Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 6 august 2013

TABERE de AUTOVINDECARE si AUTOCONTROL cu Dr Crina Veres 12 - 21 iulie 2013 și 12 - 21 august 2013


Tabere de Noua Medicina Germanica Hamer,
Eliberare emotionala prin EFT, Noesiterapie,Chirugie de Lumina, Atingerea Nemuritorului,Gimnastica energetica

cu dr.Crina Veronica Veres si ceilalti EU

12-21 iulie si 12 -21 august 2013
Pensiunea Transylvanian Inn, Bran, Brasov

O tabără despre relația ta cu tine și cu starea ta de sănătate la toate nivelurile , în care vei experimenta și exersa pe cazuri concrete ale participanților modalitățile de identificare a problemelor fizice, afective și sufletești și autovindecare conform Noii Medicini Germanice ( Dr R.Hamer ), Epigeneticii ( Dr B. Lipton ), Chirurgie de Lumină ( din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului ), Tehnicilor de Eliberare Emoțională, Gimnastică Energetică ( elemente de QiGong, TaiChi Chuan, Posturi Corporale Vindecătoare, Elemente de Reflexoterapie și Proceduri de făcut în situații de urgență ), Vindecarea Relațiilor ( Dr C. Veres si Regizorul G. Adamescu ), Muzică pentru Sincronizarea Emisferelor Cerebrale(Hemi-Sync).

Despre dr Crina Veres intrati pe http://www.autovindecarea.blogspot.ro/
Sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fi sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu.
Această tabără te va ajuta să găsești resursele și piedicile pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional și sufletește, pentru a te bucura de viață așa cum meriti, de la concepție pana in prezent și în fiecare clipă. Toate acestea te ajută să înțelegi DE CE  ai făcut, faci și vei face anumite alegeri în viață, ce aveai, ce ai și vei avea de învățat din ele. Toate experiențele prin care treci sunt înscrise pe un continuum de transformări personale și sociale ale ființelor umane, iar această tabără te va ajuta să conștientizezi asta, sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om.
Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiești într-un mod benefic, neașteptat, care acum pare un miracol.

Orarul activităților și pauzele de masă respectă orele de funcționare ale organelor, însă cine dorește poate opta și pentru suplimentarea numărului de mese.
PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
7:00 – 8:00 Gimnastica Energetică
8:00 – 9:30 Mic dejun și siesta
9:30 – 12: 00 Activități din Programul de Tabără (Curs și Exerciții)
12:00 – 14:00 Pauza de prânz
14: 00 – 17:00 Curs și Exerciții
17:00 – 18:00 Pauza de Cina
18:00 – 21:00 Program de seară (Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)
Ziua 1: Sosirea și acomodarea  prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 1-5 Medicină Germanică Aplicată
Ziua 5 – incheierea Taberei I , cina de tabara  si  foc de tabara
Ziua 5 – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara, foc de tabara.
Ziua 6-7 Tehnici de Eliberare Emoțională
Ziua 8-10 Vindecarea Relațiilor
Ziua 10 Incheierea Taberei ,intre  13:00-15:00 pranz de tabara, fotografii de grup.

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte de ploaie, costum de baie,lanterna.In tabara veti putea achizitiona Cartea Noua Medicina a Lui Hamer la pretul  de  250 ron/bucata.
Toti participantii vor primi suport de curs.


Contributia  este de:
 1100 ron pentru Tabara  I (Noua Medicina Germanica Hamer  5 zile, adica 12-16 iulie sau 12-16 august)  sau Tabara    II  cu Eliberare emotionala, Noesiterapie,Vindecarea Relatiilor, Muzica de sincronizare a emisferelor cerebrale , Chirurgie de Lumina , Atingerea Nemuritorului (5 zile, adica 17-21 iulie sau 17-21 august)  sau
 2200 ron pentru Tabara I + II( toate cele 10 zile , 12-21 iulie sau 12-21 august) .
Contributia nu include cazarea , masa si drumul pana la locatia de tabara.

