Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 13 februarie 2019

Invitație la Curs și Seminar Noua Medicină Germanică 23-24 martie 2019 București

Invitatie tabara
Crina Veres


Invitație la Curs și Seminar


Acest eveniment la care ești invitat să participi este mult mai mult decât un curs, este un spectacol al vieții așa cum este ea, așa cum ne place sau cum nu ne place, este o oglindă a noastră, a fiecăruia.

Participând la acest eveniment ai șansa să identifici tiparele comportamentale pe care ni le-am creat, ai șansa de a îți schimba modul de a vedea viața și pe cei din jur, de a te reconecta cu ființa ta interioara, de a redescoperi imensul potențial pe care îl ai.

Crina îți va vorbi despre ceea ce ea a trăit, a experimentat, a învățat și a aplicat pe calea autocunoașterii și autovindecării. Aceste cunoștințe le-a adaptat și împărtășit celor peste zece mii de beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală și de grup pe care le-a susținut în ultimii douăzeci de ani de practică medicală și terapeutică.

Într-un mod deschis, cu o exprimare liberă, Crina te va purta prin spectacolul vieții și îți vei extinde limitele, vei sparge barierele și constrângerile care te limitează, iți vei schimba percepțiile și modul de a privi viața și vei găsi noi căi de explorat către ființa ta interioară, către bunăstarea, sănătatea, bucuria și pofta de viață pe care ți le dorești pentru tine și pentru cei dragi ție.
De ce să participi la acest eveniment


Te regăsești într-una dintre situații descrise mai jos?

 • ai un diagnostic medical și cauți cea mai bună metodă să te însănătoșești

 • ai urmat un tratament medical care nu a dat rezultatele dorite

 • simți că vindecarea ta se află dincolo de limitele medicinei clasice

 • vrei să descoperi mijloace complementare de vindecare

 • îți este teamă că ai să te îmbolnăvești

 • dorești să previi apariția bolilor de care au suferit părinții sau rudele tale

 • ești părinte și te întrebi “de ce se îmbolnăvește copilul meu?”

 • îți este teamă de microbi, de virusuri, de bacterii

 • vrei să previi anumite boli declanșate de stres și conflicte emoționale

 • dorești ca starea ta de sănătate fizică și emoționala să fie în controlul tău

 • vrei ca viața ta să fie mai bună

 • vrei să îmbunătățești relațiile cu familia, copiii, partenerii, colaboratorii

 • ai sentimentul că nu ești înțeles pe deplin de cei din jurul tău

 • te simți blocat în a te manifesta pe deplin

 • vrei să afli cum convingerile limitative și tiparele emoționale afectează starea de sănătate

 • vrei să afli cum gândurile îți influențează starea de sănătate


Vino să cauți răspunsurile și îndrumările de care ai nevoie alături de dr. Crina Vereș și de ceilalți participanți la acest eveniment pe parcursul a două zile de curs și practică.
De ce curs și seminar


 • pentru că înveți totodată lucruri teoretice pe care ai ocazia să le pui în practică

 • pentru că interacționezi direct cu Crina și exersezi tehnicile pe care ea le folosește

 • pentru că poți afla răspunsuri și îndrumări specifice provocărilor tale pe calea autocunoașterii și autovindecării  
Ce înveți


 • devii conștient(ă) de capacitatea de autovindecare a ființei tale și descoperi cum o poți accesa

 • înțelegi mecanismul prin care aproape orice boală este declanșată de un conflict emoțional

 • descoperi care este legătura dintre diferite tipuri de boli și gândurile care le-au generat

 • ​înveți să faci diferența dintre conflictul biologic și conflictul psihologic

 • ​înveți să aplici tehnici de echilibrare emoțională

 • lucrezi direct cu Dr. Crina Vereș, expert în Noua Medicină Germană, ea însăși vindecându-se de boli grave precum cancer de colon și leucemie

 • aplici nouă metode de autovindecare fizică și emoțională pentru a obține starea de sănătate pe care ți-o dorești


La acest curs ai ocazia să înveți despre Noua Medicină Germanică și să practici nouă metode (tehnici) care sunt o sinteză din multitudinea de tehnici și exerciții practice descoperite și predate de diverși deschizători de drumuri și formatori în domeniul AutoCunoașterii și AutoVindecării pe care Crina Vereș le-a învățat, le-a experimentat pe sine și le-a adaptat nevoilor individuale ale celor pe care i-a consiliat.
Noua Medicină Germanică


Cursul este structurat în jurul conceptelor Noii Medicine Germanice create de dr. Ryke Geerd Hamer care se bazează pe cercetări științifice ce demonstrează corelațiile dintre:

 • originea și caracteristicile oricărui șoc emoțional care generează un conflict biologic

 • zona din creier afectată de fiecare șoc biologic

 • organul din corp și structura lui specifică (în funcție de natura conflictului biologic) pe care creierul le folosește în adaptarea la șocul respectiv și la supraviețuirea organismului


Noua Medicină Germanică arată cum fiecare șoc declanșează un program biologic cu sens și scop de adaptare și supraviețuire a individului sau a speciei și implică de fiecare dată psihicul, creierul și o anumită componentă a corpului.

