Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine - Lise Bourbeau (pdf)

Pentru cei care încă mai au nedumeriri de ce corpul lor arată într-un anumit fel, de ce gândim în anumite tipare. cartea Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine - Lise Bourbeau va poate da niște răspunsuri pertinente. 
Am să enumăr doar rănile despre care Lise vorbește în carte pentru cei care vor să își facă o idee despre programele care le purtam adesea din copilărie sau perioada intrauterină, poate chiar dinainte zic unii și pe care le reluăm ca experiențe ca să învățăm lecțiile aferente fiecărei răni pe care am atras-o spre noi.
Cele 5 răni sunt:



  • Respingerea
  • Trădarea
  • Nedreptatea
  • Umilirea
  • Abandonul


În raport cu aceste răni s-au dezvoltat 5 personalități cu 5 temeri majore: 
  1. fugarul - panica
  2. dependentul - singurătatea
  3. masochistul - libertatea
  4. dominatorul -disocierea; renegarea
  5. rigidul - răceala
În carte găsiți și remediile pentru vindecarea rănilor și descrierile personalităților aferente.

Spor la Autovindecare!  și Autocontrol!

Tu alegi dacă dai putere rănilor și fantomelor trecutului sau te Eliberezi de ele CLIPA DE CLIPA!


Cartea „Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înşine“, a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demonstrează faptul că toate dificulăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea şi nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunţite a acestor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră. Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.
Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se petrece să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi rezolvat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.
Această nouă carte a doamnei Lise Bourbeau vă va permite să întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.
Ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, Lise Bourbeau vă propune o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni conştienţi de posibilităţile existente în fiecare din voi.



Cuprinsul cărţii „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine“:

  • Prefaţă
  • Crearea rănilor şi a măştilor
  • Respingerea
  • Abandonul
  • Umilirea
  • Trădarea
  • Nedreptatea
  • Vindecarea rănilor şi transformarea măştilor

Despre autor(i):

LISE BOURBEAU este autoarea a 15 best-seller-uri despre dezvoltare personală.
Cursurile ei practice şi filozofia simplă pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane să obţină schimbări concrete în modul lor de a trăi.
Este fondatoarea celei mai renumite şcoli de dezvoltare personală din Quebec, a cărei filozofie de viaţă este difuzată în prezent în 22 de ţări şi în 9 limbi.
Lise Bourbeau şi-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000, de persoane.
A ajutat un mare număr de participanţi la cursurile ei să găsească adevăratele cauze ale afecţiunilor şi ale bolilor de care sufereau. În acelaşi timp, a avut ocazia să verifice fundamentele teoretice ale cercetărilor sale, observând numărul mare de însănătoşiri produse.
Lise Bourbeau are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconştiente manifestate pe plan emoţional şi mental. Astfel, fizicul ne avertizeză pentru a reveni pe o cale a armoniei şi a iubirii.



Alte cărţi scrise de Lise Bourbeau:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.