Pentru cine achita pana la 23 iunie a.c.contributia este de 900 pentru  Tabara I sau II si 1800 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita pana la 5 iulie a.c. contributia este de 1000 pentru Tabara I sau II si  2000 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita intre 6 si 11 iulie a.c.contributia este 1100 pentru  Tabara I sau II si 2200 pentru Tabara I+II.
Copiii participa GRATUIT in tabara alaturi de parintii lor.



Locatia este la  Pensiunea Transylvanian  Inn ,in localitatea  Bran, Brasov, situata intre colinele masivelor Bucegi si Piatra Craiului, aveti pe tot parcursul taberei o priveliste panoramica incantatoare unica asupra Branului, a Castelului Bran, spre Masivele Bugegi,Postavarul Piatra Craiului, Magura Codlei si Cetatea Risnov.Locatia este dotata cu tot comfortul,internet etc

Pentru taberele de Noua Medicina germanica  s-au acordat tarife prietenoase si preferentiale pentru cazare si masa astfel:
Cazare 
fara masa: - 45 ron/ noapte / persoana in camere duble
                  - 65 ron  / noapte / persoana in camera single

Masa
- mic dejun 20 ron
- pranz 35 ron
- cina 30 ron
Aveti si varianta Cazare+Masa la 135 ron/zi(3 mese si 2 gustari)- o recomandam ca fiind cea mai avantajoasa.
Cazare pentru copii :
- 0- 7 ani fara pat suplimentar GRATUIT
- peste 7 ani cu pat suplimentar si lenjerie proprie GRATUIT
- peste 7 ani pat suplimentar si lenjerie 15 lei / noapte

Copiii  vor avea din partea organizatorilor o persoana competenta care ii va intretine cu jocuri interactive ,
de inteligenta emotionala, de relationare, muzica, dans,mini excursii etc, astfel incat parintii sa poata beneficia de programul complet de tabara .

Numarul locurilor este limitat. Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor


Detalii si inscrieri la
Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie

 Telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras

27 de comentarii:

  1. Am avut o mare curiozitate in ce va priveste.
    In timp, insa, observ ca focalizarea dvs. este pe directia financiara si nu pe cea umana. Omul ar trebui sa fie tinta, bunastarea dvs. venind de la sine. Prin tarifele pe care le practicati(exista tabere de acest tip si in alte tari, implicand costuri apropiate, dar acolo venitul minim este de cateva ori peste ceea ce se intampla in Ro), eliminati din start 75% din populatia acestei tari(asadar , dintre participanti, doritori sa inteleaga/doritori sa se vindece). Sunt curios daca asa au gandit si invatatorii dvs.
    Si mai curios sunt cum ar putea un student sa se apropie de costurile implicate (deplasare+ce prezentati dvs pe site).Sau un profesor care are 2 copii. Sau un somer. Sau.
    PS. Statistic dovedit, mai mult de 70% din populatia Ro reuseste DOAR sa isi acopere cheltuielile. Atat.
    PPS.In acest weekend am participat la un seminar Peace&Harmony organizat de 2 fete extraordinare, NENASCUTE pe plai mioritic, dar care inteleg mai bine decat dvs. realitatile de aici. Nici nu va spun ceva despre costuri, v-ar parea de necrezut cat bun simt au aceste uimitoare fiinte.
    Namaste, totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mihai

    Multumesc de comentariu si o sa iti raspund daca te intereseaza si adevarul meu legat de organizarea taberelor, bani si scopul lor

    De la inceput am timut gratis cursuri si consultatii 12 ore pe zi, apoi cand familia mea nu m-a mai sustinut eu avand 4 copii pe care ii cresc singura i-am lasat pe oameni sa plateasca care cat vrea si la cursuri si la consultatii si ajungeam luna de luna sa imi plateasca prietenii chiria si cheltuielile... fiindca omul daca se putea nu platea nimic ca nu ma uitam care cat lasa... nu mai spun ca prietenii imi plateau cursurile care costau mii de euro cu drum, cazare, taxe de curs... sa nu mai pun si timpul meu care erau luni de zile in care eram plecata de acasa in tari straine, departe de copii ca sa pot sa ii ajut si pe altii cu ceea ce aprofundam acolo si ce speram sa aduca mai multa lumina si vindecare in vietile oamenilor aflati in suferinta

