Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 15 octombrie 2019

Adevărul despre cancer - Partea 8.2 - Marcarea de teritoriu - Studii de Caz

Cazul 1

Mi-am amintit azi de un caz semi distractiv, pentru ca deși era supărător pentru posesor, s-a rezolvat cu bine.

La o consiliere un client îmi spune că problema lui este că de câte ori iese din casă de când l-a părasit iubita pentru prietenul lui cel mai bun simte să urineze din 2 în 2 minute.

L-am întrebat ce își propune să obțină și cât crede că e în controlul lui ce dorește.

S-a șocat. Sperase să îi fac o ședință de buhuhu și să facă pipi când vrea el nu să se scape pe el ca un copil mic, mai ales ca avea nevoie de WC și nu se vedea ca tiriștii să se dea jos la prima tufa sau copac și să urineze.

L-am încurajat pentru opțiunea pe care o sesizase pentru tiriști deși nu i se aplica lui.

I-am repetat întrebarea anterioară. Pauză 10 minute.

Când a înțeles că ține de el rezolvarea problemei și că de fapt ceva din gândirea, emoțiile și comportamentele lui au condus la aceasta stare actuală s-a scuturat ca după un vis urât și a înțeles că de fapt nevoia lui de urinare nu era ceva rău, ci era comandată de creierul lui pentru a marca alte și alte teritorii pe care să le ia în stăpânire.

A reformulat nevoia lui de a fi cu o femeie care să vrea să fie cu el, să se antreneze să fie un partenerb matur, să treacă de la făcut pipi ca fetițele la marcarea de teritoriu de tip masculin din picioare, sau măcar cu conștiința masculului care în Natură arată femelei câtă săpermă are și cât de departe stropește cu pipi și spermă.

A decis că nu are nici o problemă să facă de acum la copăcei și tufe, dar că mintea lui a îănțeles deja că nu vrea să marcheze copacii, să își lase mirosul de urină pentru alți bărbați că bărbații umani nu miros urina celorlalți să decidă care e mai mascul, și că stabilirea relațiilor se face pe baza altor algoritmi cu care nu prea era familiarizat fiind crescut de o cloșcă de mămică care nu îi permiseses să marcheze nimic și pe nimeni decât pe ea.

Și-a tăiat cordonul obilical, a urmat cursuri de relații și relaționare în cuplu, însă cel mai important a fost să realizeze starea actuală și mai ales diferența, distincția clară de stare și gânduri și comportamente și identitate fată de starea dorită, versiunea cea mai bună despre el și relațiile lui.

Cazul 2

Situația celuilalt domn era că nu putea urina decât unde avea WC și asta doar după ce ajungea să se relaxeze complet, altfel orice sunet, mișcare sau imagine îi bloca procesul urinării și avea nevoie să se relaxeze din nou ca să poată elibera urina, și chiar și așa avea nevoie să își apese vezica urinară ca să scoată cât mai multă urină din ea.

Avea o poveste similară. Mamă autoritară în prezența căreia trebuia să se supună, pe care nu o putea marca spredeosebire de primul, în casa lor toți inclusiv tatăl lui făcea ce vroia mama. Sora lui plecase de acasă repede, scăpase. Scăpase și el temporar, fugea la câte o tipă, se întorcea la mama între iubite, mama avea preferințe în ce priveau gagicile lui și el ținea cont de acest fapt. Mama avea mereu ceva de comentat la viața lui, mai ales intimă când avea ocazia. Oriunde pleca, dădea raportul de câteva ori de pe drum, cică să fie mama lui liniștită că au ajuns cu bine.

După ce s-a prins de scenariu s-a vindecat, schimband atitudinea, gândurile, emoțiile și comportamentele fașă de el și de mama lui. Și mai ales raportarea la femeia iubita din viața lui :)))




Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de autoeducare și autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela
Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC

Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.