Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 17 mai 2018

Autovindecarea Fizică și Emoțională prin Noua Medicină Germanică și Beneficiile Cunoașterii Ciclurilor de Viață - conferință și curs, la Cluj Napoca intre 20, 21-22 iulie 2018


Acest curs se adreseaza in principal:
·        persoanelor sănătoase care vor să prevină anumite boli declanşate de stres şi conflicte emoţionale;
·        persoanelor sănătoase sau care suferă de diverse afecţiuni şi care vor să înţeleagă de ce în familia lor mai multe persoane suferă de aceeaşi boală;
·        părinţilor care vor să-şi răspundă la întrebarea: “ce anume îl face pe copilul meu să se îmbolnăvească?” 
·        persoanelor cărora le este teamă de microbi şi viruşi şi vor să afle cum să-şi depăşească această teamă;
·        persoanelor care vor să descopere răspunsuri la întrebările lor şi să afle mijloace complementare de vindecare;
·        persoanelor care vor să afle cum ne influenţează gândurile starea de sănătate.

E timpul să participi la acest curs dacă:
·        simţi că vindecarea ta şi a altora se află dincolo de limitele medicinii clasice;
·        tu sau cineva drag ţie suferiţi de o afecţiune fizică sau emoţională căreia nu i-aţi găsit leacul;
·        te confrunţi adesea cu o teamă inexplicabilă de îmbolnăvire sau chiar de moarte;
·        vrei să afli ce credinţe limitative şi tipare emoţionale au declanşat afecţiunea cu care te confrunţi acum.

Noua Medicină Germană este un sistem de medicină alternativă descoperit de Dr. Ryke Geerd Hamer. Acesta a cercetat ştiinţific care este motivul pentru care apar bolile, dar şi metoda prin care acestea pot fi vindecate.

Beneficiile imediate ale acestui curs:
·        devii conştient de capacitatea de autovindecare a corpului tău şi descoperi cum o poţi accesa;
·        înţelegi mecanismul prin care aproape orice boală este declanşată de un conflict emotional;
·        descoperi care este legătura între diferite tipuri de boli şi gândurile/cuvintele care le-au generat;
·        înveţi să faci diferenţa între conflictul biologic şi conflictul psihologic;
·        înveţi să aplici tehnici de echilibrare emoţională;
·        lucrezi direct cu Dr. Crina Vereş - expert în Noua Medicină Germană, ea însăşi vindecându-se de boli grave precum cancer de colon şi leucemie;
·        În cele 2 zile, aplici 9 metode de autovindecare fizică şi emoţională pentru a obţine starea de sănătate pe care ţi-o doreşti;

Cele 9 Metode de Autovindecare pe care le vei invata la Curs:

Cele 9 metode pe care le vei exersa la curs sunt o sinteză din multitudinea de tehnici şi exerciţii practice descoperite şi predate de diversi deschizători de drumuri şi formatori în domeniul Autocunoaşterii, pe care Crina Vereş le-a învăţat, le-a experimentat pe sine şi le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10000 mii beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală şi de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală şi terapeutică.
Dr. Crina Vereş ne oferă prin cursuri accesul la ceea ce a învăţat şi experimentat de-a lungul timpului, după cum afirmă:
“Mulţumesc cu fiecare ocazie tuturor Fiinţelor minunate care au apărut în calea mea şi m-au ajutat: să văd lumea cu alţi ochi, să mă descopăr pe mine, să îmi lărgesc orizonturile cu privire la potenţialul uman nelimitat, să înţeleg din ce cauze, în ce situaţii, şi cum apar bolile, şi cum să ne vindecăm trupurile şi sufletele, şi le mulţumesc în special pentru că pot împărtăşi aceste daruri experienţiale transformatoare de viaţă şi conştiinţă cu semenii mei!”


1. Noua Medicină Germană (dr. Ryke Geerd Hamer) 
– demonstreaza stiintific si imagistic care sunt corelatiile dintre: orice conflict biologic / program emotional mental distructiv pe care il detii (originea si caracteristicile socului emotional cu care te confrunti) - zona din creier afectata de fiecare soc biologic - structura specifica unui anumit organ care este implicata in adaptarea la socul respectiv si prin care creierul asigura supravietuirea organismului.

2. Legătura între Noua Biologie, Neuroplasticitate şi Epigenetică
 (dr. Bruce Lipton) 
– constientizezi pe loc, la seminar, cum perceptiile tale modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu duce in fiecare clipa la mutatii spontane, insa nu toate au ca rezultat bolile.

3. Tehnici de Echilibrare Emoţională 
– activezi meridianele energetice principale stimuland anumite puncte speciale de pe corp, in timp ce ii amintesti psihicului tau care este problema concreta la care lucrezi.

4. Autovindecare şi Autocontrol (dr. Crina Veronica Vereş) 
– iti redobandesti starea de sanatate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gandurilor negative si a credintelor limitative care te-au imbolnavit, prin punerea lor sub observatie asistata si prin inlocuirea algoritmilor dezadaptativi si a continuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viata si sanatate.

5. Terapie Noesică şi AutoAnalgezie
– descoperi de ce boala incepe ca raspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern si afli cum sa te vindeci prin gandirea bazata pe raspunsurile biologice pozitive.

6. Terapia Iertării, Recunoştinţei şi Iubirii
– te conectezi la puterea vindecatoare a afirmatiilor: “Imi pare rau”, “Te rog sa ma ierti”, “Te iubesc”, “Iti multumesc”.

7. Vindecarea Relaţiilor prin Comunicarea Empatică şi Armonioasă 
– identifici starile de Victima, Agresor si Salvator atat in raport cu tine, cat si cu cei din jurul tau, si inveti cum sa iesi din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emotional.

8. Oglinzile Eseniene ale Sinelui 
– afli Cine Esti din parerile pe care ti le faci, clipa de clipa, despre ceilalti si despre orice.

9. Vindecarea Arborelui Genealogic 
 identifici conflictele si dramele pe care le-ai preluat inconstient de la parintii tai, le constientizezi si le alchimizezi inainte sa se transforme in boli grave; exersezi bazele vindecarii acestora daca deja se manifesta in corpul fizic sub forma de boala.


Inscrierea se face prin Daniela care răspunde la mail: curscluj.crinaveres@gmail.com
Detalii la tel.: 0744 69 27 86 

Mărturii ale participanților:
 

·        ATENŢIE / IMPORTANT:
·        acest curs nu promite vindecarea oricărei boli indiferent de stadiul ei de evoluţie şi nu înlocuieşte tratamentul medical alopat.
·        ca şi în cazul medicinei tradiţionale, rezultatele obtinuţe în diverse vindecări prin Noua Medicină Germană şi tehnicile prezentate mai sus, sunt subiective şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de încrederea pe care o acordă pacientul procesului de vindecare şi de perseverentă cu care aplica metodele de aliniere la Viaţă şi Vindecare învăţate.

Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.