Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 16 octombrie 2019

Adevărul despre Cancer - Partea 9.1 - Noduli la TIROIDĂ - Studii de caz

Azi îmi scria o ființă dragă că i-ar prinde bine să sciu despre cazuri vindecate de cancer sau nodului tiroidieni și nu credeam să am timp, dar fiind în mașină în drum spre București m-am gândit că pot să scriu câteva idei în 6 ore :)

M-am gândit să scriu structurat despre povestea: gândurile, percepțiile, interpretările despre realitate și să scriu cu litere mari cuvintela la care să fii atent(ă) și mai ales la întrebările de ieșire din transa hipnotică în care se bagă fiecare pacient prin setările din educație pe care li le-am adresat...

Caz 1

Femeie 56 ani, casnică, dreptace, activă sexual, menstruație și ovulații prezente, noduli tiroidieni bilaterali de la 45 de ani, agravați în ultimul an, propusi pentru operație datorită markerilor tumorali crescuți și hipervascularizației
Obișnuită să facă multă treabă, să fie MEREU (chiar mereu?, a fost odată când să nu fii activă?, tu mai și dormi în mereul celor 24 de ore?, mai mergi la toaletă sau ești mereu activă? - în final a aproximat că fusese doar 55% din 100%) în priză, activă, a constatat că odată cu apariția nepoților e foarte nemulțumită și extenuată că numai face față în cel mai PERFECT MOD (mai exact cum faci când îți iese perfect? și cum faci acum? ce e diferit? ce mai ai nevoie să fii mulțumită) în care era obișnuită la TOATE sarcinile trasate de copii și nepoți și alți oameni (care sarcini mai exact? cine ți le impune? cu ce autoritate? ce din aceste sarcini e ecologic să fie făcute că dacă nu ar fi făcute ar întreține nemulțumirea? ce nu este neaparat să fie făcut de ea? cine o poate ajuta? ce resurse are la care să apeleze? ce resurse are nevoie? la ce e nevoie să renunțe ca să nu se mai simtă epuizată? extenuată?).
Constatase că nu putea să spună nu, că imaginea ei și stima ei de sine depindea de ce credeau ceilalți că e fată bună, că pozase că se descurcă fără dificultăți și lumea o tot încărca :))) că se cerea implicată în diverse proiecte  ca să primească validări. apoi se trezea că nu le poate face de mântuială și nu mai avea timp pentru copii, nepoți, ea, soț etc.
NODULII DE PE PARTEA DREAPTĂ AU DE A FACE CU CE VINE SPRE UN OM ȘI ESTE PERCEPUT BIOLOGIC CA ȘI ÎMBUCĂTURĂ, IAR CEI DE PE PARTEA STÂNGĂ CU CE EXPRIMĂ, CU CE SCOATE CA ÎMBUCĂTURĂ VERBAL-EMOȚIONAL-COMPORTAMENTALĂ.
Mai simplu spus, nodulii ed pe dreapta sunt cand nu poate accepta ce spun alții despre ea, ce aduc ei în viata omului, iar pe stânga cu părere de rău pentru ce am spus sau frustrarea de a nu fi exprimat la momentul potrivit ce avea de spus și de a ține în ea emoțiile neexprimate de frică, lipsa de curaj de a își asuma consecințele. 
Mi-ar prinde bine mai mult TIMP, o zi de 48 de ore, zicea ea. Aș vrea să spun TOT (chiar tot?, chiar ce mai exact nu ai putut până acum?) ce vreau să spun, ORICÂND (chiar oricând? cum e asta pentru tine și relațiile tale?) vreau să spun și să pot accepta TOT (ce înseamnă să accepți? se întâmplă dacă nu accepți? cum faci când nu accepți? cât de ecologic pentru tine este să accepți tot ce debitează alții despre tine și tu accepți de bun?!) ce cred alții despre mine.
(Aha. Și ce ține de tine? de unde obți ce ține de tine ca și timp? când spui că vrei timp de fapt ce îți propui să realizezi?)
Păi... de fapt dorea să prioritizeze orele pe care le are :) să le eficientizeze.
După tentative de a reduce perioada de somn ca sa muncească mai mult să termine cât mai mult din ce îșă propunea, epuizându-se, nedormind suficient a ajuns să fie dispusă să schimbe ceea ce ține de ea.
Am examinat împreună ce își propune să realizeze în ziua următoare, din ce stare face aceasta, ce își spune în mintea ei ca să nu îi iasă ce dorește, ci să se epuizeze și să sufere și să crească noduli tiroidieni care să îi spună ce face ceva altfel decât e nevoie să mențină tiroida sănătoasă.
A realizat că pornea din start cu starea de frustrare că sunt foarte multe de făcut, că e nevoie să le fușerească pe unele împotriva educației și că de fapt nu îi prea ieșea fușeritul și nu mai apuca să termine ce avea de făcut.
A învîțat să delege ce poate fi delegat, să pornească ziua cu o setare a minții și corpului că face cu drag, face cât apucă, face foarte bine TOTUL MEREU (am folosit în favoarea ei stilul ei personal de a generaliza lucrurile, însă le-am generalizat pe cele dezirabile, ecologice, eficiente și le-am reformulat pe cele neecologice).
A constatat că nu mai pierde timp la bârfe cu vecinele, că este cu 50% mai eficientă decât înainte și că îi rămâne timp să și citească 30 minute pe zi.
Într-o zi eram la piață când m-a sunat să îmi spună că nu mai are nici urmă de noduli, că are tot timpul din lume, că face perfect tot ce face, că spune tot ce are de spus când are de spus, iar dacă alege să nu spună este ok cu acest lucru, că îi este ușor să accepte părerile altora ca fiind părerile altora să că pot fi diferite de ale ei, uneori chiar o asistă să se calibreze într-o versiune și mai grozavă a ei, că s-a educat așa cum primisse temă să gestioneze și să transforme stările din care face fiecare lucru, și-a pus alarma la 10 minute să o oprească ca să poată avea parte de o IGIENĂ EMOȚIONALĂ AȘA CUM ȘI- DOREȘTE și care să îi confere starea de sănătate deplină.