    Apoi profesorii mei mi-au cerut sa iau minim 200 euro pe ora ca sa tin de ce fac ei, insa ca romanu, am facut cumva sa scap si am amestecat ce face fiecare din cei de la care am invatat... ca sa nu tin de o scoala si sa pot lasa omul obisnuit din Romania sa poata beneficia de timp si informatie

    Am pus si pe blog si pe site loc de donatii si s-a strans suma impresionanta de 150 de euro care sunt inca in acle cont in care doream sa ajut oameni sau sa facem un Centru mic dar eficient!!! ca apreciere la tonele de ore de munca facute voluntar in timp ce puteam si eu sa stau cu copiii mei care au ajuns sa imi spuna ca sunt mai mama pentru copiii mari ai altor femei si ca in parc cu ei e doar cadavrul meu, iar sufletul meu si viata mea e cu pacientii cu care vorbeam gratis zeci de ore la telefon fara sa mai mentionam ce inseamna sa stai peste 10 ore pe zi la telefon mobil ... Insa eu am ALES sa face acestea sperand ca ii ajuta si chiar ajuta fiindca primesc mii de mesaje de multumire si recumostinta in care oamenii de pe tot globul imi spun ca si-au schimbat in bine viata, ca sunt sanatosi, ca au invatat sa previna multe boli si ca ma iubesc enorm pentru asta... fara sa vina la consultatii sau in tabere !!! doar citind pe acest blog si vizionand filmarile !!!

    Dupa ce am ajutat uneori oameni sa se vindece si s-au intors in mediul lor o parte recidivau in tipare de atitudini si uneori recadeau in cancere si mureau... asa am ajuns sa simt ca e nevoie de un centru de sanatate unde sa fie scosi din mediu si am vazut asta la italieni care fac NMG cu rezultate f bune, supravietuire 97% !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. continuare
    Legat de ce spui tu cu cine isi permite sa participe la tabere dintre acele categorii, ei bine si la cursuri si la consultatii pe langa
    1. suta de mesaje la care raspund zilnic GRATUIT, din timpul meu pentru mine si copii, la oameni bolnavi sau apartinatori disperati,
    2. plus cateva zeci de telefoane cu explicatii tot pe iradierea mea...
    3. plus orele de filmat gratis ca nu ma plateste nimeni la emisiuni si nici pentru filmari plus asistat la montaj
    4. si saptamanile de zi si noapte de tradus in vacantele copiilor cat sunt ei la bunici, la documentarele pe care le vede lumea gratis sa isi schimbe mentalitatea despre boala si sanatate, sa devina responsabili de sanatatea lor...
    5. consultatii gratuite la diverse rugaminti ale cunoscutilor pentru ca cutare nu poate, nu are... sa aiba sanse sa traiasca pan acand colega care face programari vede ca sunt cumva epuizata si nu imi mai programeaza o vreme in care ar trebui sa ma ocup de mine insa tot mai raspund la mesaje si telefoane, chiar in concediul cu copiii luat acum dupa 6 ani de munca fara pauza fara concediu platit?!

    La cursuri sunt de fiecare data oameni cel putin un sfert care nu isi permit sa plateasca nimic, insa nici nu intreaba daca ar putea face ceva cu care sa contribuie ca timp sau ajutor la oranizare sau promovare pe bloguri sau site-uri a emisiunilor sa le vada si altii... in 7 ani de cand fac cursuri doar 5 oameni s-au oferit sa ma ajute in schimbul a ce am facut pentru ei sau si fara doar pentru ca au simtit sa o faca... o fiinta draga face programarile, o alta ma ajuta cu actele, o alta cu filmarile si un alt eu cum spune ea a organizat un curs pentru 40 de oameni fara sa vrea sa fie platita...

