Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 28 martie 2012

OMS a inclus vegetarianismul pe lista bolilor psihice

OMS a inclus pe lista tulburărilor psihice dieta cu alimente crude, vegetarianismul şi iubirea!

26 martie 2012
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a publicat o listă extinsă cu tulburări şi afecţiuni psihice de natură să fie tratate de medicul psihiatru, incluzând la categoria afecţiuni dieta cu alimente crude şi vegetarianismul, relatează luni,26 martie, portalul MedVesti.Unul din argumentele care au dus la decizia de a clasifica dieta cu alimente crude ca afecţiune a fost cazul unei familii din oraşul Malaga (Spania), care se hrănea doar cu alimente netratate termic şi şi-a adus copiii în stare de comă. Micuţii au putut fi salvaţi doar datorită vecinilor care au chemat la timp salvarea.Părinţii copiilor au fost trimişi la tratament obligatoriu într-o clinică psihiatrică şi le-a fost interzis să-şi mai vadă copiii.

Cu toatea acestea, Asociaţia americană a nutriţioniştilor nu împărtăşeşte poziţia radicală a OMS privitor la hrana vegetariană. În condiţiile unui regim alimentar bine echilibrat, vegetarianismul poate aduce beneficii pentru sănătate şi poate asigura organismului cu toate elementele necesare.
Anul trecut, pe lista afecţiunilor care pot fi tratate pe cale medicală, OMS a inclus iubirea. În schimb, a eliminat homosexualitatea de pe lista cu tulburări psihice.


Comentariu dr Crina
Dragilor daca a manca sanatos si inteligent inseamna a fi diagnosticat ca bolnav psihic umanitatea are o mare problema si generatiile de mancatori de junk-food sau fast-food, copiii nostri, vor uita de mancarea facuta la foc mic care pastreaza membranele celulare vegetale intacte si sunt recunoscute de receptorii celulelor intestinale ca self si le permite absorbtia intestinala. Daca la ora actuala 80% din populatia globului are tulburari intestinale atunci cat va ajunge daca a manca vegetale crude, salate inseamna a fi putin nebun si sanatos fizic, fara tulburari de tranzit. Insa daca ii vor obliga pe vegetarieni sa ia pastile de cap le va afecta si lor tranzitul si absorbtia intestinala ca orice medicament care nu provine 100% din natura! Si atunci va fi normal sa ai probleme cu intestinele, ca toata lumea are. dar lumea le are fiindca receptorii de pe mucoasa intestinala nu recunosc mancarea artificiala si suprapreparata termic ca fiind self, adica utila organismullui si alerteaza armata de leucocite si ne trezim cu leucocitoza intestinala, adica cu inflamatii cronice de intestine, colite si alternari diaree-constipatie. Am putea zice ca daca nu apasam pe butonul creier inainte de a baga in gura mancare vom apasa pe butoanele automate ale corpului nostru, care pentru a asigura supravietuirea intregului corp ignora alegerile gresite ale creierului se lupta cu asa zisa noastra mancare, sa o elimine sau sa o neutralizeze.
Buna dimineata pamanteni! Mai avem o ocazie sa ne trezim din somnul ignorantei si externalizarii controlului asupra sanatatii noastre fizice si psihice, unor instante exterioare care sa spuna ca a nu manca deloc carne, adica a nu consuma cadavre inseamna a fi nebun... Oare cine beneficiaza din asta? concerne famaceutice care vor avea tot mai multi pacienti: bolnavi de intestin si de cap, vanzatorii de carne - insa populatia habar nu are de conditiile de crestere, hranire, sacrificare a animalelor pe care le considera mancare, fiindca daca ar fi cu adevarat constienti de ce baga in gura si ce dependenta creeaza si ce pagube si ce consum de energie ar evita pe cat posibil sa se lase spalati pe creier de mitul ca proteinele animale sunt vitale pentru corp, atata timp cat cei mai mari inventatori cu mintea limpede erau vegetarieni: Tesla, Einstein, Leonardo DaVinci, Aristotel, Socrate, Asklepios si multi altii. Oare de ce aceste genii au considerat ca a manca vegetarian este ceva firesc? si nu o boala psihica, ei insisi fiind medici? ce stiau ei si noua nu ni se mai spune. Este suficient sa vedeti cat de sanatos este un vegetarian comparativ cu un omnivor, si cati sportivi de performanta sunt vegetarieni!

8 comentarii:

