Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 18 septembrie 2012

11, cunoscut drept „ Maestru mistic”


11 este o vibratie puternica, in sensul inspirarii de idei si folosirii de forte creatoare. Cu aceasta vibratie la destin sau la nume esti venit in aceasta viata pentru a-i indemna pe altii sa-si valorifice la maximum potentialul. In jurul acestui numar tot timpul este mai multa energie, 11 este cunoscut drept Maestru mistic-trimis al lui Dumnezeu si invatator al oamenilor, pentru ca 11 , prin natura lui , cauta sa patrunda misterele vietii. Iisus a fost un astfel de Maestru avand totalul numelui 11. Cu 11 trebuie sa te straduiesti sa atingi perfectiunea , sa studiezi in acest sens.Cand oamenii care au numarul 11 la destin sau la nume sunt pe drumul cel bun apare la ei o stralucire deosebita, au carisma si se simte ceva special de la acesti oameni. Celor cu 11 le lipseste latura pragmatica pentru ca nu sunt pe lungimea de unda a chestiunilor materiale. Numarul 11 avertizeaza asupra unor pericole necunoscute, a aparitiiei unor probleme sau necazuri neasteptate. Radacina lui 11 este 2 , deci trebuie sa invatam sa alegem intre bine si rau. Cand 11 se manifesta negativ, atuni omul cauta calea placerilor, ii lipseste intelegerea si-i poate enerva neintentionat pe ceilalti.Aptitudinile pentru acesti oameni se gasesc in domuniul artelor, muzicii, in spiritualitate. Atrasi de noutatile din domeniul religiei, stiintei. Oamenii cu 11 au un stil propriu de a-i motiva pe ceilalti sa faca totul bine , de a-i incuraja si de a fi deschizator de drumuri pentru ca au in ochi acea scanteie de intelepciune si stiu sa rosteasca cuvintele potrivite la momentul potrivit.
Ce este un Numar Maestru?
In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. Aceste Numere Maestre apar ori in numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, deci 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printe ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.
Din cartea lui Gladys Lobos ” Numerologia magica”:
Vibratie care transcede dincolo de limitele mentalitatii si comportamentului uman. Este o provocare care cere persoanelor un comportament sever, care nu le ingaduie sa uite ca, mai presus de orice si inainte de toate , existenta lor este inchinata celorlalti.
Racordati la una din cele mai inalte Vibratii , sunt visatori, dispusi sa se sacrifice pentru un ideal , iar deseori devin promotorii unor avansate idei sociale si de interes comunitar. Desi le este greu sa recunoasca, pentru ca nu le place sa atraga atentia, nici sa domine, exercita o mare putere asupra celorlalti; pot conduce mari mase de oameni, influentandul-le prin entuziasmul , vorba si exemplul lor.
Un 11 autentic niciodata nu va trece neobservat, pentru ca dispune de un real talent, sagacitatea si perspicacitatea, iar viziunea sa incredibila si clarvazatoare il ajuta sa ia decizii prompte si corecte, care il vor conduce spre success.
Grandoarea sa il va situa in centrul piramidei. Renumele si onoarea nu se reduc la castiguri materiale, iar scopul sau suprem continua sa fie intolerabil. Va cauta si pe viitor perfectiunea spirituala ( unicul sau tel ) , va nadajdui sa munceasca pentru binele semenilor sai.
Vibratia Numarului 11 confera de asemenea imaginatie, creativitate si originalitate; cinste, echilibru si obiectivitate. Putere morala, generozitate si umanitate intr-un suflet de poet, visator, vizionar, mistic si religios.
Sub aspect profesional , poseda o mare curiozitate, care ii determina sa manifeste inclinatie spre latura stiintifica si filozofica, patrunzand in secretele si misterele care ne inconjoara si de care omul s-a simtit intotdeauna atras. Pentru ca se pot realiza cu succes in toate domeniile artei, pot deveni filozofi, scriitori si eminent oameni de stiinta sau cercetatori; actori sau artisti talentati; pasionati si convingatori, preoti si misionari, astrologi intuitivi si clarvazatori; numerologi si practicanti onesti ai stiintelor oculte.