    in plus ca cineva sa se ocupe de organizare de cursuri sau tabere vrea sa ii iasa ceva de acolo, pentru munca de promovare, organizare evanimente si timp si umblatura, si fiindca ziua mea are tot 24 de ore si eu nu mai am timp de oraganizare, pt unii asta e un bussiness si ei iau adesea jumate din ce se strange dupa scaderea cheltuielilor iar jumate intra in ONG, Asociatia infiintata de mine sa pot face Centrul de Ingrijire la un moment dat... cand o fi nevoie si oamenii vor fi mai responsabili de vietile lor si ale celor dragi

    am dat formular de 230 cu cei 2% din impozit si pana acum mai mult de 300 ron nu se strangeau in ianuarie cand intra banii... anul acesta a venit un Om si a zis ca el crede in ce fac si de pe 230 de la el in ianuarie 2014 vor intra cateva mii de euro, dar asta tot nu ajunge sa facem un centru

    din banii adunati pe ONG am platit si cheltuieli de transport, mancare si tratament pentru diversi pacienti ca sa aiba o viata mai de calitate dupa ce medicii le-au mutilat inutil corpul

    RăspundețiȘtergere
  4. Deoarece medicina germanica nu este ceva usor de abordat pentru multe cazuri depasite medical, intentionez sa fac un mic centru in care sa ii pot scoate pe bolnavi din mediul familial care ii priveste pe bolnavii de cancer ca si pe condamnati la moarte... de asta organizez cursuri si tabere, ca pot si eu sta acasa cu copiii mei sa fim o familie nu sa ii car dupa mine pe cei mici prin diverse orase cu mama dupa noi ca sa aiba cine sta cu ei si sa apuc sa ii vad si eu seara sau cand au rabdare sa stea la curs cu mine

    nimanui din cei care m-au solicitat ca nu pot participa la curs sau consultatii ca nu au bani nu le-am spus decat sa vina si sa se caute pe lista invitatilor mei speciali...

    in plus eu nu iau din acesti bani pentru mine ca tot ce cheltui cu familia imi plateste cineva caruia i-am salvat acum cativa ani viata si omul considera ca asta poate face in schimb sa imi achite cheltuielile

    legat de bunul simt mi-ar place sa judecam mai putin inainte de a cunoaste cu adevarat ceva si sa postam un comentariu cand cu adevarat cuoastem o situatie in care taberele sunt f ok insa nu ma pot ocupa decat de putini oameni acolo fiindca deocamdata sunt eu si inca 2 oameni care facem asta posibil...

    ma bucur pentru tine si fetele de pe alte plaiuri decat cele mioritice care au timp sa faca asta doar asa fara bani... insa cati dintre romani se duc la munca sa munceasca fara salar ca eu pe langa cele scrise mai sus stau in cabinet 3 zile pe saptamana si fac munca patriotica de la 8am la 10 pm ?! iar 2 nopti pe saptamana le dorm in tren !!!

    si in plus dau de lucru pe bani unor oameni care au suferit de cancer si inca nu se pot integra in munca, altora care vor sa invete le furnizez pe banii ONG materiale... nu sunt sacul fara fund insa eu si acum in loc ca din munca mea cum face tot romanu sa imi pun bani de o casuta pentru mine si copiii mei stau in chirie !!! fiindca in loc sa ma gandesc la o casa a mea ma simt acasa si unde stau in chirie, i-am invatat pe copii sa fie liberi si sa se simta casa oriunde exista intelegere si un acoperis pentru un spatiu linistit si ca e important ca sa ajutam oamenii pe care apartinatorii speriati ii condamna prin priviri si tratamente la moarte cand ei ar vrea sa faca altceva, Natural si responsabil... sa le dam sansa asta

    si in plus in mod surprinzator cand oamenii au inceput sa plateasca pentru cursuri si consultatii au inceput sa aplice serios, iar pana atunci eram o minune care s-a vindecat de cancer fiindca sunt medic, desi mintea de medic m-a incurcat mai mult decat isi poate cineva imagina, si eram pe post de birou de informatii si apoi bolnavii mergeau tot la cei care le dadeau tratamente scumpe...

