Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 12 martie 2013

Dr. Emoto Masaru: Indiferenta ucide!



El a luat 3 borcane cu orez peste care a pus apa.
In fiecare zi, timp de 30 de zile, a spus “Multumesc” primului borcan cu orez, “Esti un idiot!” celui de al doilea borcan, pe cand pe cel de al treilea l-a igonat complet.

Dupa o luna, orezul din borcanul caruia i s-a spus "Multumesc" a inceput sa fermenteze, avand un aspect sanatos. 
Orezul din al doilea borcan s-a inegrit. 
Iar orezul din borcanul care a fost ignorat, a mucegait.

Concluzia e simpla: indiferenta ucide. Cuvintele sunt puternice.

Ofera atentie celor din jur. Intreba-i cum sunt, ce mai e nou cu ei, spune-le o vorba buna, felicita-i pentru reusite, imbarbateaza-i pentru nereusite.

Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg…

In cautarile noastre nebune de zi cu zi uitam deseori ca lucrurile simple sunt cele care fac viata mai frumoasa. Si tot ele fac o diferenta in viata oamenilor de langa noi.

Ioana Coman,
Instr. Cristian Sacarea, an11

Comentariu Dr Crina:
E o mare prostie chestia asta

fiul lui i-a demonstrat contrariul: 

si-a pus muzica rock la care tatal lui demonstrase o cristalizare monstruoasa si apoi dupa ce a amprentat cu acea muzica rock, care ii placea copilului, apa a cristalizat in forme perfecte odata inghetata si fotografiata

in plus EU CRED CA  nimeni nu trebuie sa depinda de atentia nimanui, si sa fie liberi de asteptarea ca cineva sa se indure si sa ii fie mila de noi ca sa e hranim ca vampirii cu energia atentiei lor... ne pregatim copiii doar pentru lucruri frumoase si dau chics la stres, le asternem calea spre psihoze si schizofrenie cu gratie divina si cu adevarata ignoranta, privandu-i de partea urata sau asa zis negativa a vietii.

cum sa dam altora cand nu stim sa ne dam noua nici un pic de atentie si de iubire

chiar daca ii intrebam de sanatate robotic este degeaba, nu suntem decat ingoranti ipocriti care ne credem fiinte spirituale pentru ca in public, in afara familiei si a celor care ne tolereaza, suntem mai smecheri decat ceilalti, avem mai multe instrumente de amnipulare insa tot atata dezvoltare emotionala cata au cei pe care ii manipulam

cat de rapid gestionam situatii de conflict?, 
cat de tare ii acceptam si intelegem pe cei care momentan nu se pot controla?, 
cat din poveri le luam pentru o vreme in vietile noastre ca sa le fie viata mai usoara? ... sau doar le dam sfaturi !!! din turnul nostru de fildes... fara a le fi alaturi atunci cand cu adevarat au nevoie de noi? 
cum arata rugaciunile noastre pentru ei? 
cat de sincer si de mult vazand suferinta din lume ne rugam cu toata fiinta ca sa se trezeasca constiinta fiecarei fiinte simtitoare?
cata constiinta am trezit in noi pentru a vedea realitatea asa cum este ea nu asa cum ne autovrajim sa o vedem si sa clacam cand dam peste partea de care am fost privati ca sa nu suferim de niste infantili care nu au inteles ca nu privarea de realitate ci insasi minunarea de perfectiunea naturii este cea care ne elibereaza si acceptarea ei in totalitate?


Uitam ca inainte de cuvinte avem gandurile si ca putem controla cuvintele ceea ce nu putem inca controla ca nu suntem constienti de ele sunt senzatiile si gandurile fata de care reactionam clipa de clipa

mai multe detalii va reamintesc din postarile vechi de pe acest blog:





3 comentarii:

  1. Eu cred ca e o tampenie cand spuneti ca e o prostie! Poate revin cu un comentariu ulterior cand am timp petru prostii. Dar era necesara o reactie. Ati vazut ce se spune in mesaj, dar ati omis sa vedeti DE CE se spune asta, probabil din cauza unei frustrari care a hotarat sa se manifeste astfel.;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate cu o doza de frustrare cand imi vin pacienti care sunt dependenti de caldura celorlalti pe care ei insisi nu si-o dau si prefera sa moara cu cancere sau sufera de boli cronice fiindca abia atunci primesc atentie si caldura... si am pornit comentariul de la fraza urmatoare: ”Oamenii din jurul nostru prind viata atata timp cat simt caldura noastra fata de ei, atata timp cat ii iubim si le-o aratam intr-un fel. Ingnorandu-i ei devin gri, ca umbrele pe asfalt in amurg…” fiindca am facut acum 20 de ani experimentele lui Emoto si chiar functioneaza, am resuscitat timp de 12 ani buni multi oameni care apoi alegeau sa moara ca nu aveau motive personale de trait si traiau pe energia mea si a prietenilor, am facut si fac grupuri in care ne rugam pentru oameni si pentru ca ei sa isi inteleaga cauzele pentru care sufera...
      poate am acumulat in ultimul timp ceva frustrare pentru tendinta mea de medic care mai uita ca pacientul are tot dreptul sa sufere, ca atunci cand nu isi fac temele sa nu trag de ei sa traiasca si sa refuz simplu sa lucrez cu cei necomplianti desi sunt prietenii mei care stiu ca pot sa se joace cu sanatatea lor ca apoi vin la mine sa fac pentru ei in urgenta ce ei au omis sau ignorat sa faca pentru ei si cand le ajunge durerea la maxim sau frica de moarte, adica atunci cand se ineaca imi solicita sa ii invat sa inoate
      mii de scuze Nick pentr ca ti-am ocupat timpul cu prostii... il vedeam mai degraba ca pe un semnal de atentionare spre a deveni constienti de bine si de ce numim rau, pentru a avea libertate, sanatate, abundenta, relatii armonioase fara a da celorlalti ajutorul care le ia din putere

      Ștergere
    2. Multumesc de solicitudinea si blandetea cu care ati raspuns mesajului meu. Si dvs. aveti dreptate in ceea ce spuneti. Doar ca cel mai adesea conteaza si cum o spui. Si dvs. incercati sa largiti, sa amplificati perspectiva asupra binelui si "raului", ca oamenii sa nu-si faca rau inconstient. Dar si intentia celor ce au publicat, emis mesajul era la fel, chiar daca din perspectiva dvs.(mai ampla bine'nteles)era nociv prin ignoranta,perimarea sa (ii depriva de putere- cum ziceti).Fiecare isi acorda atata putere cat poate duce nivelul sau de constienta la momentul dat, nu? S'atunci are rost sa se supere, irite o mama ce-si vede copilul ca mai calca nesigur si stramb,cade si se juleste in procesul de invatare a mersului?
      Prostiile de care ziceam vizau strict activitatea si maniera mea de a face fata realitatii si nicidecum la activitatea sau vreuna din actiunile dvs.
      Va multumesc inca odata pt. timpul acordat,va doresc o zi minunata si sa vibrati in continuare la frecventa compasiunii, asa cum stiti sa o faceti f.bine.:)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.