Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 29 octombrie 2019

Adevărul despre Cancer - Partea 10 - Mucoasa Rectală și Anus, Cancer rectal, Fisuri anale, Constipație, Hemoroizi, Tromboză hemoroidală, Tenesme rectale - Teorie Noua Medicină Germanică și Studii de caz

Puțină embriologie :) opțional de citit :) poți înțelege conflicul și rezolvarea și fără

Zona de rect și canal anal sunt dezvoltate din foița embrionară numită Ectoderm și de aceea în această situație PBS (Programele Bio-Logice Speciale cu Sens) descrise de Dr Geerd Hamer în Noua Medicină Germanică se desfășoară în faza activă de conflict cu ULCERAȚIE și în plus sunt conflicte TERITORIALE.

Ca și conficte teritoriale ele sunt conflicte feminine sau resimțite feminin de către femeile dreptace active sexual și bărbați dreptaci aflați la andropauză!!!
Bărbații stângaci activi sexual au acest conflict în zona rectului prin mecanismul numit de Dr Hamer ”săritura calului”, este conflict de furie teritorială.

Lateralitatea Bio-Logică (stângaci-dreptaci) se stabilește în momentul primei diviziuni celulare a primei celule formate din unirea spermatozoidului cu ovulul, astfel embrionul este deja sexuat.

Nevoia unui clan familial de copii stângaci este atunci când cineva cu putere vitală simte că se stinge clanul sau numele familiei, iar nevoia de copii dreptaci este atunci când lucrurile merg bine, când există abundență percepută de cel cu puterea mai mare de decizie din cuplu.

Sexul copilului este dat de energia care lipsește în casă, nu degeaba se zice că bărbații deștepți (în percepția lor biologică) fac fete și femeile frumoase (în percepția lor biologică) fac băieți, ca să echilibreze balanța și să își ajute partenerul din iubire cu un exemplar similar lui care să îl determine să se maturizeze, să își acceseze fișierele de desăvărșire mai ușor:)

Rostul ULCERAȚIEI din faza activă este de a reține fecalele, din imposibilitatea stabilirii identității, incapacitatea de a lua o decizie pentru că nu stă în puterea mea oricât aș vrea nu simt că am puterea de a îmi stabili poziția, identitatea, locul - la manifestarea feminină, la cea teritorială a stângacilor e imposibil de defecat de furie pentru teritoriul lui, eliminarea fecalelor nu ecompatibilă cu furia fiind mecanisme opuse ca și acțiune hormonală.

Fecalele se elimină atunci când ne simțim în siguranță, stăpâni pe emoțiile, deciziile și identitatea noastră. Furia este un mecanism lipsit de control, inconștient, în același timp educabil cu antrenament.

În faza activă întâlnim în funcție de durată și de recidive și de conflicte posibil suspendate, leziuni de la banalele fisuri anale, cu sau fără sângerare până la cancere vechi, cu cratere sau/și infiltrarea peretelui ano rectal și chiar a țesutului interstițial și a organelor vecine, prostată sau uter, peritoneu.

Copii: fetițele pot face fisuri anale la apariția fraților mai mici, când ajung din vedeta familiei să se simtă neglijate!!! Mutarea din pătuț sau din patul părinților în pat cu frați sau singuri în camera lor!!! Mutarea se face treptat, apariția unor noi frați se face cu acordarea de atenție specială și implicarea copilei în îngrijirea noilor născuți.

Caz 1: Fetiță 5 ani, se naște frate mai mic, toată lumea gravitează în jurul lui că era născut cu sindrom Down, fetița ajunge să aibă scaune cu sânge și la diagnostic găsește medicul fisură anală. Părinții realizează că a trecut o vreme de când ea tot zice că dacă tot e cu defect genetic să îl dea înapoi la spital că lor nu le trebuie un bebe stricat care să le ocupe tot timpul și pentru care au nevoie de așa de mulți bani și timp de la serviciu.
Părinții i-au făcut sleep talk, au vorbit cu ea în somn și când se juca, au implicat-o în viața micuțului, și-au exprimat emoțiile și stările lor față de ea și frățior și fetița a scăpat de fisuri și nu a trecut nici prin faza cu hemoroizi.