  1. http://www.andreearaicu.ro/blog/2012/03/26/stiti-ce-mancati/

    RăspundețiȘtergere
  2. Acei nemernici sunt finantati de masoni si de corporatiile industriei carnii si a armamentului-de aici si declaratile absurde despre iubire!Problema acestor criminaliu este:vegetarianismul ,mai ales cel care pune accent si pe alimentatia bio:te scapa de boli si astfel corporatile producatorilor de medicamente chimice vor da faliment!
    DOVEZI:Pitagora,Leonardo Da Vinci,Line,Thomas Edison,Tesla,Ambraham Lincoln,Eistein erau :VEGETARIENI!!!
    Si erau "bolnavi psihici"???
    Intrati pe gogle si scrieti:vegan powerlifting,vegan bodybuilding-veti vedea campioni/ne de sporturi de forta cu alimentatie vegetariana.Si nu in ultimul rand:vegan dog food-caini hraniti vegetarian-DOAR cu cunostiinte in domeniu se face asta!!Informati pe forumul:www.svr.ro.
    Sunt vegetarian de 4 ani.Ridic greutati,incerc sa duc o viata cat mai sanatoasa.
    Pentru aceste aberatii OMS trebuie:DAT IN JUDECATA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand o viata constienta poti alege ce sa mananci experimentand si observand ce se petrece cu tine si abia atunci poti alege, liber de constrangerile si miturile despre nutritie.
    Legat de datul in judecata a OMS ma preocupa sa ajunga acest mesaj la cat mai multa lume si mai ales la cei care stiu cum sa o foloseasca pentru ei si pentru ceilalti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tot eu Dizidentul Verde insa apar cu numele nou.Cer scuze ca nu am raspuns atata timp,nu am raspuns pentru ca nu am mai cautat blocul sa observ daca s-a raspuns sau nu, insa nu imi place sa las pe cineva fara sa ii raspund asa ca raspund acum:
      -da asa este alegem liber sa mancam fara sa platim crimele si sa ne distrugem sanatatea si mediul,insa din pacate nu vor multi sa inteleaga asta deoarece consumul de carne este cea mai veche si cea mai puternica dependenta a omului,iar omul modern este condus de ego nu el conduse egoul iar cei care vorbesc impotriva vegetarianismului se simt in vine de multe ori de aceea ataca.
      Da, OMS ul nu e usor sa il dai in judecata asa de pe o zi pe alta,ideea este sa informam lumea cu privire la minciunile care se zic.
      -In alta ordine de idei,personal sunt interesat de acest fel de medicina pe care o practicati,sunt pe un grup facebook si studiez lucrurile acolo.

      Ștergere
  4. Eu am gasit in publicatiile OMS altceva:
    http://www.vegansecrets.com/blog/world-health-organisation-recommends/
    Did you know that the World Health Organisation (WHO) recommends a shift away from meat-eating and has recommended this since 1991. It states, “Diets associated with increases in chronic diseases are those rich in sugar, meat and other animal products, saturated fat and dietary cholesterol … Policies should be geared to the growing of plant foods, including vegetables and fruits, and to limiting the promotion of fat containing products.”

    (Ref: World Health Organisation, Geneva, 1991,. Diet, Nutrition and the Prevention of Chronic Diseases, Technical Report Series 797)

    S-or fi razgindit de atunci ?…

    In plus, intr-un alt articol se scrie ca marile concerne medicale americane de fapt au inceput sa sprijine veganismul

    http://www.wisegeek.com/has-it-been-proven-that-a-vegetarian-diet-is-really-healthier.htm

    The British Medical Association (BMA) was first to shed light on the many benefits of a vegetarian diet in a 1986 report. Based on a large volume of research, it concluded that vegetarians not only tend to have lower cholesterol, but also significantly reduced instances of coronary heart disease, obesity, high blood pressure, certain types of cancers, gall stones and large intestine disorders.

    Another organization to weigh in on the matter of vegetarian and vegan diets was the Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM). This group consists of some 5,000 U.S. doctors, including the editor for The American Journal of Cardiology, William Roberts. Criticized by some as biased for their humane ethics, the PCRM reviewed over 100 published studies from around the world. It confirmed that significantly lower disease rates are directly linked to vegetarian and vegan diets. In their 1995 report, the PCRM urged the U.S. government to update dietary policies to reflect these findings. In 1996, government policies addressed this for the first time, stating that a vegetarian diet is healthy, meets Recommended Daily Allowances, and does not lack protein.

    About the same time as the previous studies were being conducted, The Oxford study was underway. Gathering data over a period that spanned an excess of 13 years and involved over 11,000 people, it not only confirmed lower rates of heart disease, diabetes, cancer and other diseases among vegetarians, but also found a 20% decrease in premature mortality rates. Simply put, if you eat a vegetarian or vegan diet, you have a 20% better chance of living longer than if you eat meat, according to the study.

    The positive findings of vegetarian and vegan diets are also echoed by the American Dietetic Association (ADA), which ranks among the list of proponents. The ADA is one of the most highly respected advisory boards worldwide.

    Acuma ce as putea sa zic ?… altceva decit ca articolul romanesc este o minciuna ca multe altele…

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.foodbanter.com/vegan/402965-according-world-health-organization.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristi multumesc de completari si comentarii.
    Nu pot sa nu observ ca mergand la medici si spunand ca esti vegetarian sau la preot ti se spune ca nu esti in toate mintile.
    Nu pot sa nu vad dezaprobarea majoritatii oamenilor de cand am inceput sa mananc vegetarian si apoi vegan, iar la momentul la care am trecut la autotrofie delirul lor a ajuns la maxim... Acelasi scenariu s-a petrecut in familiile si grupurile majoritatii prietenilor si cunoscutilor mei vegetarieni...
    Mie mi se parea destul de plauzibil, dar era de indicat articolul din decretele date de OMS pentru DSM (Biblia psihologilor si psihiatrilor) de etichetare a bolilor psihice
    Cand apare noul DSM chiar o sa ma uit sa vad daca e sau nu trecut acolo veganismul ca problema cu capul

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.