Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 6 martie 2024

WEBINAR GRATUIT cu dr Crina Veronica Vereș, Joi 7 martie 2024 - între 19.00 - 21:00 - Cum anulăm Șocul de Diagnostic?

 


WEBINAR GRATUIT  cu dr Crina Veronica Vereș


Joi 7 martie 2024 -  între 19.00 - 21.00 


Cum anulăm Șocul de Diagnostic?


Ai idee ce înseamnă boala când este vorba de costuri în valoare de timp, de consum de energie, de cheltuială de bani, de accesare de resurse noi, de educație, de oameni implicați...?

 

...și mai pune la socoteală gradul de suferință psihică a pacientului, a aparținătorilor, a medicilor și neputința, limitarea funcțională, starea de rău și durerea fizică de care o boală este adesea însoțită?

 

Ne îmbolnăvim și ne vindecăm doar în relații și boala își are întotdeauna originea în emoții foarte dureroase pe care le îngropăm de vii în trupul și sufletul nostru.

 

Bolile pot fi vindecate! Bolile strămoșilor nu e nevoie să le trăim și noi sau copiii noștri!

 

Nu toți oameni au ocazia sa învețe să se vindece și am să îți arăt la webinar de ce unii oameni, chiar oameni buni la suflet nu se pot vindeca. Și de ce unii oameni, care par că nu ar merita să se vindece îi vedem că se vindecă și pare că e ceva greșit în Univers.

 

Despre boală, fiecare dintre noi, pe baza educației primite, ne spunem în mintea noastră niște povești, niște narațiuni, multe inspirate din ce aflăm de la vecini, familie, de pe internet, rareori chiar de la medici.

 

De mici am crescut cu povești despre gravitate, contagiozitate, despre prognostic, auzite de la îngrijitorii noștri și nu aveam discernământul să punem la îndoială autoritatea lor în medicină sau vindecare.

 

În funcție de ceea ce conține această poveste despre simptome, senzațiile neplăcute din corp sau boală, ca orice poveste auzită vreodată, trezește în noi două categorii de emoții, dar marea majoritate a oamenilor, mai ales bărbații sunt foarte rar conștienți de emoții sau le pot numi, fără vreo educație prealabilă.

 

Cele vizibile sunt emoțiile reactive care sunt însoțite de comportamente reactive (furie, însoțită de acuzații, critică, uneori chiar agresivitate sau retragere, evitare, închidere).

 

Totodată, chiar înaintea emoțiilor reactive noi trăim și emoții profunde, pe care am învățat de mici să le punem sub preș pentru că nu erau acceptabile social sau sunt prea dureroase.

 

Aici regăsim: neputința (”nu se poate să nu poți, îți arăt eu că nu vrei nu că nu poți”), tristețea (”nu ai de ce să fii trist, nu îți lipsește nimic, copil nerecunoscător și rău ce ești”), frica (”dacă ți-e frică de ceva îți dau eu să ai de ce să îți fie frică”), dezamăgirea (”tu ești dezamăgită de mine ca mamă, las că o să ai de ce să fii dezamăgită de acum înainte”), vinovăția (”e doar vina ta că e tata supărat/mama furioasă”), rușine (”să îți fie rușine neam prost ce ești tu”, ”ai furat jucăria? rușine ție”)...

 

Aceste emoții e nevoie să învățăm din nou să devenim conștienți de ele. O putem face doar în relații cu oameni adulți emoțional, adulți relațional, de la care să primim un timp suficient  răspunsuri emoționale corective, răspunsuri empatice formulate în limbaj de îngrijire, care să ne creeze sentimente profunde de conectare și siguranță.

 

La webinar îți voi oferi exemple de cum vorbim în limbaj clasic și cum putem reformula în limbaj de îngrijire orice mesaj, dar mai ales care este ingredientul necesar să putem face acest lucru.

 

Prin astfel de oameni învățăm să vorbim și noi în limbaj de atașament, de îngrijire, învățăm să oferim în relații sentimentul de conectare și siguranță, învățăm să ne cerem iertare când încă mai reacționăm fără a lăsa celuilalt sentimente de vină sau fără a trăi iar în rușine.

 

Ne îmbolnăvim din acumularea de emoții profunde inconștiente, pe care le trăim pe pilot automat în relațiile semnificative.

 

Ele ajung să fie stocate în diverse organe ca în depozite de deșeuri emoționale și stau acolo ca în oala de presiune până e prea multă suferință, prea multă durere și dă pe afară sub formă de senzații și boli.


La webinar îți voi arăta corelații între narațiunile asociate cu emoții și ce boli declanșează în corp, voi răspunde la câte întrebări despre boli voi putea.

 

Îți voi da exemple de boli care apar după ce s-au rezolvat anumite provocări relaționale și care sunt procese reparatorii însoțite de durere, pentru că în faza de șoc emoțional corpul este protejat de durere prin mecanisme genetice de auto-anestezie.

 

Te-ai întrebat vreodată cât de mult depinde vindecarea ta de tine? Despre ce este formularea „ce pot face eu să mă vindec?”, ce ține de mine?, ce este în controlul meu în contextul bolii?

 

Când privești situația de boală din unghiul potrivit, conectat profund la emoțiile care o acompaniază, poți observa că este extraordinar, este incredibil de bun pentru TINE faptul că tu ai cel mai important rol în propria ta vindecare.


Cui se adresează acest webinar?
Oamenilor interesați de a afla ce daune își pot produce persoanele neavizate la întâlnirea cu un diagnostic personal sau al cuiva drag, de tip cancer sau boli așa zis incurabile.

 

Este și pentru pacienți și în egală măsură pentru aparținători sau îngrijitori de pacienți.

 

Dar și pentru cei care nu mai vor să repete anumite greșeli pe care le-au făcut, cu bună intenție, din frica de a nu pierde un om drag sau din panica de a nu își pierde propria viață.


De ce să nu ratezi acest webinar?

Vei primi răspunsuri la temele expuse mai sus și câteva instrumente valoroase care să te ajute să înțelegi cum e posibilă vindecarea, exemple din cazuistica personală de vindecări a diverselor boli și multe alte răspunsuri în partea de final când voi răspunde cât voi putea întrebărilor puse de participanți în chat.


Nu este pentru tine dacă deja ești expert în corpurile și sănătatea ta.


Te invit să dai mai departe acest link celor cărora crezi că le prinde bine să învețe să prevină, să atenueze sau să anuleze aceste Șocuri de Diagnostic care pot fi mortale prin ele însele sau pot agrava enorm boala diagnosticată.


Dacă nu ești înscris în grupul de Telegram, „Viata fără șoc de diagnostic” înscrie-te  prin următorul link. Aici postez anunțuri despre toate evenimentele pe care le găzduiesc. https://t.me/+cOTNtfVJgnkyMWM0


Link webinar gratuit aici. Începe Joi 7 martie 2024, ora 19.00


https://us02web.zoom.us/j/81542997190?pwd=bzAzQTV4c0VxR2o1WGtQTk1QRGR0QT09


DAR  din DAR se face RAI! 

Fă și tu RAI și dă mai departe acest mesaj.

❤️ Mulțumesc că Exiști!
❤️ Te Iubesc!
❤️ Dr Crina Vereș



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.