Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 30 noiembrie 2011

Despre trecut si viitor ne vorbesc alunitele

Despre trecut si viitor ne vorbesc alunitele A avea si a pastra un talent este bine, dar a dezvolta talentul, este si mai bine. Mai greu decat aceste doua lucruri este a descoperi acel talent. Oricat de bine nu ai invata la scoala, oricare nu ar fi notele tale la matematica, fizica sau chimie, ma indoiesc ca toate acestea la un loc iti pot arata drumul vietii tale. Exista modalitati de a calcula traseul vietii unui om utilizand astrologiea, numerologiea. Putem duce aceste calcule pana la nivel celular. Cu toate acestea, trebuie sa va spun ca ceea ce reprezinta harta vietii noastre sta chiar la suprafata, pe propria noastra piele, un fel de stele calauzitoare – alunitele. Pielea corpului nostru reprezinta ca si cum o harta, un pasaport, iar diferitele zone ale corpului reprezinta diferite file din acest pasaport. Alunitele sunt pozitionate pe aceste file ca si cum ar fi niste mici semne, stampile, insemnari. Aruncand in mod calificat o privire in acest ,,pasaport,, putem afla multe lucruri interesante despre cel care se ascunde dincolo de piele.
Pozitionarea alunitelor pe corpul barbatului sau femeei ne poate vorbi destul de amanuntit despre natura omului. Locul in care sunt plasate acestea, forma si marimea lor sunt indicii de caracter, dar si semne ale destinului persoanei respective. Exista o stiinta intreaga care se ocupa de studiul lor si care se numeste “morfoscopie”. Semnificatia alunitelor difera de la fete la baieti. In general, la fete, alunitele de bun augur sunt plasate pe stanga, iar la baieti pe partea dreapta a corpului. Chinezii si ei cred că aluniţele pot fi faste ori nefaste, în funcţie de locul unde sunt poziţionate, culoarea pe care o au şi cât de mari par în raport cu corpul nostru. Aluniţa poate fi o mică pată neagră pe laba piciorului, semnificând ocazii de a călători, sau un punctişor roşu-închis pe mână, adeseori interpretat ca indicator al unui anumit tip de abilitate sau noroc, asociat mâinilor. Aluniţele de pe spate denotă o anumită povară pe care trebuie să o îndurăm, iar cele de pe partea anterioară a corpului sunt considerate aducătoare de noroc. Nu exista oameni fara alunite, macar o singura alunita undeva pe suprafata corpului fiecare o are. Alunitele nu sunt pur si simplu niste semne pe corp, acestea reprezinta adevarate pecete ale soartei si destinului. Trebuie dor sa inveti a le citi si intelege semnificatia. Unii oameni spun că aluniţele de pe corpul nostru sunt, în realitate, însemne secrete, rămase din vieţile noastre anterioare, simboluri ale unei fapte karmice trecute, fie ea bună sau rea, sortită să fie plătită în această viaţă. Alţii afirmă că aluniţele reprezintă mesaje ale norocului şi ghinionului ce reflectă nişte puncte de cotitură din viaţa noastră. Fiecare aluniţă vizibilă de pe corpul nostru ascunde un înţeles ori ilustrează un anumit obstacol secret sau ajutorul neaşteptat din partea altcuiva.
În unele tradiţii, mesajele aluniţelor erau atât de semnificative, încât puteau fi interpretate drept nefaste pentru neam sau puteau aduce un mare respect acelui membru al familiei ce purta o aluniţă cu conotaţii pozitive. Desigur, în multe culturi se crede că puterea aluniţei este cu atât mai mare, cu cât este mai mare şi mai proeminentă aluniţa. O altă credinţă foarte răspândită este aceea că aluniţele de culoare deschisă aduc mai mult noroc. Iată considerentele generale ale chinezilor despre aluniţele corporale.
Pana ce stiinta moderna a inceput sa se intereseze in mod serios de alunite, acestea erau tratate cu mult respect in ezoterism si ocultismul timpurilor foarte indepartate. Vrajitorii, vindecatorii, regii si robii incercau sa descifreze tainele ascunse in spatele alunitelor. Cu unele alunite ne nastem, altele apar si dispar in cursul vietii. Care e semnificatia lor, ce vor ele sa spuna, ce ne arata, despre ce ne vorbesc, fiindca daca totusi ne nastem cu ele sau le dobandim pe drumul vietii inseamna ca acestea nu sunt intamplatoare. Desigur ca aparitia sau disparitia anumitor alunite au o cauza fiziologica, dar aceasta cauza fiziologica este trezita la viata de o alta, poate psihologica, energetica sau spirituala. Nimic nu este intamplator, totul este interconectat si interdependent, depinde doar de unde incepem noi sa vedem acest lant al interconecsiunii si interdependentii a cauzelor si efectelor.
