Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Cel mai profitabil lucru din toate timpurile: cancerul


Oamenii strigă, plâng şi se întreabă de ce li se întâmplă asta tocmai lor sau cum s-a putut întâmpla aşa ceva unui copil? O durere nemăsurabilă. Şi totuşi. de ce nu se ajunge la un remediu, sau mai bine zis de ce nu se doreşte cunoaşterea, la scară largă, a metodelor reale de tratare a cancerului? 

Punctul de pornire: oamenii sunt expuşi, fără a şti acest lucru, la prea multe chimicale din alimentele lor, din apă, din cosmetice, de pe haine. 
Chiar şi atunci când ne cumpărăm o maşină nouă, apare întrebarea: oare ce particule inspirăm, în mirosul acela de maşină nouă? Chimicale puternice care cauzează cancer au fost utilizate pentru a trata pielea din interior şi covoraşele din maşină. Iar oamenii intră în maşină şi inspiră acel damf de parcă ar mirosi un buchet de flori.

Care sunt chimicalele cu care sunt stropite alimentele pentru a le face să dureze mai mult? Conservanţii. Acest amuzament al industriei alimentare şi injectarea  produselor cu substanţe chimice trebuie să se oprească, arată Wakeup-world.com.
Acesta este motivul pentru care trebuie să cerem autorităţilor să eticheteze alimentele modificate genetic!
Chiar şi hainele noi au fost tratate cu substanţe chimice care se pot infiltra în organismul nostru şi pot produce daune majore, în special la copiii mici. Să nu mai vorbim de pesticidele care sunt folosite pe alimentele de zi cu zi. Ceea ce este foarte interesant este cât de multe persoane care au lucrat la companii producătoare de astfel de alimente ajung să facă parte din instituţiile care reglementează alimentele, suplimentele, aparatele care emit radiaţii sau cosmeticele, ca de exemplu FDA, în SUA.
FDA se presupune că trebuie să protejeze cetăţenii americani de otrăvuri, nu-i aşa? Faceţi o cercetare proprie şi cu cât aflaţi mai multe, cu atât o să deveneţi mai şocaţi de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Se potriveşte perfect proverbul cu lupul "care stă de pază la oi". Aceste persoane mănâncă sănătos, cu siguranţă. Şi poţi face pariu că aceştia nu mănâncă produsele pe care le scot la vânzare pe piaţă.
 
O cale de vindecare dovedită, dar neagreată
Doctorul Max Gerson, care în 1938 a făcut o descoperire uimitoare, susţinea că tratamentul său natural pentru pacienţii bolnavi de cancer reprezintă o promisiune enormă. Acesta vindeca oamenii folosind ceva ce nu putea fi brevetat: legumele.
În acel moment al istoriei, un proiect de lege promitea o sumă enormă de bani pentru cel care reuşea să descopere noi perspective şi rezultate în ceea ce priveşte tratarea cancerului. Doctorul Gerson a prezentat, în 1946, cinci cazuri în fază terminală şi cinci dosare ale pacienţilor care demonstrau tratamentul său eficient şi leacul pentru toate aceste cazuri. Ei bine, ce credeţi că s-a întâmplat? Această lege a fost abrogată de patru senatori care erau doctori.
De asemenea, crainicul radio Raymond Gram Swing care se afla în încăpere, a fost uluit la fel ca mulţi alţii de ceea ce s-a întâmplat şi a relatat incidentul în acea seară detaliind evenimentele şi tratamentul eficient al lui Gerson. Două săptămâni mai târziu, Swing a fost concediat.
Gerson a murit în 1959, fiind elogiat de bunul său prieten, doctorul Albert Schweitzer:
"Văd în el unul din cele mai mari genii ale istoriei medicinei. Multe din ideile sale de bază au fost adoptate fără ca numele său să fie pronunţat. Totuşi, acesta a reuşit mult mai multe decât părea posibil având în vedere condiţiile de care dispunea. Acesta a lăsat în urma sa o moştenire care necesită atenţie şi care îi va asigura locul pe care îl merită. Cei pe care i-a vindecat vor atesta adevărul ideilor sale."
 
