Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 9 octombrie 2015

Cursuri in Romania de Noua Medicina Germana, Vindecarea Relatiilor, Echilibrare Emotionala, Autocontrol, Comunicare Empatica si Armonioasa, Epigenetica si Psihoanalgezie cu Dr Crina Veres, in 2015

Noua Medicina Germanica, a Dr. Hamer care ne arata stiintific de ce apar bolile si cum sa ne vindecam

si 

Tehnici de Eliberare Emotionala pentru boli si conflicte de pierdere 


fiindca cele mai mari probleme le facem pentru ca nu stim cum sa abordam BOALA, SUFERINTA FIZICA si EMOTIONALA, si mai ales MOARTEA celor dragi si ce fel de CONDUITE sa adoptam CARE SA II ONOREZE PE CEI PLECATI SI SA NE ADUCA NOUA LINISTE SUFLETEASCA, sa ne scuteasca de bolile si cancerele care se declanseaza prin defectuoasa abordare a FENOMENULUI MORTII, care nu ne servesc nici noua nici celor care se elibereaza de acest trup si care sunt dezarmati in fata suferintei si deznadejdii noastre

SI INCA vreo CATEVA METODE DE AUTOVINDECARE pe care le gasiti in descrierea ce urmeaza


Avantajele Noii Medicini Germane Se Adreseaza, Atat Persoanelor Sanatoase, Cat Si Celor Care Au Boli Mai Mult Sau Mai Putin Grave, Si Sunt Inestimabile Prin Faptul Ca Nu Exista Termeni De Comparaţie Cu Nici O Alta Intelegere Sau Terapie.
In Cele 3 Zile De Seminar Intensiv Veti Primi Informatii Condensate, Explicite Si Esentiale Despre CANCER, BOLI, (Auto)VINDECARE.

Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei. 


Beneficiile Cursului
Vei Invata :
  • Sa identifici fazele de boala oricand si la oricine si sa anulezi frica de boala si de moarte
  • Sa intelegi sensul Biologic al Bolilor/Simptomelor in functie de localizarea lor la nivelul corpului
  • Sa intelegi legatura dintre fiecare tip de boala si asocierea in anumita parte a creierului
  • Sa intelegi cum este REVERSIBIL orice proces patologic din corpul nostru
  • Sa depistezi legatura Creier-Microbi-Simptome
  • Cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic
  • Sa aplici tehnici de Eliberare Emotionala.
Viata, desi cu totii trecem prin ea pare la inceput ceva minunat. Cand privesti un copil mic, un bebelus ai sentimentul ca traiesti prin el o noua sansa la fi diferit de ce ai trait tu, ca vei face tot posibilul sa fie mai fericit si mai intelept decat ai fost tu insa adesea desi pare simplu este extrem de greu fiinda te trezesti in situatia de ai ii da ceea ce nici tu nu ai: bucurie de viata, fericire, iubire neconditionata... 

Si in mod trist si anost totul se repeta si de milioane de ani, noi oamenii doar ne adaptam stangaci la conditiile de mediu insa nici o generatie in fata mortii nu este mai pregatita decat cea anterioara, ci mai agonizanta, mai pierduta, mai deznadajduita si cu mai multe consecinte traduse prin boala sau depresie.

Moartea a devenit un fenomen firesc, care ar trebui inteles ca atare. Din pacate, majoritatea dintre noi nu au fost invatati cum sa trateze trecerea in nefiinta a celor mai mult sau mai putin apropiati. 

Pusi in fata mortii si a vietii de dupa plecarea cuiva ne dam examen de maturitate emotionala in care se vede clar felul in care am fost crescuti: liberi sau dependenti. 

Privim moartea prin niste lentile deformate care genereaza un sentiment dureros si…egoist pana la urma. In fond, jelim dupa pierderea a ceea ce obisnuia sa ne aduca noua bucurie, nu celui plecat.

Cum sa abordam evenimentul numit “moarte” ca sa nu mai facem conflicte. Ce fel de CONDUITE sa adoptam astfel incat SA-I ONOREZE PE CEI PLECATI SI SA NE ADUCA NOUA LINISTE SUFLETEASCA, sa ne scuteasca de afectiunile care se declanseaza pe baza acestui conflict de pierdere.  Folosim o defectuoasa abordare a FENOMENULUI MORTII, care nu ne serveste nici noua, nici celor care se elibereaza de acest trup si care sunt dezarmati in fata suferintei noastre.