 • orice șoc (dramă) trăită de către o persoană duce la afectarea unei părți a creierului și implicit la afectarea funcționării sau/și a structurii acelor țesuturi/celule/organe din corp a căror funcție este controlată de zona de creier afectată

 • modificările structurale sau funcționale au scop de adaptare și supraviețuire a persoanei la noua situație și sunt fie proliferare (înmulțire, creștere celulară), fie ulcerație a țesutului (diminuare a numărului de celule), fie blocare de funcție, paralizie sau contracție

 • odată ce șocul / evenimentul dramatic este depășit, țesuturile intră în etapa de reparație, își modifică din nou funcția și/sau structura parcurgând fenomenul invers celui din faza de șoc activ
Autovindecare și Autocontrol


Redobândirea stării de sănătate prin observarea gândurilor negative, a comportamentelor autodistructive, a credințelor limitative care declanșează îmbolnăvirea și înlocuirea lor cu versiuni de programe biologice autosustenabile generatoare de bucurie de viață și sănătate.

Noua Biologie, Neuro Plasticitate și Epigenetică, Rescrierea ADN-ului


Starea noastră de sănătate este determinată de percepțiile noastre asupra mediului înconjurător.

În fiecare moment, ca urmare a felului în care ne raportăm la situațiile din viața noastră structura  ADN se modifică pentru a facilita modificările specifice de funcție și structură a anumitor țesuturi și celule cu rol de a ne adapta la situațiile prin care trecem, de a supraviețui.

Jurnalul și Tehnica STOP

Jurnalul ne dă posibilitatea să înregistrăm ceea ce gândim despre noi, despre lume, despre situațiile de viață și să analizăm dacă este real, adevărat, ecologic, productiv, dacă ne împlinește, dacă ne susține sau nu sănătatea, liniștea și  bucuria de viață. Astfel, putem pune altceva în loc, oprind cercurile vicioase de auto sabotare.

Tehnica STOP ne învață să ne oprim cât mai des posibil din activitățile curente și să ne auto observăm pentru a realiza ce situații, locuri sau persoane ne declanșează stări neplăcute, să devenim conștienți de gândurile pe care le producem inconștient și să le înlocuim cu gânduri și acțiuni favorabile pentru viața noastră.
Arbori Genealogici, Linia Vieții, Ciclicități


Trasându-ne Arborele Genealogic ne dăm seama de relațiile dintre noi și membrii familiei, de coaliții, opoziții, de anumite convingeri de viață și de diverse tipare de gândire și de acțiune ale noastre și ale neamului nostru. Învățăm astfel să identificăm conflictele și dramele pe care le-am preluat inconștient de la părinții noștri, le conștientizăm și le alchimizăm înainte de a se transforma în boli grave sau punem bazele vindecării lor în cazul în care boala este deja manifestă.


Linia Vieții cu poziționarea evenimentelor semnificative din istoria personala și a neamului ne ajuta să descoperim Ciclicitățile favorabile dezvoltării noastre, dar mai ales să le descoperim și să le anulăm pe cele neproductive pentru momentul actual al vieții noastre.
Terapie Noesică și AutoAnalgezie


Descoperim de ce boala începe ca răspuns biologic la un stimul din mediul intern sau extern și aflăm cum să ne vindecăm prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive.

AutoAnalgezia ne învață cum să integrăm și să anulăm senzațiile fizice la nivelul corpului pe care le numim în mod popular dureri.
Tehnici de Echilibrare Emoțională


Tehnicile de Echilibrare Emoțională ne repun în bună funcționare meridianele energetice blocate de șocurile (dramele) prin care am trecut de-a lungul vieții sau cu care ne confruntăm în prezent.

Reactivăm meridianele energetice stimulând anumite puncte speciale de pe corp în timp ce îi amintim psihicului nostru care este provocarea concretă cu care ne confruntăm și pe care dorim să o depășim.
Oglinzile Eseniene ale Relațiilor


Oglinzile Eseniene ale Relațiilor ne reflectă pe noi în ceilalți la diverse paliere de Conștiință de Sine și ne asistă în parcurgerea etapelor de Maturizare Emoțională și Trezire Sufletească.