Alunitele au o importanta deosebita pentru fiecare dintre noi, la fel ca si liniile din palma sau amprentele digitale. Daca luam in consideratie faptul ca alunitele sau petele inascute pot sa apara, pot sa creasca si pot sa dispara atunci semnificatia lor devine si mai mare. Toate acestea se petrec neintamplator. Aparitia unei alunite sau disparitia ei ne vorbeste despre faptele noastre atat subiective cat si obiective, despre trairile noastre, atitudini, inclinatii, abilitati, deprinderi, placeri…la fel si in cazul parului carunt, lineilor din palma, ridurilor de pe frunte… Putem incerca de a urmari pe durata vietii unui om tot ce se petrece cu el din perspectiva alunitelor care apar si care dispar. Aceasta observare sunt convins ca ar aduce multe explicatii din procesul cauza –efect al omului observat.
In diferite popoare exista diferite moduri de interpretare a alunitelor insa cu toate acestea diferentele nu sunt foarte mari. Putem spune ca la diferite popoare difera doar valoarea care i se atribuie unei alunite sau alteia. In aceasta directie intr-adevar exista mici diferente. In unele popoare se considera o anumita alunita foarte importanta in alte popoare aceiasi alunita nu este catalogata ca fiind importanta, dar ca interpretare si semnificatie aici nu exista mari diferente.
Interesant este faptul ca in cele mai diferite popoare atat valoarea alunitelor cat si semnificatia lor coincid, atunci cand merge vorba despre fata omului. Toate alunitele pozitionate pe fata au aceiasi valoare si semnificatie interpretativa cam la toate popoarele. In general putem spune ca aproape in toate popoarele, alunitelor de pe fata li sa acordat o atentie deosebita (deoarece sunt usor de observat, sunt la vedere). Din acest motiv numai pe fata existe peste o suta de zone cu ajutorul carora se studieaza si interpreteaza alunitele. 
Au existat si exista o multime de dovezi legate de asa numitele - alunite norocoase. S-a observat de-a lungul timpului ca oamenii care au o anumita alunita undeva pe fata sau pe restul corpului au trait o anumita viata, au avut un anumit destin, au castigat anumite lucruri…Din acest motiv si astazi exista tendinta ca sa ne desenam in mod special cate o, alunita undeva pe fata, sau pe corp ca sa semanam cu cineva si sa atragem norocul asupra noastra, sau un anumit destin.
Exista insa si oameni care in mod intentionat cauta sa inlature anumite pete inascute sau alunite de pe corp, ca sa indeparteze anumite efecte ale destinului. Acest lucru poate fi facut numai in cazurile extreme, deoarece o astfel de interventie poate schimba viata nu numai in bine, dar si in rau daca nu cunoastem intreaga informatie. Eu personal nu recomand nimanui sa indeparteze alunitele de pe corp, ( insa daca totusi aveti alunite sau pete care isi modifica marimea, forma sau culoarea, in aceasta situatie este recomandabil sa va adresati medicului de specialitate cat mai repede) nu recomand sa va adresati la spcialistiii care va indeamna sa inlaturati de pe corp anumite alunite doar din motive ca si cum estetice. Mai bine ascultati-va pe voi insiva si astfel este posibil sa evitati fapte negandite si consecinte neplacute, astfel puteti chiar sa corectati unele lucruri din ceea ce noi numim – karma.
Desigur, oamenii sunt inclinati sa vada in alunite, pete inascute, ceva tainic si mistic chiar. Pana in prezent nu este foarte clar de ce apar acestea, intr-o forma atat de variata, pe diferite zone ale corpului sau fetei. De exemplu, petele sau alunitele in forma de continente, insule, lacuri, mari, pot sa ne vorbeasca despre o calatorie indepartata, dar insemnatatea karmica poate fi cu totul deosebita. Acest lucru va depinde de faptele pe care le facem, de gandurile pe care ni le permitem sa le avem…Exista pete care simbolizeaza – apararea, protectia. Aceste de regula nu isi modifica contururile, felul in care se prezinta si nici semnificatia. Inlaturand de pe corp o astfel de pata, nu stii inca de ce protectie te-ai lipsit prin aceasta fapta. Acum nu vei mai avea aceasta pata inascuta sau dobandita, dar odata cu asta nu vei mai avea nici protectia pe care o aveai pana acum, iar asta poate chiar iti va scurta mult viata.
Iata cateva semnificatii ale alunitelor:
Alunita pe frunte. Detinatorul acestei alunite poate deveni un mare om de stat, un mare politician, reformator, politician intelept, diplomat. O astfel de alunita, pozitionata sprancenei drepte o avea cheazul Alexandru Mensicov – contemporanul si prietenul lui Petru I. Acesti oameni au un potential energetic grandios, dar pentru ei important este sa nu ,,sara calul,, si sa nu-si consume energiile pe maruntisuri.
O pata inascuta pe frunte o avea si Gorbaciov M, care pe langa asta era si chel si am vazut cu totii cine a fost, ce rol a avut, si unde a ajuns.

