Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 8 septembrie 2014

Se intampla un dezastru ecologic : ACUM - Atentie !!!!!!!!


Deși in data de 4 auguat 2014 in Canada a avut  loc un eveniment catastrofal, presa centrală din România aproape că nu a scos o vorbă despre acest.
Măi să fie!!!
Nu or fi aflat, deși sunt cu ochii pe toate evenimentele externe, sau sunt plătiți să tacă?
A, cred că știu: au luat atât de mulți bani pe publicitatea de la Roșia Montană Gold Corporation, încât nu-și pot trăda clientul.
În schimb, ne trădează pe noi! 
Tocmai de aceea, făceți-vă o misiune de onoare și responsabilitate din răspândirea acestor informații, ca să afle cât mai mulți! 
Daniel Roxin
 
Cunoașteți declarațiile legate de siguranța viitorului baraj al iazului de decantare de la Roșia Montană care va fi construit din arocamente la ”cele mai înalte standarde de siguranță cunoscute”?
La ”cele mai înalte standarde de siguranță cunoscute” a fost construit și barajul iazului de decantare al exploatării de aur și cupru a companiei Imperial Metals de la Muntele Polley, din Canada.
La începutul acestei săptămâni, în noaptea de 4 august, ”cele mai înalte standarde de siguranță cunoscute” s-au dovedit insuficiente, barajul din arocamente s-a prăbușit și cinci milioane de metri cubi de deșeuri toxice s-au revărsat în valea Hazeltine Creek și lacurile Quesnel și Polley, iar dezastrul se extinde.
Proiectanții barajului iazului de decantare din Canada, rupt în această săptămână, au lucrat și pentru Gabriel Resources pentru barajul vizat la Roșia Montană!
Urmariti clipul video de mai sus ca cre petrece chiar acum si nu ni se zice nimic in presa si la TV ca sa dormim linistiti ca la Rosia Montana VA FI BINE !!! 

Sa nu uitam de Certej 1971, moarte, dezastru ecologic, distrugeri de blocuri -  sterse de pe fata pamantului, topite in cianura - si totul in tacere din partea mass media romaneasca... si zicem ca avem presa si televiziune libera !!!
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/10/certej-71-efectul-devastator-al-lacului.html

Suntem atat de prinsi in lumile noastre cu grijile noastre marunte ca uitam de natura insa ne deversam singuri in ea energiile negative, apoi ni le da la pachet ! Mergem in natura doar ca sa bem alcool, sa fumam, sa facem gratare, sa poluam cu sticle si conserve, sa scapam de stresul social si familial si nu sa validam frumusetea extraordinara si fireasca a Naturii... Divina Mama Natura !!! care ne hraneste, ne suporta dejectiile insa la un moment dat, Natura fiind la fel de vie ca Omul, va fi nevoita sa ne livreze ce a primit ca energie... E ca un copil la care daca ii dai stres asta iti va livra cand va creste !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.