Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 28 octombrie 2012

Religia e o mare pacaleala !



Ce sincronicitate ca fara sa vreau aveam deschis de ceva vreme un Youtube langa care in dreapta la sugestii de vizionare era si materialul acesta cu religia ca maxima pacaleala care fura timpul, viata si banii omenirii pentru falsa salvare... la care recunosc ca am fost si eu in capitolul fraieriti vreo 27 de anisori... :)

Noroc cu copiii care mi-au pus intrebarea corecta la momentul potrivit de maturizare emotionala ca poate inainte de asta as fi reactionat ca mama... ca mama atunci cand in copilarie ii spuneam de cate ori colinda Nunta din Galilea ca era nunta lui Iisus cu Maria Magdalena si ea ma punea la exorcizat in genunchi la rugaciune sa ma ierte sfantul fiindca spuneam blasfemii la adresa fiului lui Dumnezeu...

care FIU dupa opinia ei si a bisericii nu putea duce o viata de pacat cu nevasta si copii, cu sex, adica sa faca dragoste ca era castrat cerebral de biserica, nu la propriu, si purta organe genitale ca sa faca pipi cu ele si atat ? oare chiar atat de prosti sa fim ca adulti...! ca pe un copil il prostesti... si ca si copil intrebam: de ce daca au muscat din mar le-a acoperit cu frunze partea pe unde fac pipi si nu gurile, ca si acolo erau goi dupa mine ca si copil?

ca adult am inteles dupa ce am studiat tantrismul si suprema intelegere ca erau goi si isi acopereau organele genitale ca isi pierdusera samanta de viata... erau goliti de viata din spermatozoizi si ovule, celule nemuritoare atat timp cat sunt in corpul nostru...

si da, are oare Dumnezeu nevoie de bani sa faca case si biserici tot mai mari la popi in timp ce populatia rabda frig si foame si frica de Dumnezeu... ! asteptand mila divina sa ii scape de boli de care nu vor sa devina responsabili ci se cred victime... la fel ca in povestea in care dintr-un ou de vultur ajuns in cuibar iese vulturasul care este crescut ca o gaina si ii se interzice sa zboare si care pana la moarte sta si se uita la cer unde zboara cea mai mareata si mai libera dintre toatea pasarile: vulturul, insa noi suntem doar niste biete gaini ca unii au stiut sa ne spuna asta de cand suntem in burtica mamei...




6 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Ma numesc Dorel(nu acela al lui C.P.Tariceanu...)si v-am vazut la TVR Cluj zilele trecute. Curios, am vazut siteul Dvs. Articolul de mai sus, credeti-ma, nu prea are darul de a atrage oamenii. Daca asta nu va intereseaza, poate, cum credeti ca ati putea castiga cat mai multi oameni in a-si schimba modul de gandire, deoarece, chiar daca ar fi adevarat 100%, totusi, modul de prezentare e cam prea greu de mestecat pentru "prostime".
    Orice credincios cu mintea si sufletul deschis vede tarele bisericii, dar pana la a nega Sfanta Impartasanie, mai e cale lunga de mers...Chiar, pe ce baza negati Sfanta Impartasanie?
    Cu stima,
    Cel ce incearca sa fie o minte deschisa si ar dori sa cunoasca mai multe...
    P.S.
    Nu am dorit sa fac pe judecatorul, dar stiti prea bine, ca fiecare persoana care ne intra in viata ne este si maestru si ucenic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Dorel
    Multumesc de mesaj.
    Dupa mine prostime nu exista ci doar decalaje in timp pana la aflarea Adevarului...
    Intentia mea legata de acest blog este simpla. Sunt deplin constienta de faptul ca fiecare om citeste de aici ceea ce rezoneaza cu el si are discernamantul de a lasa la o parte fara sa judece ceea ce nu i se potriveste dupa vorba: Nu judeca niciodata o carte dupa coperta... sau Nu judeca mesagerul ca sa nu pierzi mesajul. Cei care cauta postarile legate de medicina si autovindecare si responsabilizare in raport cu starea de sanatate nu se tulbura de celelalte fiindca ele fac parte din felul in care eu vad in acest moment lumea...
    Daca sunt mai intelepti decat mine atunci au rabdare ca pe acest domeniu sa cresc si eu, iar daca se tulbura ceva in ei sunt atasamente si frici cu care oricum se vor confrunta in aflarea Adevarului despre Cine Suntem.
    Legat de Sfanta Impartasanie, daca cu adevarat am sti ce inseamna aceasta atunci ne-am impartasi din tot ceea ce a Creat Divinul din noi, nu am mai vedea nimic profan in jur, am intelege ca in fiecare firimitura de Natura si in toti atomii Sunt Eu Intreg cu Toata Slava si Vreau la Mine sa Veniti!
    Daca am fi primit macar odata cu adevarat ca intelegere Sfanta Impartasanie nu am mai fi fost capabili sa facem ceva pe care sa il regretam, am fi absolviti de orice pacat, AM FI LIBERI SI ADEVARATI...am fi vindecati de orice boala si chiar de Moarte, ca Domnul a spus ca nu este nevoie sa gustam moarte!
    Eu nu neg Sfanta Impartasanie ci doar consider ca fiecare gura de aer, imbucatura de hrana, cuvant si atingere, privire si sunet este o Sfanta Impartasanie... ca ea nu sta doar in bucata de paine cu vin care trece prin mainile unui preot sau ierarhie bisericeasca... si ca este si acolo in masura in care exista Constiinta care sa i integreze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Damian 12.11.2o12
    Draga Crina suntem pe aceeasi lungime de unda,se stie de cand lumea, oamenii se afla pe diferite nivele de intelegere sau "coacere" in creuzetul Existentei-vezi descoperirile personale expuse in blogul personal tainadragostei.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.