Caz 2: Fetiță 3 ani, mutată de părinții prost infirmați din cărți cum că așa e bine la 3 ani să muți copilul din pat cu părinții, că e destul de mare, în pat separat și în cameră separată. Fetița se întorcea noaptea în camera lor, ei au tot mutat-o înapoi când adormea, o certau când revenea la ei și s-au trezit cu micuța inițial cu constipație, apoi cu fisură anală.
Au lăsat copila să decidă când se mută singură în pat separat și cameră separată, au făcut cu ea jocurile de maturizare emoțională pe care le-am făcut cu ei la consiliere și fetița a trecut peste fisură în câteva zile.
Dacă părinții erau relaxați de la început, copila nu era nevoie să treacă prin fisură anală. Am lucrat cu părinți care au mutat copii în camere separate, dat având ei înșiși și copilul o maturitate emoțională adecvate, relaxare, independență, flexibilitate.

Caz 3: Fetiță 4 ani, crescută de bunica, face scaune cu sânge, e constipată și ea și bunica, mănncă destule fibre ca să nu existe o justificare în alimentație, însă nici fetița și nici bunica nu știu când se întorc părinții fetiței după ea, nici din ce să o crească nu prea avea bătrânica, primea haine pentru ea din vecini. Fetița nu prea știa cine erau părinții ei, nu prea mergea nici la grădiniță ca și alți copii din sat, care râdeau de ea că e părasită de părinți că sigur e ceva greșit cu ea. Am lucrat cu bunica și nepoțica și au înțeles că e ceva temporar, că nu se știe de ce părinții nu pot veni la ele, însă ea va crește și va afla atunci sau nu, însă acum e acum, viața merge înainte, ea va crește mare, frumoasă, deșteaptă, iubibilă, atentă, curioasă, bună, blândă ca bunica. Bătrânica a dus fetița la grădinița din sat constant, am vorbit și cu învățătorul care era și pe post de educator să facă jocuri cu ea și să o pună să coordoneze echipe de copii, i-a crescut stima de sine micuței și au scăpat amândouă de constipație și scaune cu sânge.

Caz 4: Băiat stângaci, 6 ani, bătut de surorile mai mari, face scaune cu sânge, este furios și reține furia că nu are voie să lovescă fetele despre care mama îi spusese că sunt făpturi gingașe, deșlicate, care trebuie protejate. Și pe el cine îl proteja de dezlănțuirea bestiilor?! Era exploatat de ele: trimis la cumpărături, cu bilețele cu intrigi de la una la alta, tatăl nu îi mai căuta de mult, fetele îi spuneau că din cauza lui. Am vorbit cu mama, cu băiețelul, am făcut cu el tehnica cu ștergătorul de parbriz, cu vorbitul în somn, antrenat în lucruri care îl validau și îi făceu plăcere, mama a pus ”bestiile” de surori în lanțuri, le-a învățat să îl aprecieze pe băiat și el a scăpat de constipație, scaune cu sânge, și mai ales de durerile imense ano-rectale și de hemoroizi.

Adulți: femeile dreptace pot face fisuri anale în conflicte de identitate în raport cu partenerul de cuplu, legate de sexualitatea lor când partenerul nu le mai dă atenție și devine interesat de altceva sau altcienva, când nu mai știu care este identitatea lor fără validarea exterioară, dintr-o lipsă de maturitate emoțională care să le permită o stabilitate interioară și capacitatea de a lua decizii pentru ele și viața lor.
Un alt conflict este dificultatea de a ieși din mariaje toxice, cu violență domestică, abuzuri fizice sau sexuale intrafamiliale, imposibilitatea de a stabili o identitate în cadrul cuplului, la job în raport cu șefi și subalterni, legate de venituri și statut perceput, de inabilitatea de a fi destul de bune în percepția lor ca mame, neveste, fiice, profesioniste ca să ia decizii și să aibă o identitate asumată din care să ia aceste decizii.
Bărbați stângaci au conflictul cu releul în această zonă din creier fiind furioși pentru ceea ce se întâmplă pe sau în teritoriul lor: furioși pe copii, pe ei înșiși, pe parteneră, pe parteneri de afaceri, pentru mașină. job, bani, casă, tot ceea ce reprezintă teritoriul lor perceput.

