Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 18 martie 2016

Caz: cancer hepatic cu metastaze pulmonare...

Desi medicul ii spune ca nu are legatura cancerul din plamani cu cel din ficat si ca nu se stie de unde ajunge acolo din ficat in mod concret medicii se uita la un om de 32 de ani ca si cum ar fi deja mort si ingropat. Dar nu e asa. E filmul lor. El e in viata. Dar ce se intampla cu resursele lui de energie cand ii zboara speranta franta in ochii reci ai medicului care ii spune : "imi pare rau"...

Cautam conflictul. In prima faza zice ca nu stie sa fi avut vreodata pe cineva bolnav de cancer sau ceva grav in familie. Pare sa excluda ceva din arborele genealogic. Macar pe moment.

Exploram trecutul apropiat. Intre 1 si 5 ani. Anul trecut. Acum doi ani ceva dramatic. In ultimii trei ani ceva socant...

In trecutul apropiat prin cateva intrebari: de la cati ani ai acum si niste claritate isi aminteste ca, in urma cu doi ani, bunicul care locuia sub locuinta personala a murit brusc.

Cum a murit?

Pai a paralizat partial, a mers la spital si a paralizat de tot pe dreapta, l-au dat acasa si a inceput sa nu mai poata manca... sa nu mai poata respira...

Cine a avut grija de bunicul cand nu se putea alimenta si respira?

Eu! I-am dat sa bea si apa si mancare cu paiul si l-am asistat pana a murit.

Bun. Am gasit motivul pentru tumoarea unica si mare initiala de 14 cm in diametru din ficat, conflict de frica de moarte prin infometare pentru altcineva decat el insusi asociat cu furia ca nu e drept ce s-a intamplat cu acest om vital si credincios. (Multumim Dr Hamer pentru aceasta corelatie si pentru toata munca ta alaturi de si pentru semenii tai)

Ce facem in continuare?
Cum au aparut nodulii pulmonari?

Simplu frica de moarte personala, este exprimata de noduli pulmonari multiplii.  Ti-e frica de moarte?

Da...

Hai sa vedem ce e real din acest film. Bunicul a murit deja de doi ani si o luna. Mai are sens sa incerci sa il salvezi producand enzime hepatice care sa il hraneasca pe el?

De ce pe el?

Fiindca atunci cand privim pe cineva il aducem prin ochi in creier... imaginea, chipul lui e proiectat prin ochi in creierul si mintea noastra, apoi in constientul si subconstientul nostru si de aici se traduce sub forma de cea mai buna solutie biologica pentru problema noastra.

Care e solutia biologica?

Sa produca destule enzime sa poata digera dramul de hrana introdus cu picatura in bunicul. Asta insa a fost de mult. Bunicul nu mai este. Ulterior au aparut noduli multiplii.

Pe cine are mai avea de hranit ficatul tau in care au aparut noduli multiplii?

Pe mine?!

De ce?

Aveam un diagnostic pus de medici, primeam un tratament molecular tintit de la care imi cade parul si imi e foarte rau, am ajuns in scurt timp sa nu pot manca si nici respira, iar speranta pusa in medici a fost inlocuita de priviri neputincioase, de parere de rau...

Parere de rau ca e limitata competenta lor? Sau ca se proiecteaza in locul tau si le pare rau ca mori asa tanar conform cu istoria naturala a bolii, cum o descrie stiinta medicinii scolastice actuale?

(Oare ce i-ar asista mai bine pe pacientii care ni se adreseaza spre a fi salvati sau ajutati?

...priviri de medici autisti la suferinta ce o produc pacientilor fiind lipsiti brusc de speranta pe care o aveau in noi sau sa le spunem senini ca astea sunt limitele cunoasterii noastre si sa caute  la Dumnezeu speranta de vindecare si mila si intelegerea divina si sa faca pace in ei si cu cei din jur...

Hormonii de speranta sunt profund vindecatori. Sau in cazul fericit cand nu ii mai putem ajuta noi ca medici care ne desfasuram activitatea respectand protocoale sa ii incurajam sa caute sa afle ce au facut cei care nu au trecut prin mainile medicinii si sunt considerati miracole medicale...

Avem oare dreptul sa le taiem orice speranta din vorbe sau priviri, sau sa ii acuzam ca au fost pedepsiti de Dumnezeu ca sa ne scoatem pe noi si limitele medicinii...?).

Mai are ficatul tau de ce sa produca enzime in disperare sa te salveze? Pe creierul tau l-a informat cineva ca filmul medicilor e diferit de al tau? Ca tu nu ai in plan sa mori? Ca stai de vorba cu celulele tale din tot corpul si ca te simti hranit si plin de speranta si putere?