Caz 2

Bărbat, 47 de ani, activ sexual, stângaci, noduli tiroidieni pe partea dreaptă de 1 an
ȘPovestea lui este că are o fiică adolescentă, o bunăciune de fată, bună la școală și la învârtit bărbații ep degete și domnul tată simțea că nu pote să își mai apuce îmbucătura de fată cu care se expunea la prieteni și în plus ea umbla cu tot felul de ciudați, ratați iar el nu o putea păzi 24 din 24.
A înțeles că nu e ecologic să o păzească 24 de ore din 24 la 17 ani, că are nevoie să aibă încredere în ea, să formuleze pozitiv ce dorește pentru ea, să înlocuiască certurile pe care le evitase cu discuții ecologice, maturizante pentru amândoi, a înțeles că nu îi poate ține lumânarea în prezența băieților, dar poate să se asigure că a primit informații legate de viața intimă, că știe ce să facă în toate situațiile care îl speriau pe el.
Fata s-a liniștit, a înțeles versiunea lui, fricile lui, îl suna de la petreceri de noapte, îl anunța când, unde, cu cine întârzie pentru că relația lor e importantă și pentru ea, că nu are o problemă să facă acest lucru, că liniștdea lui și a familiei e importantă pentru ea.
Odată dispărută sursa de conflict, alchimizată în sursă de bine nodulii au dispărut.

