Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 17 martie 2014

HEMISYNC - Programul STARLINES in ROMANIA - s-a deschis lista de inscrieri

Dragii noștri exploratori,
Am deschis lista de înscrieri pentru programul Starlines.
Este o mare bucurie și în același timp o mare onoare faptul că Francine King - creatorul programului Starlines, care are în program exerciții în Focus 49, cel mai avans nivel la care mintea umană poate ajunge la ora actuală – a acceptat cu bucurie să vină în România cu acest program unic.
Starlines este programul absolvenţilor Exploration 27, care sunt animaţi de pasiunea explorării şi auto-descoperirii, de o sete de cunoaştere fără margini şi de o eternă iubire şi respect pentru Forţa Vieţii în toate formele sale de expresie….
De-a lungul istoriei, oamenii au privit către stele pentru a-L cunoaşte pe Dumnezeu şi pe ei înşişi.. Cunoştinţele noastre despre cer și universul fizic s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. În 1923, cuvintele “Univers” şi “galaxie” erau sinonime. În ultimii ani, datorită uimitoarelor telescoape spațiale, am avut capacitatea de a “vedea” mai multe galaxii decât ne-am fi putut imagina vreodată. Oamenii noştri de știință estimează acum că “universul” nostru conține sute de miliarde de galaxii, cele mai multe cu sute de miliarde de stele.
A reflecta la dimensiunea, compoziţia, energia, mişcarea şi tiparele de creaţie din universul nostru fizic, reprezintă, de fapt, expansiunea conştiinţei. Și totuși, fiecare nouă descoperire ridică mai multe întrebări şi stârnește mai mult curiozitatea. Care sunt relațiile dintre conștientizare, dintre a fi  și expresiile fizice ale conștiinței. Și cum ne armonizăm cu aceste tipare cosmice? Care este interacțiunea dintre conștiință și forma sa manifestă?
Folosind nivelul Focus™ 34/35 ca rampă de lansare, vom explora misterul și măreția sistemelor de energie de-a lungul Căii Lactee și dincolo de aceasta … deplasându-ne treptat în noi stări de conștiință, existență și percepție ale nivelului Focus 49. Ajutaţi de sute de imagini realizate de la telescoapele spațiale și sunete transmise de radiațiile diverselor corpuri cereşti (adevărata muzică a sferelor), vom călători împreună către frontiere inter-dimensionale … căutând, întrebând, observând… trezind în noi amintirile despre trecutul şi viitorul asociate cu aceste îndepărtate sisteme de energie, recâștigând și integrând astfel, tot mai mult din Sinele nostru Total.
Ne vom deplasa spre o şi mai amplă conştientizare a lui Eu-Acolo, al clusterului Eu-Acolo şi a legăturilor cu alte clustere Eu-Acolo… experimentând iubirea, bucuria şi libertate întregirii, forţa misiunii noastre şi pacea transcendentală a Planului Perfect.
Și pe măsură ce vom explora din ce în ce mai adânc vom deschide şi consolida căile pentru exploratori care ne vor urma şi vom extinde conexiunile dintre mult iubita noastră planetă şi sursele de energie care o hrănesc şi îi sprijină evoluţia. Ca o delegație reprezentativă a conștiinței umane de pe planeta Pământ vom traversa timpul şi spaţiul şi vom fi iniţiaţi în noile noastre roluri de ”Ambasadori Galactici”. Astfel, la întoarcere, având o „nouă perspectivă”, vom aduce pe Pământ acele tipare de creaţie, percepţii, dar şi o nouă viziune ce va permite umanităţii şi tuturor formelor de viața de pe Pământ să se acordeze mai uşor la esenţa vieţii și să creeze un viitor care să susțină viața sub toate formele sale. Pe parcursul călătoriei vom explora găurile negre - porţile stelare ale Centrului Galactic, înţelegând potenţialul lor de a ne ajuta în accelerarea transformării noastre, la „viteza warp”.
Încurajată şi asistată de ghidarea ei interioară, Franceen King a creat acest program pentru TMI având la bază experienţa ei de o viaţă în explorarea conștiinței și cercetările contemporane în domeniul astronomiei, astrofizici, arheologiei şi a misterelor antice.
Programul Starlines va avea loc în perioada 25-31 octombrie, la Bran, jud. BrașovCondiție de participare: absolvirea programului Explorare 27.

Informații suplimentare și înscrieri: rittanicoara@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.