Ca iti onorezi bunicul generand in tine sentimentele de putere, vointa de viata, respect, onoare, credinta si incredere in intelepciunea Mamei Naturi din tine?

Cum te simti sa iti informezi celulele ca tu onorezi sentimentele de furie, de frica, de neputinta, de lipsa de respect si onoare, de injustitie prin care ai trecut in drum spre maturizarea ta? De recunostinta pentru binecuvantarea din viata ta si pentru intelegrerea felului in care functioneaza continuumul minte-creier-corp?

E atat de simplu?

Da.

E nevoie doar sa incepi sa transmiti alte mesaje decat cele de boala, moarte, infometare... E simplu. Prea simplu pentru marimea fricii de moarte si neputinta si agonie induse de limitele stiintei.

Cu toate acestea in fiecare secunda 600 milioane celule din corpul uman, deci si al tau, in conditii normale de stres zilnic, mor si tot atatea se nasc, ca sa ne adapteze la cerintele vietii zilnice.

Cand suntem stresati regenerarea se face deficitar. Creierul e in regim de avarie. Regenereaza structurile vitale. Pune in pauza regenerarea altor tesuturi decat cele de supravietuire. Consuma resurse. Directioneaza atentia spre tema care ne obsedeaza mentalul ca sa gasim rezolvare. Ne taie pofta de papa si somn ca sa nu dureze conflictul atat de mult incat sa nu mai abem resurse sa ii facem fata si sa ne epuizeze.

Foecare tesut are o durata exacta de viata pentru celulele sale. De la cteva ore la cativa ani. In 7 ani nu mai ai in corp nici o celula pe care o ai acum. Vor fi inlocuite toate. Ai un corp nou. Depinde de mintea ta cu ce fel de regenerare te vei alege...

Cu ce stare se nasc aceste celule noi in fiecare secunda?

Depinde de tine ce alegi: sa intri in depresie si sa consumi resurse pana te epuizezi psihic si fizic si e gata jocul, sau...

Esti dispus sa alegi sa te bucuri de viata, recunoscator ca exista oameni care iti arata ca dar al bunicului si al lui Dumnezeu, in marea lor Iubire pentru tine, ca nu ai nevoie sa mori degeaba, dar pentru aceasta e nevoie sa incetezi sa iti plangi de mila, sa te ierti ca ai ajuns aici, sa te respecti pentru tot ce esti si vei deveni, sa nu mai tanjesti dupa atentia pe care o primesti fiind bolnavior si pe care daca te vindeci va fi nevoie sa o revendici prin felul tau matur si intelept de a fi.

Ce pasi micuti poti tu face in fiecare minut de viata sa iti demonstrezi ca esti viu si alegi in continuare sa dai atentia ta vietii?

Sa respir constient, amplu, din ce in ce mai amplu si mai complet.
Sa vorbesc cu celulele mele.
Sa imi cer iertare pentru ignoranta anterioara intelegerii legilor Naturii mele umane.
Sa ma simt hranit de fiecare imbucatura de mancare.
Sa aleg sa ma hranesc cu ceea ce simt sa mananc fiindca este ceva dorit de fiinta mea prin ochi=vaz, miros, gust, atingere.
Sa eman recunostinta pentru Dumnezeu si ingerii pe care ni-i scoate in cale clipa de clipa sa ne arate macazuri pentru directia: Fericire prin Maturizare Constienta :)

... Multumim Vlad ca Existi! Ca ai ales Viata!


18 comentarii:

