Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 1 martie 2015

Conflicte de pe urma despartirii copilului de sanul mamei.

- conform Noii medicini germanice -
Un nou-nascut suge lacom la sanul mamei. Copilului i s-a luat putin sange inainte si la un moment dat medicul se sperie din cauza valorilor unor analize pe care oricum nu le intelege. Ca urmare se ia brusc copilul de la sanul mamei ca sa vada ce-i cu el. Atat mama cat si copilul sufera imediat un conflict emotional de pe urma despartirii bruste.
Ce zone oare sa fie afectate in acest caz,cand contactul cel mai puternic dintre cei doi are loc intre fata copilului si sanul mamei ? Bineinteles: sanul mamei si fata copilului !
La mama i se ulcereaza (subtieaza pe dianuntru) ductele mamare, la copil se ulcereaza epiderma de pe obraji. Nu doare, nu se simte, nu se vede.
Dupa ceva timp, copilul se aduce inapoi mamei, conflictul de despartire se rezolva pentru ambii si se intra in faza de autoreparatie.
Ca urmare, mama face “mastita” (inflamatia ductelor mamare) iar copilul face “dermatita atopica” pe obraji. Ambele fenomene fiind un MARE mister pentru orice medic alopat, desi un copil de 4 ani ar intelege usor ce se intampla de la o asemenea barbarie.
Mastitele nu apar decat rar la popoarele care nu au medici si nu nasc in spitale. Dar in clinici, spitale si maternitati masita este ceva destul de des intalnit. Mastita fac nu numai femeile carora li s-a luat pruncul de la san ci si vacile sau oile tinute de oameni. O fac atunci cand omul separa vitelul sau mielul de mama ca sa-i fure laptele.
Si ce "tratament" da medicina umana sau veterinara in caz de mastita, des insuda chiar de ea insasi sau de crescatorii de animale?
Ce sa se dea decat antibiotice, ca deh, trebuie sa fie o infectie cu bacterii!
Desi nu este decat o inflamatie si nu o infectie. Orice reparatie are nevoie de o inflamatie, deci nu e ceva rau, ci ceva necesar.
Si ca urmare a “tratamentelor” cu antibiotice sau cu alte toxine chimice, mamei sau vitelului i se interzic alaptarea. Iar mama isi pierde des si laptele din cauza asta si copilul trebuie hranit acum cu lapte praf, o porcarie chimicala. Iar de la laptele praf copilul va reactiona des cu diaree sau constipatie. Lantul slabiciunilor.
Si in acest mod tinerele fapturi si mamele sunt pedepsite de prostia si orbirea oamenilor de mai multe ori si asta intr-o etapa foarte importanta a vietii.
Daca ati avut mastite dupa nastere, relatati despre conflictele avute.
La mastita mai exista, pe langa despartirea de gura sugarului si cea de partener, divortul sau gandurile de divort, sau aflarea vestii ca partenerul are o amanta, etc. "Ti-a fost smuls partenerul de la san" .
In functie de sanul afectat si lateralitatea mainii la testul de aplaudat se poate spune exact daca mastita a fost de la o separare de sugar sau de partener. La dreptacele (la testul de aplaudat) sanul stang este raportat copilului/mamei si cel drept partenerului/tatalui. La stangacele biologic este invers. Uneori alte persoane sau animale pot fi percepute ca si copiii sau partener.

https://www.facebook.com/groups/191070311078605/permalink/359849877533980/
Multumim Gabriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.