Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 23 septembrie 2012

Microdronele - minuscule vehicule aeriene comandate de la distanta. AI PLASA DE TANTARI ACASA ?


Este aceasta un tantar ...? NU! Aceasta este o "DRONE SPY INSECT" deja in productie. Aceasta poate fi controlata de la mare distanta si este echipata cu un aparat de fotografiat, microfon si poate ateriza pe tine, poate folosi acul pentru a lua o mostra de ADN, durerea simtita fiind cea a unei intepaturi de tantar. Sau poate injecta un micro-dispozitiv de urmarire RFID sub piele. Sau poate ateriza pe tine iar tu il vei lua in casa ta sau poate zbura printr-o fereastra.
New York Times
”Microdronele” reprezinta cea mai importanta inovatie din domeniul militar realizata in ultimii ani.
Aceasta ... a fost odata science fiction.

Is this a mosquito…? NO! This is an "INSECT SPY DRONE" already in production. It can be controlled from a great distance and is equipped with a camera, microphone and can land on you, and use it's needle to take a DNA sample with the pain of a mosquito bite. Or it can inject a micro RFID tracking device under your skin. It can land on you, and you take it in your home or it can fly through a window.
The New York Times
War Evolves With Drones, Some Tiny as Bugs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.