Caz 1: Femeie 44 ani, a locuit 3 ani cu partenerul, care apoi s-a mutat la părinții lui, ei aveau o relație de iubire, însă el nu mai locuia cu ea, ea nu știa dacă relația mai există, el nu știa ce vrea, nu vroia nici să fie asistentă socială pentru bărbat inadaptat social, dar vroia și o viață alături de el ca bărbatul deștept, frumos, carismaic, atent, pendant, tandru, sportiv pe care îl cunoscuse la început și care știa că poate fi. Nu știa dacă să se despartă, cât va mai dura starea aceasta de nehotărâre și și neștiință pe care o manifesta el. Au pertecut un concediu împreună, au fost la câteva evenimente de familie împreună și la el și la ea, au petrecut timp la părinții lui și ea a intrat în reparație cu hemoroizi, tromboză hemoroidală, dureri, arsuri, tenesme rectale. Știind NMG, a identificat conflictul, și-a făcut noaptea autotransă, mai ales că noaptea intra corpul în vagotonie și se accentuau simptomele, a făcut noesiterapie și psihoaalgezie și într-o săptămână simptomele au dispărut complet.
Prevenirea recidivelor era stabilirea valorilor săptămânal și a intențiilor Ființei ei.

!!! Maturizarea emoțională înseamnă să poți comunica femeii de lângă tine când nu mai poți merge mai departe alături de ea, fiindcă adesea femeile au tendința să aștepte un partener chiar zeci de ani să se întoarcă la ele, și mai ales să se amăgească cu iluzii că cu o alta nu îi va fi la fel de bine și le vor căuta... și se va întoace la ea CÂNDVA. 

Dragi femei luați de bun dacă vi se spune că e gata relația, iar voi dragi bărbați faceți un dram de bine și asigurați femeile care vă așteaptă în zadar că nu e cazul și să meargă mai departe cu viețile lor, e o formă de respect față de cineva care chiar dacă nu a fost destul de bună pentru tine are dreptul la viață, la fericire, la o relație împlinitoare. 

Nu vreți să știți câte femei visează un prinț tandru și nu pot scăpa din himera că sunteți și voi oameni, chiar cu defecte, odată ce ați trecut printre picioarele lor. E mai simplu să afle că v-ați folosit de naivitatea lor, decât să le aveți inconștient și iresponsabil pe conșțiință. 

Durutul în cur este uneori cumplit, iar muritul de cancer de colon este o moarte cumplită, care poate fi atât de ușor prevenită, cu niște atenție, repect, un pic de bunătate de a nu ține pe cineva cum e versul dintr-o piesă ”vreau să te știu mereu/ În colțișorul meu”. 

Lăsați colțurile minții și inimii femeilor pe care nu le mai puteți întreține cu atenția voastră să fie libere să iubească pe cineva care le poate iubi așa cum sunt, chiar dacă acest lucru vă reduce popularitatea, vă crește respectul și maturitatea emoțională și vă descarcă conștiința. 

Mulțumesc!!!

Caz 2,3, 4: Femeie 38 de ani, dreptace, cancer recto-anal. Tentative de divorț repetate nereușite, stimă de sine scăzută, conta gura lumii, copiii să aibă tată, doar că tatăl a abuzat de fete, umbla și cu alte femei. După câteva luni a reușit să divorțeze, să accepte faptul că le dă fetelor un model de viață toxic, că le traumatizează mai mult dacă rămâne cu el, fetele au făcut psihoterapie că și ele la 12 și 15 ani aveau hemoroizi, fisuri anale, constipație cronică, scaune cu sânge, anorexie psihogenă. După un an de zile erau complet remediate cu eliminarea fecalelor, cu tranzit zilnic, cu stare psihica foarte bună, își fac jurnal, au ședință de familie zilnic seara câte o oră.