Exemple de manipulare
Zeci de tratamente au apărut şi au dispărut la fel de repede, fiind descrise ca fiind "ineficiente". Atunci când o persoană intră în contact cu un agent patogen (virus, bacterie, ciupercă) imunomodulatorii din creierul său intervin în proces şi, astfel, au loc multe evenimente diferite de auto conservare.
Unul din primele evenimente este febra. Aproape toţi agenţii patogeni funcţionează cel mai bine la 37 de grade Celsius, adică temperatura normală a corpului.
Companiile producătoare de aspirină au convins publicul că febra înseamnă un lucru rău. "Trebuie să învingem febra", "dacă ajunge prea mare poate cauza daune cerebrale". Iar aceste sloganuri sunt create pentru a pătrunde adânc în mintea părinţilor şi aceştia intră imediat în panică şi le dau copiilor aspirină.
Organismul ştie ceea ce face şi noi intervenim. Însă febra există pentru a crea un mediu nepotrivit pentru microbi, şi până la urmă să îi ucidă.
În schimb, aspirina sau Tylenol, coboară temperatura corpului şi astfel agenţii patogeni se pot dezvolta în voie.
  • Mamografia
Societatea Americană a Cancerului (ACS) are relaţii puternice cu industria mamografiilor. Cinci radiologi au fost preşedinţi la ACS şi cu fiecare mişcare pe care o face, această societate reflectă interesele principalilor producători de dispozitive şi filme pentru realizarea mamografiilor, inclusiv Siemens, DuPont, General Electric, Kodak şi Piker.
De fapt, dacă fiecare femeie ar trebui să urmeze indicaţiile ACS, venitul anual pentru cabinetele de asistenţă medicală ar ajunge la suma exorbitantă de 5 miliarde de dolari, dintre care 2,5 miliarde de dolari ar fi pentru femeile care se află înainte de menopauză.
Promoţiile ACS continue să atragă femeile de toate vârstele în centrele de mamografie, făcându-le să creadă că mamografia este cea mai mare şansă a lor împotriva cancerului mamar. 
Un important ziar din Massachusetts a prezentat o fotografie cu două femei aflate la o vârstă tânără într-o reclamă ACS care promitea "o detectare rapidă şi în faza incipientă în aproximativ 100% din cazuri". Un director ACS, intervievat de jurnalista Kate Dempsey, a răspuns într-un articol publicat în revista pentru cancer a comunităţii feminine din Massachusetts:
"Reclama nu se bazează pe un studiu. Atunci când faci o reclamă, spui orice pentru a face femeile să cumpere produsul sau serviciul pe care îl oferi. Exagerezi într-un anumit fel. Mamografia în ziua de azi este o afacere profitabilă şi extrem de competitivă."
Felul în care sunt tratate femeile atunci când sunt supuse unei mamografii este deplorabil. Sânul extrem de sensibil este mişcat în toate părţile, manevrat într-un mod dur şi aşezat în dispozitiv pentru a obţine radiografia. O zonă care este deja cu risc (risc de celulele canceroase) este acum iritată şi mai mult, crescând probabilitatea şi posibilitatea celulelor să se răspândească spre alte părţi ale corpului.
Nu doar asta, dar tumoarea are o capsulă în jurul ei. Toate aceste mişcări dure ale sânului "ajută" la perturbarea acestei capsule. Vrei şi mai multă iritare? Haide să facem o biopsie zonei respective. Un ac este băgat în tumoare şi sunt îndepărtate câteva celule. Nu cumva vor exista anumite scurgeri de celule care sunt conţinute de acea capsulă?
Extrem de profitabile sunt şi cancerul pulmonar şi cel esofagian. Sunt unele dintre cele mai dificile de tratat tipuri de cancer. Există poveşti incredibile referitoare la utilizarea peroxidului de hidrogen într-o anumită formă pentru a trata organismul cu oxigen.
Madison Cavanaugh a scris o carte intitulată "Leacul de un minut" detaliind eficacitatea peroxidului de hidrogen în mai multe probleme medicale. Ar trebui să căutaţi cartea.
Pentru a fi cât mai clari, peroxidul de hidrogen trebuie să fie de clasă alimentară, adică nu ceea ce cumperi de la magazin. Ceea ce vând ei în sticlele maro are conservanţi şi nu este destinat pentru un consum intern.
Cancerul depozitează oxigen. De asemenea iubeşte temperatura constantă de 37 de grade Celsius. Şi iubeşte ţesutul gras, care este ca  o nirvana pentru celulele canceroase. Cancerul are o capacitate unică de a face ceea ce se numeşte angiogeneză, adică determină vasele de sânge să îi aducă mai mult sânge şi mai multă mâncare pentru a-şi potoli apetitul incredibil. Are acest apetit deoarece produce celule într-un ritm atât de rapid.
Zahărul este combustibilul perfect pentru cancer. Siropul de porumb bogat în fructoză este o formă de zahăr care este ideală, din moment ce rata mitotică ridicată (diviziunea celulelor şi creşterea tumorii) necesită multă energie.
Aşadar iată că avem "furtuna perfectă": iei un corp, îl faci supraponderal, prin consumul unor alimente de o calitate inferioară şi pline cu tot felul de chimicale, apoi îl expui la fluorul din apă sau la vaccinări (substanţe chimice care cauzează cancer), la poluarea din aer, la mâncare gătită pe grătar (carcinogeni suplimentari), nitraţi şi nitriţi etc şi gata! Ai mari şanse să dezvolţi cancer!
 