  1. Acest articol e un exemplu real? Dacă da, A murit acel bărbat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. nu....nu sunt mort...si nu am de gand sa mor la varsta asta.imi pare rau ca medicina alopata asa vede lucrurile si imi vine sa rad cand ma gandesc ca eu i-am privit cu incredere...ca deh...au o scoala si stiu ei ce zic. am realizat ca nu tot ce zboara se mananca ...si medicii,multi dintre ei , cam zboara...zboara in protocolul medical impus de sistem ,fara sa vrea,sau in unele cazuri sa vrea dar sa nu poata...de frica de a-si pierde jobul,sa ajute pacientul,chiar daca exista solutii, dar din pacate acele solutii nu sunt in protocolul lor medical. cat despre lucrul la nivel psihic al pacientului...un mare zero . prin felul in care iti spun problema si te grabesc sa scape de tine ...te fac pe tine pacientul sa iti pierzi speranta. ca si o comparatie...cine nu a fost intr-un abator de gaini ,sa mearga sa vada banda cu carlige pe care sunt infipti puii de gaina cu capul in jos,inca in viata , banda de zeci de metri lungime, care duce inevitabil la moartea puilor de gaina...pt toti puii acelasi tratament. abatorul e ca spitalul,banda cu carlige e ca holurile spitalului pe care stau inca neinfipti in ele sute de pacienti( dar tot cu capul in jos) si directia in care merge banda este protocolul medical impus de sistem...si unde ajungi urmand acest protocol? unde ajung si puii de gaina. stiu ca e cam exagerata comparatia dar eu asta am vazut in abatorul oncologic de la noi. .... si da exista si medici care doresc sa ajute pacientul si iti zic ca nu au voie sa recomande altceva decat ce e scris in protocolul medical si ca ...da ... protocolul ''pute rau '' cateodata. sunt foarte putini acei medici,ii numeri pe degete, asa ca intai trebuie sa gandim noi pt noi si nu altii pt noi ... da ,intr-adevar am mers pe calea lor la inceput pana am vazut ca incep sa se contrazica intre ei,cand am vazut ca dau din umeri, cand am vazut ca orice tratament se rezuma de fapt la incasarea comisionului de pe reteta(si da...au comisioane mari si grase),si in primul rand cand am vazut ca tot ce fac ei si prin felul in care il fac ma demoralizeaza profund ,fapt care ma indrepta spre depresie. am cautat terapii alternative,naturiste,dieta,rugaciune,biblia,dar toate sunt fara folos daca mintea are intiparita si se gandeste doar la lucruri si scenarii sumbre. de la cap se-mpute pestele...era o zicala . am citit si studiat (inca sunt la inceput) NMG ...si da am vazut ca multe necunoscute din ecuatia mea sunt de fapt cunoscute si reale si sunt lucruri si emotii care s-au intamplat concret dar eu nu am stiut de relatia minte-trup...am luat medicamente pt tratarea simptomelor ,nu a cauzelor, cauze pe care mintea mea le-a macinat luni de zile,poate ani. si da ... se pare ca creierul actioneaza dupa cum gandesti...multumesc doamnei Crina Veres ca m-a ajutat sa imi deschid mintea,sa incep sa gandesc doar pozitiv,sa fiu recunoscator pt ce am ,sa ma ambitionez sa traiesc indiferent de parerile si mutrele doctorilor. mai am mult de lucrat pe tema asta dar stiu ca o sa reusesc.
      P.S. : nu e prima data cand mi se spune sa gandesc foarte pozitiv si sa imi impun in cap imagini despre mine in perfecta sanatate,sa cred in ceea ce gandesc,sa fiu convins ca asa este...mi-a mai zis lucrul acesta un preot : ''sa iti zici in minte tot timpul : nu am boala aceasta,sunt sanatos,sunt bine,si sa crezi acestea" ... desi majoritatea preotilor iti zic sa te pregatesti,sa iti pui lucrurile in ordine...
      Deci da....gandire,mintea,creierul cum vreti sa ii ziceti inclina balanta in directia in care noi gandim.

      Ștergere
  2. E real si traieste :) sau a fost mort pentru medici si a crezut versiune lor pana cineva i-a aratat ca depinde de el sa traiasca...si a Inviat in alta constiinta de sine, s-a maturizat accelerat si Traieste

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar s-a vindecat ? Au disparut tumorile ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce stiu e ca se simte bine. Ca nu se mai teme de moarte. Ca traieste fericit si constient. Nici eu nu mi-am facut analize de 9 ani buni, insa nu am nevoie de validare sa imi dau sesma ca de la cancer colon cu ocluzie intestinala si meta hepatice si osoase generalizate am scaun firesc, ficatul la palpare nu se simte la rebordul costal si fac sport cat de intens doresc... timpul ne arata ce a facut si ce va face in continuare. Fiecare pas spre fericire si incredere este un pas spre Viata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum pot lua legatura cu dvs. Online? Am urgenta nevoie sa vb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicale.nmg.cb@gmail.com sau 0722323533 de luni-vineri intre 12-14. Uneori nu poate raspunde la multe telefoane insa lasa sms si te suna sau pe e-mail.

      Ștergere
  6. Lucrurile nu stau chiar asa, doamna Veres si o stiti foarte bine. Aceeasi stare de fericire si constienta se poate obtine si prin hipnoza sau mai stiu eu ce alte metode. Nu contest importanta constientizarii cauzelor bolii si lucrul cu acestea, insa este doar o parte din vindecare. Asa cum te adresezi planului subtil emotional-mental, tot la fel trebuie lucrat pe toate celelalte planuri. Cazul prezentat de dvs a rezolvat doar o parte din problema, importanta de altfel.
    Totusi, atunci cand prezinti un caz ca fiind de succes, trebuie sa reiasa clar ca este vindecat si fizic. Atunci poate fi considerat un real succes : disparitia tumorilor. Parca ar fi sunat altfel povestea, daca ati fi mentionat si acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut in doua zeci de ani de lucrat cu oameni cum dispar tumorile, psoriazis si omul moare aiurea aparent facand fie un efort f brusc, fie un infarct fie accident vascular cerebral la cateva luni dupa disparitia tumorilor. Pe unii i-am vazut murid frumos, impacandu-se din perioada cu tumori cu faptul ca moartea poate fi experimentata in pace atunci cand nu mainfugi de ea.
      Dintre oamenii cu care lucrez castigul mare pentru umanitate nu este disparitia tumorilor ci trairea constienta si murirea in pace si cu a lasa in urma liniste si armonie si nu conflicte.
      Multukesc celor ce m-au invatat sa mor frumos fiindca datorita lor am invatat sa traiesc cu blandete si in armonie cu mine si lumea.