Vârstnici: bărbați dreptaci, după andropauză, la primul conflict resimțit feminin, posibil după pensionare, când ajunge acasă și cosntată că nevasta pensionată deja de mult, în lipsa lui, în casa lui a făcut șezăroare cu vecinele, copiii și el după pensionare este intrusul veșnic nemulțumit sau de prezența căruia nu se mai pot desfășura sezătorile ca înainte de pensionarea lui, iar femeia îl ceartă și este mereu irascibilă și nemulțumită și el nu mai știe unde și cine este el :)

Caz 1: Bărbat, 65 de ani, la andropauză de 3 ani, pensionare anticipată, cancer de rect, implicat în relații multiple. Decisese că odată cu pensionarea renunță la amante, își jurase acest lucru. Ajuns acasă nevasta lui minunată, doamna inimii lui îl bombăne, e mereu nemulțumită, se ceartă, el a renunțat la job să stra acasă cu ea, să petreacă timp împreună, să scape de stresul de la job și posibile restructurări și șomaj. Ea nu îl înțelege pentru că el a devenit intrusul în cuibul cu vecune care făceau zilnic meditații, yoga și alte lucruri în casa construită de el. Se rezolvă cu terapie de familie, pus cărțile pe masă, nevasta realizeză de fapt de ce se certa cu el, cum l-a afectat, petrec timp împreună, excursii, mâncare bună, se reîndrăgostesc, el își reia identitatea de stăpân al casei, soț, prieten și scapă de operație și de anus iliac și de restul protocolului, iar medicul este șocat și crede că s-a operat în altă parte când se întâlnesc la banchetul de XXX ani de la terminarea liceului :))

Posibil și înainte de pensionare, după andropauză să aibă conflicte de identitate la job în diverse poziții, poate să resimtă instabilitatea și insecuritatea jobului, lipsa de certitudine și siguranță pe post, pe bani.

Diagnosticul medical este de constipație, fisură anală cu sau fără sângerare, evitarea alimentării, scădere în greutate și evitarea defecației. La cancere se ajunge după recidive de conflicte, în special la adulți sau copii crescuți de vârstnici. Fiind conflict pe modelul învelișului exterior merge cu reducerea senzitivității locale în timp.

Încheierea conflictului duce la începerea fazei de reparație, care în perioada A, face ca ulcerația să se umple prin proliferare celulară, apare edem, inflamație, hemoroizi interni în zona inferioară a rectului sau hemoroizi externi în zona mucoasei anale.

Când omul intră în această fază care merge cu durere, uneori foarte mare, are tendința să considere că acum are ceva rău acolo, mai ales dacă nu a ajuns anterior la fisuri cu sângerare, ci doar la faza de fisură rectală cu reducerea sensibilității locale, adică un fel de anestezie dată de creier în faza activă de conflict.
Această interpretare de a avea ceva rău într-o zonă din corp este tradusă de creier ca nevoie de a crește inflamatia, edemul și de a genera proteine de avarie prin aducerea în zonă a precursorilor proteici speciali: uree, creatinină, acid uric, în funcție de nivelul de RĂU PERCEPUT!!! Reparația inițială este afectată de noul stres de interpretare sau stres de diagnostic și duce la refacere cu cicatrici sau continuă ulcerația dacă starea de șoc nu încetează.

De aceea niciodată, niciodată să nu considerați că aveți voi sau cei dragi ceva RĂU undeva în corp, ci mai degarabă să înțelegeți conflictul, să îl faceți să devină un non sens, o banalitate, o glumă, o sursă de zâmbete prin autoobservare, autoanaliză, diverse tehnici pe care le puteți învăța și exersa la un curs de 3 zile sau 6 luni sau cu ajutor specializat.

Ideal este să vă antrenați să vedeți măreția fiecărei experiențe prin care treceți și darurile minunate pentru voi și viața voastră care sunt deocamdată ascunse în ea fiindcă e posibil că nu ați fost educați încă să le căutați și să le găsiți singuri :)

În această etapă se pune adesea diagnostc de cancer rectal, omul prezentandu-se la medic cu arsură în interiorul canalului anal sau mai adânc la nivelul mucoasei rectale, mai poate simți mâncărime, tensme rectale - senzația de imposibilitate de a defeca complet fecalele. De fapt țesutul de refacere se va transforma în mucoasă mai puternică la finalul fazei de reparație, după criza epileptoidă.

