Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 14 iulie 2017

Dr Ryke Geerd Hamer a plecat dintre noi in Lumina si Pace si Adevar!

Pentru cei care nu ati aflat inca in data de 2 iulie 2017, Dr. med. Ryke Geerd Hamer a trecut in lumea de dincolo in Sandefjord (Norvegia).
Multumesc, Geerd, pentru munca ta de o viata, pentru darul minunat de constiinta facut semenilor tai!

Inmormantarea Dr. Hamer are loc maine, 14 iulie 2017 la orele 11:00 (orele 12 in Romania) in Germania, in Westfriedhof, 91056 Erlangen, Am Klosterholz 20, statt.

Daca simti ca prezenta Dr. Hamer in aceasta lume te-a ajutat in intelegerea functionarii corpului si eliberarea de fricile de boli sau dagnostice sau la vindecarea suferintelor tale, daca facut o diferenta in bine pentru viata ta sau a celor dragi tie, alatura-te noua celor care ii trimitem gandurile noastre de Recunostinta si Iubire si ii dorim calatorie frumoasa intre cei drepti acum, maine 14.07.2017 la orele 12 (ora Romaniei) si de cate ori iti amintesti de domnia sa!
Si fiindca draga Dr Hamer iubeai brandusele, uite aici o vale de branduse, de flori umane constiente, care nu se impiedica de muntii inzapeziti ai ignorantei societatii ca sa isi deschida frumusetea si sa o daruiasca ochilor celor care doresc sa Vada Lumina si Adevarul! Mergi in Pace si Lumina Suflet Bland!
Daca doresti sa afle si altii despre trecerea lui dincolo, da mai departe acest mesaj si poti scrie si un comentariu la aceasta postare cu gandurile tale frumoase pentru Dr Hamer! Multumesc ca Existi! Te Iubesc!

Un comentariu:

  1. Fie ca iubirea ce a impartasit-o sa creasca si sa ne fie ghid din lumea spiritelor! Sensul fiecaruia este unic si imbogatirea celorlalti cu prezenta sa este ceea ce numim frumosul vietii! Fara tristete si in bucurie, ii dorim sa-si continue drumul! Multumim!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.