      

Din timpurile cele mai indepartate oamenii se temeau de ai lasa sa ajunga la putere pe cei cu chelie, deoarece cunosteau ca acestea sunt mari reformatori, iar reformele aduse de ei nu totdeauna sunt placute, dar asta nu inseamna ca sunt rele. (Nu tot ce ne place, este si bun si nu tot ce nu ne place este obligatoriu si rau.) Tocmai din acest motiv a fost ucis Iulius Cezar cand acesta incepea sa cheliasca si tot odata avea o ascensiune puternica catre pozitia cea mai inalta in stat. Rusii totdeauna s-au temut sa lase la putere pe cineva cu chelie si cu toate acestea V. Lenin a ajuns la pupitru puterii. Era si el un reformator cu chelie. Lenin a pus bazele comunismului iar apoi dupa 70 de ani vine Gorbaciov si desfiinteaza comunismul, considerat pana atunci ca fiind cea mai buna forma de guvernare.Va mai prezint aici inca doua poze, dar ce au acestea doi oameni in comun, descoperiti singuri. Eu nu comentez.


        

Alunita plasata exact intre sprancene ne arata un om care in anumite conditii psihofiziologice sau psihomentale poate prevesti viitorul. O astfel de alunita detin zeitatile in cultura hindusa. Toate statuile intalnite in manastirile si lacasurile sfinte ale hindusilor detin cate o alunita intre sprancene. Oamenii care se nasc cu o astfel de alunita sunt considerati niste fericiti, printre restul muritorilor. Se considera ca locul dintre sprincene este zona celui de-al ,,treilea ochi,, ochiul lui Shiva. Detinatorul unei astfel de alunite a reusit in viata anterioara sa-si inbunatateasca cu mult propria karma in comparatie cu restul oamenilor, anume prin capacitatea lui de a prevedea anumite efecte legate de anumite actiuni. In viata actuala capacitatea de a cunoaste viitorul nu a disparut cu totul, ci se afla intr-o stare latenta si oricand in anumite conditii se poate reactiva.
Alunita din frunte ce este pozitionata sus, acolo unde in mod normal incepe sa creasca parul, ne arata un om cu niste capacitati organizatorice deosebite.
       MM - Alunita care a scos din minti foarte multi barbati.Alunita pe obrazul stang si sub ochi, ne vorbeste despre bunatate si incredere. Aceasta alunita ne arata o provenenta nobila si inclinatia catre autojertfire, autosacrificare.

Alunita pe mandibula – reprezinta ştampila oamenilor hotarati, care sunt capabili intreaga viata sa o dedice luptei pentru o idee. O astfel de alunita pe partea dreapta o detinea marele erou albanez Scanderbeg care a trait la inceputul secolului XV (1405 — 17.1.1468). Omul care are o astfel de alunita pe langa toate, mai este si un orator neintrecut.
Alunita pozitionata pe cap si ascunsa de podoaba capilara. Un astfel de cadou de la Natura primesc numai oamenii ganditori, filosofi, oameni de stiinta, oameni inzestrati cu o gandire netraditionala. Modul lor de a gandi si de a vedea lucrurile uneori le poate complica viata, dar in acelsi timp sunt oameni care aduc noul si deschid orizonturi nebanuite ale tendintelor noastre de mai tarziu. Sunt oameni care traiesc mai mult in viitor, sunt cu mult inaintea multimii si din acest motiv nu sunt usor de inteles si de acceptat, pentru omul obisnuit, mai ales pentru acei oameni care sunt in coada evolutiei. Nu are importanta unde este pozitionata alunita, in ce zona a capului. Important ca ea sa fie ascunsa de podoaba capilara. 
In acelasi timp o astfel de alunita ne vorbeste si despre caracterul mistic si ascuns al posesorului. Se considera ca un astfel de om intr-o viata anterioara a putut sa omoare pe cineva cu foarte multa usurinta, sau a savarsit o alta oarecare fapta de care mai tarziu s-a cait si a gandit mult asupra aceea ce a facut. Astfel acesta si-a dezvoltat introversia, capacitatea de scufundare in propriul microcosm.
Alunita pozitionata pe tampla dreapta ne arata un om cu o intuitie foarte dezvoltata. Acesta detine darul premonitiei, are o individualitate aprinsa, stralucitoare. In trecut se considera ca o astfel de alunita trebuie ascunsa de privirile oamenilor.
Alunita pozitionata pe ureche. Posesorul unei astfel de alunite de regula este peste masura de laudaros. Aceasta calitate la ei functioneaza ca o masura de autoaparare. Acesti oameni nu isi tin propriul cuvant, incalca promisiunile, sunt in stare sa minta si sa fure. Daca alunita este pe ureche dar este ascunsa privirii acest lucru ne spune despre posibilitatea ca posesorul ei sa aiba sau sa dobandeasca in viitor diferite afectiuni, destul de grave ale sistemului nervos.
