Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 31 martie 2016

Frica ucide ! Experiment pe condamnati la moarte...

“ Intr-un stat in care legea stipula faptul ca spanzuratoarea este un mijloc de a pune in aplicare condamnarile la moarte, un grup de doctori a gasit oportunitatea unui test neobisnuit. Familiei unui prizonier care astepta executia i s-a oferit o compensatie generoasa in schimbul ajutorului acestuia in cadrul unui experiment stiintific: sa fie de accord ca executia lui sa nu se faca prin spanzurare. I s-a explicat ca va avea o moarte fara dureri prin sangerare chirurgicala, pierzandu-si constiinta in mod treptat si apoi alunecand spre somnul final. S-au facut aranjamente la spitalul inchisorii si prizonierul a fost pus pe o masa de operatii intr-o pozitie din care nu putea vedea procedurile ce i se aplicau. In aceasta pozitie au fost facute zgarieturi superficiale pe arterele din bratele sale si s-a dat drumul la apa calda pentru a simula sangele care ar fi trebuit sa curga pe brate, facand un zgomot de picurare in galeti plasate pe de o parte si de alta a pacientului. Pacientul simtind si auzind “sangele” care se scurgea din el, a devenit tot mai slabit, a intrat in coma si, in cele din urma a murit, fara sa piarda nici o picatura de sange. In acest caz, nivelul constient a fost inselat atat de puternic incat nu a avut nici un obstacol in a tari subconstientul dupa el.
Toate acestea conduc spre sustinerea afirmatiei facute deseori conform careia subconstientul este o completare puternica din interiorul nostru, gata de a furniza o energie surprinzatoare si, in unele cazuri, intelepciune superioara, atunci cand este declansat printr-o motivatie puternica care ajunge in nivelele constiente. Faptul ca acest mecanism puternic tinde sa aduca in actualitate orice crede si ii furnizeaza mintea constienta, este un instrument care poate lucra in ambele directii. Imagini ale unor esecuri, boli sau chiar moarte, ca in cazul prizonierului condamnat la moarte, vor produce efecte corespunzatoare cu rezultate pline de forta. Si invers, imagini ale sanatatii si succesului, mentinute cu claritate si sperante in mintea superioara, vor obtine rezultate positive de la acest aliat puternic din interiorul nostru. “ (Emilio Guzman)

MULTUMIM FLORIN pentru material si ca EXISTI !

2 comentarii:

  1. E mai mult de atât; trebuie mult curaj pentru a înţelege!
    "La început a fost Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Cuvântul era Dumnezeu!

    Adică, realitatea boastră este virtuală, creată din cuvinte, din Cuvânt! Care Cuvânt e Dumnezeu, e Creator!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.