Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 16 august 2016

Curs de Formare in Noua Medicina Germanica, Rescrierea ADN-ului, Autocontrol si Autovindecare, Arbori genealogici si Psihogenealogie si nu numai...!

Abia acum apuc sa scriu cateva randuri despre Cursul de Formare din toamna. Dupa 20 Iulie cand revin in tara postez si materiale din tabara de la mare.

E adresat
1. Mai ales celor care au fost macar la un curs sau tabara ca sa aiba idee ce aprofundeaza

2. Celor care vor sa lucreze cu ei si sa isi schimbe vietile in mod practic, nu doar sa fie plimbareti pe la cursuri

3. In special celor care vor sa dea mai departe, sa predea sau sa lucreze cu pacienti care au nevoie de sustinere si explicatii

Pentru a fi admisi la curs va fi necesar sa parcurgeti si completati un test de cateva intrebari de baza si un interviu. Participarea la un curs de 10 zile complet de vipassana inainte de curs va conta la toate aspectele cursului.

Cei care nu au fost la cursuri sau tabere dar au studiat NMG si alte materiale de pe blog si trec de interviu si test vor fi admisi la Cursul de Formare.

Durata: 6 luni, 3 zile pe luna intr-un sfarsit de saptamana
Programul e intensiv.
Lucram atat ca si consilieri cat si ca si consiliati.

Include programul de coaching!!!
Daca lucrati deja cu un consilier dupa un curs sau tabara NMG, atunci e la latitudinea ta daca mai alegi sau nu sa fii consiliat sau sa consiliezi sau sa nu faci asta.


Primul modul : curatarea si aranjarea spatiului de curs, va faceti arborele genealogic si gasiti sincronicitati si agregate intrafamiliale, va cautati pe linia vietii toate bolile din familie si personale pe care vi le amintiti si invatam cum sa le pozitionati pe axa timpului si sa le cautati semnificatiile biologice. Arhitectura umana.


Al doilea modul : Tehnici de Echilibrare Emotionala

Al treilea: Emotii, limbaje de iubire, nevoi esentiale, comunicare armonioasa, coaching,

Modulul 4: La fel cu 3, apoi Impartasirea experientelor in grup de suport. Optional: voluntariat intr-un grup de suport pentru cei care vor sa medieze grupuri si sa consilieze grupuri

Modul 5: supervizare si intervizare; pregatirea unei sedinte cap coada

Modulul 6: la fel cu Modulul 5. Puterea Rugaciunii

Cei ce vor sa participe la selectie va rog sa trimiteti mesaj pe medicale.nmg.cb@gmail.com cu datele voastre Nume, prenume, Motivatia pentru cursul de formare, Ocupatia si adresa e-mail si telefon

Si nu numai... si detaliile pe care le mai cere colega care face inscrieri...
Si care va da bibliografie sa va faceti o idee cu ce rezonati de acolo, la ce va pricepeti deja, ce va inspira...


Multumesc si va iubesc!


P.S. fiindca unii m-ati sesizat ca ati fi vrut sa gasit comentariul de mai jos in text ca aveati aceeasi intrebare si nu prea cititi comentarii la postari decat ocazional, l-am copiat si aici :))

Acesta e un curs de formare care are ca scop munca individuala intensa de la o luna la alta, de la o zi la alta, coaching intre participanti sau cu ei insisi fiindca e foarte posibil ca din toamna 2017 sa ma mut in Dubai pentru cativa ani, minim 2, la o clinica naturista privata si imi va fi mai dificil sa tin cursuri si supervizari in Romania.
E posibil sa organizez de acolo webinarii unde nu e nevoie de deplasare si in care ne si vedem in direct.
Cursul de formare se tine in sala pentru ca doresc cat sunt plecata si chiar daca ma intorc sa am cui trimite pacienti noi, de care nu am timp sa ma ocup.
unii s-au inscris la curs dorind sa practice cu altii ce am facut cu ei in tabere sau consilieri individuale si le-a schimbat viata semnificativ...
Insa ca sa am incredere sa recomand pe cineva cu o situatie de viata altcuiva pentru consiliere, e nevoie sa cunosc munca pe care acel cineva a facut-o cu sine pentru a isi intelege viata si integra experientele personale ca sa poata face acelasi lucru cu ceilalti...
Pana plec din tara anul viitor voi mai tine cursuri prin tara in fiecare luna, pe langa cursul de formare :)

Totul se gaseste in tine. Esti inconjurat de informatie. Esti uneori ca intr-o biblioteca cu prea multe carti din care nu mai sti ce sa alegi fiindca ai citit prea mult si practicat prea putin. Ajuns la sevraj ai nevoie de aliniere.

"In prezenta Constiintei de Sine toate lucrurile se Aliniaza!!!" Nisargadatta Maharaj

Uneori e nevoie de prezenta cuiva care traieste in sine in-format-iile (formatarile simple, eficiente, repetabile, observabile, masurabile) pe care vrei si tu sa le intrupezi pentru a scapa de suferinta si a train in Claritate si Liniste si Armonie si Fericire Reala...

Acesta e rostul intalnirilor din cursuri, consilieri, tabere...

Un Alt Tu,
Crina

5 comentarii:

  1. Buna seara ,ma intereseaza daca ,pe viitor ,exista sansa sa organizati aceste cursuri si in alte judete ,sunt din Carei si mi-ar placea sa particip ,sa invat si sa pun in practica tot ceea ce inseamna NMG ,dar este mai greu datorita distantei mari .Multumesc mult ,si eu va iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta e un curs de formare care are ca scop munca individuala intensa de la o luna la alta, de la o zi la alta, coaching intre participanti sau cu ei insisi fiindca e foarte posibil ca din toamna 2017 sa ma mut in Dubai pentru cativa ani, minim 2, la o clinica naturista privata si imi va fi mai dificil sa tin cursuri si supervizari in Romania.
    E posibil sa organizez de acolo webinarii unde nu e nevoie de deplasare.
    Cursul de formare se tine in sala pentru ca doresc cat sunt plecata si chiar daca ma intorc sa am cui trimite pacienti noi de care nu am timp sa ma ocup. Insa ca sa am incredere sa recomand pe cineva e nevoie sa cunosc munca pe care cineva a facut-o cu sine pentru a isi intelege viata si integra experientele personale ca sa poata face acelasi lucru cu ceilalti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Crina,m-ar interesa înscrierea la cursul de formare!unde pot avea mai multe detalii!am participat la tabăra de la Monterai(Poiana Brasov)!M-ar interesa prețul acestui curs de formare,locația si restul de detalii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.