Alunita pe limba. Oamenii cu o astfel de pecete rara sunt cunoscuti ca mari vorbareti, vorbesc mult si de cele mai multe ori fara rost si mai deloc nu sunt in stare sa asculte pe cineva. Acesti oameni se deosebesc de altii prin anumita lipsa de control al comportamentelor, inclusiv si cel verbal, injura mult, nu isi cenzureaza vorbele aproape deloc si din aceasta cauza isi atrag mari suferinte si blamul celorlalti. Femeile cu o astfel de alunita in trecut erau considerate vrajitoare, fara drept de apel, fara drept de aparare.
Alunita pe gat. Daca detinatorul acesteia este un barbat atunci alunita ne arata un om cu un nivel intelectual si spiritual foarte bine dezvoltat, dar caruia ii este foarte greu de a-si realiza intreg potentialul in aceasta perioada de timp. De regula, de ideile acestora se folosesc alti oameni multi mai sireti, pragmatici si vicleni. Femeia detinatoare a unei alunite pe gat poate fi una foarte schimbatoare. O astfel de femeie de cele mai multe ori repeta soarta mamei sale. De exemplu, daca mama ei a avut doua casatorii, atunci in mod aproape sigur si posesoarea acestei alunite va avea doua casatorii. Acest lucru se refera si la numarul de copii si alte evenimente din viata care vor semana foarte mult cu evenimentele din viata mamei. Daca posesorul unei astfel de alunite este un copil, atunci acesta este iubit de catre toti, este in centrul atentiei, toate privirile sunt indreptate catre el. De regula acestea sunt niste copii care ,,iti fura ochiul,,
Alunita pe umar. Aceasta alunita sau pata inascuta este un semn direct al Karmei. Acesti oameni ca si cum sunt plini de probleme pe care nu le-au rezolvat in trecut. Ei vin cu un bagaj mare de restante pe care va trebui sa le rezolve in viata asta. Sunt niste oameni puternici, au o personalitate puternica, dar mereu nu le ajunge curajul, indrazneala, hotararea. Acestor oameni le este foarte greu sa recunoasca autoritatile, sa se supuna, au tendinta sa vorbeasca si sa se comporte ca de la egal la egal chiar si cu Zeul si asta le aduce multe probleme. De regula acumuleaza o multime de probleme si tensiuni in relatie cu proprii copii si din acest motiv raman singuri la batranete. In trecut femeile care inselau sotii, sau complotau impotriva regelui…erau pecetluite cu ferul incins pana la rosu, anume pe umar. In Franta de exemplu acestora li se aplica o pecete sub forma unei flori de lalea pe umar, cu ferul incins.
Alunita pe piept. In trecut aceasta pozitionare a alunitei sau a unei pete inascute era considerata un semn rau sau periculos. Daca alunita este pozitionata pe stanga, iar posesorul este o femee, atunci aceasta va deveni victima unei iubiri nefericite. Daca alunita este pe dreapta, atunci interpretarea este cu totul alta si ne arata o persoana care va deveni sau este deja o sotie credincioasa si o mama foarte buna. O astfel de femeie isi urmeaza barbatul si la bine si la rau, si la bogatie si la saracie. Este greu sa cuceresti o astfel de femee, dar daca ai reusit acest lucru atunci toata viata vei avea o prietena, sotie si partenera adevarata, capabila sa dea totul pentru sotul si copii ei. Daca alunita ii apartine unui barbat aceasta ne arata un om cu intentii curate si sincere in directia iubirii fata de oameni. Alunitele de pe sfarcuri, atat la barbati cat si femei inca din vechime se straduiau sa le indeparteze sau sa le ascunda privirilor, deoarece acestea prevestesc imbolnaviri grave si accidente nefericite. (V-ati pus vre-o data intrebarea; De ce barbatii atunci cand sunt priviti, sau surprinsi de o femee acestea isi ascund imediat cu palmele organul sexual, iar in aceleasi conditii femeile isi ascund sfarcurile? ) Pentru ca forma, marimea, culoarea, pielea, alunitele din aceste, alte detalii si amanunte, pot spune despre acel barbat sau femee mai mult decat pot ei insasi vre-o data sa spuna despre ei. In aceste zone se ascund informatii extrem de intime, secrete, profunde, care nu prea doresti sa le stie si altii, asta in cazul cand ceilalti stiu a recunoaste acele informatii. In trecut aproape tot omul stia sa vada ce ,,scrie,, in aceste zone ale corpului.
Alunita pe obraz. La barbati aceasta vorbeste inainte de toate despre un caracter viu, luptator, unicitate daca este pozitionata pe obrazul stang. O astfel de alunita este practic imposibil sa n-o observi. Femeile cu alunita pe obraz se bucura de multa atentie a sexului opus mai mult si mai des decat oricare alta femee. Alunita de pe obrazul stang ne vorbeste despre un talent deosebit, care se manifesta inca din copilarie. Acesta poate fi un talent catre arta, pictura, literatura, muzica… Astfel de oameni detin o memorie fenomenala si o capacitate de comunicare deosebita. O astfel de alunita o avea si Merlin Monro. Cred ca nu mai trebuie sa amintesc aici cati barbati a buloversat aceasta impreuna cu si datorita alunitei sale.