Aflăm Cine suntem din părerile și judecățile pe care le avem clipă de clipă despre ceilalți și despre situațiile prin care trecem.
Comunicarea Empatică și Armonioasă


Identificăm stările de Victimă, Agresor și Salvator atât în raport cu noi înșine, cât și în raport cu cei din jurul nostru și învățăm cum să ieșim din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emoțional.
Terapia Iertării, Recunoștinței și Iubirii


Ne conectăm la puterea vindecătoare a afirmațiilor: “Îmi pare rău”, “Te rog sa ma ierți”, “Îți mulțumesc”, “Te iubesc”.
Cursul va fi susținut de către dr. Crina Vereș

http://www.crinaveres.ro/despre-crina-veres/
http://www.autovindecarea.blogspot.ro/


Despre dr. Crina Vereș
 
Dr. CRINA VEREȘ este Terapeut și Conferențiar Internațional cu experiență în autovindecare în următoarele afecțiuni:
 • displazie bilaterală de șold congenitală și atrofie musculatură braț drept post ruptură de nerv toraco-brahial la naștere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturnă (1989), dermatită severă a scalpului (1990)
 • tuse convulsivă și astm bronșic (1995), artroză bilaterală de genunchi și șolduri (1995), uter retrovers și ovare polichistice (1996), atacuri de panică și prolaps de valvă mitrală (1996), litiază biliară și esofagită de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)
 • leucemie acută (1999), placentă praevia cu stop cardiorespirator la naltere provocată (1999), varice profunde și tromboflebită profundă postnatală bilaterală la membrele inferioare (1999), anemie feriprivă gravă (1999), spasmofilie și crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat și cifoscolioză (2001), tulburări de ritm cardiac (2001)
 • fractură de coloană vertebrală lombosacrală, paralizia membrelor inferioare și traumatism craniocerebral post accident rutier grav in SUA (2003), sinuzită cronică (2003), bronșită cronică (2004)
 • alergii alimentare și la factori de mediu cu edem facial și glotic / șoc anafilactic repetat (2007), constipație cronică și hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale și axilare, metastaze hepatice și metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrită reumatoidă, lupus, scleroza multiplă (2009), noduli mamari recidivanți (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

În acești ani s-a autovindecat definitiv de patologiile menționate mai sus fără intervenții medicamentoase sau chirurgicale și se bucură în prezent de o stare de sănatate deplină.


Experienţa de Viață a dr. Crina Vereş:
 • peste 12 ani de conferințe interne și internaționale cu susținere de lucrări pe temele vindecării fizice și spirituale
 • peste 20 ani de studiu și consiliere în cazuri de cancere și boli grave
 • peste 15 ani de studiu și practică în domeniul nutriției și fitoterapiei (cu multiple atestate internaționale, universitare și nu în ultimul rând de la vindecători autohtoni sau de medicină șamanică)
 • peste 18 ani de studiu și practică în medicina alopată
 • peste 19 ani de studiu și practică pe terapie sistemică de familie, cuplu și copii
 • peste 25 de ani de studiu și practică în arte marțiale, stiluri externe și interne bazate pe disciplina minții și a trupului
 • mama a 4 copii și bunică: “cei mai buni terapeuți pentru un neam sunt mamele conștiente” (Crina Vereș)


Ce spun cei care au participat la acest curs
Taxa de participare


Standard
 

Familie
Reluare
Grup


500 RON

de persoană

400 RON

de persoană
250 RON

de persoan
400 RON

de persoanăPentru prima

participare

Pentru membrii

aceleiași familii

Pentru cei care

au mai

participat*
Pentru grupuri de minimum 5 participanți
 

* cei care au mai participat la alte cursuri, seminarii și tabere susținute de Crina Vereș
Înscrieri

Pentru a îți asigura participarea la acest eveniment și pentru a afla detaliile organizatorice te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail

contact.info.nmg@gmail.com

sau la telefon 0771.558.363

 
Te așteptăm cu drag!
Dacă acest mesaj ți-a fost retrimis de către un prieten și dorești ca pe viitor să primești astfel de înștiințări direct de la Crina Vereș, te poți abona aici.
În cazul în care dorești să nu mai primești mesaje de la Crina Vereș te rugăm să te dezabonezi aici.


5 comentarii:

 1. Cand veti avea un curs si in Moldova? ( Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt)
  Binecuvantari divine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Când și unde va fi următorul curs?

  RăspundețiȘtergere
 3. Când și unde va fi următorul curs?

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 5. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.