Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 8 septembrie 2021

Testimoniale Live on-line cu Povești de Succes în Autocunoaștere și Autocontrol de la Cursul de Anatomie Limbaj Autoanaliză cu Dr Crina Vereș și Echipa Academiei Alfa, joi 9 septembrie 2021, 19:15-20:30

 
Invitație

Te invit să iei parte live alături de mine la o întâlnire cu cei care participă acum la cursul de Anatomie Limbaj Autoanaliză și să vezi și să auzi, să simți și tu o mostră din starea de bine pe care o trăiesc cei care pun în mișcare în viața lor recomandările de lucru=joacă=practică oferite la curs și cum cu 15-30 minute de atenție acordată ție, corpului, minții și emoțiilor tale viața ta se transformă în cea mai bună versiune pe care ți-o poți imagina... 

...și nu doar viața ta se trasformă, ci și cea a celor dragi ție și a celor care vin în contact cu tine, fiindcă odată de realizezi experiența directă a măreției care ești și ai fost fără să fi realizat poate conștient această realitate vei înceta să încerci să îi schimbi pe celilalți și vei aborda strategii simple de relaționare care au ca rezultat armonia, acceptarea, bucuria, iubirea și prietenia reale.

Sunt prezenți oameni care au avut curiozitatea să afle, explicat pe înțelesul tuturor, cum arată și cum funcționaează mașinăria umană, atât ca structură formată din organe vecine cu alte organe, sisteme bio-logice care poate îți păreau că țin de treaba personalului medical, dar care prezentate în mod 3D = tridimensional, cu posibilitatea de a adăuga și de a scoate straturi de țesuturi unele de pe altele, aduc o perspectivă integrativă asupra complexității și măreției vieții, sănătății, vindecării.

De la povești de vindecare fizică a unor boli incurabile, cancere, vedere aparent deteriorată definitiv, la eliberări emoționale ecologice, la educarea limbajului pentru a veni în ajutorul nu în deserviciul nostru ai ocazia să înveți și tu din poveștile lor câteva elemente esențiale în autocontrol și autovindecare.

Călătoria în interiorul corpului fizic este însoțită de o călătorie în lumea limbajului care zidește = structurează, în lumea emoțiilor și gândurilor, în locul de unde ne punem în mișcare întreaga viață, cu rezonanțele ei conștient generate sau cu rezonanțe preluate automat de la părinții și formatorii noștrii de opinii și obiceiuri. Vei vedea cum stă în puterea ta să te antrenezi câteva minute pe zi să îți ReFormulezi percepțiile despre tine și lume pentru a crea viața pe care o credeai posibilă doar în filme.

Viața celulară, energetică, funcțională, organizarea subtilă a materiei se va deschide înaintea ta pentru a îți răsplăti perseverența, încăpățânarea ecologică de a te opune unei vieți trăite pe pilot automat autodistructiv și aducătoare de suferință pentru a alege ca și zeci de mii de alți oameni cu care am lucrat să trăiești grandios, perfect, simplu, în puterea ta ca dar cu care ai venit în această viață.

Alături de informații de ultimă oră, tehnici deobservare, autoobservare, analiză mergem împreună pentru șase luni de zile într-o călătorie palpitantă, plină de viață, cu multe surprize și descoperiri uimitoare în care ești însoțit de mine și de ceilalți participanți care, ca și tine, caută sănătate, sprijin, înțelegere, acceptare, vindecare, cunoaștere, poftă de viață, rost, dăruire, împlinire sufletească, prosperitate, abundență. Această călătorie este una de InFormare și TransFormare deoarece pe parcursul celor șase luni de zile participanții își remodelează viețile în acord cu ceea ce își doresc să manifeste.

Această invitație a ajuns la tine din dorința ta de a găsi răspunsuri la întrebările pe care le ai legate de tine, de relațiile tale cu ceilalți, de lumea în care trăim și, totodată, din dorința ta de a trăi viața pe care ți-o dorești, de a te însănătoși, de a te înțelege pe tine și mecanismele tale comportamentale, de a înțelege cum și de ce ai ajuns în situația de viață actuală, de a afla cum poți crea ceea ce îți dorești și cum poți aduce darul tău celor din jur, de a învăța cum să îi ghidezi pe alții în drumul lor spre autocunoaștere, spre a trăi viața pe care și-o doresc.

Întâlnirea se ține pe zoom

Neo Grup Consulting is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Testimoniale Live curs Anatomie Limbaj Autoanaliza
Time: This is a recurring meeting Meet anytime

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82702830200?pwd=aUxpMXFDK1hJeGZQSWVycngwRUZXdz09

Meeting ID: 827 0283 0200
Passcode: 395772

 

Dacă consideri că ai în viața ta oameni dragi, prieteni, cunoștințe care să aibă nevoie să reînvețe să creadă în măreția vieții așa cum ne-a fost dată de Creator și cărora poveștile live a mai multor oameni le pot reda încrederea în ei și în frumusețea realității de a trăi pe Plamneta Albastră ca oameni te invit să dai acest mesaj mai departe.

Mulțumesc pentru contribuția ta la o viață în respect față de om, natură și viitor!

Mulțumesc că Exiști! Te Iubesc!

Dr Crina Vereș și Echipa Academiei Alfa

4 comentarii:

 1. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

  WhatsApp: +17168691327

  RăspundețiȘtergere
 2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
  * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
  *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
  * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
  WhatsApp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 4. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.