Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 13 iunie 2012

Apa si tineretea

Dupa cum bine stim corpul bebelusului este cu cateva procente bune mai hidratat decat cel al adultului si se ajunge la batranete la o scadere de la peste 90% apa la sub 80%, iar sub 74% nu se mai poate trai.

De ce nu se poate trai la un asa grad de deshidratare? Deoarece refacerile celulare sunt impiedicate... pentru ca de fapt reactiile chimice de sinteza de material biologic din care sunt constituite celulele nu se mai poate produce in absenta apei. O noua celula are nevoie de sintetizarea unei succesiuni de aminoacizi, de gene care alcatuiesc lanturile de ADN si care sunt mutabile, interschimbabile ca structura si predispozitie in functie de cat de bine este hidratat sistemul fiindca apa este folosita ca mediu de dilutie pentru tot si este si sistem de racire pentru laserii ADN...

Legat de medicina germanica si de cancere si de afectarea corpului la comanda creierului este foarte important de stiut ca atunci cand se petrece un conflict murim putin fiindca ne deshidratam, iese apa din celulele din creier si aceasta deshidratare tine cat tine faza activa a conflictului...

Apa nu iese doar din releele din creier concordante cu fricile noastre ca reprezentare mintala ci si din organele direct interesate, controlate de acea bucata de creier.

Odata ce conflictul se rezolva cam toate celelalte  probleme incep sa se estompeze, apa reintra in creier si corp si in umiditatea din aer si din alimentatie.

Cert este ca daca li se face rezonanta magnetica nucleara, se poate sa se puna un fals diagnostic de tumoare de creier, ceea ce din nou este fals si creau un motiv in plus de bietul de mine. Tintele de tir din creier se vad doar pe CT normal, fara substanta de contrast, perfect regulate care arata faza activa sau voalate care arata faza de vindecare a conflictului biologic al Naturii manifestate prin noi.

In aceste conditii in care se tot pierde apa, are loc o deshidratate si astfel o cicatrizare disponibila insa ele sunt acolo ca o creatie a noastra pentru a ne adapta... pentru a rezolva definitiv o situatie problematica si abia apoi sa ne trezim cu recidive datorita sinelor pe care reintra conflictele noastre.

Apa care iese si il usuca pe om il poate termina desi aceasta este calea spre imbatranire, spre boala, spre moarte. Cealalta versiune de hidratare, de constientizare a gradului de umectare a gurii este cea care ne ajuta sa ne vindecam si sa tinem batranetea la distanta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.