Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 2 aprilie 2012

Compania PEPSI a declarat ca foloseste celulele COPIILOR AVORTATI pentru bauturile produse

Pepsi-substante-fetusi
Comisia pentru Securitate si Schimb(SEC) apartinand Presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a catalogat folosirea celulelor din foetusii avortati in bauturile Pepsi, ca fiind afaceri normale. Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit Pepsi Next, in urmatoarele saptamani, a declarat cafoloseste fetusi avortati pentru a intari savoarea si aroma bauturilor sale.
Aceasta recunoastere a starnit valuri de indignare printre americani, sute de organizatii incepand o campanie de boicot al produselor Pepsi. Comisia prezidentiala pentru Securitate si Schimb a declarat ca aceasta politica este fireasca si face parte din afacerile normale (ordinary business).
Într-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea ramasitelor fetusilor avortati din clinicile americane de avorturi pentru cercetari si pentru dezvoltarea unei substante care intareste aroma bauturilor Pepsi. Agentiile umanitare, crestine sau de aparare a valorilor umane au ripostat catalogand aceasta decizie ca o legalizare a canibalismului in Statele Unite.
Scrisoarea semnata de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisa companiei si in ea se aproba folosirea ramasitelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Acesti doi termeni permit deja folosirea pe scara larga a substantelor din cadavrele de copii avortati pentru fabricarea bauturilor racoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv a organizatiei Children of God for Life(Copiii lui Dumnezeu pentru Viata), organizatia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi si Senomyx in folosirea fetusilor avortati, a spus ca a fost ingrozita si dezgustata de apatia si nesimtirea companiei Pepsi si a comisiei prezidentiale a lui Obama.
Sute de organizatii din Statele Unite au chemat cetatenii americani, in special crestini, sa boicoteze total produsele Pepsi. Folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru bauturi nu trebuie sa devina o rutina pentru Pepsi. Senatorul de Oklahoma,  Ralph Shortey a propus o lege prin care produsele fetale sa fie interzise in orice activitate care produce profit.
Boicotul bauturillor de acest fel s-a extins deja in Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irland, Scotia, Spania, Portugalia, Australia si New Zeelanda.
Traducerea si adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.