Criza epileptoidă sau momentul adevărului sau criza de vindecare este însoțită de o epilepsie minoră de tip absență, de lipsa de sensibilitate sau hipoestezie, posibil de tenesme rectale. Aceste fenomene nu sunt însoțite de durere decât dcaă este implicată și musculatura striată.

Faza B de refacere se încheie cu refacerea mucoasei și a tesutului inițial ulcerat, dar pe parcursul ei medicul poate pune diagnostic de hemoroizi interni sau externi, cancer rectal.

Caz 1: Bărbat stângaci, 41 de ani, activ sexual, părăsit de iubita la 20 de ani. Fata îl trimite după ceva la magazin și îi pune lucrurile la ușă, schimbă yala și nu îl mai primește acasă, îl blochează pe telefon și el nu înțelege de ce. Ani de zile stă prin baruri cu colegii, filozofează și bea și nu înțelege de ce. Are relații pasagere și hemoroizi de la 21 de ani, constipație cronică, scaun odată la 3-7 zile, eforturi de defecație, tensme rectale, uneori mai intră pe reparație și are dureri anale, uneori când relația acuală are coborâșurile ei el o ia personal și face fisuri anale uneori până la faza de sângerare cănd scaunul este uscat. Înțelege furia pentru teritoriul lui, pentru că nici la 20 nici la 41 nu poate lua decizi de căsătorie, se pune mereu în situația în care o parteneră să vrea să o rupă cu el că nu o să aștepte la infinit ca el să ia o decizie. Se pregătea să o ceară de nevastă pe fata de la 20 de ani, umbla să cumpere inelul de logodnă și cununie atunci când zâna i-a dat papucii afară din casă. Șocul, furia refulată timp de 20 de ani îl împiedică să rezolve așa o masă conflictuală care ar putea duce la moarte odată cu rezolvarea. Soluția a fost ca el să realizeze că nu mai e același om de la 20 de ani, să învețe să treacă peste miturile familiei, să devină flexibil, să alchimizeze furia în bucurie, recunoștință, acceptare, înțelegere, pace și iubire față de sine și ceilalți, mai ales față de părinți, așteptările lor, femeia dintâi, femeile ulterioare, femeia actuală...

Hemoroizii de sarcină apar doar în faza de reparație a conflictului de identitate la femeile gravide care aveau un conflict de identitate activ la începutul sarcinii când erau estrogenic active, funcție controlată din releul de pe scoarța cerebrală din partea stângă, un pic în spatele urechii.

Prin schimbarea statusului hormonal femeia gravidă devine masculină, și astfel conflictul nu mai este de actualitate în această nouă identitate hormnală, are loc reparația țesutului rectal, hemoroizii, însă conflictul inițial poate sări pe partea cealaltă a scoarței cerebrale, în oglindă cu releul de rect și să apară simptome de releu de furie teritorială de tip masculin ea devenind masculină, cu nevoia de a proteja sarcina și astfel și teritoriul.

De aceea uneori femeile gravide pot avea simptome de stomac, curbură mică până la ulcere, ulcere duodenale, afecțiuni de vezică biliară sau canalicule biliare sau ducte pancreatice, în funcție de nuanțele pe care le ia conflictul de furie teritorială. E momentul în care pare că se răzbună pe cei față de care nu se putuse exprima anterior când era în conflictul de identitate și incapacitatea de a lua o decizie, adică pe cei de la care nu primise validarea așteptată/căutată/dorită :) un fel de sindrom premestrual sau al vacii nebune :)) care de această dată este doar puțin gravidă :)

Se rezolvă cu puțină consiliere și maturizare emoțională :)

Situațiile descrise mai sus la pachet sunt din numeroase cazuri dintre pacienți și de la mine din familie și chiar aspecte personale deoarece am trecut cu brio prin adenocarcinom rectal, fisuri anale, constipație cronică, hemoroizi, tromboză hemoroidală.




Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de Autocunoaștere și Autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela
Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC




Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.