    acum daca costa atat a crescut si credibilitatea si responsabilitatea lor, desi eu fac aceleasi lucruri cu ei... asta ca sa vedem ce mentalitate are acest popor aparent sarac, care da tone de bani pe chimio, transplante, medicamente super scumpe de frica, la cei care ii sperie ca daca nu fac ce spun ei vor muri... si omu renunta la propriul control in favoarea celor care le promit pilule magice...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe lucruri si dintre cele spuse mai inainte cu care suntem foarte de acord. Am simtit acum, insa, nevoia sa confirmam ca oamenii sunt, uneori, interesanti: lucrezi gratuit sau pe bani putini - li se pare ca nu e in regula. Si merg si dau caciuli intregi de bani pe ceva ce arata mai frumos sau suna mai interesant. Ceri mai multi bani - te acuza ca te intereseaza doar banii. In general, nu prea gasesti multi interesati de cat e de usor sau de greu sa faci ceea ce faci, sa platesti facturi sau salarii, sa traiesti si sa fii acolo zi de zi...
      Ne-ar placea sa putem pune o mana calda pe sufletul Dumneavoastra, acum, sa-l aline si linisteasca... Cu iubire.

      Ștergere
  5. mi-sr place ca lumea sa intrebe cu ce poate contribui, sa vina de la ei cum a facut un avocat sute de CD-uri cu emisiunile pe care le-a dat celor din spitale de cancer, altii ar putea face cateva pliante, sau ce simt ei ca sa ii ajute pe semenii lor, sa imi ususreze mie munca de a face accesibila sanatatea celor care vor sa fie responsabili de viata lor si sa traiasca in mod constient pace, iubire si armonie cu ei insisi si cu ceilalti

    prin tot ce fac, fac ce pot la modul decent sa obtin banii de Centru, doar daca trebuie si in ritmul potrivit, si acolo evident, la fel ca la cursuri sau consultatii, vor fi si un numar de locuri speciale pentru suflet fara bani, si voi simti cine are cu adevarat nevoie si am incredere ca Dumnezeu va face ce stie mai bine ...

    deoacamdata sunt un singur om care face treaba asta cu adunat fonduri... am solicitat si pe altii care predau NMG si la care nu se intra fara bani la curs, care nu fac decat sa foloseasca materialele facute de mine si care nu se implica mai mult decat ca vor sa informeze si sa faca bani din asta, doream si doresc sa facem impreuna un centru pentru bolnavi care vor sa se autovindece si au nevoie sa fie sustinuti cu informatie si asistenta calificata si am invatat ca am tot timpul din lume pentru asta si ca se va face atunci cand starea de necesitate si implicarea va fi destul de mare...

    cred in ce fac si chiar daca mi-au platit altii chiria si chetuielile am mers mai departe si acum stiu ca a meritat, la fel cum am facut foarte multi ani de urgente si SMURD cu gandu ca daca un singur om isi salveaza viata a meritat si asta se intampla in fiecare garda pana am inteles ca este mai eficient sa previn decat sa vindec si atunci am inceput sa tin in scoli si facultati cursuri de educatie pentru sanatate si prim ajutor, tot voluntar desi si atunci aveam deja copii mici in urma cu 13 ani

    fac cat pot in cele 24 de ore dar pentru ca am vazut ca lumea ma judeca fara sa ma sune sa ma intrebe de ce fac ce fac cu buna intentie de a ma sesiza inter 4 ochi ca as fi putut sa ma las prada ideii de a face banii si de a pierde contactul cu realitatea si cu suferinta care ii atunge deoapatriva pe saraci si pe bogati, am inceput sa le acord copiilor mei mai mult timp. Neglijandu-i prin a ii priva de prezenta mea tot nu pot multumi pe toata lumea... insa dupa ce ei cresc fara mine nu mai pot da timpul inapoi... una din fete in clasa I, cealalta in VIII-a, cealalta la liceu, iar cel mic la gradinita... chiar au nevoie macar de un parinte, iar doamna care are grija de ei si mama nu sunt pe post de cei 2 parinti lipsa, unul care munceste si altul caruia ii e bn fara responsabilitati si obligatii