Toate aceste insusiri si aptitudini le ofera posibilitatea de a deveni persoane importante si influente, capabile sa-si realizeze idealurile spirituale si, implicit, sa cunoasca succesul in lumea financiara si sociala.
Puterea, autoritatea si bogatia ii vor interesa nu atat pentru ei insisi , cat si in masura in care le foloseste in scopuri umanitare si educative, devenind veritabili si filantropi si binefacatori ai omenirii.
De aceea personalitatea unui Numar 11 va fi atat de pregananta , incat nimeni nu se va putea sustrage farmecului sau; se vor simti alti oameni dupa un contact cu ei.
Ca orice fiinta umana supusa greselii, si Numerele 11 pot cunoaste excesele, pierzand notiunea de realitatea, devenind visatori , excentrici in cautarea himerelor si a fanteziilor realizabile.
Adevaratii 11 reusesc sa-si domine tendintele negative, sa depaseasca obstacolele pe care viata le ofera. Muncesc pentru linistea si armonia lor interioara; sunt nascuti ca sa lumineze si sa indrume viata semenilor lor. Pe buna dreptate se spune ca sunt “proprii stapani ai sufletului si destinului lor”, reusind sa atinga un echilibru perfect intre realitate si subconstient, avand curajul sa-si apere propriile convingeri.
De fapt, o Vibratie Maestra reuneste toate caracteristicile proprii fiecarei Vibratii in parte.
Insusirile mentale, morale, spirituale si intuitive sunt aceleasi, pe masura motivarilor interioare care ii vor avea in vedere pe cei din jur, depasind intotdeauna propria persoana.
Traind intens, vor avea o existenta interesanta , activa si iesita din comun, din care nu vor lipsi relatiile cu persoane influente si importante.
Deseori, drumul lor, pare dirijat de forte superioare; traiesc intamplari neprevazute, devin pe neasteptate protagonistii unor experiente extraordinare si surprinzatoare. E ca si cum ar fi predestinati, iar cineva ii conduce spre adevaratul lor destin.
Diferentele esentiale intre Vibratiile Maestre s-ar putea sintetiza astfel :
11-33 : Aptitudinile artistice si creative ii vor indrepta spre arta frumosului, extinsa in orice domeniu. Isi vor ajuta semenii cu infinita dragoste , abnegatie daruire. Mai presus de orice, vor avea nevoie de evolutie spirituala.
22-44 : Forta lor sta in stapanirea de sine si a lumii materiale: tot ceea ce vor castiga vor folosi in ajutorul celorlalti. Energia, ordinea si disciplina le inhaduie sa accepte cele mai inalte functii prin care sa poata crea o lume mai buna pentru toti. Noroc, putere , influenta..................Numerele maestre sunt numere speciale, ce poseda un potential deosebit. Oriunde apare un numar maestru, el simbolizeaza imboldul de a participa la marea trezire sprituala ce are loc in zilele noastre. Existenta unui numar maestru intr-o harta numerologica reflecta intelepciunea si maturitatea necesara pentru asumarea unor alegeri si a unor responsabilitati superioare.
Un numar maestru este format din doua cifre, reunind astfel doua energii intr-una singura, care devine mai puternica decat suma celor doua luate separat. Pe de alta parte, precum adultul care isi poarta cu sine copilul interior, fiecare numar maestru poarta in el numarul simplu la care poate fi redus: 11 poate fi citit si ca 2 (1+1=2); 22 poate fi citit si ca 4 (2+2=4); iar 33 poate fi citit si ca 6 (3+3=6). Sunt putine persoanele care manifesta intregul potential al unui numar maestru; in cele mai multe cazuri ele traiesc la nivelul numarului simplu, sau oscileaza intre cele doua extreme.

