Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 5 octombrie 2017

Seminar Intensiv cu Dr Crina Veres, 11-12 noi 2017, Bucuresti, despre Noua Medicina Germanica, Autocontrol si Autovindecare, Arbori Genealogici, Comunicare Armonioasa, Psihoanalgezie, Epigenetica, Echilibrarea Emotionala si Rescrierea ADN


  • ·        simti ca vindecarea ta si a altora se afla dincolo de limitele medicinii clasice ?
  • ·        tu sau cineva drag tie, suferiti de o afectiune fizica sau emotionala careia nu i-ati gasit leacul ?
  • ·        te confrunti adesea cu o teama inexplicabila de imbolnavire sau chiar de moarte ?
  • ·        vrei sa afli ce credinte limitative si tipare emotionale au declansat afectiunea cu care te confrunti acum ?

Atunci Te Invitam La a 20-a editie a Seminarului
de Autovindecare si Tehnici de Echilibrare Emotionala

Noua Medicina Germana este o tehnica de medicina alternativa descoperita de Dr. Ryke Hamer. Acesta a cercetat stiintific care este motivul pentru care apar bolile, dar si metoda prin care acestea pot fi vindecate. Astfel, el a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.

Uite De Ce Merita Sa Participi La Acest Seminar:
  • ·        devii constient(a) de capacitatea ta de autovindecare a corpului tau si descoperi cum o poti accesa
  • ·        intelegi mecanismul prin care aproape orice boala este declansata de un conflict emotional
  • ·        descoperi care este legatura intre diferite tipuri de boli si gandurile/cuvintele care le-au generat
  • ·        inveti sa faci diferenta intre conflictul biologic si conflictul psihologic
  • ·        inveti sa aplici tehnici de eliberare emotionala (EFT)
  • ·        lucrezi direct cu Dr. Crina Veres - expert in Noua Medicina Germana, ea insasi vindecandu-se de boli grave precum cancer de colon si leucemie
  • ·        in cele 2 zile, aplici 9 metode de autovindecare fizica si emotionala pentru a obtine starea de sanatate pe care ti-o doresti


Ce Spun Cei Care Au Mai Participat:

Cele 9 Metode De Autovindecare Pe Care Le Practici La Seminar
Cele 9 metode pe care le vei exersa la seminar sunt o sinteza din multitudinea de tehnici si exercitii practice descoperite si predate de diversi deschizatori de drumuri si formatori in domeniul Autocunoasterii, pe care Crina Veres le-a invatat, le-a experimentat pe sine si le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10000 mii beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuala si de grup, din ultimii 20 de ani de practica medicala si terapeutica.
Dr. Crina Veres ne ofera prin cursuri accesul la ceea ce a invatat si experimentat de-a lungul timpului, dupa cum afirma:
“Multumesc cu fiecare ocazie tuturor Fiintelor minunate care au aparut in calea mea si m-au ajutat: sa vad lumea cu alti ochi, sa ma descopar pe mine, sa imi largesc orizonturile cu privire la potentialul uman nelimitat, sa inteleg din ce cauze, in ce situatii, si cum apar bolile, si cum sa ne vindecam trupurile si sufletele, si le multumesc in special pentru ca pot impartasi aceste daruri experientiale transformatoare de viata si constiinta cu semenii mei!”
1.Noua Medicina Germana (dr. Ryke Geerd Hamer) – demonstreaza stiintific si imagistic care sunt corelatiile dintre: orice conflict biologic / program emotional mental distructiv pe care il detii (originea si caracteristicile socului emotional cu care te confrunti) - zona din creier afectata de fiecare soc biologic - structura specifica unui anumit organ care este implicata in adaptarea la socul respectiv si prin care creierul asigura supravietuirea organismului.
2.Legatura intre Noua Biologie, Neuroplasticitate si Epigenetica (dr. Bruce Lipton) – constientizezi pe loc, la seminar, cum perceptiile tale modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu duce in fiecare clipa la mutatii spontane, insa nu toate au ca rezultat bolile.
3. Tehnici de Echilibrare Emotionala – activezi meridianele energetice principale stimuland anumite puncte speciale de pe corp, in timp ce ii amintesti psihicului tau care este problema concreta la care lucrezi.
4. Autovindecare si Autocontrol (dr. Crina Veronica Veres) – iti redobandesti starea de sanatate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gandurilor negative si a credintelor limitative care te-au imbolnavit, prin punerea lor sub observatie asistata si prin inlocuirea algoritmilor dezadaptativi si a continuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viata si sanatate.
5. Terapie Noesica si AutoAnalgezie – descoperi de ce boala incepe ca raspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern si afli cum sa te vindeci prin gandirea bazata pe raspunsurile biologice pozitive.
6. Terapia Iertarii, Recunoastintei si Iubirii – te conectezi la puterea vindecatoare a afirmatiilor: “Imi pare rau”, “Te rog sa ma ierti”, “Te iubesc”, “Iti multumesc”.
7. Vindecarea Relatiilor prin Comunicarea Empatica si Armonioasa – identifici starile de Victima, Agresor si Salvator atat in raport cu tine, cat si cu cei din jurul tau, si inveti cum sa iesi din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emotional.
8. Oglinzile Eseniene ale Relatiilor/Sinelui – afli Cine Esti din parerile pe care ti le faci, clipa de clipa, despre ceilalti si despre orice.
9. Vindecarea Arborelui Genealogic – identifici conflictele si dramele pe care le-ai preluat inconstient de la parintii si ingrijitorii tai, le constientizezi si le alchimizezi inainte sa se transforme in boli grave; exersezi bazele vindecarii acestora daca deja se manifesta in corpul fizic sub forma de boala.