Alunita de pe pleoapa – elementul distinctiv a unui astfel de om este suprematia sentimentelor asupra ratiunii. De regula acestea sunt niste persoane extrem de visatoare, capabile sa-si modifice unghiurile de vedere, sentimentele si convingerile de cateva ori in decursul unei singure zile. 
Alunita deasupra buzei superioare. La femei daca este pozitionata pe dreapta intotdeauna vorbeste despre viclenie, despre cruzimea purtatoarei alunitei. Aceasta pecete de regula ii apartine unei femei frumoase, perfide, alunecoasa, inselatoare, iubitoare de sex si distractie, aventura si intrigi ceea ce ii permite proprietarei acestei alunite sa faca o cariera destul de buna si sa atinga succesul.
Alunita pe nas – vorbeste despre un caracter usor, flexibil si despre prezenta simtului umorului foarte bine dezvoltat. La femei aceiasi alunita este semnul prostiei, gandirii suprficiale, lipsei de profunzime.
Alunita la baza nasului pe obraz - ne arata spre o persoana care ii place sa dea tot felul de sfaturi, de regula utile si folositoare. Astfel de oameni stiu sa-si tina limba dupa dinti, stiu sa pastreze secretele si te pot ajuta in situatiile cele mai grele. Cea mai buna profesie pentru astfel de oamenii este cea de avocat. Acesti oameni pot ,,vorbi,, cu stelele, pot face minuni, pot interpreta visele si nu numai. O astfel de alunita o avea si marele Paracelsius
Alunita pe barbie – inzestreaza posesorul cu o vointa de fier si o capacitate extrem de puternica de a finaliza orice lucru inceput. Alunita pe barbiea unui barbat, daca este pozitionata pe dreapta ne vorbeste despre unilateralitate, mandrie, egoism. Pozitionata pe stanga ne arata un om orientat catre scop cu o dorinta puternica de a merge inainte spre autocunoastere si autodezvoltare. La femei dinpotriva, o alunita pe barbie pozitionata pe dreapta reprezinta un semn pozitiv, fericit, ce ii confera acestea incredere in propriile forte, optimism si marinimie. O astfel de femee totdeauna se va diferentia prin capacitatea de a asculta, intelepciune si tact.
Alunita pe spate, este semnul cerintelor ridicate fata de sine si fata de cei din jur. In trecut se considera ca o astfel de alunita creaza un anumit drum in viata care va aduce cu sine tradarea din partea celor apropiati dar nu numai. Se considera ca oamenii care au o alunita pe spate foarte des sunt tradati si vanduti de cei mai diferiti oameni, onclusiv de cei dragi. Nu este exclus ca posesorul unei astfel de alunite in viata anterioara sa fi fost chiar omorat pe la spate de catre cineva apropiat, din acest motiv si astazi acestea inconstient nu au prea multa incredere in oameni si sunt mereu atenti.
Alunita pe brat. Alunitele pozitionate pe partea interioara a incheeturilor ne arata un semn al oamenilor usor de suparat si de jignit, sunt firi sensibile. Daca in aceste zone se gasesc doua sau mai multe alunite asta ne vorbeste despre niste oameni extrem de sensibili, chiar despre firi uneori extrasenzoriale la orice forma de agresivitate, duritate, neatentie si lipsa de tact. Ca si cum iti citesc gandurile astfel ca stiu exact daca nu ii accepti sau nu ii placi. Femeea cu alunita pe brat de regula este foarte fericita in casatorie. Daca alunita este pozitionata pe partea exterioara a bratului atunici o astfel de sotie ii ofera sotului iubit un maximum de confort. Barbatul cu alunita pe bratul drept detine o energetica bine dezvoltata. Acesta nu este obligatoriu sa fie fizic puternic, sa aiba muschi lucrati deoarece lucrurile si oamenii si fara asta ii se supun vointei lui. Astfel de barbati privesc lumea si viata in mod optimist, sunt capabili sa castige bani si resurse, astfel incat devin foarte independenti. Doua alunite pe bratul drept este semn de fidelitate si loialitate.
Alunitele din jurul cotului reprezinta stampile ale inadaptibilitatii la viata oamenilor. In general fata de alunitele din jurul cotului si a genunchiului trebuie sa fim foarte atenti, pentru a nu le agata, traumatiza sau zgaraia. Aceste alunite atrag asupra lor energiile negative din mediul incunjurator. Aceste energii pot fi manifestate in forma de emotii negative, ganduri, atitudini ale oamenilor din jur, suparari si vorbe negre. Cel mai interesant este ca oamenii care detin astfel de semne nu sunt capabili sa transmita altor oameni energii negative. Acestea totul preiau asupra lor si devin un fel de burete care absoarbe energiile daunatoare din jur. Din acest motiv acesti oameni usor pot fi agresati, brutalizati, talhariti, pacaliti…Acestora foarte des li se intampla astfel de lucruri care pentru un oarecare alt om se pot intampla maximum odata sau de doua ori in toata viata.
