Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 14 iunie 2019

Tabara de Autovindecare si Autocunoastere, Noua Medicina Germanica pentru Incepatori si Avansati si Copii, Tehnici de Echilibrare Emotionala, Comunicare Armonioasa, Rescrierea si Reprogramarea ADN-ului, Reconectarea la Sinele Atotcunoscator, Matrici Informational-Energetice, Chirurgie de Lumina, Oglinzi Eseniene ale Relatiilor, Limbaje de Iubire, Umbre, Rani si Alchimia lor in Daruri si Transcendente cu dr Crina Veres (25 iunie - 2 iulie 2019, Costinesti)


Buna, Minune! 
Da, organizam si anul acesta tabara la mare!

Ai acces la aceasta postare fie pentru ca te-ai inscris pe siteul si blogul si facebook-urile pe care postez, fie pentru ca cineva se gandeste cu drag la tine si la calitatea vietii tale...

Tabara de Autovindecare si Autocunoastere, Noua Medicina Germanica si cele peste 20 de tehnici simple de interventie in situatii cu provocari emotionale si de viata, este locul unde intr-o atmosfera de familie si prietenie ai ocazia sa te cunosti mai bine, sa inveti sa iti controlezi emotiile, sa iti alegi tu comportamentele, sa determini in  mod asumat rezultatele actiunilor talesa iti gestionezi gandurile si sa intelegi mai bine felul in care functioneaza mintea si corpul uman la toate varstele fizice si emotionale :)

... este o Tabara pentru cei care vor sa invete sau care cunosc si vor sa aprofundeze Legile Bio-Logice descoperite de Dr. Ryke Geerd Hamer, sistematizate in Noua Medicina Germanica si dupa care se guverneaza fiinta umana si viata pe pamant, intr-un mod bine structurat, aplicativ, relaxat, distractiv si eficient

... este o Tabara la mare si totodata destul de departe de lumea dezlantuita, la 5 minute de mers pana la o plaja izolata, intr-o gradina de vis, cu loc de joaca pentru copii, cu activitati  creative si motivationale pentru copii realizate sub indrumarea Maricicai, o minunata fiinta si psihopedagog, alaturi de alti pedagogi speciali de ocazie :)

... este o Tabara in care si noi adultii, in joaca si totusi cu o structura eficienta, invatam si practicam alaturi de dr Crina Veres si alti experti in Autocunoastere si Autovindecare, variate si numeroase Tehnici de Echilibrare Emotionala, Comunicare Armonioasa, Rescrierea si Reprogramarea ADN-ului, Reconectarea la Sinele Atotcunoscator, Matrici Informational-Energetice, Chirurgie de Lumina, Oglinzi Eseniene ale Relatiilor, Limbaje de Iubire, Umbre, Rani si Alchimia lor in Daruri si Transcendente, Sincronizarea Emisferelor Cerebrale prin diverse tehnici, Linia Vietii, Cicluri de Viata, Arbori Genealogici, Inlocuirea Scenariilor Fataliste, Accesarea si Folosirea Eficienta a Resurselor si Potentialului Nelimitat cu care ai venit pe lume

... este o Tabara in care cine doreste are parte si de Meditatie in Tacere, invata un Mod corect de a Observa, ne ascultam Fiinta si diminetile si pe parcursul zilei practicam si elemente fizice de Gimnastica Energetica

... este o Tabara cu muzica pentru suflet, dans terapeutic, vizionari de filme cu mesaje pentru minte, trup si suflet, unele impachetate intr-o versiune comica 

Este Tabara despre care poti spune ca e o intoarcere Acasa!

Timpul este o resursa importanta in secolul vitezei asa ca in loc sa postez aici alte detalii despre ce facem in tabara am ales sa dau cateva link-uri pentru cei interesati de mai multe detalii, bucati de filmare din tabere si marturii ale participantilor in postarile de mai jos:


Numar de locuri de cazare la Casa Eden sunt Limitate la 40 si deja aproape de plin cu participanti din anii trecuti si apartinatorii lor, insa gasim cazare foarte buna in apropiere, fiind inca in afara sezonului in care sar preturile si ar fi prea cald.

Numarul de participanti pe care ii putem primi la curs este si el limitat de spatiul din incinta sau de afara la 50 de persoane, fara apartinatori, astfel incat sa ne desfasuram in conditii optime activitatile de tabara :)


Informatii administrative tabara Costinesti

Durata: 8 zile in perioada 25 iunie 2019 – 2 iulie 2019

Se intra in data de 25 iunie cu masa de pranz si se iese in 2 iulie cu micul dejun.

Locatie: Casa EDEN, Costinesti


Cost cazaresi masa:

125
Cost cazare si masa regim double/zi/persoana
170
Cost cazare si masa regim sigle/zi/persoana
80
Cost masa fara cazare (3 mese)/zi/persoana
90
Cost cazare fara masa/zi/persoana

Paturile din toate camerele sunt matrimoniale

Cost curs:


200
Cost curs prima oara in tabara/zi/persoana
175
Cost curs pentru cine a mai participat la tabere/zi/persoana
150
Cost curs pentru cine vine cu un membru al familiei (participant la curs)


Cost insotitorcopii:

25
Cost pe zi de copil

Avans pentru ocuparea locului in tabara:

100
Donatie sau plata catre SRL

TOATE COSTURILE SUNT IN LEI.

Modalitatile de plata fie a avansului, fie a costului integral al cursului sunt redate in fisierul intitulat “Instructiuni pentru plata taxei de participare”, pe care il primiti ca urmare a solicitarii de inscriere.

IMPORTANT! Plata cazarii si a meselor se face la fata locului, fie la receptia Casei Eden, fie la Mihaela Marinescu.

Inscrieri: Mihaela 0771558363


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.