Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 22 februarie 2024

Webinar Gratuit: EMOȚIILE, RELAȚIILE, SEXUALITATEA ȘI VINDECAREA, Vineri 23 februarie 2024, între orele 19-21/22 cu Dr Crina Veronica Veres

 

De ce Emoțiile, Relațiile, Sexualitatea și Vindecarea?


SUNTEM Născuți din Relații, Creștem și ne Formăm în Relații, ne Îmbolnăvim și ne Vindecăm tot în Relații și Murim în Relații!







Emoțiile, Relațiile, Sexualitatea și Vindecarea

Webinar GRATUIT
 
Vineri 23 februarie 2024

Emoțiile ne însoțesc din pântecul mamei până în mormânt

💖Suferințele Părinților ajung Suferințele noastre prin: 1. felul în care ei și-au însușit FILTRELE Îngrijitorilor și Forma-torilor lor și le-au sedimentat în genele lor pe care ți le-au transmis la concepție, 2. raportarea lor la mediul în care ai venit pe lume și în care ai crescut, 3. percepțiile învățate despre sex, inhibițiile, limitările, normele sunt cele mai dureros codate în ADN-ul nostru

ADN-ul tău este cel mai tare imprimat de experiențele sexuale pe care le-ai trăit, doar că orice suferință ai avut vreodată la nivelul sexualității nu a fost pentru că nu erai destul de... indiferent ce ți se pare că ți-ar fi lipsit ca om, femeie, bărbat... ci este 100% atributul educației sexuale pe care ai dobândit-o din copilărie.

Vindecarea trupului și sufletului se face experimentând în Relații semnificative (temporar și cu un psihoterapeut) umane, prietenoase, conținătoare, nonjudicative, normalizatoare, noi tipare de relaționare prin Experiențe Emoționale Corective, din care să ne putem reseta Imaginea de Sine și Imaginea de Ceilalți, în sensul în care vei ajunge să vezi că nu e nimic greșit nici cu tine, nici cu ceilalți și nici cu părinții sau îngrijitorii tăi.

😍Doar împreună cu cineva deja Matur Emoțional, care se poate Autoregla și Conține putem învăța că adesea acțiunile și reacțiile noastre au ajuns să fie interpretate complet opus de cei dragi, deși noi am făcut ce ne-a stat mai bine în putință, în Speranță că ne va fi bine împreună... și vei afla că la fel face și celălalt în speranța că ne va fi bine. 😲

💖Vino la webinar alături de mine să îți împărtășesc din ce am învățat din câteva Școli de PsihoSexologie, Psihoterapie Sistemică de Cuplu, Relații, Copii, Familie, de la Viață, din ce am experimentat și studiat atunci când m-am trezit în relații ”toxice” și cum poți să ajungi să ai parte de o relație împlinitoare cu tine și cu ceilalți.

😨Cei mai mulți oameni nu au parte de un Atașament Securizant, ci de un mediu care variază de la sursă de Atașament Anxios la Atașament Evitant, cuminând cu Atașamentul Dezorganizat. Securizarea Atașamentului este necesară pentru o viață armonioasă, pentru a ne vindeca sufletește de Rănile dobândite când eram prea mici pentru a putea cere pe înțelesul îngrijitorilor și a primi și integra cu blândețe ceea ce erau ei în stare să ofere.

💖Datorită stilului de Atașament, Nevoile noastre identice: de CONECTARE și SIGURANȚĂ sunt adesea înțelese greșit din semnalele pe care le transmitem.

💖Ține minte: Nu este vina ta, și nici a partenerului... (din orece relație, nu doar în cuplu)

💖La webinar vei învăța: 