    multumesc de intelegere si mii de scuze ca sunt doar un om si chiar am sa tin cont de ce spui pentru ca ma gandeam de ceva vreme sa fac cumva sa filmez fiecare boala cu explicatii si sa le pun pe net sa fie accesibile pentru sume modice si eu sa am timp mai mult de mine si de copiii pe care i-am adus pe lume iar cand va vrea Dumnezeu se va face si Centrul... eu imi fac partea mea si Dumnezeu pe a Sa

    Multumesc ca Existi, Salut Divinitatea din Tine si Intentia Divinului de a ma face mai Constienta de Mine prin interventia Ta binevenita!

    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. draga crina
    m am gandit mult daca sa scriu sau nu, si m am decis ca deschiderea ta nu merita decat deschidere.
    asadar,
    eu am fost la un seminar tinut de tine la bucuresti, pentru care iti multumesc, mi a facut tare bine fiintei.
    a fost totusi un efort financiar considerabil,eu nefiind din orasul unde s a tinut cursul, plus ca nu am putut confirma participarea in timp util si a trebuit sa platesc 400 lei.
    apropos, poate ar ajuta mai multi oameni daca ai anunta din timp -nu stiu, la inceputul anului:)- in ce orase vei tine seminarii, pentru ca oamenii sa stie daca te asteapta in orasul lor sau merg la seminarul din orasul cel mai apropiat de al lor.
    astfel, citind randurile tale, raspunsul catre mihai brad, mi am dat seama ca tu esti si in prezent, acelasi om care muncea fara a cere nimic in schimb. probabil la tine platesc doar cei care sunt potenti financiar iar dintre ceilalti, doar cei care nu au curajul sa ceara vreo reducere. abia acum mi am dat seama ca daca ti as fi expus situatia mea, sigur nu as fi platit cei 50 lei suplimentari si poate primeam si o reducere.

    raspunsul catre mihai brad poate i a ajutat pe mai multi sa inteleaga ca si tu esti om, de aceea, poate ar fi bine sa ne expui tuturor greutatile pe care le intampini, astfel, sunt sigura ca multi sunt dornici sa ajute, poate chiar si doar cu o idee.
    de exemplu, eu habar nu am care este modalitatea ta de lucru privind organizarea seminariilor. daca oricine o poate face, in orasul meu ma ofer voluntar sa organizez, fara vreun ban, un seminar de medicina germanica. sigur exista oameni in toata tara care ar face asta.
    mie, cel putin, mi ar face o mare placere sa fiu in energia ta cat mai des, cat mai mult. doar doua zile si cateva ore de seminar m au aprins ca pe un pom de craciun (pentru care iti multumesc din nou). e o stare pe care incerc sa o transform intr un continuum. o stare pe care mi ar placea sa o vad la toti oamenii de pe planeta asta.

    cine stie, poate vei reusi sa gasesti o solutie, astfel incat mai multi oameni din clasa de mijloc sa poata participa la cursurile tale.

    multumim pentru tot ce esti

    alina





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alina, asa cum ti-ai dat seama nu era decat de gasit increderea in tine si apoi de deschis gurita si exprimat nevoia ta legata de reducere... si in plus multi din clasa de mijloc cum spui tu si cum o sa vezi intr-un comentariu mai jos aleg sa nu arunce tone de bani, luna de luna pe nimicuri sau chiar prostii si sa investeasca intr-un curs pe care sa il puna in practica, sa il aprecieze, sa le schimbe viata, mai ales ca banii tot la ei se intorc si la cei dragi lor in momentul in care se va putea face din ei o clinica in care cei care nu pot face fata acasa presiunii celor dragi sa gaseasca intelegere si puterea de a se autovindeca...
      Multumesc ca existi! te imbratisez cu mult drag fiinta minunata ...

