Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 14 octombrie 2014

”Gunoierii” - fiinte de lumina in serviciul Esentei Divine

       Nu doar cei care strang gunoaiele cu masini speciale sunt in perceptia mea ”gunoieri” ci si urmatoarele categorii de specializari carora am invatat sa le fiu recunoscatoare fiindca, ma si ne scapa de ”gunoaiele” pe care nu mai avem unde le depozita sau de care alegem sa scapam:

      1. Gunoiul de la containere, ajuns acolo din casele noastre - purificat din viata noastra de ”gunoierii” ”clasici/tipici” carora mai uitam sa le fin recunoscatori... ca fara ei, in lumea noastra civilizata am trai in infernul mirosurilor de degradare si al imaginilor compozite de materiale si piese de mobila si obiecte stricate, si la un moment dat nu am mai incapea de ele, sau poate am invata sa cumparam cu masura si sa folosim cu respect ce avem, mai putina risipa, mai multa responsabilitate fata de Minunata Natura ! Atentie unde depozitam deseori, mai ales radioactive
Multumesc ca existati !

       2.  Gunoiul din bolile noastre fizice si emotionale si mentale - purificat de preoti, calugari, de cei dragi ce se roaga pentru noi sa fim fericiti si sanatosi, de cei ce mediteaza sa aduca in ei pace si liniste sufleteasca sa daruiasca lumii prezeznta lor schimbata din boboc imatur in floare inflorita, de medici, de psihologi, de terapeuti, de vindecatori, de shamani, de toti cei carora le incredinteaza bolnavul aceste ”gunoaie”, cu sau fara povestea lui de viata la pachet, si care au rostul de a ne invata, daca este momentul - sa devenim mai responsabili de sanatatea noastra fizica, emotionala si mentala...

        Iar voua celor bolnavi va suntem recunoscatori ca ati primit, constient sau nu, sa stea in voi aceste energii dense de ”boli” care sustin frecventa densa si energia condensata a planetei ca sa avem un loc de Joaca si de Binecuvantat atunci cand purificati in voi aceste aspecte si va redobanditi libertatea data de descoperirea adevarului despre cine esti tu !

       3. ”Gunoiul” din produsele care inlocuiesc ca surogat alimentele bune si hranitoare, lasate noua de mama Natura: dulciuri rafinate, carne, oua, si alte intoxicante, care ne arata lipsa de respect fata de noi insine si lipsa de maturitate in a vedea sacrificul facut de animal ce isi da viata ca sa aiba Mintea Maimuta cu ce se hrani.

De fapt toate astea aduc cu ele vibratia mortii, aduc suferinta, neputinta, agonia, panica, energia pusa in miscare de gestul de a ucide... oare aceste energii nu le descarcati in corpul vostru dragi si iubiti ”gunoieri” si apoi va ajuta sa va maturizati, intelegand ca nu aveti cum sa fiti fericiti cu adevarat cat sunteti sclavii gusturilor si ai senzatiilor fizice, si va vindeti constiinta unor mituri ca si: am nevoie de dulce, am nevoie de proteine, am nevoie de picanterii...

Oare viata voastra de ce nu e destul de dulce, de proteica fara sa ucizi (a consuma este instigare la crima si complicitate si consecintele se vad pe toate aspectele sanatatii), cand Natura a lasat atata proteina vegetala de calitate si un extraordinar laborator alchimic care este corpul uman linistit emotional si echilibrat mental ! cat de recunoscatori va suntem pentru lectia de maturizare, de redescoperire dragi utilizatori de „junk food=mancare gunoi” si de carne si oua. Scaparea de suferinta si abordarea unui nou stil de viata este posibila doar schimband constiinta care le comanda din meniul universal !

De ce nu mai e destul de picanta/condimentata mancarea, de ce va lipseste pasiunea si bucuria de a fi tu insuti? cum ar fi sa va reindragostiti de voi insiva sau sa invatati sa va iubiti, sa va reindragostiti de viata, de natura. Nu puteti da copiilor ce nu sunteti si nu aveti, iar subtil le daruiti ceea ce sunteti si ce credeti despre voi, si chiar de vor face ca manifestare opusul, energia va fi aceeasi, a lipsei claritatii. Pentru a dobandi claritate este nevoie sa ti-o doresti, sa poti accepta realitatea asa cum este ea, nu cum ai vrea tu sa fie !

      4. ”Gunoiul” lasat in natura dupa iesiri la picnic si adunat de ”gunoierii” de ocazie, adica cei care trec prin Natura, se bucura de ea si drept dovada de maturizare dau ceva inapoi si aduna gunoaiele lasate de altii si carora le multumesc pentru o Natura mai sanantoasa, ape mai sanatoase, pamant curat!

Multumesc ca existati, dragi gunoieri !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.