Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 12 septembrie 2012

Construiti-va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!


2012-07-12 · 22:10:21 | Autor: 
Schita generatorului de curent electric captat din aer este una dintre cele mai surprinzatoare inventii ale lui Nicolae Tesla, insusita de agenti FBI imediat dupa moartea sa. 
nikola tesla 300x181 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Tesla, supranumit „Stapanul electricitatii”
Insa Wikileaks a pus mana pe schita generatorului si i-a dat drumul pe Internet, iar in prezent peste 230.000 de oameni din 160 de tari experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.
Soarele, combustibil inepuizabil
Nicolae Tesla spunea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti.
tesla old 222x300 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Nicolae Tesla si-a trait ultimii ani de viata intr-o camera de hotel
Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.
tesla wireless 180x300 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Cu Turnul Wardenclyfe, electricitatea era captata si distribuita fara fire
Tesla gandea in termeni globali, el voia sa capteze pentru folosul omenirii uriasa cantitate de energie aflata intre ionosfera – unde se afla particulele pozitive – si pamantul incarcat negativ, un potential de 360.000 de volti.
tesla generator plans 300x140 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Traim inconjurati de surse de energie naturala
Conform schitei lui, se pot construi sisteme electrice de la cativa volti, pentru incarcat telefoanele mobile sau mai puternice, care sa faca sa functioneze becuri, frigidere, chiar televizoare cu plasma, indiferent la ce altitudine ai fi, in zonele in care nu este tras curent electric. Sau un generator care sa alimenteze intreaga casa!
Subminat de elita financiara
“Puterea electrica se afla pretutindeni in cantitati nelimitate. As putea pune in functiune toata masinaria lumii cu aceasta energie, fara sa fie nevoie de carbune, petrol, gaz sau alt combustibil”, spunea Tesla.
bobina tesla 300x253 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Schitele generatoarelor lui Tesla circula pe Internet
A si  inventat masina electrica in 1931, dar fara baterii. Functiona cu o antena care capta energie electrica din eter! J.P. Morgan, J.D. Rockefeller si Henry Ford  au fost de-a dreptul inspaimantati.
gen energie radiantajpg 300x244 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!
Generator energie radianta
Tocmai din acest motiv companiile de multe miliarde de dolari obtinuti tocmai din exploatarea nocivilor combustibili pusi de Tesla pe linie moarta si-au retras sprijinul pe care initial i l-au acordat. J.P. Morgan, de exemplu, investise 150.000 de dolari intr-un sistem mondial de radiodifuziune pe care Tesla a promis ca-l va construi. Insa, cand acesta a inceput construirea Turnului Wardenclyfe, in cadrul proiectului de transmisie de electricitate wireless, Morgan a facut tot posibilul sa-l impiedice. Ce e mai grav, elita bancara i-a pus si eticheta de „savant nebun”.
Cum se construieste un generator
La 7 ianuarie 1943, Tesla a murit falit, la varsta de 86 de ani, intr-o camera a hotelului New Yorker. Primii care i-au rascolit camera au fost agentii FBI, care au sustras, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine (desi Tesla era cetatean american), toate proiectele la care lucra, inclusiv „agenda neagra” in care se afla si schita generatorului de electricitate captata din eter. Toate inventiile la care lucra au ajuns la Departamentul de Razboi, care le-a trecut la „top secret”. Multe dintre „secretele disparute ale lui Tesla” si-au gasit aplicabilitate in armata americana. Asa cum se arata intr-un documentar BBC, „Maestrii ionosferei”, Nicolae Tesla a fost primul care a folosit ionosfera in scop stiintific. Lui ii datoreaza omenirea primul sistem de comunicatie wireless, primii roboti, prima telecomanda, aparate de zbor cu decolare verticala si multe altele. Macar acum, prin dezvaluirile Wikileaks, sa-i datoreze omenirea si scutirea de la plata curentului electric. S-au gasit cativa intreprinzatori care au experimentat, plecand de la schita lui Tesla, generatoare de mare putere, cat sa alimenteze o locuinta cu toata aparatura electrica si acum vand „secretul” pentru 100 de dolari.  Iar componentele unui generator care sa alimenteze gratuit o casa intreaga costa tot 100 de dolari. Gasiti sfaturi importante privind construirea unui generator Tesla la http://environmentalfriendly.org/tesla, telefon: (202) 684-9400 ext. 12., la www.teslagenerator.tv,  www.teslasgenerators.com si vedeti pe www.enational.ro cum se construieste acest tip de generator.

http://centruldio.net/wordpress/?tag=masoneria
http://nekocika.wordpress.com/2012/08/30/tehnologia-fundatiei-keshe/
http://www.enational.ro/live/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/live/construiti-va-un-generator-tesla-si-aveti-electricitate-pe-gratis-170724.html/#ixzz26HcbKEjf4 comentarii:

 1. Legat de ultimele chestii,cu schema si etc.,nu este un generator tesla:)ne am documentat mai multi cu electronisti cu tot si acea schema pur si simplu transforma unde radio in sarcina electrica,practic furi din puterea emitatoarelor de tot felul,iar daca toti am face asta ne ar disparea...semnalul de la mobil:)

  RăspundețiȘtergere
 2. deci la ultimele ''chestii'' ati descoperi ca este un captator/generator de energie radianta-ccea ce spune si in titlul schemei, insa despre primul n-aveti inca cu ce se mananca..
  comentam ca sa ne aflam in treaba fara vre-un adaos constructiv.

  sunt multi care au creat ''turnurile'' urmand principul lui Tesla
  http://www.youtube.com/watch?v=CcCYvr-jQuQ&feature=fvwrel

  RăspundețiȘtergere
 3. stimata severina, "vreun" , "inca cu ce" si debut cu "deci" va trimit la elementare lectii de gramatica a limbii in care va manifestati din nastere
  cat despre atitudinea agresiva, va trimit la blandete, senin, pace :)
  cautati si veti gasi

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnul Mihai, cu respectul si buna cuviinta de care va asigur, va rog, daca ati realizat un astfel de captator la o putere de cel putin 500W, sa ma ajutati si pe mine sa il reproduc.
  adresa mea de mail este octavianzaharia@yahoo.com. Va multumesc frumos oricum.

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.