Alunite pe partea exterioara a degetelor. Daca o astfel de ştampila se gaseste pe degetul inelar la maina dreapta, la baza degetului – omul va fi dezamagit in viata lui intima si personala. Un astfel de om trebuie sa fie foarte atent cu cine merge la starea civila, iar daca deja a fost pe acolo atunci e bine sa acopere acea alunita cu veregheta si sa o poarte permanent fara a o scoate de pe deget. Celor care inca nu sunt casatoriti li se recomanda sa poarte pe degetul inelar un oarecare inel pentru a acoperi alunita si pentru a nu ramane singuri. Oamenii cu alunite pe deget sunt influentati de ceea ce numim ,,deochi,, adica de influenta negativa a energeticii gandurilor si sentimentelor altora. De regula acestea sunt foarte iscusiti in croitorie, tricotare…Iluzionistii si scamatorii de regula poseda cate o astfel de alunita. O astfel de ştampila detine si David Kotkin (David Copperfield) Pe langa asta exista credinta ca banii pur si simplu se ,,lipesc,, de oamenii cu alunite pe degete. In anumite popoare exista credinta ca oamenii ce au alunite pe degete pot deveni hoti extrem de buni.
Alunite in palma. Alunite pozitionate in palma se intalnesc foarte si foarte rar. Omul care detine o astfel de ştampila in palma este capabil printr-un efort de vointa sau nazuinta sa modifice intreaga viata nu numai a lui ci si al altora. Acesta poate cu un anumit efort sa-si canalizeze toate energiile si capacitatile in directia autodezvoltarii si a depasirii de obstacole. Oamenii cu alunite in palma de cele mai multe ori duc un mod de viata ascet, izolat, particular, respingand tot ce este comun si general acceptat.
Alunite pe picior. (Zona femurala) Un astfel de om atunci cand face ceva important, de cele mai multe ori se abate de la ideea principala si se indreapta catre lucruri secundare si neimportante. Acesti oameni au cele mai trasnite vise cu cele mai neobisnuite scenarii. Chiar si visele din timpul noptii sunt la fel de trasnite. Acest lucru poate reprezenta influenta unei karme complicate si grele. Detinatorii unor astfel de alunite trebuie sa invete sa-si dozeze efortul, sa recunoasca semnele oboselii si la cel mai mic semn sa ofere odihna si relaxare corpului. Pentru acestea este extrem de benefica familiarizarea cu artele si comunicarea cu natura. Uneori acesti oameni sunt capabili sa arunce o fraza, care mai tarziu sa se realizeze cu o fidelitate incredibila, astfel incat ii va speria chiar si pe ei. Daca un astfel de om se va tine departe de stiintele si practicile oculte, atunci acesta poate sa devina un chirurg remarcabil, profesor sau slujitor al bisericii.
Alunita pe genunchi se intalnesc la oamenii extrem de nerabdatori. Daca acest semn este prezent pe ambii genunchi atunci nerabdarea se ambplifica de cateva ori. Acesti oameni merg repede, totdeauna sunt grabiti chiar si atunci cand sunt la o simpla plimbare prin parc cu iubita. Odata incepand un lucru acestea ca si cum deja il vad terminat si deaceia nu sunt deloc atenti la procesul de indeplinire a sarcinilor. Din acest motiv comit o multime de greseli astfel incat ajung la cu totul alt rezultat. Daca alaturi de acesta va fi un partener atent la detalii, rabdator, ganditor, atunci din colaborarea acestora vor rezulta lucruri exceptionale. Este posibil ca in viata anterioara un astfel de om a trait intr-o frica permanenta, era nevoit mereu sa se ascunda, sa se fereasca de ceva, era permanent urmarit, prigonit, cautat… si astazi aceast comportament se manifesta doar ca acum motivatia este oarecum alta. Daca un astfel de om, detinator de alunita la genunchi va reusi sa se ridice deasupra problemelor cotidiene, sa invinga propriile frici si neajunsuri, daca in mod constient va efectua o evolutie intelectuala si isi va pune in fata scopuri realiste, atunci cu siguranta va deveni o personalitate remarcabila.
Alunite pe picior (zona tibiei) Un astfel de om ce detine o alunita in aceasta zona este foarte iute de picior. Om fara astampar, permanent doreste sa plece pe undeva de parca ar avea drumomanie. Acesta permanent vrea ceva sa cucereasca in sensul direct si indirect al frazei. Printre ei se gasesc multi alpinisti, cataratori, sportivi, artisti de circ si dansatori iscusiti.