Situatia conflictuala nerezolvata si durerea neeliberata genereaza o serie de afectiuni fizice si psihice destul de grave, printre care cel mai adesea intalnit este cancerul.

Seminarul sustinut de Crina Veres ne va oferi o alta perspectiva asupra vietii si a mortii si ne va dezvalui cum sa aplicam tehnicile de autovindecare fizica si emotionala si mai ales sa ne amintim ca Iisus spunea ”voi nu ati fost facuti sa gustati moarte”..., iar ”moartea este doar plata pacatului”...

Printre metodele folosite/descrise la curs se numara: Noua Medicina Germana, Noesiterapie si Psihoanalgezie, Noua Biologie, Neuroplasticitate, Epigenetica, Ho’oponopono, etc.

Dr. Crina Veres: “De ce pot vorbi despre fenomenul mortii: 
  • am trecut prin moarte clinica
  • am realizat 7 ani de practica in medicina de urgente, unde contactul cu moartea este iminent
  • am asistat la resuscitari si am ascultat povestile de ”dincolo” ale celor care au revenit din moartea clinica”
Metode Utilizate La Curs :
  •   Noua Medicina Germanica (Dr. Ryke Geerd Hamer)- Medicina Lui Hamer Ajuta La Vindecarea Oamenilor Prin Explicarea Logica Si Rationala A Legaturii Stranse Dintre Minte Si Boala. Noua Medicina Germana Sustine Ca Fiecare Om S-A Imbolnavit Din Cauza Unui Program Mental Distructiv, Nascut In Urma Unui SOC Emotional.
  •   Legatura Intre Noua Biologie, Neuroplasticitate Si Epigenetica (Dr. Bruce Lipton)- Vei  Constientiza , Chiar Instantaneu, La Curs, Cum Perceptiile Noastre Modifica Citirea Genelor Din Mostenirea Noastra Genetica Si Cum Adaptarea La Mediu Poate Duce La Mutatii Spontane (15 min).
  • TEHNICI De Echilibrare Emotionala / EFT - Este O Metoda Care Indeparteaza Inversia Psihologica, Legata De Castigurile Secundare Pe Care Le Mentinem Prin Obiceiurile Noastre Si Stimuleaza Capetele Celor 12 MERIDIANE Principale In Timp Ce Ii Amintim Psihicului Nostru Pe Ce Problema Concreta / Specifica Lucram.
  •  Autovindecare Si Autocontrol (Dr. Crina Veronica Veres) - Autovindecarea Incepe Odata Ce Devenim Constienti De Cine Suntem In Acest Moment Si Ce Identitate A Noastra Sustine Si Intretine Simptomele Si Senzatiile Neplacute Si Gandurile Negative; Doar Cand Apucam Sa Cunoastem Ce Ne Imbolnaveste Putem Autocontrola Si Transforma In Noi Acele Aspecte Care Nu Ne Mai Convin Cand Alegem Sa Fim Sau Sa Redevenim Sanatosi / TEHNICA JURNALULUI.
  • Noesiterapie Si Psihoanalgezie (Dr. Angel Juan Escudero) - Vindecarea Prin Gandire Are La Baza Raspunsurile Biologice Positive Iar Imbolnavirea Incepe Ca Raspuns Biologic Negative La Un Stimul Din Mediul Intern Sau Extern. Odata Ce Intelegem Ca Vindecarea Incepe Odata Cu Stimularea Sistemului Nervos Vegetativ Vag Vom Fi Atenti Ca Sa Avem Permanent Gura Plina De Saliva Fluida, Agreabila, Vindecatoare Ca Si Cum Am Saliva Dupa Viata Ca Dupa O Mancare Gustoasa Pe Care O Putem Savura Doar Cat Suntem Sanatosi Si Relaxati Si Nu Cat Suntem In Stare De Pericol (15 min).