1.      Cum ajungem în relații cu persoane ”nepotrivite” - unii chiar de fiecare dată

2.      Tipurile de atașament și afectele conectate cu atașamentul

3.      Ce ”dansuri” ai co-creat în relațiile tale (diade sau cuplu)

4.      Indicatori și Metode de activa atașamentul securizant

5.      Importanța rezilienței și a rezilienței asistate în cuplu – CoReglarea și Auto-Reglarea

6.      Descaladarea conflictelor, arborele de decizie

7.      Observarea tiparelor și ciclicităților și Recadrarea 

💖 Bunicii noștri erau generația care spontan reparau ceea ce se strica, mai ales în domeniul relațiilor, însă noi am ajuns să aruncăm tot ceea ce un pic s-a stricat sau pare demodat când moda s-a schimbat și facem asta mai ales în registrul relațiilor. Am ajuns să iubim obiecte și să folosim oameni, pentru că am fost păcăliți că oamenii sunt monștrii și nu suntem conștienți că și noi suntem oameni și acțiunile, gesturile, cuvintele noastre pot fi percepute ca monstruoase de ceilalți. Nu pentru ca e ceva greșit cu Sinele vreunuia din noi, ci pentru că am fost dresați să vrem recompense imediate, fără a depune eforturi, am deprins misecuvenismul, servialitatea și docilitatea în fața puterii percepute. Am fost antrenați să judecăm și să executăm fără a înțelege ce și de ce facem. Restaurarea Sinelui e cu efort, însă e calea spre tot mai puțină durere și spre tot mai multă implinire, e printre alți oameni care au parcurs procesul înapoi la reeducare, la respect, la iertare, la nonjudicativitate, la IUBIRE de Sine și de Ceilalți!

💖Este pentru tine acest webinar dacă:

  • Realizezi că având bune intenții și făcând eforturi și sacrificii, relația cu tine, cu partenerul și cu ceilalți e departe de a fi ce ți-ai imaginat că vei trăi alături de ei
  • Observi că ai făcut tot ce ai putut să ai o relație bună cu copilul tău și să nu îi lipsească ”nimic”și cu toate acestea copilul tău nu te respectă, nu te ascultă și nu te apreciază, pare rebel sau poate necomunicativ și retras
  • Vrei să faci o schimbare care să dureze
  • Ești într-o relație în care nu înțelegi de ce orice ai face merge rău


NE NAȘTEM DIN RELAȚII

                        NE ÎMBOLNĂVIM ÎN RELAȚII

NE VINDECĂM sau MURIM ÎN RELAȚII

💖 VINDECAREA este un PROCES ce implică EMOȚII și RELAȚIONARE nu doar o înțelegere mentală a CAUZEI BOLII.

💖De aceea este important: să înveți despre tine, despre emoțiile tale și ale celuilalt, despre relația cu tine și dinamicile relaționale, să cunoști mecanismele lor și să ști ce sa aplici în viața de zi cu zi, mai ales să te împrietenești cu Duhul Răbdării, să înveți cum faci în prezent să generezi emoțiile pe care le trăiești și să înveți strategii noi ca să determini creierul să îți dea resurse pentru ceea ce dorești să aduci în manifestare în această lume:

1. RELAȚII FRUMOASE, BENEFICE, ARMONIOASE CU TOATE PĂRȚILE SINELUI ȘI CU CELELALTE PERSOANE
💖
2. ABUNDENȚĂ, STATUT, BANI 💖
3. SĂNĂTATE CA SĂ NE BUCURĂM DE TOATE 💖

Acest Webinar este pentru tine dacă vrei să afli:
💖Care este mesajul de pace din spatele emoțiilor, dependențelor și problemelor din relațiile tale și cum să susții cu blândețe mintea, corpul și creierul💖

💖Vrei să înveți să treci cu bine prin boli și dureri inerente faptului de a fi om?

...Stiu, ai vrea să nu treci vreodată, doar că maturizarea înseamnă să fii adaptat la inevitabil, să fii pregătit pentru ce e mai rău și să faci ce ține de tine să fie cel mai bine!

Începe de azi!

💓Dacă îți dorești să afli mai multe despre mesajele pe care ți le transmite corpul prin boli, prin dureri, sau ce mesaj are ființa ta prin lipsuri sau relații nesatisfăcătoare sau chiar dureroase, te invit azi, Vineri, 23 februarie 2024, de la 19 la 21, la Webinarul Gratuit!

Înscriere: automata pentru cei înscriși pe siteul www.crinaveres.ro - vei primi mesaj pe e-mailul cu care te-ai inscris pe site. Cei care doriti sa participati la Webinar aveți link de participare mai jos
😍💓
Fă un bine și dă mai departe mesajul celor interesați de a învăța de ce nu s-au putut vindeca încă, ce au nevoie să se vindece, și cum să prevină transmiterii bolilor strămoșilor la ei și copiii lor, și celor care vor să înțeleagă bolile de care au murit strămoșii și de ce ar fi avut nevoie să se vindece.

https://esentalfa.activehosted.com/f/7
!!! linkul de mai sus se copiaza in browser și duce la fereastra de înscriere pe site pentru a avea acces la Webinar si la evenimente ulterioare !!!


💓Mulțumesc că Exiști!
💓Te Iubesc!
💓Dr Crina Veronica Vereș




Sent to: Crinadoctor@gmail.com

Unsubscribe

Esenta Alfa, sos Vergului , 022416 București, Romania





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.