJICeM
 
În ultimii 100 de ani zeci de doctori, oameni de ştiinţă şi cercetătorii au venit cu cele mai diverse si aparent eficiente soluţii împotriva cancerului, dar niciuna dintre acestea nu a fost vreodată luata în considerare cu seriozitate de catre medicina conventionala. Cele mai multe dintre ele au fost respinse, chiar dacă vindecările au fost numeroase, iniţiatorii lor fiind adesea etichetati ca şarlatani, interzisi de către comunitatea medicală şi, în cele din urmă, forţati să părăsească ţara. În acelaşi timp, mai mult de 20.000 de oameni mor de cancer în fiecare zi, fără ca medicina conventionala să ofere vreo speranta celor afectati de aceasta boala. De ce?

cancer-forbidden

Un documentar realizat de Massimo Mazzucco

Cancerul este singura boala care a fost învinsa de zeci de ori fără ca nimeni să ştie. În ultimii 100 de ani, medici, oameni de ştiinţă, cercetători au dezvoltat diverse soluţii eficiente împotriva cancerului ca apoi acestea sa fie contracarate de către puterea politică şi propagandista a companiilor farmaceutice. 

Astfel filmul prezinta tratamentele pe baza de Essiac, Hoxsey, Laetrile, Cartilagiul de rechin, Vasc, bicarbonat de sodiu. Aceasta prezentare uimitoare nu lasă nicio îndoială că exista leacuri ieftine si naturale pentru cancer, dar sunt în mod sistematic blocate de Big Pharma, deoarece acestea provin din natura şi nu pot fi brevetate. Foarte informativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.