Alunite pe talpi. Pe talpa picoirului se raspandesc o multime de puncte biologice active si energetice extrem de importante. O alunita in talpa poate sa ne vorbeasca despre vitalitatea omului, rezistenta lui sau despre calitatile anumitui organ care se proiecteaza in acea zona in care se afla alunita. O alunita in talpa este capabila sa atraga energia care incalzeste omul. In trecut dar si in prezent in unele culturi exista chiar o o forma de ghicit in laba piciorului. Aceasta metoda ca si diagnosticarea dupa limba pacientului au fost deja argumentate si sustinute stiintific. Alunitele dar si liniile din laba piciorului stang vorbesc despre trecutul omului. Liniile si alunitile din laba piciorului drept vorbesc despre prezent si viitor.Specialistul in fizionomii Mihai Bratu a analizat pentru revista Click! semnificatia alunitelor cu care sunt ,,dotate” de la natura vedetele noastre. 

Iata ce ne comunica specialistul.
Lili Sandu, nehotarata in dragoste
Alunita de pe spate arata ca Lili este o persoana puternica, cel putin asa apare in ochii anturajului. Isi tine in frau de multe ori pornirile nervoase sau exaltarile de orice natura. De multe ori, pozeaza intr-o persoana fericita, cand, in realitate, ea trece prin multe momente de melancolie, caci sufera din cauza nehotararii in dragoste. Va avea numai de castigat daca se apropie de o persoana sentimentala, cu mai putine fite!
Adrian Mutu, un sentimental prin excelenta
Fotbalistul Fiorentinei are o alunita pozitionata langa nas si alta in partea stanga a fruntii. Asta denota ca este un sentimental prin excelenta, chiar daca acest lucru nu este asa de vizibil. El isi doreste stabilitate in viata, in ciuda faptului ca, inainte de a o cunoaste pe Consuelo, nu a dovedit acest lucru. Acum ca are o sotie si un camin fericit, este foarte multumit de sine si se canalizeaza pe latura profesionala a existentei sale, in mare parte. Atentie, insa, la excesele de nervozitate!
Elena Baguci are o senzualitate aparte
Manechinul de talie internationala face furori pe podiumuri si datorita alunitei pe care o are deasupra buzei superioare. Elena e marcata de dragostea pentru estetica, da dovada de o senzualitate aparte, care de foarte multe ori o face foarte provocatoare pentru toti cei din jurul sau. Poate ca nu pare, dar este o persoana cu capul pe umeri. Ambitia si consecventa sunt punctele ei forte!
Oana Roman il poate tempera pe Cornel Pasat
Fostul partener al Oanei Roman are o alunita pe gat care denota clar ca are o personalitate artistica, mult sarm, senzualitate, dar si dorinta de a trai la maximum placerile vietii. Pasat este un tip mereu deschis la tot ce este nou, atractiv. Oana Roman va sti sa il mai tempereze, dar va trebui sa tina seama de personalitatea sa puternica. Este un barbat in adevaratul sens al cuvantului, un idol al femeilor, dar si sensibil, romantic de multe ori.
Catalin Maruta are sanse sa castige la Bursa
Iubitul Andrei are o alunita pe obrazul stang, ceea ce semnifica faptul ca are personalitate, dar si o relationare buna cu partenerul de viata, si, peste toate, are si foarte mult noroc in afaceri sau activitati speculative. Ar avea sanse mari sa castige la Bursa! Prezentatorul de la PRO TV este un personaj carismatic si se afla in ascensiune pe scara ierarhiei sociale. Temperamentul flegmatic il face sa isi ironizeze colegii si concurentii. Andra este cea care ii poate da echilibru!
Cristina Spatar vrea publicitate cu orice pret
Regina R&B are o alunita foarte sexy, pozitionata pe obrazul stang, ceea ce spune despre ea ca este foarte ambitioasa. Ea isi doreste sa iasa in evidenta cu orice pret, fiind genul de persoana care sufera daca nu apare frecvent in mass-media. Va avea unele probleme sentimentale, dar isi va gasi linistea interioara alaturi de un partener mai tanar, pentru ca ea este o dominatoare, prin firea ei.


Hieroglife in piele           Autor: Lucia GHEORGHIU    Data publicarii: 03/10/2006
   
         
Semnele cu care ne nastem pe corp, alunite sau pete mai inchise la culoare, nu sint deloc un simplu accident genetic. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au incercat sa decodifice mesajul lor ascuns, crezind ca aceste mici imperfectiuni ale pielii ar putea dezvalui informatii legate de soarta posesorului, ca ar fi un fel de „peceti ale destinului". Aceste semne n-au avut aceeasi semnificatie de-a lungul istoriei.