      Ștergere
  7. Lucrurile staunasa cum le vede fiecare. Un intelept invata si din ce nu merge, din ce nu iese fiindca mai descopera aspecte ale situatiei. Pe cei care de ani de zile sunt fara tunori i-am filmat cu analize si imaginile de tumori, pe altii i-am rugat sa se filmeze cand nu am mai avut buget pentru asta. Avem o lista de sute de cazuri rezolvate, de la cele mai banale tumori la stadii terminale medical si care sunt sanatosi. Daca hipnoza ar face sa se nasca in om o fericire stabila nu ar mai fi bolnavi pe planeta. Adesea oamenii nu se vindeca fiindca sunt in pata oarba a constiintei. Maiestria consilierului este sa ii duca sa iasa din pata oarba sa poata sa gaseasca toate motivele pentru care cineva e bolnav.
    Nu am numit nici un caz ca fiind de succes pentru ca se pare ca definim diferit succesul. Pentru mine viata insasi este un succes. Restul e scenarita cronica. Viata bate filmul ca spectaculozotate, mai alescin boli unde fiecare celula se straduie sa supravietuiasca intrupand solutia pentru problema respectivei fiinte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inceput sa postez cazuri doar sa vedeti solutiile fiecaruia si cauza care odata identificata le aduce liniste si solutii, fiindca asta era dificil unora sa caute, iar energia gasirii si solutiile particulare vor ajuta in timp la crearea masei critice care sa schimbe constiinta colectiva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cauza manifestata a declansarii bolii nu cred ca e suficient a fi verbalizata, iar foarte multi considera ca verbalizarea inseamna constientizare...am avut o prietena care a murit din cauza complicatiilor aparute ca urmare a aparitiei unui cancer de san drept, care dupa un curs de al tau si dupa vizualizarea unui filmulet s-a agatat de speranta ca va trai, ca e simplu, ca a rezolvat conflictul;
    evident ca nu e vina ta, dar probabil ca ar ajuta, daca oamenii ar intelege ca constientizarea e solutia vindecarii, dar constientizarea presupune si determinare, introspectie, autorganizare si multe altele, relaxarea aparand de la sine atunci cand fie ca urmeaza sa traiesti sau sa mori, sa nu fii afectat; prietena mea a inteles ca e suficient sa gasesti cauza declansarii bolii si ca boala dispare;
    manifestarea fizica dispare doar atunci cand nu mai e necesara...dar cati dintre noi constientizam asta??...de stiut, pare ca stiu multi:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Tu stii ca fiecare acceseaza din ce gaseste ce are de accesat si intrupat si constientizat. oricat insist sa se vada in felul in care isi traiesc viata cei ce vor sa se vindece, faptul ca au constientizat conflictul si sa traiasca recunoscatori pentru lectie, pentru scopul pentru care au trecut prin aceasta experienta, sa onoreze starile pe care le-au descoperit pe drum si fiintele ce le-au iesit in cale, noi si vechi, cu o noua intelegere si relationare, eliberatoare, blande, constiente.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost depistat cu cancer colon, operat, citostatice dar apoi dureri, am făcut a doua operație pentru 2 ganglioni crescuți alert pe care i-am găsit cu metastază, au apărut altii pe care i-am distrus cu citostatic dar au apărut alții și glandele suprarenale mărite. Am o „gândire” pozitivă dar nu văd conflictul care generează metastaza și glandele suprarenale afectate. Ajutor, vă rog, fac citostatice cam de 3 ani și nu-mi trece.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă scuzați că am omis, cancer colon dreapta cu scoaterea a ceva intestin gros și subțire, trei cicluri de citostatic din care ultimile două cu Irinotecam și Avastin. Conștientizarea stării de martor a atitudinii față de exterior, liniștea e ok. Vă rog să mă îndrumați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra pe grupul de Noua Medicina Germanica si citeste si vizioneaza filmuletele si e posibil sa te prinzi singur. Daca ai nevoie de ajutor vorbeste cu cineva din grup despre cum vezi tu situatia si cauza si solutia sau ai mai sus datele mele de contact.

      Ștergere
  13. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.