Diferenta dintre numerele simple si numerele maestre care le corespund sta in faptul ca cele din urma au teluri mai complexe si o perspectiva mai larga asupra rolului pe care il au de jucat in aceasta lume. De exemplu, numarul 4 este harnic si responsabil, preocupat de calitatea muncii sale; 22 se angajeaza in proiecte de anvergura, care implica mari mase de oameni si pot depasi prin amploarea lor granitele unei tari. 6 este afectuos si intelegator, si adesea isi sacrifica nevoile personale pentru a-i ajuta pe ceilalti; 33 isi sacrifica ambitiile personale pentru elevarea spirituala a intregii omeniri.
Se poate spune ca numerele maestre confera celor nascuti sub semnul lor o obligatie morala superioara, aceea de a se situa deasupra celorlalti printr-o continua cautare a luminii, binelui si adevarului si printr-o autoperfectionare permanenta. A ne ridica la inaltimea unui asemenea numar reprezinta o problema de dedicare si alegere. Aceasta alegere poate consta pur si simplu in hotararea de a ne trezi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si a trai viata la modul pozitiv. Putem alege sa ne ascultam vocea interioara si sa actionam de fiecare data in functie de ea; si mai putem alege sa ne smulgem din zona de confort – sa crestem, sa ne asumam riscuri, sa imbratisam schimbarea. Nu in ultimul rand, putem alege sa fim mai toleranti cu ceilalti si sa raspundem cu dragoste, rabdare si compasiune, in loc sa ne lasam luati de valul fricii si al maniei; sa devenim o sursa de inspiratie pentru cei din jurul nostru, incurajandu-i sa se ridice si sa creasca la randul lor.
Acest potential ramane adesea in stare latenta pentru multi ani, asteptand sa fie trezit. Daca Numarul Maturitatii este un numar maestru, aceasta poate indica a faptului ca recunoasterea si succesul mult asteptate vor veni in a doua parte a vietii. In cazul in care numerele maestre se regasesc printre numerele de baza (Calea VietiiDorinta InimiiNumarul de RealizareNumarul de Exprimare), ele reprezinta adesea o sursa de enorma tensiune psihica si nervoasa, prin presiunea interioara si prin provocarile pe care le ridica. Este nevoie de timp, maturitate si efort sustinut pentru le putea integra la nivelul personalitatii.
Numarul 11 este cel mai intuitiv dintre toate numerele. El simbolizeaza iluminarea, un canal deschis catre inconstient; cunoasterea din afara ratiunii; sensibilitatea, timiditatea si lipsa de simt practic. 11 este un visator. El inglobeaza toate aspectele lui 2, pe care le amplifica prin carisma, spirit de lider si inspiratie. 11 este un numar dual prin insasi natura sa, ce creeaza dinamism si conflicte interioare. In prezenta altui numar, se comporta ca un catalizator, scotand la iveala tot ceea ce este mai bun, sau mai rau. Daca nu este focalizat asupra unui proiect care sa depaseasca nivelul individual, se poate intoarce catre interior, dand nastere temerilor si fobiilor. 11 paseste pe marginea ingusta dintre maretie si autodistrugere. Potentialul sau de crestere, stabilitate si forta interioara poate fi realizat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale. Pentru 11, pacea nu poate fi gasita in logica, ci in credinta. 11 este numarul clarvazatorului.
Numarul 22 este cel mai puternic dintre toate numerele. Adesea este numit si “maestrul arhitect”. 22 poate transforma cele mai ambitioase proiecte in realitate, imbinand intuitia lui 11 cu natura practica si metodica a lui 4. Este nelimitat, si in acelasi timp disciplinat. Este capabil sa vada arhetipul, si sa il transpuna intr-o forma materiala. Are idei marete, planuri de amploare, idealism, spirit de lider si o incredere nemarginita in sine. La fel ca si 11, datorita ambitiei, 22 poate fi supus unor tensiuni interioare enorme, mai ales la o varsta frageda. El trebuie sa isi indrepte resursele catre realizarea unor teluri ce depasesc simpla ambitie personala. Rolul lui 22 este acela de a servi omenirea intr-un mod practic.
Numarul 33 este cel mai influent dintre toate numerele. El mai este numit si “maestrul invatator”. Atunci cand se manifesta la intregul sau potential, 33 este total lipsit de ambitii personale si isi foloseste abilitatile remarcabile pentru a ridica nivelul spiritual al omenirii. Ceea ce impresioneaza in cazul numarului 33, este devotiunea sa, dusa la cel mai inalt nivel. Acest lucru se concretizeaza in hotararea sa de a cauta cunoasterea si intelepciunea inainte de a oferi celorlalti invataturile spirituale. Un 33 care sa se manifeste in deplina forta este ceva foarte rar.
 
DOAMNE, DA-MI SENINATATEA SA ACCEPT CE NU POT SCHIMBA. CURAJUL SA SCHIMB CEEA CE POT. SI INTELEPCIUNEA SA LE DEOSEBESC! DOAMNE, ITI MULTUMESC PENTRU TOT CE MI-AI DAT, PENTRU TOT  CE MI-AI LUAT SI PENTRU TOT CE MI-AI LASAT!  IUBIREA INFINITA ESTE SINGURUL ADEVAR ! RESTUL ESTE ILUZIE !!!

8 comentarii:

  1. sunt un 33( 12.09.1992 ) ma poate asista cineva cu sfaturi ? va rog, va multumesc email: mystery_skate_r@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu sunt nr 33 și despre mine pot sa spun ca am unele viziuni și ulterior se și întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu sunt nr 33 și despre mine pot sa spun ca am unele viziuni și ulterior se și întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am 11 in nume si băiatul meu 22 in data de naștere

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am ziua de naste re pe 11 septembrie .Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am numar maestru 44...29 08.1969

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.