ATENTIE: Acest Seminar nu promite vindecarea oricarei boli indiferent de stadiul ei de evolutie.
Ca si in cazul medicinei traditionale, rezultatele obtinute in diverse vindecari  prin Noua Medicina Germana, sunt subiective si difera foarte mult de increderea pe care o acorda pacientul procesului de vindecare.

Cine Va Sustine Acest Seminar:
Dr. CRINA VERES este Terapeut si Conferentiar International, cu experienta in autovindecare in urmatoarele afectiuni:
- displazie bilaterala de solduri congenitala si atrofie musculatura brat drept post ruptura de nerv toraco-brahial la nastere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturna (1989), dermatita severa a scalpului (1990)
- tuse convulsiva si astm bronsic (1995), artroza bilaterala de genunchi si solduri (1995), uter retrovers si ovare polichistice (1996), atacuri de panica si prolaps de valva mitrala (1996), litiaza biliara si esofagita de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)
- leucemie acuta (1999), placenta praevia cu stop cardiorespirator la nastere provocata (1999), varice profunde si tromboflebita profunda postnatala bilaterala la membrele inferioare (1999), anemie feripriva grava (1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat si cifoscolioza (2001), tulburari de ritm cardiac (2001)
- fractura de coloana vertebrala lombosacrala, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav in SUA (2003), sinuzita cronica (2003), bronsita cronica (2004)
- alergii alimentare si la factori de mediu cu edem facial si glotic / soc anafilactic repetat (2007), constipatie cronica si hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, metastaze hepatice si metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrita reumatoida, lupus, scleroza multipla (2009), noduli mamari recidivanti (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

In acesti ani s-a autovindecat definitiv de patologiile respective, fara interventii medicamentoase sau chirurgicale si se bucura in prezent de o stare de sanatate deplina!

EXPERIENTA Dr. CRINA VERES:
peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe temele vindecarii fizice si spirituale
peste 20 ani de studiu si consiliere in cancere si boli grave
peste 15 ani de studiu si practica in domeniul nutritiei si fitoterapiei (cu multiple atestate internationale, universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica)
peste 18 ani de studiu si practica in medicina alopata
peste 19 ani de studiu si practica pe terapie sistemica de familie, cuplu si copii
peste 25 de ani de studiu si practica in arte martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului
mama a 4 copii si bunica: “cei mai buni terapeuti pentru un neam sunt mamele constiente” (Crina)

Cui I Se Adreseaza Acest Seminar:
·        persoanelor sanatoase care vor sa previna anumite boli declansate de stres si conflicte emotionale
·        persoanelor care sufera de diverse boli cauzate de socuri emotionale si care vor sa acceseze puterea de a se autovindeca
·        persoanelor care vor sa descopere raspunsuri la intrebarile lor si sa afle mijloace alternative de vindecare
·        persoanelor care vor sa afle cum ne influenteaza gandurile starea de sanatate

Investitia este de 500 lei / persoana
Pentru un grup de 2 sau mai multe persoane care nu au mai participat la seminar de NMG, investitia este de 425 lei/pers, cu mentiunea ca plata se face integral pentru tot grupul
  • Acces seminar ambele zile
  • Suport de curs
  • 1 coffee break/zi la prima pauza

Pentru persoanele care au mai participat la seminarii sau tabere de NMG cu Crina Veres investitia este de 250 lei / persoana. Pentru a beneficia de aceasta reducere, scrieti un mail la adresa gianina@evoluamimpreuna.ro cu numele dvs. , orasul si data cand ati mai participat la seminarii/ tabere NMG sau telefonati la 0769645797 - Gianina (Luni - Vineri: 10:00- 18:00 ) pentru a vi se transmite codul pe care e nevoie sa il completati in formularul de inscriere.*
*Reducerile nu se cumuleaza.


*Plata se va efectua in contul primit pe email in termen de 3 zile de la data inscrierii.
*Rezervarea locului la eveniment se va face in ordinea platilor. Inscrierile nefinalizate cu plata se vor anula dupa cele 3 zile. Nu se fac plati la fata locului! Prin urmare vor avea acces in sala doar persoanele care si-au auntat dinainte participarea, prin plata taxei de participare.

Aparitii Media - Crina Veres:

Contact:
Gianina Teodor - manager eveniment
Telefon: 0769.645.797 (luni-vineri 10:00-18:00)

Te asteptam cu drag,
Echipa Evoluam Impreuna si Crina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.