Caz 3

Femeie, 25 de ani, stângace, activă sexual, noduli tiroidieni pe partea stângă
Fusese abuzată în copilărie, partenerul ei dorea să fie virgini la căsătorie, și-a amintit că de fapt trecuse printr-un viol la 9 ani și nu putea să îi spună că ea nu mai era virgină, se simțea impură deși până la această nouă variabilă: virginitatea la nuntă. Relația lor fusese excelentă, avea numeroase puncte comune, direcții, planuri comune. Toate se prăbușeau înaintea acestei idei, dorință emanată de el, pe care ea nu o considerase importantă până acum.
A înțeles că fie nu îi spune vreodată dacă reușește să fie în pace cu această versiune, fie creează în ea starea de încredere în relația lor, în ea, în el, în faptul că violul nu fusese ceva aflat sub controlul ei și că dacă el nu ar fi trecut peste acest lucru nici nu avea rost să fie o viață împreună.
El fiind un tip care a lucrat cu el vreo 3 ani pe idei moștenite din familie a avut nevoie de câteva minute să proceseze informația, să o integreze, să schimbe în mintea lui faptull că ea nu ar mai fi virgină, că nu se dăruiseră nici unul altcuiva, a reformulat informația, a făcut să fie mai puternic în definirea virginității alegerea conștientă reciprocă decât un himen rupt, care spre surprinderea lui la 9 ani fusese destul de elastic să se destindă, infractorul avusese un penis mic și subțire, iar himenul ei era suficient de intact încât să aibă el nevoie de timp să poată să finalizeze treaba :))
Am aflat de la mama ei că nu mai are noduli de dinainte de nuntă și că îmi mulțumea că scăpase de operație.
Cum scriam și în alte postări, vindecarea nu e despre a scăpa de operații care uneori chiar salvează vieți, sau despre a evita chimio și radioterapia, ci despre a face pace în noi cu toate aspectele vieții în timp ce urmăm drumul asumării și al direcției în care avem încredere.
Crezi că specialiștii medici te vindecă, perfect, mergi pe acel drum dacă noduliii tăi sunt dați de mutații fantasmagorice de gene care fac mutații de la mâncare, poluare, stres care nu sunt în controlul tău ci al intervenției din afară.
Dacă realizezi că ai contribuit cu ceva de 1% la 100% la simptome, noduli etc atunci adu toate aspectele din viața ta în punctul în care să fii în pace cu toate ființele și toate subiectele și toate locurile în care îți desfășori viața. Ai mai sus câteva idei pe care mi le-am amintit deocamdată. Când mai apuc fac o postare cu cauzele emoționale, gânduri așa cum le poți găsi formulate mai complet, la posesorii de noiduli tiroidieni.
Cine mai e tentat să spună că are noduli să se transforme în agent constatator din posesor, ca mintii umane nu îi place să fie desproprietărită de ceea ce ai spus că este al tău.
Lumea de obicei vine la mine cu problema următoare: ”am noduli la tiroidă!”. Ei îi felicit pentru achiziție, unii se prind din prima, alții râd mai bine la urmă :) Eu nu vreau să le iau ce au muncit să aibă, dar pot să îi însoțesc un timp pe drumul pe care vor să meargă să obțină ce doresc în schimbul nodulilor :))



Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de autoeducare și autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela
Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC


7 comentarii:

  1. Mii de multumiri Doamna Crina 🤗, asa putem intelege /aplica in viata noastra informatiile vitale spre cunoasterea trupului nostru. Am o rugaminte , aveti postate si despre probleme cu prostata? Socrul meu are de cativa anisori iar acum a avansat starea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mai jos linkul catre postarea cu prostata
      https://autovindecarea.blogspot.com/2017/06/adevarul-despre-cancer-partea-5.html

      Ștergere
  2. Bună dimineața!
    Acum v-am descoperit, despre hiv si despre extirparea tiroidei totale ( morbo di basedow + carcinomacpapilare folicolare) si o anemie talassemica, aveti postari? Persoana respectiva ia tratamentul pentru infectia cu hiv siseutiroxul ptr tiroida. Admirative multumiri in avans.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alte materiale despre noduli tiroidieni? Am 31 de ani și mi s-a recomandat extirparea tiroidei pt ca e plina de noduli. Ma sperie gândul acesta și dependenta de medicamente

    RăspundețiȘtergere
  4. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  6. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.