      Ștergere
  8. Suflete frumos care vrei sa ajuti oamenii, iti multumesc ca existi si iti multumesc ca tu mi-ai deschis ochii si mi-ai prelungit viata prin conferintele tale postate pe blog.
    Iti urmaresc si citesc cu foarte mare interes materialele si le public pe blogul meu pentru a putea cat mai multa lume sa beneficieze de imensul tau har.
    Mi-am dorit atat de mult sa pot sa particip la un curs de al tau, dar din pacate pana acum nici starea mea de sanatate si nici cea financiara nu mi-au permis.
    Sper din toata inima sa reusesc sa strang banii necesari si sa particip la taberele din luna iulie. Nici nu stii cat ma rog Bunului Dumnezeu pentru asta si cum numar zilele pana atunci.

    Dumnezeu sa te tina sanatoasa si pe tine si pe copii tai si Ingerii Lui sa te ajute sa iti indeplinesti dorintele!

    Cu mult drag,
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  9. Da-mi un sms pe 0743935174 in apropierea taberei a sa vedem cum facem sa fie ok pentru tine venirea in tabara.
    Te imbratisez cu drag
    Crina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet!

      Dumnezeu sa te binecuvanteze si Ingerii Lui sa te calauzeasca pe drumul tau!

      Ștergere
  10. Ne vedem in tabara... unde vin cu Daria... Pana atunci spor in tot ce e frumos sub soare !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca ar fi bine sa elinati intermediarii ca sa scada preturile. Sint multi cei care trag foloase mai mari de pe urma a ceea ce faci tu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa nu mai fie intermediari ar trebui sa se ocupe de asta cineva benvol insa pana acum doar Lacrimioara Morar si Delia Giurgea din Timisoara au facut asta si pentru alte orase putem face la fel insa asta inseamna timp alocat de cineva pentru inscrieri, cautat sala, promovarea cursului...
      Pana anul acesta inclusiv in februarie m-am implicat eu in organizare in mare parte insa am adus pe lume 4 copii care au nevoie de mama, si daca mai scriu si traduc materiale si vad pacienti si raspund la tone de mesaje atunci cineva e nevoie sa faca posibile aceste cursuri...

      Ștergere
  12. Am avut sansa sa particip la Iasi la o conferinta de-a ta Crina, si de atunci in viata mea nu mai este nimic la fel ca inainte. Oamenii se plang ca nu au bani, insa isi cheltuiesc banii pe lucruri fara valoare. Si eu sunt pensionara si am facut un efort financiar pentru a participa,insa pe termen lung stiu ca am facut economoia vietii mele. Ma rog la ingeri sa te pazeasca pentru ca prin ceea ce faci salvezi atatea vieti.....
    O seara frumoasa, suflet minunat! (totusi eu cred ca ai venit din cer).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Vio, am venit din Cer la fel ca Noi toti, ca Tine, ca Fiecare Suflet Minunat din Fiecare OM
      Multumesc ca Existi si multumesc de gandurile si cuvintele frumoase!

      Ștergere
  13. Care este procedura daca vreau sa vin pe cont propriu si sa platesc personal la fata locului?

    RăspundețiȘtergere
  14. Vorbind acum cu mine iti spun ca se poate si ca este nevoie sa vorbesti cu Genoveva sa te inscrie ca ea stie daca si cate locuri sunt inca libere in sala pe care o avem la dispozitie in fiecare tabara de la Transylvanian Inn

    RăspundețiȘtergere
  15. Atunci cand iti doresti foarte mult sa ajungi, Dumnezeu si Ingerii te ajuta sa ti se implineasca dorinta. Pe mine si pe altii ne-a ajutat si am ajuns in tabara din iulie si asta ne-a schimbat viata. Ca sa va convingeti, daca mai este nevoie, cititi materialul de mai jos:

    http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/07/am-fost-pierduta-si-m-am-regasit-am.html

    Dumnezeu sa dea sanatate acestor Ingeri intrupati care fac posibile minunile pe pamant!

