Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 10 iunie 2014

Bogdan s-a imbolnavit si vindecat de Limfom Hodgkin

Un comentariu:

  1. Nu se prea intelege cum s-a vindecat domnul. Are o trimitere din martie 2009 pentru ex. HP si un rezultat la 34 de ani, conform CNP tot din 2009 cu diagnosticul de limfom Hodgkin. Dupa aceea, in nov. 2011, la 2 ani si 8 luni de la dg a efectuat acea examinare ecografica care evidentiaza numerosi ganglioni cu caracter patologic, dar nu prezinta nici o dovada datata a efectuarii si intreruperii chimioterapiei. Este foarte important daca a efectuat chimio in 2009, a intrerupt pentru ca nu a suportat si boala a recidivat in 2011 cand a mers strict pe abordari alternative si s-a vindecat sau dimpotriva, in 2009 nu a urmat nici un protocol alopat pana mai bine de doi ani mai tarziu, interval in care boala a progresat. Asta pentru ca desi nu a incheiat protocolul oncologic, declarativ a efectuat destul de mult. Protocoalele se intocmesc in baza prelucrarii matematice a rezultatelor studiilor clinice, care testeaza efectul terapiei pe boala, nu pe pacienti individuali. Un anumit pacient poate sa raspunda favorabil la o durata mai scurta a tratamentului, necesitand mai putine interventii decat media, in timp ce unii pacienti nu raspund deloc la tratament; protocolul inseamna, in esenta, ceea ce se considera, conform standardelor acceptate, ca functioneaza la cat mai multi bolnavi.
    Intrucat a avut bunavointa sa impartaseasca si altora din experienta domniei sale, ar fi util daca ar reveni cu completari documentate. Limfomul Hodgkin nu este un cancer rar, si sansele de vindecare cu tratamentele oncologice actuale sunt destul de insemnate, chiar si in stadii avansate, dar cu riscuri (efecte secundare si evenimente ulterioare) pe care poate ca unii bolnavi nu sunt dispusi sa si le asume.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.