  •  Ho’oponopono (Dr. Ihaleakala Hew Len) - arta straveche Hawaiiana de rezolvare a problemelor de orice fel. Ea ne spune ca nu exista nimeni si nimic in afara noastra decat gandurile noastre despre oameni si situatii care sa ne ”creeze probleme” prin care sa ne faciliteze Eliberarea de ele, fiindca bolile sunt rezultatul unor ”programe” sau scenarii despre viata care ne aduc suferinta psihica si apoi trupeasca. Ea sterge de la Sursa problema si nu doar efectul pe care il vedem pe corp ca boala si nu e nevoie sa stim ce sa stergem punctual, Stie Dumnezeu, noi doar e nevoie sa inlocuim atitudinea de a reactiona cu intentia de a sterge din Fiinta noastra ceea ce a cauzat in manifestare boala sau problema cu care ne confruntam. Cand vezi un film sti ca filmul nu e pe ecran si totusi vorbim cu personajele, insa ca sa schimbam imaginea de pe ecran e nevoie sa operam montajul filmat pe inregistrare nu pe ecran. Tratand ecranul nu vindecam boala, stergand programul din Sursa dispare si efectul de pe corp iar noi ne eliberam de o factura energetica ce o platim altfel in mod constant si inconstient. Cand ajungem la Sursa stergem toate piedicile din viata care nu ne lasau pana acum sa fim sanatosi sau sa ne bucuram de abundenta si liniste sufleteasca !!!
  • Vindecarea Relațiilor prin Comunicare Empatică și Armonioasă - identificarea aspectelor de sabotor și împăciuitor interior și exterior și a etapelor unei comunicări axate pe observare, sentimente, identificarea nevoilor, depistarea rănilor și formularea deschisă a cerințelor în vederea satisfacerii nevoilor, apoi observarea efectelor și reintrarea pe ciclul de observare activă ! 
  • Oglinzile Eseniene ale Sinelui - cum ne oglindim Esența în ceilalți din felul în care îi percepem și cum ne raportăm la ei !
Cine Tine Cursul?
Dr Crina Veres, Terapeut Si Conferentiar International, Are Experienta In Autovindecare In Urmatoarelor Boli: 
                     Leucemie Acuta (1998), Anemie Feripriva Grava(1999), Spasmofilie Si Crampe Musculare Extrem De Dureroase(2000)
Fractura De Coloana Vertebrala Lombosacrata, Paralizia Membrelor Inferioare Si Traumatism Craniocerebral Post Accident Rutier Grav(2003), Sinuzita Cronica(2003)
                    Bronsita Cronica(2004), Alergie Cu Edem Facial Si Glotic/Soc Anafilactic Repetat(2007), Adenocarcinom Rectosigmoidian Cu Metastaze Ganglionare Inghinale Si Axilare, Hepatice Si Osoase(2007). In Acesti Ani S-A Autovindecat Definitiv Si Se Bucura De O Stare De Sanatate Deplina.
Experienta: 
• Peste 12 Ani De Conferinte Interne Si Internationale Cu Sustinere De Lucrari Pe Teme De Vindecari Si Sanatate
• Peste 13 Ani De Studiu Si Practica In Cancere Si Boli Grave
• Peste 15 Ani De Studiu In Practica Din Domeniul Nutritiei Si Fitoterapiei (Cu Multiple Atestate Internationale, Universitare Si Nu In Ultimul Rand De La Vindecatori Autohtoni Sau De Medicina Shamanica)
Peste 18 Ani De Studiu Si Practica In Medicina Alopata
• Peste 19 Ani De Studiu Si Practica Pe Terapie Sistemica De Familie, Cuplu Si Copii
• Peste 25 De Ani De Studiu Si Practica Arte Martiale, Stiluri Externe Si Interne Bazate Pe Disciplina Mintii Si A Trupului.