    Toata dragostea mea, draga mea Crina si ma rog pentru sanatatea ta si a copiilor tai minunati!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc Alina si ma bucur ca ai regasit in tine puterea de vindecare si starea ta naturala care este Sanatatea !
    Va imbratisam cu drag, pe tine si pe minunatele tale fetite !

    RăspundețiȘtergere
  17. Stimate Dr. Crina! Am vazut anuntul despre cursul Noua Medicina Germanica ( Dr R.Hamer ) pe site-ul d-voastra. Pot sa va intreb daca d-voastra sunteti cea care predati aceste cursuri si unde ati invatat cea ce stiti legat de aceasta tema?
    Cu stima.
    Annamaria

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Annamaria, legat de cursul de NMG am fost la cursul lui Pilhar unde am primit un certificat semnat de Hamer ca putem da mai departe aceste informatii aflate la curs. Helmut Pilhar este elevul doctorului Hamer, a tinut in Romania multiple cursuri la care am fost si eu. Insa inainte de acesta am tradus carti ale lui din care mi-am explicat cum a fost posibil sa ma vindec de cancer de doua ori fara sa fie miracol divin, si mi-a raspuns la ceea ce facultatea de medicina nu mi-a raspuns prin expertiza profesorilor ei care imi sunt foarte dragi si de la care am invatat enorm despre om, sanatate si viata insa care netrecand ei insisi prin boli grave nu puteau vorbi decat din protocoale si statistici, in schimb eu am trecut si prin leucemie cronica apoi o faza acuta in care era cat pe ce sa mor si printr-un adenoicarcinom rectosigmoidian cu meta ganglioni peste tot, oase ca un pom de craciun cu globulete peste tot, si hepatice atat de mari ca abia respiram... si ocluzie intestinala. Am iesit de acolo intelegand cumva fara sa stiu de CT cu imaginile de care vb Hamer si am aflat apoi ca ce le ziceam oamenilor din experienta proprie o zice si el cu argumente de CT... Am ales sa introduc asta in cursul de Autovindecare si Autocontrol pe care incepusem sa il tin la insistentele prietenilor... Despre Dr Hamer si alti minunati doctori si terapiile pe care le-am testat pe mine si pe familia mea de cand sunt medici si dinainte am vorbit la cursuri si prieteni de ani de zile pana mi-au propus sa tin un curs organizat in care sa poata sa trimita oameni si apoi lumea a vrut sa tinem tabere, iar cumva m-am tot rugat sa vad ce vrea Dumnezeu de la viata mea si asta fac acum. Cativa din prietenii Dr Hamer imi dau cartile acreditate de Hamer sa le traduc in romana cele mai de actualitate pentru romani si inca alte proiecte in care lumea se implica fiindca cine a experimentat pe sine asta vrea sa dea mai departe, sa inspire pe altii, avem multe cazuri de pacienti care s-au vindecat si pe care le-am filmat cu analize si e cineva care se ocupa de asta...
    Sper sa fie ce asteptai ca raspuns insa sunt si altii care tin cursuri si indiferent la cine alegi sa mergi, ti-as recomanda sa mergi, eu recomand si altora sa faca aceste cursuri insa cu cei care vin cat mai direct de la Hamer...
    Curan aduc in tara un tip care e cel mai bun in citit CT dupa parerea lui Dr Hamer si prieten cu el... !!!
    Sa ai o viata minunata si sanatoasa in continuare !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,Crina!As dori sa stiu si eu cat costa o consultatie ,pentru ca as vrea sa ajung neaparat ,deoarece a o boala autoimuna si nu ma descurc cu rezolvarea conflictului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Daniela, deocamdata nu mai tin consultatii decat cursuri unde se pot pune orice fel de intrebari si invata sa rezolvam conflicte ...

      Ștergere
    2. Am inteles!Imi puteti explica va rog,cam cat costa curusurile per total in acele zile in care veniti la Bucuresti?350 DE RON este pretul doar pentru sambata si duminica ??

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.