Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 16 februarie 2013

Directionati 2% spre educarea semenilor sa vada speranta - ONG infiintat de Crina Veres


Toti cei care platim impozit pe venituri (salar+pensie peste 500 de lei) din cite stiu impozitul este 16% din venit;     2% din acesti 16 % avem posibilitatea sa îi directionam catre orice ONG. Daca noi nu directionam noi cei 2% automat se duc la stat.
Deci oricine poate directiona care are salar sau pensie peste 500 de lei.

Pentru cei care stiti deja ca puteti directiona 2% spre Organizatii Non/Guvernametale daca doriti puteti face aceasta catre Asociatia Neo Grup Consulting care tine consiliere gratuita pentru cei cu tentative de suicid, pentru persoane abuzate si persoane cu cancer sau boli incurabile, ii invatam ca viata merita sa fie traita si ca poate fi traita sanatos si in armonie cu ceilalti oameni si cu natura. 

Un alt proiect este legat de integrarea in munca si societate a tinerilor care ajung deja statistic la peste 50% la varsta de 35 de ani dependenti financiar de familie si dependenti emotional chiar pana la 37 de ani.
 
Am infiintat acest ONG in ideea de a ii servi pe cei mai putin norocosi ca noi la nivel de sanatate si pentru a le oferi si lor posibilitati de educatie pentru sanatate. Ca presedinte al acestui ONG imi asum faptul ca sunt direct implicata in directionarea acestor procente din impozitul pe venit care vin de la dvs si ca sunt folositi doar spre ajutorul prin educarea semenilor nostri (Nu prindem peste oamenilor capabili sa pescuiasca ci ii invatam sa isi prinda singuri pestele! asa se satura de fiecare data si devin si ei independenti).

Daca sunteti interesati ca cei 2% ai dvs si ai celor pe care voi ii cunoasteti si nu stiu unde sa ii directioneze le puteti da mai departe mesajul iar cei 2% ai lor sa mearga in spre ceea ce v-am prezenat mai sus; aveti atasat formularul pe care sa il completati cu datele dvs si pe care il puteti depune la Finante in orasul vostru fiscal sau pot fi trimise prin posta.

Trebuie sa contina semnatura dvs in original deci nu pot fi trimise prin e-mail!

Informatii suplimentare despre cei 2% gasiti si pe site ul http://doilasuta.ro/continut/

Mai jos aveti detaliile necesare completarii formularului 230 pentru redirectionarea celor 2% din impozit: 

ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING
Cod identificare fiscala:  25329484
Cont bancar IBAN :  RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX

Trebuie sa contina semnatura dvs in original si sa se faca in orasul dvs fiscal deci nu pot fi trimise prin e-mail! 

Multumesc mult!

Crina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.