  • Tumorile
Haideţi să ne imaginăm că ai fost plecat şi când ai venit acasă, în locuinţa ta era extraordinar de cald. Te duci şi dai drumul la aerul condiţionat. Nu se întâmplă nimic. Care e următorul tău pas? Scoţi aerul condiţionat din perete, gândind "asta ar trebui să rezolve problema"?
Bineînţeles că nu. Dar asta este ceea ce facem atunci când scoatem o tumoare. Scopul tumorilor ar putea fi acela de "aer condiţionat", o modalitate de măsurare a prezenţei bolii. Dacă tumoarea a fost doar un indicator şi nu un semn al unei morţi iminente?
În multe cazuri, tratate cu succes, există informaţii referitoare la tumori care se micşorează şi dispar.
În schimb, în mare parte din cazuri ce se întâmplă? Scoatem tumorile. Iar chirurgul minunat spune familiei "cred că am scos tot". Din moment ce celulele sunt atât de mici, cum ar putea cineva, chiar şi cu un microscop, să ştie că "le-a eliminat pe toate"? Nu există nici un medic pe planeta asta care să ştie 100% că a reuşit "să le scoată pe toate".
Până la urmă, dacă tumoarea nu apasă pe căile respiratorii sau pe un vas de sânge, de ce să îţi asumi o astfel de responsabilitate şi să operezi o persoană aflată deja într-o stare destul de proastă? Persoana operată este mult mai predispusă la infecţii. Mulţi pacienţi îşi pierd viaţa din cauza unor infecţii secundare datorită desfiinţării imunităţii corpurilor lor, ca urmare a chimioterapiei. Radiaţiile omoară celulele sănătoase. Cancerul nu produce căderea părului, radiaţiile determină acest lucru. Iar lipsa poftei de mâncare duce la o alimentaţie proastă, care este determinată de medicamente. Aşadar, cum poate un corp să rămână sănătos dacă nu primeşte o alimentaţie corespunzătoare?
Nu trebuie să se ajungă neaparat în acest punct.
Aceasta este exact ceea ce doctorul Gerson încerca să explice. Elimină iritanţii (alimente proaste, apă cu fluor de proastă calitate, grăsimi, zahăr) şiintrodu ingredienţi pe care organismul îi poate folosi pentru a lupta împotriva cancerului şi astfel restaurezi sănătatea corespunzătoare.
Acestea sunt nişte mostre mici ale unor alternative incredibile de luptă împotriva cancerului. Motivul pentru care cânepa este scoasă în afara legii?Henry Ford a spus în urmă cu mulţi ani că ar trebui să folosim cânepa pentru aproape orice ne putem imagina, o utilizare mai masivă şi mai bună decât tăierea tuturor copacilor şi găurirea pământului prin minerit.
Lăcomia este motivul pentru care cânepa este interzisă. Este o soluţie extrem de puternică pentru un număr mare de probleme de sănătate.
Rick Simpson discută în videoclipul său "Run from the cure" (Fugi din faţa leacului) despre tratamentul său extrem de eficient împotriva cancerului: uleiul de cânepă.
Suprimarea acestor informaţii este un fenomen extrem de grav.
Unde ne aflăm acum? Companiile farmaceutice trimit reprezentanţi la cabinetele medicilor şi încearcă să îi convingă pe aceştia să determine tot mai multe persoane să ia un anume medicament, în ciuda efectelor sale secundare. Acest lucru se face pentru profit şi este deplorabil şi trist.
Trebuie să îţi cunoşti drepturile. Nu fi hărţuit şi forţat să faci ceea ce "toată lumea face" doar pentru a ajunge o statistică. Fă o cercetare proprie, acum cât eşti sănătos. Nu aştepta până când te afli în modul de criză. Rămâi sănătos. Creşte-ţi propriile legume. Bea apă purificată. Ia nutrienţi. Contestă autorităţile. Şi mai ales, TREZEŞTE-TE!

Multumim Anca Perianu pentru acest material! 
Ne-ar prinde bine ca omenire sa ne trezim, insa atunci planeta ar experimenta doar energii subtile si ar trece in alta dimensiune! Se pare ca suferinta ne este utila... iar ceea ce risca sa moara este doar corpul fizic si atasamentele si fricile noastre, daca nu ne trezim. Cand ne trezim suntem capabili sa fim responsabili de sanatatea si bolile noastre ca si programe solicitate de creier ca sa se adapteze la realitatea din mediu si din mintea noastra !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.