Citirea alunitelor, un fel de consultare a semnelor de pe suprafata corpului, a reprezentat o preocupare inca din antichitate. De-a lungul veacurilor alunitele au fost intotdeauna considerate semne magice continind un mesaj fie pozitiv, fie negativ. In evul mediu, la un moment dat, au fost considerate peceti diavolesti, stigmate care ii dadeau de gol pe cei vinduti fortelor raului. Acestia erau acuzati de vrajitorie si pedepsiti crunt, alunitele putind sa fie dovada hotaritoare in decizia de ardere pe rug a „vinovatilor". In anul 1600, alunitele au cunoscut o revenire in moda, devenind culmea rafinamentului si simbol al elegantei. Multe femei au inceput sa-si aplice in diverse parti vizibile ale corpului tot felul de marcaje de acest fel, exagerind de cele mai multe ori.
Codul „manierelor"
In Franta exista in vechime un adevarat limbaj al alunitelor artificiale, un fel de cod in functie de care se aplicau micile accesorii decupate din catifea sau din matase, „regulament" folosit mai ales de curtezane. O alunita pe obraz era semn ca respectiva doamna dorea sa fie inconjurata de admiratori, iar una in coltul gurii semnaliza ca este dispusa sa cocheteze. O alunita in coltul ochiului vorbea despre o pasiune fierbinte, iar una asezata pe nas era semnalul ca persoana nu cunoaste rusinea si modestia putind fi abordata ca atare. O alunita pe buza superioara era o exprimare a dorintei de a fi sarutata, o alunita pe git - chemare la o partida de amor, iar o alunita pe mijlocul decolteului vorbea despre prudenta si rabdare. Alunitele aplicate aveau si darul de a masca anumite imperfectiuni lasate de o boala devastatoare a secolelor trecute, varicela sau varsatul de vint.
Ce spun petele de pe corp
Conform unei populare arte divinatorii, alunitele de pe obraji dezvaluie o persoana placuta, simpatica. Cei care au alunite pe timple sint extrem de rationali, alunitele de pe pleoape arata ca persoana are tendinta de a vedea numai ce ii convine si are o capacitate redusa de a infrunta dificultatile. Cu multe secole in urma, o alunita descoperita pe ceafa cuiva era semn de vointa puternica in indeplinirea telurilor propuse. Mai este semn al incapatinarii, dar si al protectiei impotriva deochiului si inselatoriilor. Cind punctele maronii se afla pe git este un semn bun, persoana are farmec, este plina de bune intentii si are putere de convingere. Alunita la baza gitului este semn de succes si talent de a infringe obstacolele. Daca semnul se afla pe piept, chiar intre sini, respectivul este inzestrat cu darul prevestirii. Daca alunita se gaseste pe sini este vorba de o persoana capabila sa reziste la greu, iar daca este ascunsa sub sini e vorba de un spirit generos. Vechii egipteni credeau ca alunitele de pe spate vorbesc despre eventualele pericole din viata celui care le avea amplasate astfel. O alunita pe umarul drept arata o tendinta dictatoriala, pe cel sting denotind intelepciune. Alunitele care se observa pe fese sint, de regula, de bun augur. Pe fesa dreapta e semn de noroc, pe cea stinga arata un om care nu se sperie de dificultati. In credintele populare, alunitele au capatat tot felul de semnificatii in functie de culoare, forma si locul in care se gasesc. Astfel, alunitele rotunde si mai deschise la culoare erau semne bune, pe cind cele intunecate si de forma ovala erau semn de insuccese si greutati. Se considera ca alunitele de pe spate ar fi in general semne bune. Cele de pe soldul sting denota minusurile din caracterul persoanei, iar cele de pe soldul drept sint semn al posibilitatilor, aptitudinilor si a ceea ce trebuie pus in evidenta sau dezvoltat. La vechii arabi se spunea ca alunitele ar fi semne datorate influentei Lunii, credinta care s-a raspindit, pe filiera spaniola, in toata Europa.
„Insemnati" celebri
Unii cercetatori sint de parere ca alunitele si semnele din nastere se formeaza in zonele cele mai bioactive ale corpului si ca ele ar fi, in consecinta, un fel de „filtre biologice" care participa la schimbul de energie cosmic. Din „insemnatii" celebri ai istoriei fac parte fostul presedinte rus Mihail Gorbaciov si sex-simbolul Marylin Monroe (foto). Fostul lider de la Kremlin are pe frunte un semn in forma de „arhipelag". Specialistii in fiziognomie sustin ca un asemenea semn este foarte rar si ca el denota un intelect exceptional, dar si faptul ca posesorul poate fi ofensat foarte usor. Cit despre inegalabila diva blonda, Marylin Monroe, si alunita ei din coltul gurii, aceasta a reprezentat un „magnet" pentru milioane de barbati. Acest semn arata ca posesorul este o persoana dotata cu un accentuat simt artistic si ca poate deveni un actor sau un cintaret de succes. De asemenea, o femeie cu multe alunite este, de obicei, o foarte buna sotie, cu toate ca abundenta de astfel de imperfectiuni dermatologice mai denota instabilitate emotionala, precum si dorinta de a fi cit mai rasfatat de cei din jur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.