Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 23 septembrie 2012

Omul din Oglinda


Pentru cei care nu intelegeti engleza o sa va povestesc in cateva cuvinte continutul piesei pe care Michael, prin Ingerul din el o canta.

Este vorba despre a avea ochii deschisi cu adevarat si a vedea in jur suferinta si mizeria celor mai putin binecuvantati de soarta decat noi si a nu ramane indiferenti la asta.
Pentru a vedea cu ce putem contribui ca lumii sa ii fie mai bine si Planeta Albastra sa fie un loc mai bun pentru toti avem intai de privit in oglinda la cine suntem si la felul in care realitatea de moment este asa si datorita ignorantei noastre... iar daca nu ne place atunci putem incepe sa schimbam ceva in noi pentru ca si in afara sa fie posibila schimbarea

Multumesc tuturor celor care au curajul de a privi cu adevarat in oglinda si a vedea CINE SUNT si a putea SCHIMBA CLIPA DE CLIPA realitatea care nu ii mai satisface cu una care sa controbuie ca toti sa crestem frumos impreuna si Mama Terra, Gaia sa fie un loc mai primitor si mai plin de fericire pentru toti...

Va iubesc si va multumesc ca existati!
Dr Crina, un Om printre Oameni, Nemuritoare printre Nemuritori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.