Programul 2015
27 - 28 februarie, 1 martie 2015 Timisoara
contact: Delia 0742088278 sau e-mail: delia.giurgea72@yahoo.com


13 - 15 martie 2015 Brasov
contact: 0720100018 ALIZ sau CAMELIA 0747773807 si 0762472222


20 - 22 martie 2015 ROMAN
Contact: PETRONELA 0755079755

27-29 martie 2015 București

17-19 aprilie 2015 Cluj Napoca
contact: CODRUTA medicale.nmg.cb@gmail.com

24-26 aprilie 2015 Piatra Neamț
contact: Manuela 0744146289

!!!

TABERE in IUNIE la CONSTANTA si PREDEAL 

TABARA in IULIE la SAMBATA DE SUS

TABARA in AUGUST la CAVNIC 
!!!

16 - 18 octombrie 2015 Timisoara
contact: Delia 0742088278 sau e-mail: delia.giurgea72@yahoo.com

23 - 25 octombrie 2015 

30-31 octombrie - 1 noiembrie 2015 București
contact: Lavinia 0723860560


6 - 8 noiembrie 2015 Brasov
contact: 0720100018 ALIZ, CAMELIA 0762472222


13 - 15 noiembrie 2015 Cluj Napoca
contact: CODRUTA medicale.nmg.cb@gmail.com
Tel : 0722323533

TABARA intre 27 noi - 1 dec 2015
contact: Lavinia 0723860560

TABARA de CRACIUN  19-27 decembrie 2015 la Bran
 primavara.desertului@gmail.com sau la telefon 0770609830 - Alina (luni-vineri in intervalul orar 15.00 – 19.00, sambata si duminica in intervalul orar 10.00-18.00)

Contact: la organizatorii din fiecare oras sau cel pe care il preferati voi dintre cei de mai sus

             Vineri - Sambata – Duminica 
  Seminar intensiv de Noua Medicina Germanica, Epigenetica, EFT si Autovindecare 

17:00 – 20:00 vineri
9:00 – 19:00 sambata si duminica

Investitie
Vineri de la 17:00 la 18:00 Conferinta I cu intrarea Gratuita
de la 18:30 la 20:00 Conferinta II, intrarea 70 ron pentru cei care nu participa la intreg seminarul
Conferintele INTRODUCTIVE sunt parte din Seminar si este util sa luati parte si la acestea insa daca nu se poate e eficienta si participarea doar sambata si duminica.
350 ron/pers sau 500 ron/2 persoane din aceeasi familie pentru cei care se inscriu cu doua saptamani inainte de inceperea cursului
 si 400 Ron/pers sau 650 ron/2 persoane din aceeasi familie pentru cei care se inscriu dupa acea data
150 ron/pers pentru cei care se inscriu cu 2 saptamani inainte de curs si au mai participat la curs de NMG cu Dr Crina Veres 
200 ron/pers pentru cei care au mai participat la curs de NMG cu Dr Crina Veres  si se inscriu dupa acea data
50 ron reducere la fiecare persoana adusa de tine

Mentiune: scopul acestor cursuri este strangerea de fonduri pentru a pune bazele unei clinici in care sa se faca diverse terapii pornind de la intelegrerea adusa de Noua Medicina Germana, Epigenetica, Noesiterapie, Comunicare Armonioasa si Ho’oponopono


Pentru rezervarea locului va rugam sa depuneti suma de 100 ron, la Banca Transilvania, in contul RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX, (ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING) cu mentiunea la detalii despre ce reprezinta aceasta suma, va rugam sa scrieti DONATIE si ORASUL in care veti participa la curs. 
Dr. Crina Veres prin ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING intentioneaza sa construiasca o clinica.  Banii pentru seminar reprezinta strangere de fonduri cu aceasta destinatie si pot fi incasati doar cu titlul de donatie altfel, daca apare la detalii plata altceva decat DONATIE, va trebui sa va restituim banii.

Multumim de intelegere 

Locatia: se va comunica ulterior celor inscrisi in functie de oras si data

Te asteptam cu drag!

Autovindecare Prin Constientizarea Sinelui !

7 comentarii:

  1. Bună seara,
    Vreau și eu cartea Noua medicina germanica, unde o comand ? nu găsesc nimic pe site...

    Adriana Totan

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara,
    Vreau și eu cartea Noua medicina germanica, unde o comand ? nu găsesc nimic pe site...

    Adriana Totan

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Am in familie un caz de cancer la maduva osoasa,descoperit acum trei saptamani,dar este si dependenta de dializa in urma unui tratament puternic cu antibiotice.Pesoana in cauza locuieste in Brasov,si dorim o indrumare catre un terapeut si ce se mai poate face.Multumim din inima

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Am in familie un caz de cancer la maduva osoasa,descoperit acum trei saptamani,dar este si dependenta de dializa in urma unui tratament puternic cu antibiotice.Pesoana in cauza locuieste in Brasov,si dorim o indrumare catre un terapeut si ce se mai poate face.Multumim din inima

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate de la orice, vindecare la nimic. Depinde de cel care are situatia si ce are in planul de viata sa faca. Cu alte cuvinte cat e de dispus sa vada adevarul. 0722323533 de luni pana vineri inre 12-14, pt programari si detalii

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.