Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 14 octombrie 2019

Adevărul despre Cancer - Partea 3.3 - Fibrom uterin vindecat - Studiu de caz

Următoarea postare este rezultatul uneia dintre întâlnirile din sincronicitate cu oameni remarcabili care nu au avut nevoie de mine efectiv să se vindece, au apelat doar la videourile pe care le-am postat gratuit pe internet, la materialele despre cancerul uterin, a studiat singură și s-a vindecat.

Aceasta este cea mai recentă poveste de autovindecare, pe care al aflat-o de la cineva care m-a recunoscut la o nuntă la care am fost în weekend și a venit la mine să îmi mulțumească pentru postări că i-au fost de ajutor în autovindecare.

Era programată la operație pentru un fibrom foarte mare și care sângerase vreo lună fără oprire. A cerut lui Dumnezeu o rezolvare fără operație, a ajuns să vadă pe internet postările și s-a autovindecat așa cum și-a dorit.

Poveste despre realitate:

Se simțise vinovată ”și am regretat toată viața” pentru faptul că a fost nevoită să aleagă între a o da pe fiica ei la mama ei sau să o lase acasă cu un soț acloolic și a ales versiunea pe care o crezuse cea mai bună în acel moment. Astfel fiica ei a fost traumatizată la bunici de mama femeii, o ființă dictatoare, pe care acum fiica ajunsă adulă nu suportă să o vadă sau să vorbească despre ea, păstrând în memorie doar amintiri nasoale, limitative, agresivitate...

Oare dacă ar fi rămas cu soțul băutor de alcool ar fi avut o copilărie mai fericită, să apară în fața colegilor ca fiica bețivului, oare pe fetiță nu ar fi traumatizat-o ca pe mama acesteia?! Nu avem cum să stim, însă decizia a fost luată cu cele mai bune intenții, pentru ca mama să se poată ocupa de serviciu și școală.

A făcut liniște în ea și în relația cu partenerul de cuplu care fusese un fiasco, a rămâne cu el și fără copilă nu fusese nici aceasta cea mai bună alegere în opinia ei.

Mintea ei auzind ani și ani la rând aceleași povești a sesizat uterul care gestionează conflictele urâte legate de partenerul de sex, legate de a mai fi vrut un copil, pentru că cu 10 ani înainte de nașterea acestei fetițe îi murise o altă fetiță, la vârsta de 4 zile, în apropierea Crăciunului.
Fiica ei de când era micuță punea în pom globuri și cadouri și pentru surioara plecată la Doamne Doamne, iar femeia noastră se urca pe pereți în mintea ei de fiecare dată, deoarece nu integrase încă acea poveste a moții fetiței. Masă conflictuală de peste 18 ani. fica nu înțelegea versiune de suferință a mamei atunci când ea de fapt prin cadouri onora amintirea surorii pe care credea că o face spre binele mamei ei, să simtă ca deși a crescut-o doar pe ea, ea nu a uitat și nu va uita niciodată că cu 10 ani înaintea ei mama ei mai avusese o fetită care ar fi putut să fie sora ei :)
Ultima dată își propusese să îi spună fetei că nu mai suportă să vadă acele cadouri duble, că nu mai poate îndura și creierul i-a creat o sarcină falsă, o îmbucătură uterină care va înlocui veșnic pierderea fetiței, relația aiurea cu partenerul. Acum era plină de materie vie, dar neorganizată.

Și-a făcut ordine în sentimentele față de copila ajunsă la peste 20 de ani, față de cea întoarsă în lumină, față de partener, față de ea însăși și a ajuns să nu mai sângereze și să scape de fibromul pentru care medicina oficială prin oficianții ei numiți doctori ar fi practicat altă versiune de intervenție asupra efectelor și niciodată asupra cauzei, deoarece medicina oficială consideră cu totul alte cauze nespecifice pentru orice afecțiune inclusiv pentru fibroame.

Medicina oficială are rostul de a salva viețile celor comozi, care consideră că aceste vindecări sunt miracole și nu sunt posibile pentru ei, și care nu cred și nu își asumă că s-au autoîmbolnăvit și că se pot autovindecat.

Din acest motiv eu nu recomand renunțarea la sfaturile specialiștilor doctori de medicină oficială celor care vor doar pastile și cârje exterioare, ci chiar să le urmeze sfaturile fiindcă am văzut de multe ori oameni care au spus că ei se vindecă cu mâncare sănătoasă și rugăciuni prin care ei nu schimbau nimic la viețile, convingerile și comportamentele lor și care fie și-au pus viețile în pericol, fie au plecat din lumea aceasta.

Dr Hamer, cel care a pus bazele NMG = Noii Medicine Germanice a spus ca autovindecare este pentru cei care au deja baze de autoobservare, autocunoaștere și mai ales responsabilitatea pentru propria îmbolnăvire și disponibilitatea de a renunța la acele tipare de gândire, emoționale și de comportamente care i-au îmbolnăvit și înlocuirea lor cu tipare de gândire, emoționale și comportamentale mai ecologice.

El spunea că este dificil să înveță să înoate pe cineva care tocmai se îneacă în convingerile autodistructive moștenite, în credința că un cancer sau o boală te poate ucide.

Văzând filmulețe, aprofundând Noua Medicină Germanică a reușit să se vindece, să aibă uterul la locul lui, să își crească nepotul, să își vadă de meseria ei frumoasă și să îi ajute pe cei din jur să vadă altfel lucrurile decât o făceau până acum.

Felicitări ! Mulțumesc de împărtășire !
Ca de obicei i-aș fi propus să se filmeze cu povestea ei de autovindecare, dar fiind o persoană publică acest lucru este încă dificil probabil, însă este încă o poveste în care se vor regăsi cu siguranță numeroase femei care au fibroame, și care tot odată sunt dispuse să fie responsabile față de autoîmbolnăvire și să ierte, să integreze trecutul, să aleagă să se raporteze pozitiv la evenimente astfel încât corpul și mintea lor să nu mai susțină entitatea BIO-LOGICĂ numită fibrom.



Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de autoeducare și autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela. Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363.

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC

Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.